• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet valla çok sevindim,bende bu kız dünde yoğurt slata yedi,bugunde böyle nolcak diyodum,et yemediğin için sıkıntı tabi.bizim iş yerinde de hergün et eymeği var ben eti severim ama ben bile böğğğğ deme durumuna geldim yani,evden getireceksin canım yada başka bir yol gelmiyor aklıma.
afiyet olsun dememişim,afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

Sağol canım benim..
Bu hafta hastalıklar ve uykusuzluk fena yaptı beni..
evde de bişi yok ki getireyim..
Haftaya inşallah..

evet valla çok sevindim,bende bu kız dünde yoğurt slata yedi,bugunde böyle nolcak diyodum,et yemediğin için sıkıntı tabi.bizim iş yerinde de hergün et eymeği var ben eti severim ama ben bile böğğğğ deme durumuna geldim yani,evden getireceksin canım yada başka bir yol gelmiyor aklıma.
afiyet olsun dememişim,afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

fambık boşaltttımmm özelimi seni bekliyorummmm:27::27::27::27:

şaka falan değil neruş doğru diyorum. eskiden giriyordum mayoyla artıkın izin vermiyor üstelik rüşvette veriyor bana
bence denize girme özgürlüğünün tadı paha biçilemez ama sen böyle mutluysan sorun yok hügocukcummm

yemeğimi yedimmmmmmmmmmmm,gözüm doymadııı netcez:27:
3 yk tas kebabı(pataes ve etlerinden )
2 dlm kepek ekemği
salata(ıspanak salatasıydı galiba,çözemedim:9:)

ahanda bu kadar,ayyy valla karnım tok ama gözüm aç:59:

2 dlm kepek ekemği

Afiyet olsun.. Çorba da olsaymış gözün doyarmış aslında..

bende yidim geldim
bir kepçe mercimek çorbası
tavuk pane (peçeteyi bastırdım bastırdım emme pek yağ çıkmadı peçeteye ç:26:ekmemiş heralde fazla yağ
salata
1 dilim kepek ekmek+bir dilim kepek ekmeğin dış kabuğu

ben de seninle canımmm afiyet olsun:16::nazar:

e eskiden giydirmeyen şimdi böyle fıstıkkk atuna hiç giydirmezzzz sen rüşvet miktarını artır benceee:1::1::1::1:olabilir tabii bikini pekçok erkek giydirmiyor eşine ben mayo giydirir diye düşünmüştüm ama olabilir sonuçta o da öyle bir insan siz birbirinizi böyle beğenip sevmişsiniz önemli olan bu başkalarının ne düşündüğünün hiçbir önemi yok bence:32::32::13::13::nazar::nazar:ama rüşveti artırrrr fıstık oldu karısı öyle azcık rüşvet kurtarmaz artık hugocukcuğummmm:16::16::16:

bu yaza rüşvet miktarını arttırırım artıkın bende. hem onun eşyalarına göz kulak oluyorum yardımda ediyorum sonuçta miktar artar kilo verdikçe :60:

bence denize girme özgürlüğünün tadı paha biçilemez ama sen böyle mutluysan sorun yok hügocukcummm

tatillerde eşim geç kalkıyor o kalkana kadar ben kahvaltımı yapmış sporumu yapmış oluyorum. epeyce yorulduğum için koşarken zaten birde üzerine denize girip yüzecek halim kalmıyor :27: sorun olmuyor yani

ebrulii niden benlen konuşmuyon kızz :16: mesajımı görmedin sanırsam hugocuğa selam yokmii yazdımdı :16:

Son düzenleme:
pazar gidicem şimcik marketede gidicem. kadınbudu köfte alıcam akşama yağsız yaparım artık bende

tatillerde eşim geç kalkıyor o kalkana kadar ben kahvaltımı yapmış sporumu yapmış oluyorum. epeyce yorulduğum için koşarken zaten birde üzerine denize girip yüzecek halim kalmıyor :27: sorun olmuyor yani
ee sen o zaman mutluysan sorun yok yanii. ne bileyim eşim bana bikini mayo giydirmez deyince senin bundan mutsuz olduğunu düşünmüştüm o zaman okee :69::69::69:

hımm bugün kü menu kıt olacak keyifsizlikten :30:
yarına iştahım çok olmaz inşallah
sabah 1 havuç (7)
25 gr bitter çikolata (6)
öğle lıght kepek ekmekli bi tost ve şekersiz çay (4)
akşam salata (5)
ve tavuk (0) kabronhidrata göre 22 yapıyor bugünde böyle geçsin :16:

Canım puanlamadan anlamıyorum ama besin açısından oldukça sağlıksız olmuş bu şekilde inan yağ değil kas verirsin allah korusun anlıyorum canın istememiş ama en azından meyve-süt-yoğurt sebze tahıl mutlaka olmalı hergün artık puanına göre sen bunların miktarını ayarlarsın dünkü menün güzeldi bence yine azdı ama bugüne göre daha iyiydi:59:

2 dlm kepek ekemği

yanında bir çorbaaa bi yoğurt falan olsaydı doyardı bence:59:keşke olsaymışşşş:59::59:

bende yidim geldim
bir kepçe mercimek çorbası
tavuk pane (peçeteyi bastırdım bastırdım emme pek yağ çıkmadı peçeteye ç:26:ekmemiş heralde fazla yağ
salata
1 dilim kepek ekmek+bir dilim kepek ekmeğin dış kabuğu

afiyet olsun onların dışı galeta unlu ya o çekiyo pek alınmıyo yağı ama ince bişey o bişey olmaz hergün pane mi yiyiosun zaten:34::34:afiyet olsun datlummmm:16::nazar::13:

günaydın bebeğim :16: hugocuğa günaydın yokmii :53:

ebrulii niden benlen konuşmuyon kızz :16: mesajımı görmedin sanırsam hugocuğa selam yokmii yazdımdı :16:

hugocum selam canım ilk yazdığını gördüm...ama yeni gördüm ona cevap yazacam ama biraz daha okurken yazılanları sen ikinciyi yazmışsın...canım benim.....
düne göre biraz daha iyiyim bugün ilaç içmedim ilaç uyku veriyor bana akşam spora gidemedim eve gittim uyudum bu akşamda yok zaten yarın akşam gidicem..dün doğru düzgün bişey yemedim canım hiç birşey istemedi....halada devam ediyor..yemeye çalışıyorum sadece..sen iyisin inşallah..bu arada kocana kızdım doğrusu sırf kıskançlığı yüzünden seni engellemesi kötü bişey..ben olsam o zaman sende girmeyeceks,n derdim..şartları eşitlerdim...sen ona saygı duyuyorsan oda sana duymalı...yinede karı koca arasına girmeyelim..sadece haksızlığa gelemem ben

kızlar GOST ne demek?

ogle menum;

5-6 kasık etlı nohut yemegı
200 ml ayran
salata bıraz tursu

aksama bunu neyle dengeleyebılırım:8::8::8::8::16::16::16::16::16:

Back
X