- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
günaydın arkadaşlar
sabah uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı
kahvaltı 1 galeta 1 yumurta biraz peynir 1 bardak çay
türk kahvesi sade
ara 2 mandalina yeşil çayım evde kaldı unuttum sabah telaşla normal çay içicem şimdi suya devam
herkese kolay gelsin
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:akşam yazdım sana göredin sanırımmmmm el de salladımmmmm

afiyet olsun ohhh bugün ben de bi kahve yapayın yahuuu canım istedi içmiyorum nezamanıdr şöyle arkadaşlarla güzel olur kahve keyfi ama artık burda okurken yazraken içerimmmm

ay beyenmene çok sevindim yavvvinşallah veririm ebnde sizler gibi aslında benim takıntım yüzümden hemen alıyorumkilo çokta kötü duruyor gıdık felan çıktı yanlarım çıktı göbekde var onlar gitsin istiyorum helede yüz ve göbek canımı sıkıyor sevgili,min yanına giderken karnımı çekmekten bıktım artıkın bende rahat etmek isteyom hele gıdık çıkıyorya ölüyom sinirden
ama buraya katlıdım ve azimliyim vericem sizlerlede konustukca dahada azimleniyom hele cetvelleriniz beni mestediyorrr
:93::86:
biyendim biyendimmmm aferinnn

timam timam yeni paketlerinde tadına bakmicam sözzzzzzzzzzz,öfffffffffff çok sorumluluk sahibi oldum he söz vere vere
neruşum beğendin mi,için gıcıklandı demek
ozman bu dörlükte sana gelsin,nugimle bir olup beni çatım çatım çatlatma girişimizize cevap niteliği taşıyorrrr
Bahçelerde balkabak
Açılır tabak tabak
Sen beğenmedin beni
Aldığın kabağa bak!!!![]()

bahçelerde kerevizzzz
biz kereviz yemeyizzz
bizeee antepli derler biz fambıııığıııııı öp öp öp öperiiiiiiiiiiiiiiiiiz(değiştirdümmmmmm normal halini belki bilirsinnnn hiçç olmazdıııı sana uyarladım saf temiz duygularımlaaaa)

1 lt suyumu içtim,500 ml başladım bende
4 kuru kayısı yedim az öncede,ama yetmedi bide elmamı yesem ki fazlamı kaçar acaba:44:
yeter yeme 4 kayısı iyi bir ara öğünnnnn