sen niye cumaları çalışmıyosun:44:
kaç zamndır nedense şimdi sorasım geldi
yarın izinlimisin yarın cuma değilmi
Cumaları süt iznimdi.. Yılbaşına kadar izin verdiler bana.. Sağolsunlar.. Yani süt iznim devam ediyor diyebiliriz..
günaydın kızlarr nasılsınız ben iyiyim uykumda yok şu anda kaç gündür spor yapmıyorum acaba spordanmı uykum geliyorduki benim:44: bugün kızımı hastaneye babasının yanın ziyarete götürcem resimde yapmış babası için kızım hastane odasında babası yatıyo resimde .bugünde spor yapamam yarın çalışmıyorum ama lazere gidicem 12 de öğleden sonra teyzemin kızı geliyo ailesiyle yapamam pazarda yapamam pazertesi giderlerse yaparım gitmezlerse yapamam yine .bu arada muhtemelen bu antidepresan ilaç kilo aldırıyor spor yapmama rağmen vermiş değilde almış görünüyorumdemekki kendimi tutmasam dahada çok alıcam kilo
Canım İlaç ödem yapıyor kesinlikle.. Kilo artışın o yüzden bence.. Bide acayip iştah açıyor..
Yapmak gereken aynen dediğin gibi kendini tutmak...
iyilik yeni geldim hastaneye gitmiştim vebişin kalp atışlarını gördüm duydumartıkın yedi haftalık oldu
Gözünaydın Hugocuk.... sağlıklıca kucağına almak da nasip olur inşalah..
uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...
Cimcime hoşgeldin.. Geçmiş olsun canım.. şimdi daha iyi misin peki.. Dekanına da gıcık oldum... Ne terbiyesizler ya...