• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım puanlamadan anlamıyorum ama besin açısından oldukça sağlıksız olmuş bu şekilde inan yağ değil kas verirsin allah korusun anlıyorum canın istememiş ama en azından meyve-süt-yoğurt sebze tahıl mutlaka olmalı hergün artık puanına göre sen bunların miktarını ayarlarsın dünkü menün güzeldi bence yine azdı ama bugüne göre daha iyiydi:59:

yanında bir çorbaaa bi yoğurt falan olsaydı doyardı bence:59:keşke olsaymışşşş:59::59:

afiyet olsun onların dışı galeta unlu ya o çekiyo pek alınmıyo yağı ama ince bişey o bişey olmaz hergün pane mi yiyiosun zaten:34::34:afiyet olsun datlummmm:16::nazar::13:

sağol neruşum sankim hergün etmi yiyom dimi :60:

Herkese afiyet olsuuun...
Ben çok yedim,karnım şişti. Sakız çiğniyorum belki faydası olur diye.

1 dilim ekmek
3 yk yoğurt
3-4 yk lahana-havuç salatası
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği (7 kaşık ama dolu dolu)

Tebrik ederim, çok sevindim. 61 oldun 5 li kiloları görmene çok az kaldı.
Ayrıcaaa bugün tahin-pekmez yemedim nerudacım :2:

Çok güzel menülerin, azmin için de tebrikler.

Afiyet olsun farmasi. Az geldi seninkiler benim yediklerimden sonra :)

:) Benim ki de kartların bonus takibini bana veriyor.Öyle çok ki kampanya bitmiyor, şu gün şu kadar yüklenecek şu gün kullanmazsak silinecek falan.Deftere yazıyorum ama arada karıştırdığım oluyor. Bonusları senin zulana vercem desem karıştırmazsın diyor :)))

Ah nerudacım söylenecek çok şey var da artık şakaya vurup geçiyorum işte. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.

yaaa neler var değil mi söylenecek.....aminnn sonumuz hayrolsunnnn:16:

bence öğle yemeğin çok güzel afiyet olsunnnnn çok sağlıklı ve tahin-pekmez için de tebrik ediyorum:65:yeni eşofman takımını düşün yeme benceeee:65::65::nazar::nazar:

Çokşükür canımmmbukadar gitti bi bukadar daha gidecekkk inşallahhhh azimleeeee gidenler gibi 50li kilolara azkaldııııııııııııııı yuppiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::13::13::10::10::8::8::nazar::nazar:

afiyet olsun canım..inşallah umudumuz o kiloların gitmesi tüm çabamız zayıflayalım diye...

afiyet olsun canım menülerin gayet güzel..akşam kendini tutabildiğin içinde bravo

evet ebrulicim ayynen öyleeee ve çabalar boşa gitmezzzz azimle sabırla inançla olumlu düşünerekk hepsinden kurtulucazzzzzzzzz durmak yokkk yola devammm hepsi de gidecek inşallahhhh:16::16::13::13::10::10::8::8::nazar::nazar:

ohhhh ohhh ohhhh ohhhhh 300 yüz 500 yüz 300 yüz 500yüz300yüz500yüz yandan yandannnnn hadi hop hop hopppppp:32::32::32::32::32::66::66::66::64::64::64:

sağol fambık yariiiiiimmmmm guzummmmmmmmm:16::16:d:16:arısı daha güzellleri sana olsunnnn gitsin tüm fazla kilolarrrrr yağlarrrrrrr ohhhhhh bukadar tepinmeye epey bi gitmiştirrrrrr inşallahhh

hepsinden kurtulucaz fambığımmmm yavaş olsa da hızaı olsa da gidecek hepsi sabırla azimle inançla kurtulucazzzz hepsindennnnnn inşallah sağlıklaaaaa:13::13::13::10::10::8::8::8::nazar::nazar::nazar:

inşallahhhhhh canlarım hep beraber kurtulalımmmmm:66:300 500 ü ahala duymadım,şu reklamalarda 3000 5000 varya sanıırm onun müziği dmi,sizin dediğinizzz

hımmmmm yok canım yani artık boğazlarım eskisi gibi değil penisilin yptırıyorumya 21 günden 21 güne.aslında 3 gündür heveslenmiyorum değil.pazar günü tam yapıcaktımki bi baktımki üst komşuda oturuyorum:1: tabi sonrasındada üşendim.olur tabi ama bugün ben eve gidince depfeereze birşeyler hazırlayıp atcem sonra eniştenizi seyretcem :1: 11 e doğru bitiyo galiba dizisi onunda yarın başlesek olmamı yada siz fambıkla başleyin ben yarın katilem.törende yapalım :9: ben kaç ay sonra başlıcamya koşu bandına:60:
kız sen evli değilmisn ne eniştesi beaaaaaaaa,beeğniyom de bari Allah Allah.öyle siz başlayın yok başlıcaz nugiiiiiiii,izlerken yap işte bişeyler yattığın yerden,bacağını kaldır indir bari:9:

300 500 300 500 300 500 demiştim ben bi zamanlar....
yuffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyeyim bide..
bide sana küstüm ben hani benim özelim..:40:

ama ne yazim bilemedüm küüüüüüüüüüü

hayır nıhancım eskı dıyetısyene gıdıyorum.parayı pesın verdıgım ıcın ama ben onu sıkayet ettım hastanenın hasta hakları bolumune.bu hafta ınanılmaz ılgılıydı.cok sasırttı benı.baya motıve ettı.2 hafta daha gıdıcem kontrle snrasında devam etmeyı dusunmuyorum.spor salonuna yazıldım orda duzenlı yag-kas olcumlerımı yaptıracagım.uygun bı dıyetısyen bulabılırsem ona gıderım bakalım.senın nasıl gıdıyor..

ben beklemedeyım canım daha önce dediğim gibi 12 martta bı sınavım var ona kadar musade ettım kendime bide gerçkten çok sıkıldım yemek düzenı daha dogrusu duzensizliğinden....benım eski diyetisyenden dolayı hiç heves meves kalmadı.senıde tebrik ederim inşallah devam ederssin.....

Aramda 1 elma 3 tane de şu mısır ve prinç patlaklı yuvarlak eti form çıtırıklarından yidim (3 tanesi 1 dilim ekmek ediyor)

buarada ben 500gr vermişimmmm:65::65::66::66::66::nazar::nazar:aslında tartılma günüm cuma ama regl bittibir bakayım dedim 500gr gtmiş gerçi yine 10günde falan gitti ama olsun gitsin deeeee çokşükürrr:16::16::nazar::nazar:gidecekkkkk hepsi gidecekkk ama yavaş ama hızlı eninde sonunda gidecek tüm fazlalıkalr hepimiz de kurtulucazzz sağlıkla inşallahhhhhh:16::16::13::13::nazar::nazar:

abovvvvv bende sayayım yerimde millet yarım bi kilo verir ben 100 gr uğraşıyom:14: daha tebrik ederim canım:71:

Aramda 1 elma 3 tane de şu mısır ve prinç patlaklı yuvarlak eti form çıtırıklarından yidim (3 tanesi 1 dilim ekmek ediyor)

buarada ben 500gr vermişimmmm:65::65::66::66::66::nazar::nazar:aslında tartılma günüm cuma ama regl bittibir bakayım dedim 500gr gtmiş gerçi yine 10günde falan gitti ama olsun gitsin deeeee çokşükürrr:16::16::nazar::nazar:gidecekkkkk hepsi gidecekkk ama yavaş ama hızlı eninde sonunda gidecek tüm fazlalıkalr hepimiz de kurtulucazzz sağlıkla inşallahhhhhh:16::16::13::13::nazar::nazar:
tebrik ederim kaptan neruda:65::65::65::65::62::62::62:
esracım sanırım ismin esra :44::44:konyalının pideleri süperdir ve azmedip onlara hayır dediğin için seni büyük içtenlikle tebrik ederim canımcım :1::1::1:
teşekkür ederim valla insanlara hayır demek çok zor işş ama yapıcam artıkınnn yetti gari evde anne baba dışarda nişanlı, eş, dost aaaaa yitir artıkkk herkes engell kardeşim ben kendimle zor başa çıkıyorum bi de böle şeler le uğraşıyorumm yazıkkk bana yaaa:47:
Afiyet olsun canım...
:86::86:teşkür ederim
Canım benim teşekkürederiminan hiçüzülmüyorum aksine çokk mutluyummm yerleşik kilolar gidiyor artık yavaşlamaı normal başta hafta 1,1,5 gidiyodu hep öyle gitse yok olurum:60::60::nazar: yani yavaşlar elbette ama gidiyor çokşükürrrr daha da gidecek böyle böyle kurtulucaz tüm fazlalıklardan sağlıkla inşallahhhhh:16::16: ne demiş fambıkusssssss ' az veren yağdan çok veren kastan':60::60::60:çokşükür gitsin deeeee hepsi de gidecek inşallah sağlıklaaaa:65::65::65:

Canım elbette bu çokmotive edici bişeyyy olumlu olmak,motivasyon inanç sabırr bu işin püf noktasııı hepsinden de kurtulucaz inşallahhhh tüm fazlalıklarınnnn hepberaber sağlıkla inşallahhhh:16::13::10::8::nazar:

menün de ayrıca çokk güzellll ve tebrik ediyorum seniiiiii yemediğin için:65::65::nazar::nazar::16::16:
teşkkür edrim :42::42::42:
afiyet olsun canım..inşallah umudumuz o kiloların gitmesi tüm çabamız zayıflayalım diye...

afiyet olsun canım menülerin gayet güzel..akşam kendini tutabildiğin içinde bravo

1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

afiyet olsun canımmm güzel menü çok severi k.baharrı

.

pazara gittim geldim yeşilçayım bitmiş aldım sıcacık acuktan yaparım kendime. akşam için kapuska yapıcam tarhana çorbasıyla. dünden yemeğim var ama az eşime yeter ancak hem yarın zaten dişçiye gideceğim yemek yapamam yarın bugünden yarının yemeği hazır olsun bari dedim

sağol canım benimm çokşükür gidecek hepsi deee bu hafta öyle çıkmışşş haftaya gider inşallah yerleşik kilolar artık yavaş gidiyo ama gdecekkkkkkk:47::47::47:azimle sabırla inançla hepsinden de kurtulucaz hepberaber sağlıkla inşallahhhhh:16::13::10::8::nazar:

yaaa siz varya inanılmaz motivasyon kaynağısınız kızlar siz olmasanız napardım bilmiyorum harikasınız en eskisinden en yenisine kadar hepinizi seviyorum beeee :16::16::16::16:
bugunde sevgi pıtırcığı olup çıktım niheheh :27::27::27::27::60::60::60:

herkese merhabalar ben sizlerin kilo verdiğini duyunca mutlu oluyorum daha bi azimli oluyorum. mesala nişanlımla dün spor çıkışı buluştuk konyalı ya gittik ve kebapları pideleri geri çevirdim hep ben akşam yemeğimi yemiştim (ki böle durumlarda mutalaka yerdimmm:9:)ama ben sadece çay içtim ve ara öğün olarak 3 adet kuru kayısı yedimmm ve çok mutlu oldumm.:65:
bugün ki menümmm:10:
sabah:
2kk peynir
3 zeytin
1 domates
1 köy biberi
maydanoz
roka
1.5 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz çay

ara:
1 elma

öğle:
1 kepçe mercimek çorba
3 izmir köfte
2 adet elma dilimi patetes(köfte ile pişmiş)
3yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek

1 haftadır kahve içmiyordum 1 adet türk kahvesi:23:
afiyet olsun canım kendini tuttuğun içinde tebrük ederüm

1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

Afiyet olsun farmasi. Az geldi seninkiler benim yediklerimden sonra :)

:) Benim ki de kartların bonus takibini bana veriyor.Öyle çok ki kampanya bitmiyor, şu gün şu kadar yüklenecek şu gün kullanmazsak silinecek falan.Deftere yazıyorum ama arada karıştırdığım oluyor. Bonusları senin zulana vercem desem karıştırmazsın diyor :)))

Ah nerudacım söylenecek çok şey var da artık şakaya vurup geçiyorum işte. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.
afiyet olsun priene
yanımda meyve getirmedim kiiiii:26:200ml sütüm ve çubuk krakerim var onalardan yicem azcık,bugün 19da evde olurum,evde yerim meyvemi artıkın

neruşum sen bizi geçersin biz sana yetişemeyükkkk:66:nuginin ve benim mekik aletim varda ikimizikide aynıymı,şu göbek için onumu yapsak diyoduk beraber,yoksa ben cuma,c.tesi ve pazar günü 50şer dk yürüyorum zaten,nugi yürüyemiyoa bari bunu yapalımdedüydük.ama sende kaltıl bize bizi motive edersin:16:

teşekkürederim canım:16:
evet bencede,neyse bakalım

afiyet olsun dadluş 2 dlmi tammalasaydınya,akşama ekmek pilav yeme bak ona göre heeeeeeeeee:20:

doyduydum o zamanda ondan yokkk akşam yemem zati pilav yada ekmek inşallah :18:

eswcim aklımdasın canım azcık işim var halledeyim sonra konuşcaz şimdi üstün körü olmasın dedimde ondan

pazara gittim geldim yeşilçayım bitmiş aldım sıcacık acuktan yaparım kendime. akşam için kapuska yapıcam tarhana çorbasıyla. dünden yemeğim var ama az eşime yeter ancak hem yarın zaten dişçiye gideceğim yemek yapamam yarın bugünden yarının yemeği hazır olsun bari dedim

maşallah canımçabuk gittin geldin...bende akşama çorba ve makarna yapıcam eşime..kendimede tavuk sote yapıcam yarın akşam spor var..eşim yemek yemez ben 2 günlük yapıcam...yalnız şu ara canım hiç salata istemiyor...

maşallah canımçabuk gittin geldin...bende akşama çorba ve makarna yapıcam eşime..kendimede tavuk sote yapıcam yarın akşam spor var..eşim yemek yemez ben 2 günlük yapıcam...yalnız şu ara canım hiç salata istemiyor...

tam merkezde oturyorum canım o yüzden apartmanın önünde pazar yeri ondan çabuk hallediyorum herşeyi

:68:karanfilli ıhlamur çay içiyorummmmm:68:sallama ama olsunnnnn yinede güzel,sallama dedmde aklıma şunlar geldi:92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::9:sallaaaaaaaaaaaaaaaaa
öğleden önceki ara öğünümde 3 kurukayısı yemiştim
yemekten hemen sonrada 1 adet kuru kayısı yedim:56:

Son düzenleme:
hugocum tamam canım
bekliyorum ben

ben de öğle yemeğimi yedim kızlar
3 tane tavuk parçası, herbiri elimin ortasından küçük
2 küp patates ve havuç
1 kase brokoli
4-5 yk pul biberli yoğurt
1 yk patlıcan yemeği
1 dilim ekmek

bide annem katmer yapmış, haşhaşlı, tadına bak diyince bide ondan yedim, e o da 3 kk vardı sanırım ama çok güzel olmuş, özlemişim annemin katmerini

ayrıca herkese afiyetler olsun

neruşum tebrik ederim canım seni
ben kilomu tutmaya çalışıyorum artık, gidecek yoksa elimden :9::9::9:

benim kociş bikini falan giydirmez. mayoda giydirmez denize girmiyorum ben :53: iranda yaşıyorumda ondan :60:

aynen canim benimde öyle, ....dar kot giydirmezdi....beyazda giydirmezdi yada giyiyorsan icine gözükmeyecek bir kat daha giy derdi.yazin iyice pisiyor insan ozaman.bikini giydirmedi zayifken bile mayo ancak giyebilirdim:1:

:68:karanfilli ıhlamur çay içiyorummmmm:68:sallama ama olsunnnnn yinede güzel,sallama dedmde aklıma şunlar geldi:92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::9:sallaaaaaaaaaaaaaaaaa
öğleden önceki ara öğünümde 3 kurukayısı yemiştim
yemekten hemen sonrada 1 adet kuru kayısı yedim:56:

afiyet olsun nugya ve famir ben de yeşil çay kalmadığı için nane limonlu bitki çayı içiyurummm. famir bugü kayısılardan sonra mutlaka çıkarsın wc ye:62::62:

Back
X