- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
Dünkü plates canıma okumuş valla.. vücudumdaki her nokta ayrı ayrı ağrıyor...
gece de uyuyamadım nedense...
Akşam
2 yk patlıcan kabak kızartma-fırında
2 yk taze fasulye
1 yk barbunya..
2 yk yoğurt
1 kase salata
2 yk patlıcan salatası...
1 dilim denge ekmek
ne çok yemişim ya...
sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 çarliston biber
1 domatiz
1 bardak çay
gene su içemiyorum ben....
hemen içeyim bari..
GÜNAYDIN YECAALEM AFİYET OLSUN BENCE ÇOK GÜZEL YEDİKLERİN AYRICA SPORUN DA MUHHTEŞEM

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
sabah tartıldım yine aynı kilodyaımm,demmeki ben o 1 kiloyu almışımmm,gitmek bilmedi çünkü,regliminde son gününü yaşıyorum çünkü bugün ama kilomda bir değişiklik yokkkk offff canım sıkıldı bak şimdi
akşam
3 yk taze fasülye
3 yk yoğurt
1,5 dlm kepek ekmeği
1,5 kase yeşilmercimek yemeği yedimm
2 dlm karpuz,az biraz peynir yedimm
7-8 tane badem
2 çizi kraker yedimm(azcık canım sıkkındı akşam erken uyudumm)
akşam iyice tozuuttum anlayacağınızz
sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk light beyaz peynir yedim apar topar çıktım evden![]()
GÜNAYDIN FAMBIIIMMMM YANİ ALMIŞ DA OLABİLİRSİN EVET AMA YENİ BİR KİLO OLDUĞUNDNA BENCE DİKKAT EDİNCE HEMEN GİDECEK O HEM REGLİN DE DAHA BİTMEMİŞ BİRKAÇ GÜN SONRA KESİN SONUCU GÖRÜCEKSİN BENCE SIKMA CANINI KUZUMMM GÜZEL BİR TATİL YAPTIN BİRAZ ARA VERDİN VÜCUT ŞAŞIRDI BUNDAN SONRA ESKİ DÜZENİN DE DEVAM EDİNCE BENCE ÇOK DAHA GÜZEL GİDECEK KİLOLARRR AYRICA NEDEN KEYFİN YOK BAKİMMMM KIYAMAM KUZUMAAAAAA

günaydın kızlar anlamadığım bi konu bugün dördüncü gün akşamda 10:30 ta yattım ama baş ağrısı ve uykum var yine 4 gündür ilacın yan etkisinde yazıyo ama 2. aydayım etki için geç kalmadımı bu:97: ve şuda dikkatimi çekti hiçbir iş yapmıyorum evde yapıyosamda zorundan yapıyorum aslında evi bi güzel elden geçirmem lazım yada süpürmem lazım ama canım hiç istemiyo şimdi uyku nasılda dökülüyo benden.
CANIM BENİM GEÇMİŞ OLSUNNNN BENCE SODAYI GÜNDE 2 TANE İÇ MİNERAL EKSİKLİĞİN OLABİLİR ÇÜNKÜ ORASI DAHA DA SICAK VE ÇOK SU İÇİYOSUN TERLİYOSUNDUR EMİNİM BİR DE İNAN BENİM DE SÜREKLİ UYKUM VAR HİÇ UYUMAMIŞ GİBİYİM SANIRIM ÇOK TERLİYORUZ VE BU SICAKLAR BİZİ HALSİZ BIRAKIYO BİR DE BU NEM ORANI YÜKSEK OLAN YERLERDE BU DURUM DAHA ÇOK KENDİNİ GÖSTERİYO İNŞALLAH BİRAN ÖNCE TOPARLANIRSIN KUZUMMM