• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar

sabah uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı

kahvaltı 1 galeta 1 yumurta biraz peynir 1 bardak çay
türk kahvesi sade

ara 2 mandalina yeşil çayım evde kaldı unuttum sabah telaşla normal çay içicem şimdi suya devam

herkese kolay gelsin

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:akşam yazdım sana göredin sanırımmmmm el de salladımmmmm:59::59::59:

afiyet olsun ohhh bugün ben de bi kahve yapayın yahuuu canım istedi içmiyorum nezamanıdr şöyle arkadaşlarla güzel olur kahve keyfi ama artık burda okurken yazraken içerimmmm:16::16::16:

ay beyenmene çok sevindim yavvv :1: inşallah veririm ebnde sizler gibi aslında benim takıntım yüzümden hemen alıyorumkilo çokta kötü duruyor gıdık felan çıktı yanlarım çıktı göbekde var onlar gitsin istiyorum helede yüz ve göbek canımı sıkıyor sevgili,min yanına giderken karnımı çekmekten bıktım artıkın bende rahat etmek isteyom hele gıdık çıkıyorya ölüyom sinirden :60::60: ama buraya katlıdım ve azimliyim vericem sizlerlede konustukca dahada azimleniyom hele cetvelleriniz beni mestediyorrr :69::93::86:

biyendim biyendimmmm aferinnn:16::16:yaa ne gıcık bişey dimi habire içeri çekkk saklamaya çalışşşşş ama popo içeri de çekilmiyooo mecbur göndericezzzzz:60::60::60::60: kurtulucaz tatlım hepsi gidecekkk bu fazla kiloların ıyyykkk iğrençelrr yağlarrr defolsun gitsin hepsiii azimle sabırla inançla göndericezzzzz tatlımmmmmm tıcerlar bol bol sağa kaysın inşallahhhh:32::32::32::66::66::66::64::64::64:

timam timam yeni paketlerinde tadına bakmicam sözzzzzzzzzzz,öfffffffffff çok sorumluluk sahibi oldum he söz vere vere:9:
neruşum beğendin mi,için gıcıklandı demek:16::16:
ozman bu dörlükte sana gelsin,nugimle bir olup beni çatım çatım çatlatma girişimizize cevap niteliği taşıyorrrr

Bahçelerde balkabak
Açılır tabak tabak
Sen beğenmedin beni
Aldığın kabağa bak!!!:9:

:60::60::60::60::60:allahımmmmmmmmm manyak dabışkannnnn:59::59::59::59:

bahçelerde kerevizzzz

biz kereviz yemeyizzz

bizeee antepli derler biz fambıııığıııııı öp öp öp öperiiiiiiiiiiiiiiiiiz(değiştirdümmmmmm normal halini belki bilirsinnnn hiçç olmazdıııı sana uyarladım saf temiz duygularımlaaaa):60::60::60:

1 lt suyumu içtim,500 ml başladım bende
4 kuru kayısı yedim az öncede,ama yetmedi bide elmamı yesem ki fazlamı kaçar acaba:44:

yeter yeme 4 kayısı iyi bir ara öğünnnnn:47::47:

arkadaşlar birkaç gündür iş yoğunluğu sebebiyle yazamıyordum
nasılsınız
nasıl gidiyor diyetleriniz
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
hepsi sizin sayenizde teşekkürlerrrrr:32::32::32::32:

:13:ay inşallah inşallah ölsün kilolar
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:80::80::80::80:akşam yazdım sana göredin sanırımmmmm el de salladımmmmm:59::59::59:

afiyet olsun ohhh bugün ben de bi kahve yapayın yahuuu canım istedi içmiyorum nezamanıdr şöyle arkadaşlarla güzel olur kahve keyfi ama artık burda okurken yazraken içerimmmm:16::16::16:

biyendim biyendimmmm aferinnn:16::16:yaa ne gıcık bişey dimi habire içeri çekkk saklamaya çalışşşşş ama popo içeri de çekilmiyooo mecbur göndericezzzzz:60::60::60::60: kurtulucaz tatlım hepsi gidecekkk bu fazla kiloların ıyyykkk iğrençelrr yağlarrr defolsun gitsin hepsiii azimle sabırla inançla göndericezzzzz tatlımmmmmm tıcerlar bol bol sağa kaysın inşallahhhh:32::32::32::66::66::66::64::64::64:

bahçelerde kerevizzzz

biz kereviz yemeyizzz

bizeee antepli derler biz fambıııığıııııı öp öp öp öperiiiiiiiiiiiiiiiiiz(değiştirdümmmmmm normal halini belki bilirsinnnn hiçç olmazdıııı sana uyarladım saf temiz duygularımlaaaa):60::60::60:

ohhh maşallah vala ben günde 2,5 3lt su içiyorummm ssabahları kayısı yiyiorum 1 yudum su 1 lokma kayısı...ben de günde 3 kere falan büyük için 3758950748 kere deee küçük için çıkıyorum sanırım:60::60::60::60::60::nazar::nazar: ama 4-5 bardak az canım yaa sen onu artırmaya çalış biraz daha:16:

tebrik ederimm tatlım arkası da böyleçok gelsinnn güzel güzell inşallah sağlıklaaa:16::16: canım ekek sevmiyor olabilirsin ya da neden kestin bilemiyorum ama sağlıklı kilo vermemiz için karbonhidrat almamız şarttt:59::59: yani bulgur pilavı oluuur ama form bisküvilere çok dadanma ttalım ben de yiyiorum ama arada çünkü onlarda katkı maddeleri ve az da olsa yağ var yine de ekmek yesen daha iyi günde en azından 3 dilim yesen yeterrr:16::16: ya d aişte b2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eş mesela ama mutlaka karbonhidrat al canım sağlıklı kilo vermek için o da gerekli:16:

oyyy sen zaten kiymetlisin guzuuuuuuuuuuuummm:16::16::16:

inşallah tatlımmm innşallahhhh canıı gönülden istiyorum 63lü kiloları görmeniii olacak tatlım inşallahhh hayırlısıyla sağlıkla sabırla gidecekkk inşallahhhhh:16::16::16::13::13::nazar::nazar:

afiyet olsun canımmmm moralin bozuktu olsun iyi gelmiştirrr:16::16::16: afiyet olsun 55lileri görmene de çok sevindim inşallah yağdan gidiyodur ttalım yağlı olmadıktan sonra senin karbonhidrat ya da arada tatlı yemenin sakıncası yok ki yağlı yeme yeter ki bence güzelll afiyet olsun zaten verdin sen kilolarııı:16::16:

geçiceeeeeeeeeeeezzzzz sabır-azim-inançççç bukadar gittiiii kalanlar da gidecekkk tatlımmmmm allah büyükkkk gidenleri de biz gönderdikkkk bunları da göndericezzz inşallahhhh:32::32::32::32::13::13::13:

ay inşşlha balım valla inşşlah öyle olur sıkılmaya başladımya

bahçelerde kerevizzzz

biz kereviz yemeyizzz

:9::9:ama nugim den de cevap bekliyorum,netekim lafın böyüğüüüüüü nugime gelmiş oluyorrr:9::9:
ii tamam yemedim:47:Akşam okula gitmeden öneceki ara öğün olarak saklıyım bari,okuldada sütümü içerimmmmm.Akşamda menümde balık olacak,bugün eve erken gelicemde inşallah,ardından bir de spor yapıcam,yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:66::66:

günaydın eebrulicim kahvaltın az olmuş tatlım galetayada dikkat et kepeklisini ye istersen normali çok yağlı ve susamlı afiyet olsun canım

kepekli galetaydı canım yediğim tşk ederim

günaydınn afiyet olsunnnn

tşk ederim canımmmm

afiyet olsun canımm,yeşillik,domates,salatalık yiyemiyordun sanıırmm,bu endenle pek bir sadec olmuşş yinede güzel canımmm:16:
ebrucum hügo sana yazdığı bişeyden dolayı ceza almış sanıırm hayırdır nolduya,ben okuken görmedim bişey ama

teşekkür ederim canım...yo bilmiyorum yani herhangi kötü bişey ne ben ona ne o bana yazmayız canım benim yaaa...bilmiyorum yani bakarım şimdi yazdıklarına hugocuğumun

ohhh maşallah vala ben günde 2,5 3lt su içiyorummm ssabahları kayısı yiyiorum 1 yudum su 1 lokma kayısı...ben de günde 3 kere falan büyük için 3758950748 kere deee küçük için çıkıyorum sanırım:60::60::60::60::60::nazar::nazar: ama 4-5 bardak az canım yaa sen onu artırmaya çalış biraz daha:16:

tebrik ederimm tatlım arkası da böyleçok gelsinnn güzel güzell inşallah sağlıklaaa:16::16: canım ekek sevmiyor olabilirsin ya da neden kestin bilemiyorum ama sağlıklı kilo vermemiz için karbonhidrat almamız şarttt:59::59: yani bulgur pilavı oluuur ama form bisküvilere çok dadanma ttalım ben de yiyiorum ama arada çünkü onlarda katkı maddeleri ve az da olsa yağ var yine de ekmek yesen daha iyi günde en azından 3 dilim yesen yeterrr:16::16: ya d aişte b2yk bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eş mesela ama mutlaka karbonhidrat al canım sağlıklı kilo vermek için o da gerekli:16:

oyyy sen zaten kiymetlisin guzuuuuuuuuuuuummm:16::16::16:

inşallah tatlımmm innşallahhhh canıı gönülden istiyorum 63lü kiloları görmeniii olacak tatlım inşallahhh hayırlısıyla sağlıkla sabırla gidecekkk inşallahhhhh:16::16::16::13::13::nazar::nazar:

afiyet olsun canımmmm moralin bozuktu olsun iyi gelmiştirrr:16::16::16: afiyet olsun 55lileri görmene de çok sevindim inşallah yağdan gidiyodur ttalım yağlı olmadıktan sonra senin karbonhidrat ya da arada tatlı yemenin sakıncası yok ki yağlı yeme yeter ki bence güzelll afiyet olsun zaten verdin sen kilolarııı:16::16:

geçiceeeeeeeeeeeezzzzz sabır-azim-inançççç bukadar gittiiii kalanlar da gidecekkk tatlımmmmm allah büyükkkk gidenleri de biz gönderdikkkk bunları da göndericezzz inşallahhhh:32::32::32::32::13::13::13:

sağol canım benim
ben de toparlıyorum kendimi yavaş yavaş
çok istemedim, hayırlısı olsun dedim hep ama insan yine de umutlanmadan duramıyo, neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
canım evet gördüm 55i, dün akşam o kadar yemeseydim belki daha az çıkardım ama napim sefam olsun :)))
bakalım yediklerimi artırdım biraz, sporu da haftada 3-4 gün yapıcam, pzt de pilatese başlıcam artık
inşallah yağdan gidiyodur, bidaha ankaraya gittiğimde ölçüm yaptırcam zaten tekrar

bide dün kociş bana şey dedi
1 haftadır yoktu, şehir dışındaydı, çarşamba gece gelmişti
bel kıvrımın iyice ortaya çıkmış dedi, çok sevindim ben de
zaten bel kıvrımı olan biriydim, 64 kiloyken de soba borusu gibi dümdüz değildi üst kısmım, kıvrım vardı ama tabi şimdi yanlar göbek gidince o da daha çok ortaya çıktı :)))

nerudaaaaaaaaaaaa:3::3::3::3::3::9::9: gördüm ama cevap yazamadan çıktım müdür yardımcısı geldi yanıma ne yaptığımı görmesin diye kapattım...ispiyoncu çünkü

afiyet olsun canımm,yeşillik,domates,salatalık yiyemiyordun sanıırmm,bu endenle pek bir sadec olmuşş yinede güzel canımmm:16:
ebrucum hügo sana yazdığı bişeyden dolayı ceza almış sanıırm hayırdır nolduya,ben okuken görmedim bişey ama

:60::60::60::60:o bizim ebru değillllllllllllllll ebru şallı için yazdıklarından olabilir diyolarrrrrrşimdi yazmıyım da hani olumsuz şeyler yazdı yaaa ondann olabilirmişş yasakmışş

hehee :1: ay benimkide fark edecek kiloya gelirim umarım ayy :D :17:
sağol canım benim
çok istemedim, hayırlısı olsun dedim hep ama insan yine de umutlanmadan duramıyo, neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
canım evet gördüm 55i, dün akşam o kadar yemeseydim belki daha az çıkardım ama napim sefam olsun :)))
bakalım yediklerimi artırdım biraz, sporu da haftada 3-4 gün yapıcam, pzt de pilatese başlıcam artık
inşallah yağdan gidiyodur, bidaha ankaraya gittiğimde ölçüm yaptırcam zaten tekrar

zaten bel kıvrımı olan biriydim, 64 kiloyken de soba borusu gibi dümdüz değildi üst kısmım, kıvrım vardı ama tabi şimdi yanlar göbek gidince o da daha çok ortaya çıktı :)))

nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim

aa masallah:nazar::nazar: tebrık ederım canım hızlı verıyorsun masallah:nazar::nazar::nazar: 2 hafta dımı.
ben ılk hafta 1 kılo ıkıncı hafta 400 gr verdım bu hafta bılmıyorum yarın kontrolum var ınsallah 1 kılo gıtmıstır 68 lerı gorurum.kolay gelsın tatlım devam:65::65::65::65::65:

hehee :1: ay benimkide fark edecek kiloya gelirim umarım ayy :D :17:

inşallah canım
zamanla olur bak göreceksin :))
ben bu lafı başladıktan 3,5 ay sonra duydum misal :)))

hugo cezalımı kızlar
ya bu forum bi tuhfa ben de
mesela sadece bi kişiden alntı yapabiliyorum şu anda
alt alta alıntılayıp cevaplayamıyorum malesef :((

arkadaşlar bence hugocuk bir köşe yazarı ebru şallı için bir yazı yazmıştı onu bize yazdığından dolayı engellendiğini düşünüyorum

:60::60::60::60:o bizim ebru değillllllllllllllll ebru şallı için yazdıklarından olabilir diyolarrrrrrşimdi yazmıyım da hani olumsuz şeyler yazdı yaaa ondann olabilirmişş yasakmışş

ebru deyip çok samimi söyleyince kukilatam bende bizim ebru sandım dı:60::60:ebru şallı dese ya,yada ebru hanımefendi falan nerden geliyo bu samimiyet derler adama dimi ama:9:tamam hatırladım şimdi yazdıklarını,kötü bişeyde dememişti ama Allah Allah:59:
ben şu forumun kurallarını bi daha okuyayım bari,neruşa laf söylemek de ceza almayı gerektiriyorsa söylemeyeyim o bakımdan yani:))))

Son düzenleme:
:9::9:ama nugim den de cevap bekliyorum,netekim lafın böyüğüüüüüü nugime gelmiş oluyorrr:9::9:
ii tamam yemedim:47:Akşam okula gitmeden öneceki ara öğün olarak saklıyım bari,okuldada sütümü içerimmmmm.Akşamda menümde balık olacak,bugün eve erken gelicemde inşallah,ardından bir de spor yapıcam,yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:66::66:

ohh afiyet olsunnnnn haftada 3 gün yapıyoruz zaten sen de 3 gün yaparsannn daha neee:16::16:gidecek kuzum tüm fazlalıklarrrrr sabııırrr fambığımmmmmm:16::16::16:

nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim

canım tebriklerrrrr inşallah kurtulucaz hepsindende bu fazla kiloların sağlıklaaaa inşallahhh:16::16::13::13::nazar::nazar::nazar::65::65::65::66::66::64::64::32::32:

sağol canım benim

süper tatlımm çok sevindim bence yağlı yemezsen karbonhidratın zararı yok çünkü zaten kilon gaayet güzel spor da oluncaa düşecek bence yağ oranınnn inşallhhh cicimmm:16::16::16:

nerudaaaaaaaaaaaa:3::3::3::3::3::9::9: gördüm ama cevap yazamadan çıktım müdür yardımcısı geldi yanıma ne yaptığımı görmesin diye kapattım...ispiyoncu çünkü

:60::60::60:iyi etmişsinnnn var öleleri maaleseffff açık vermemk lazımmm:47:

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr bugün hepiniz için güzel bir gün olması dileğiyle.
kızlar pazartesi 63,500 kg dım
bugün sabah itibariyle
62,400 gr mım:D çok utlu oldum
62 direncimi kırrabilecekmiyim çok merak ediyorum kızlarrrrr 62 inin altına düşemiyorum bir türlü,
tavsiyelerinize uyuyorum herşey için teşkler,

kahvaltımıda yazayım
1 kk peynir
3 zeytin
1 küçük domates
1/2 yumurta
1 bardak süt
1 tane form bisküvisi
tebrk ederim cnm kahvaltında çok güzel ekmek yazmamışsın:44:

ah teşekkür edeirm fıstık,, darısı hepimize.:D

ekmek yemiyorum pazartesi itibariyle ekmeğide kesitim ama pilav falan varsa onlardan tırtıklıyorum ölçülü
ahh canım işte hataaaaa.....ekmeği kesmemelisin ekmekte buğdaydaki bir madde albumin var başka şeylerden alamıoruz bunu.mutlaka yemelisin ekmek günde 3-4-5 dilim kendine göre ayarla ben 3-4 yiorum.ayrıca 2 yk bulgur-pirinç pilavı makarna erişte kısır bir dilim ekmek edio.bunları yediğin zaman ekmek hakkından düşersin cnm ayrıca 4 adet etli yaprak sarma 2 adet çiğ köfte yda emercimek köfteside 1 dilim ekmek edio cnm

herkese günaydınlar

forumun görüntüsü ben de çok tuhfa kızlar ya
renk yok zaten
her şel alt alta
okumakta zorlanıyorum walla
smiley'yer falan alt alta, sayfayı açmak bile çok uzun sürüyo o yüzden
kızlar sabah tartıldım, 55,8 kilo geldim

bide dün akşam bi sürü şey yedim

yemekten önce saat 5 gibi bi ev poğaçası yedim

7 gibi yemekte
3 yk makarna ( yağsız, sossuz )
5 yk karnıbahar
salata yedim
ekmek yemedim

ama eve giderken dondurma almıştım, hem canım çekti hem de algidanın kupları var ya onlardan veriyodu, ben de 6ya tamamlıcam inşallah, o yüzden bi tane dondurma aldım :)))))))

misafir gelecekti piramit pasta yaptıydık annemle

misafirin yanında 1 dilim pasta, 1 tane ev poğaçası ve 4 yk dondurma yedim walla

ha pişman mıyım değilim, biliyorum daha yağ oranım düşmedi ya da ne alemde bi fikrim yok ama keyfim yerine gelsin diye biraz da

normalde sıkıntıdan yemek yiyen biri değilim, aksine iştahım kesilir üzülünce sinirlenince ama dün akşam canım çekti, bi değişiklik yapayım dedim ve yedim, biliyosunuz normalde böyle şeyler yemem, çok nadirdir ama dün akşam böyle oldu işte
aafiyet olsun canım benm.sen yağ oranını düşürp kas oranını atrmak için bence süt ürünlerşne ağırlık vermeli maden suyu içmeli birde ekmeği biraz artırmalısın gibi gelio hani ekmek de yağ yok hem de doyurucu.yağlı şeyleri azaltıp dier zararsızlardan bşraz rtrarark ayarlayablrsn sanki öle geldi bana nacizane fikrim yedklerine afiyet olsun cnm benm..:16:

günaydın arkadaşlar

sabah uyanınca 2 bardak su 3 kuru kayısı

kahvaltı 1 galeta 1 yumurta biraz peynir 1 bardak çay
türk kahvesi sade

ara 2 mandalina yeşil çayım evde kaldı unuttum sabah telaşla normal çay içicem şimdi suya devam

herkese kolay gelsin
afiyet olsun bebişim kahvaltın az geldi banada

cnm o deil ebru şallı ile ilgili.pilatesle iligli haniiiii....
nasılsınız
bugün tartılma günümdü
1.1 kilo vermişim
tebrkler cnm

evet evet bakkk neruşummmmmm nasılda bildiii.yaw bu benm tahminm sadece ortalığıda velveleye vermiş olmayayım şimdii:18::18:

arkadaşlar bence hugocuk bir köşe yazarı ebru şallı için bir yazı yazmıştı onu bize yazdığından dolayı engellendiğini düşünüyorum
evet cnım ondan işte bende onu anlatmaya çalıştım ebru diyince ben famir de seni sanmış :9:

inşallah canım
zamanla olur bak göreceksin :))
ben bu lafı başladıktan 3,5 ay sonra duydum misal :)))

hugo cezalımı kızlar
ya bu forum bi tuhfa ben de
mesela sadece bi kişiden alntı yapabiliyorum şu anda
alt alta alıntılayıp cevaplayamıyorum malesef :((

bebem bende de oluo öle bazen bende anlayamamıştım ama geçti son zmanlarda olmuo hiç.

pilatesimi yaptımmm 1 kupa tarçınlı karanfilli karabibierli demleme yeşil çayımı
yanında 3-4 kuru kayısı
2 kuru inicr yedimmm:56::56::56:

Back
X