60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

esk.acıbadem de 155 liraymış aman 5 lira ucuzlamış :1: ilk gelişinizde de vücut kompozisyon cihazı için 30 lira alınıyor dedi.toplam 185 lira yani :53:

Son düzenleme:
aslında her konuda konuşuluyor burda,bir ara evet çok sık geçiyordu hamilleikk muhabbeti ama o dmnem 2-3 arkadaş aynı anda hamile kalmışlardı hamilleiklerinde problemnler oluştu bu nedenle paylaşımlar fazla oldu.
ama şimdilerde herkesin şükür hamileliği rayına oturdu,çok sık muhabbeti olmuyor.
birde diyet hakkında konuşacaklarımız azaldı birçok şeyi konuştuk artık günlük şeylerden konuşur olduk.
çok iyi arkadaşlıklar edindimm,sadece kilo verme yeri olaark görmüyorum ben burayı,
amacıma hitap etmiyorsa artık başka yerde takılayım diyemiyorum ben.
haaa böyle düşünmekde garip anormal değil tabiki,hala hedefine ulaşmış değilizz yolumuz uzun .farklı şeyler denemk istemekde çok normal.
ama sırf bu nedenle bırakmayı anlayamıyorum,
sevdilklerimi görmek istiyorum sanırım ondan:44:

zayıflamayla alakalı anlatacak bişey kalmadı. günlük zaten yaşadıklarımızı anlatıyorduk burda. sporu yediklerimizi zorlanmalarımızı filan yazıyorduk. şuandada öyle yapıyoruz aslında sadece hamilelik herşeyi etkiliyo duyguları bile yediklerimizi iştahı herşeyi etkiliyo. bunlarda konu oluyo epeydir zaten pek diyetle alakalı konuşmuyoruz uzun süredir burda olan arkadaşlar artık öğrenecek bişey kalmadı herkes herşeyi biliyo.
yaşadıklarımı yaptıklarımızı yazıyoruz hamilelikte bunun parçası oluyo :97:

selamm kızlarrrrr..... dünn doktorr senn zayıflayıpp duruosun hayırdırr didi.. 63 cıktımm öglen saati gururr duyun benlee:27::27::27::27: bendee amaa göbbeeemm büyüdü dierekk kendimii savundumm:1::1: bugün misafirim varr evde cok kötüydü yavas yavass topluyorumm... kociş kanamann olur da bebüge bişi olursaa sende esyalarını topla annenle eve git didi:63::63::63::63::63::63: ama ev de cok kötü oldu napam.. bu aradaa doktorr 1 ay sonra net olur ama bebek su an erkekk görünüo bakın cıkıntısı var dediii:27::27::27: valide sultann olcem bendee:27::27::27: börek falan yapıorum amaa en cok kısırr yicemm cokkkk canım cektiii.... aksama girerimm öptümm siziiiiiii:16::16::16::16::16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

dukan diyetii ketoza sokar diyoo öok mantıklı
yabancılar yapıyo ama çoğunda rahatsızlık çok mesela çoğuu artist anoreksiya bulimia hastası
beyni düşünce ve duygularıda çok etkiliyo çünkü
ben kesinlikle bu diyetin zararlı olduğunu düşünüyorum
isveç diyetide bi ara akım olmuştu iki yıl kilo almamayı garanti ediyodu
herkes bu diyeti yapmıştı ne oldu kilolar diyeti bırakır bırakmaz geri geldi
bence buda böyle bir diyet
tabee herkesin kendi görüşü inanan inanmayan olur
sadece fikrimi yazdım

tebrik ederiz canımm,kilo almaman bile büyük bir başarı iken sen kilo vermişsin bravoo:65::65:
teşekkür ederim canım.:52::52::52::52::52:
selamm kızlarrrrr..... dünn doktorr senn zayıflayıpp duruosun hayırdırr didi.. 63 cıktımm öglen saati gururr duyun benlee:27::27::27::27: bendee amaa göbbeeemm büyüdü dierekk kendimii savundumm:1::1: bugün misafirim varr evde cok kötüydü yavas yavass topluyorumm... kociş kanamann olur da bebüge bişi olursaa sende esyalarını topla annenle eve git didi:63::63::63::63::63::63: ama ev de cok kötü oldu napam.. bu aradaa doktorr 1 ay sonra net olur ama bebek su an erkekk görünüo bakın cıkıntısı var dediii:27::27::27: valide sultann olcem bendee:27::27::27: börek falan yapıorum amaa en cok kısırr yicemm cokkkk canım cektiii.... aksama girerimm öptümm siziiiiiii:16::16::16::16::16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şehzade mi geliyo yaaaa çok sevindimmmmm. çok dikkat et kendine kanaman falan olmasın. sabahları kaç kilo çıkıyosun tatlım. ben demiştim ilk 6 ay kilo verilebilir diye bak en güzel örnek sensin canım benim. sevindim kilo verdiğine.:52::52::52::52::52::52::52:

zayıflamayla alakalı anlatacak bişey kalmadı. günlük zaten yaşadıklarımızı anlatıyorduk burda. sporu yediklerimizi zorlanmalarımızı filan yazıyorduk. şuandada öyle yapıyoruz aslında sadece hamilelik herşeyi etkiliyo duyguları bile yediklerimizi iştahı herşeyi etkiliyo. bunlarda konu oluyo epeydir zaten pek diyetle alakalı konuşmuyoruz uzun süredir burda olan arkadaşlar artık öğrenecek bişey kalmadı herkes herşeyi biliyo.
yaşadıklarımı yaptıklarımızı yazıyoruz hamilelikte bunun parçası oluyo :97:

kendi adıma konu çeşitliliğini seviyorum
daldan dala atlıyoruz
hamilelikte ne oluyor ne doğru ne yanlış şimdiden öğreniyorum siz yazıyorsunuz ya
seviyorum bilgiyi neyle ilgili olursa olsun :31:

famirciğin de kızına bazı şeyleri nasıl öğrettiğini okuyunca çok hoşuma gidiyor
demek çocuğa böyle söylenmeli diyorum :1:

hepiciğiniz çooooook seviyorum konuşun konuşalımmm :16:

daldan dala atlıyoruz
hamilelikte ne oluyor ne doğru ne yanlış şimdiden öğreniyorum siz yazıyorsunuz ya

evet famirden bende epey öğreniyorum iiyi oluyo çok işe yarayacak şeyler öğreniyorum
nugiden bişey öğrenemiyorum o kızından heç bahsetmiyii :97:

daldan dala atlıyoruz

aynen canım bende öyle düşünüyorumm,bazı tavsiyeler iyi oluyor gerçekten fikir oluyor insana.
yoksa her bir konu için ayrı bir toipğe takılmak lazım
diyet
lazer
çocuk eğitimi
hamilelik
yemek tarifleri
vs.:9:

iki domates ve bir yumurtadan yaptığım menemeni yedim kepek ekmeği ile beraber
mide bulantısı için hap aldım sabah aç karnına doktor vermişti şimdi iyiyim allaha şükür. eski düzenime geri dönüyorum yavaş yavaş:52::52::52::52:

bende neruşştann eğer birgün kzımın kedisi olursa ve okula gittiğinde kedi evde yalnız kalacağından kesidiyle nasıl konuşması gerktiğini:60:
hügomdan tek çocuk olmanın danılmazz hafifiliğnini:60:
kukimden ev temizliğinin ve kocaya sınırsız hizzmetin nasıl yapıldığını:60:
nugimden akşamları istediğini elde etmek adına kocişin nelerle ikna edilmesi gerktiğini:60:
yecalemden vejeteryanlığın ne kadar zor bir yaşam tarzı olduğu:44:
hügomdan sporun ve diyetinn inceliklerini..
yine neruşumdannnn yemek tariflerii,sabrı,hoşgörüyüü,tatlı dilii:16::16:
ve daha sayaamadığım birçok şeyiiiii...
seviyorum sizi
ekmeği tuza banıp yer gibi:86:

Son düzenleme:
bende neruşştann eğer birgün kzımın kedisi olursa ve okula gittiğinde kedi evde yalnız kalacağından kesidiyle nasıl konuşması gerktiğini:60:
nugimden akşamları istediğini elde etmek adına kocişin nelerle ikna edilmesi gerktiğini:60:
seviyorum sizi

:60: :60: :60: :46: :46: :46:

Tüm nimetlerinden sevgili kocam yararlanıyor valla.. 1 gün spor yapıyoo, 1 gün havuza gidiyor.. Akşam işe gidiyor ya gündüzleri hep salonda..
haftasonları çok kalabalık oluyomuş, çocukla zor olur diye gitmiyorum..
Biraz yerinde duramayan bi bebe de benimkisi..
Ortalığı birbirine katar valla...

oo ne güzel senin koca süper faydalanıyormuş. senin oglan koçtu sanırım. koç burcu ve erkek kelimeleri bir arada. tam bir çılgın olmalı :9:

O hep mkilo vermek ister zaten.. Verdi de... hem de benden daha çok belli onda.. Bizi gören ona ne kadar zayıflamışsın diyo, bana bişi diyen yok..
gıcık oluyorum valla...:63::63::63:

kesin bunu söyleyenler kadındır :1:

ayy benide götür yoliicimm ama bende yapamamki öle dukan mognitac yok bilmem ne bend deişik topikler bulsam kendime barii:31:

canım ben bi yere gitmiyorum ki. bu diyeti yaptığım için oralara takılıyorum ama ben burayı sadece zayıflama topiki olarak görmüyorum arkadaşlarımı özlerim ben :31:

Dukan diyetine dikkat edin................
Prof.Dr. Osman MÜFTÜOĞLU - Fransız beslenme uzmanı Dr. Pierre Dukan’ın geliştirdiği beslenme planı, ‘Dukan diyeti’ olarak biliniyor. Bu popüler diyetin zararlı olabileceği yönünde bazı kuşkular var.
.............

hugocum ben dukan diyetini övmedim burada. hiçte bahsetmedim sen benim oraya girdiğimi söyleyince famir sordu bi kaç soru ile yanıtladım. burası dengeli beslenme topigi diye de dukan yapıyorum da demedim. bu adamın yazısını bende okudum. hatta ilk yayınlandığında topikte tartışıldı. bütün diyetisyenler karşı ama mehmet öz destekliyor. kendisi kalp alanında uzman .. neden digerleri kötülüyor acaba? hiç düşündün mü ? ben söyleyeyim. şimdi netten bi yazı filan yapıştırmicam zira google amcaya soran cevaplarını alır :69: çünkü artık herkes dukanı takip ederek kg verirse onlara kimse gitmez.. ben diyetisyenlerin para tuzagı olduğunu düşünüyorum hala. iyi olanları bi kenara bırakırsak hepsi yoluncak kaz görüyor kilolu insanları. ayrıca protein diyetlerinde risk olduğu dogru ama kitapta bol su içmezseniz bu riskleri alırsınız diye uyarılarda var. vs. vs. dukan topiginde bu diyet ile 20 kg verip kglarının yanında insülin direncinden yüksek kolestrolden kurtulan hatta pko hastası olup başka diyetlerle kg veremeyip bu diyetle verebilen insanlar var. bunları söyleme istemedim ama mecbur kaldım şimdi. daha önce de karatay diyeti ile ilgili yazılar yayınlamıştın. burada karatay diyetini kısmen takip eden ama paylaşmayan başka insanlarda var. loxicik paylaştı kız pişman oldu. önemli olan kg vermek. ne ile verdiğin önemli değil.herkes kendi dogrusunu kendi bulsun :69:

aslında her konuda konuşuluyor burda,bir ara evet çok sık geçiyordu hamilleikk muhabbeti ama o dmnem 2-3 arkadaş aynı anda hamile kalmışlardı hamilleiklerinde problemnler oluştu bu nedenle paylaşımlar fazla oldu.
ama şimdilerde herkesin şükür hamileliği rayına oturdu,çok sık muhabbeti olmuyor.
birde diyet hakkında konuşacaklarımız azaldı birçok şeyi konuştuk artık günlük şeylerden konuşur olduk.
çok iyi arkadaşlıklar edindimm,sadece kilo verme yeri olaark görmüyorum ben burayı,
haaa böyle düşünmekde garip anormal değil tabiki,hala hedefine ulaşmış değilizz yolumuz uzun .farklı şeyler denemk istemekde çok normal.

ya ben bir yere gitmiyorum kii. burası benim için artık sadece kg verme topigi filan deill. ben daha çok sizin için giriyorum kızlar yaa. tabi yeni gelenlere de yardımcı olabilirsek ne mutlu. bir çok şey ögrendim sizden nasıl giderim ki burdan.. ben yeni gelenlere ekmek yeme protein ye filan da demiyorum ki. dengeli beslenme topigi burası diye ona göre yazıyorum :34::34:

canım çok sevindim demek erkek olacak:52::52:. valla içimden geçiyordu hep erkek. allah analı babalı büyütsün sıhhatle dogsun da cinsiyeti önemli değil. aman da aman yerim ben onuuu:16::16:

dukan diyetii ketoza sokar diyoo öok mantıklı
yabancılar yapıyo ama çoğunda rahatsızlık çok mesela çoğuu artist anoreksiya bulimia hastası
beyni düşünce ve duygularıda çok etkiliyo çünkü
ben kesinlikle bu diyetin zararlı olduğunu düşünüyorum
isveç diyetide bi ara akım olmuştu iki yıl kilo almamayı garanti ediyodu
herkes bu diyeti yapmıştı ne oldu kilolar diyeti bırakır bırakmaz geri geldi
bence buda böyle bir diyet
tabee herkesin kendi görüşü inanan inanmayan olur
sadece fikrimi yazdım

dukan akımı başlayalı bir ay kadar oldu. ben başladığımda daha prenses kate ile william evlenmemişti. prenses kate dukanla kg vermiş dyeince herkes hurra hucum etti ama ben ondan önce başlamıştım zaten :61::61::61: yani ben akım diyeti diye yapmadım. holivut molivut diyeti gibi bir diyet değil bu. dukanı yaratan pierre dukan bir doktor ve 35 yılını insanları zayıflamaya adamış. hugocuk ben burada dukan yapın demedim. dukanla diyet yapıp saglıkla kg verenlerde var, hatta o topikte dört doktor iki diyetisten adayı var ?? senin fikrine saygı duyuyorum ama kg vermenin yolu bir değildir. dukanı yapabilen var yapamayan da var. karatay yapanda var yapamayanda var. dukanla verilen kilolar 3. ve 4. devreler es geçilirse tabi ki geri gelir. bu evreler de kitapta ifade edilmiş. başka da bişi yazmıcam

ayy ne güzelll
bundan 6 yıl önce aynı cümleyi ben de duymuştum
daha bebeğin olmasına 4 sene vardır en az :) :) :)

off ya hani böyle bişey kalkmıştı ya?
aile birliği bozulmasın diye hemen eşinin yanına geliyordun
üzüldüm tatlım yaa :( :(
evet cnm ya bi getirip bi kaldrıolr yasa hep değişio valla. çok can sıkıcı bi durum ama napalım kadrolu atandım ya 1 seneliğine razıyım yani:59:

yok bırakıp gitmiorum zaten gitmemde dedim ya bende sadece diyet vs deil. girmediğim gün rahatsız hissediorum kendimi sizleri merak ediorum bırakıp gitmem zaten. bende sadece kilo verme yeri olarak görmüorum elbette.
ben sadece sıkıldığım zmanlarda soluklanmak amacı ile demiştimmm:5::5::5::5:

yok canım yazmıştım :34: birdaha yazim okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.son sınıfa geçtim.algıda seçiciliği zaten biliyordum :1: ama kpss de yer alan bir kavram.inşallah seneye atanırım da kendi paramı kazanırım. :69:

ben yaptırdım canım iki kez ama ne kadar güvenilir o da var :44:sürekli aynı yere gidip ne kadar vermişsin durumun ne öylesi sağlıklı işte.
kuzura bakma cnm görmemişim atanırsın inş. ben yeni atandım ya şükür merak ediorum herkesi inşallah sende güzel ce atanırsın.:16::16::16::16:

aynen canım bende öyle düşünüyorumm,bazı tavsiyeler iyi oluyor gerçekten fikir oluyor insana.
yoksa her bir konu için ayrı bir toipğe takılmak lazım
diyet
lazer
çocuk eğitimi
hamilelik
yemek tarifleri
vs.:9:
değişk konulardan konuşulduğu zman bende çok seviorum yeni şeyler öğrenilio:34:
ama bir ara cidden hep bebek konuşuldu birde döiştimya çok detaylar konuşuldu keseler görüldü vs. vs. çocuğu olanlar başlarından bu tür şeyler geçtiği için skılmıolardır.ama ben sıkılmıştım . şu ara o kadar detayı öğrensem bile unuturm zatii:1:bebeiş yapmaya karar verdiğimde öğrenirim detayları inş.
evet bi ara sorunlar oldu hamilelklerde her konu gibi hamileliğin konuşlması da doğal tabi ama bir ara sürekli olunca daral gelmişti.:34:
ama seviorum burayı hepiciğiniziiiii:16::16::16::16::16::16:bakın kalpciklerimide gönerdimm hadi kapışınnnn:16::16::16::16::16::16::16:

seviyorum sizi
:70::70::70::70::70::70::70::46::46::46::46::46::46:

Back
X