• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off ya benim başıma hep komik şeyler geliyor. mısır almıştım marketten hafif nemli diye gittim cam bi kavanoza koyup kaloriferin üzerine koydum. sonra ne mi oldu bommm bomm bomm mısırlar patlamaya başladı :60: :86:
bi taraftanda yemek yapıyordum ödüm koptu :60: :61: :86:

:60::60::60::60::60::60:hügocuğum sen çok yaaşa emi,Allahım yaaaaaaaaaaaaaa ne güldüm ama,halini gözüm önüne getiriyorumda:60::60::60::60:

ya kızlar bişi sorucam aranızda hamilelik sonrası kilolarını veremye çalışan varmıı

ohh maşallah muhabbetler süper...:nazar::nazar::nazar:
ben de sabahtan beri yediklerimi yaziim bare..:69::69::69:
kahvaltı : 07.30
1 adet domatesle renklendirilmiş bol maydonoz salatası az z. yagı ve limonla
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 adet zeytin
1 kk peynir
1 kupa şekersiz siyah çay

ara : 10.30 ( aslında 12.00 ye kadar ara ara agzıma attım :9::9:)
5 badem
1 gün kurusu kayısı
4 adet kuru erik minişlerden

ögle :
6 yk kepçe şehriyeli domates çorbası ( şehriyeler toplasan 15-20 taneydi :9::9::9::9: )
5 yk et döner ( fazla yagını peçete ile aldım )
3 yk pirinç pilavı
ekmek hakkımı pilavla yedim zaten :1::1:
ara 15.00 : yarım portakal ile 3 yk yogurttan dadlumu yidim
,,

afiyet olsun çiçeeeeeeeeeeeeeem çok güzel yineeee:16::13::nazar:

off ya benim başıma hep komik şeyler geliyor. mısır almıştım marketten hafif nemli diye gittim cam bi kavanoza koyup kaloriferin üzerine koydum. sonra ne mi oldu bommm bomm bomm mısırlar patlamaya başladı :60: :86:
bi taraftanda yemek yapıyordum ödüm koptu :60: :61: :86:

alaaahııııııııııımmm hugoooocuukcuuuuuuum sen beni gülmekten öldürürsüüünnnnnnn:60::60::60::60: nasıl patladılar beeee yüksek mi yanıyo kaloriferrrr ay deniycem patlar mı acaba benimkiler deeee:60::60::60:

kız neruş sızıp kaldın mı naptın,nerdesin beaaaa:82:şimdi ben gitçem ya çıkarsın piyasaya di mi:19:

nugiiiiiiiiiiii noolduleblebiler gaz mı yaptıııı:60::60::60::60::60:

kız neruş sızıp kaldın mı naptın,nerdesin beaaaa:82:şimdi ben gitçem ya çıkarsın piyasaya di mi:19:

ya işlerim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaar (şu cümlelere ya diye başlmakatan bi vazgeçemedimmm) manava falan gittim yemek yaptım öğle yemeği yedim birazdan spor yapıcammmmm yoooonummm:63::63::63:ama ama sen de ben yokken pıtlıyosun dün hiç yoktun ortada:69::69::69:

hafta sonuda kendi dişlerimi beyazlatacaklar temizleyecekler. artıkın ağzımı kocaman açıp gülebileceğim :86: sanatçılara özenirdim hep bi açarlardı ağzını kocaman 32 diş gözükürdü. benimse yanlarda çekilmiş dişlerim olduğundan gözükmesin diye genelde hafif sırıtırdım :86: neyseki şimdi takıldı artıkın kocaman aça aça güleceğim ağzımı :86:
zaten ne geldiyse dişlerimin başına hep bu sanatçı sevdam yüzünden geldi onlara imrendim gittim porselen yaptırdım eşşek kafam :86:

Back
X