Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selammmmm kızlarrrrr... nabersinizz bakemmmmm???? sabah oldukca gec kalktımm.. dardanel in soguk sandviclerinden almıstıkk kocişe onlardann birininn yarısını yedim hemen cıktık.. bankada biraz param vardı.. kocişe lazım oldu gittik onu cektikk.. bankadan cıkıp arabaya bindik arabada paranın tamamını ona verdim sadece faturalara kadar aldım içinden azda bende vardı faturaları yatırayım bende bunlarla dedimm.. cüzdana koydum 2 dk sonra arabadan indim. baska bankaya girdim numara aldım ama bi baktım cüzdan yokkapınınn önünde indim arabadann yani vatandasın aldıgını bile görmemm lazımdı hemen baktım cünkü.. esimi aradımm arabada da yok. geri geldi aradık aradık yola baktıkk ya 10 adım mesafe vakit de 2 dk mümkün degill adam benimm düsürdügümü görse benide görürr.. neyse esim gidiyodu ben karakola giderim burdan dedim ben buldugum seyleri hep teslim etmiştim allah görüodur dedim. postahaneye ordan da karakola gittimm kiii zaten karakol da 5 dk yani.. kapıdaki memeura anlattım son 20 dk da buraya cüzdan gelmiş olabilir mi dedimm.. ehliyetim vardı içinde falann.. girdikk yoksada numara alalım deince bi an ay yok heralde dedim. girdikk adam burda dedi. ayyyy cokk sevindim dedimm içindeki parayı sordular miktarını.aldım tesekkür ettim cıktımm.. vatandasın biri getirdi dedilerr vatandasta ne hızlıymıss diyemedim artık.. allah razı olsun kimse.. cıktım işlerimi hallettim dönüştede karakola baklava ve kadayıf aldım.. gidip kapıda durana verdim iftardan sonra yersinizz tesekkürler tekrar dedim.. o da tesekkür etti.. onların benden bugün tatlı nasibi varmıs.. bulanın da hayır dua alcagı
yürükenn kasıgıma kramp girdi durdu yine. ondan hemen eve geldim.. uzanıyorum simdii.. aksam kocişş cüzdanınn serefine iftar yemegini dısarda yeriz dedii.. annesi görümcem falan da var tabe..neyse uyuzluk yapmıımmm simdi
![]()
ecriiin napiiin kuzu![]()
düşük tehlikesi geçti artık değilmi sennde
3 ayı doldurdunuz diye hatırlıyorum çünkü
kayınvaliden artıkın devamlı sizle takılır işin zorr :97:
evet balım yanii doktor sey dedi bundan sonraki kanamanınn düsükle sonuclanması daha düsük ihtimalmişş.. ama ben sorunlu gebe oldugum için sürekli dikkat etmemi sölemişti.. yapcak bişi yok yorulmucam yani. paso yatıs bi gebelik geciriyorum üzerinize afiyet![]()
bizim elti attı çocukları kayınvalidenin üzerine eşide burda kendi gitti ankaraya. kayınvalidede menüsküs var gezemiyo kilosuda çokk şimdi bana dırdırlandı geçen hafta. ben hamileyim yemek devamlı iş yapamıyorum zaten uyku hali var kendi işimi zor yapıyorum birde yorda kalcem. ona bişey diyemiyo bana sararevett muhtemelen cünküü tek oglu:44::44: kızıyorum söyleniyorumm sonra pişman oluyorumm kadınınn sana ne zararı var diyorum.. :44rtası yok.. onun da annesi babası yeni vefat ettii arkasında durmak kollamak istiyo o yüzden bişi diyemiyorum.. zaten bişi desem günahı da vardır kesin.. arada cosunca kavga ediyorum işte. simdi her pazar ben suraya gidelim dsem annesini de arayıpp senide alalım dicek.. kayınvalidemde sagolsun hiç sevmez evde oturmayı. kii 3 olsak ii görümcemle telefonlascakk biz suraya gidios buraya gidios hadi gelin onlarda gelcek.. laf etsen keni parasıyla arabasıyla gelio derler. ama hep bi arada olmak hos degil.. belki bebekten sonra hos olabilir. dün gece görümcem aradı tatlı aldık die yemedigimiz halde gittik cay içmeye. o beni anlayamıyo işte onun annesi onunn ablası onun yegenleri.. hatta bilakiss o cocuklrla oynuo cocuk gibi mutlu oluyo.. zamann göstercek herseyi:97::97::97::97:
allah allah neden böyle olduki acepp :44:
ben halı yıkadıım motorda gezdim ev topladım üstelik hamile olduğumu bilmeden
üstelik yürüyüş bile veriyo doktor
sen benim yaptıklarımı yapmadın bile niye böyle oluyo acaba sen çoook üzülüyosun filan tabee hamilelikte duygular yoğunlaşıyo filan ondanmı acep üzüntüdenmi oluyo
bak ben duygulandığım üzüldüğüm anlarda hemen başka şeyler düşünüyorum
son derece duygusuz yaşıyorum diyebilirimkomedi tarzı şeylerle animasyon filmleri filan veya sevdiğim müzikler dinlerimm.
eşime hiiiç bulaşmıyorumonu kızdırcak şeyler demiyorum üzerine gitmiyorum
sohpet muhabbet iyi gidii
napcem bebiki düşünüyorum.
öyle çok yoğun duygularım yok bebiş içinannelik duygusu filan desen eser yokk valla
ancakkkkk
onun sağlığı çok önemli o yüzden hiç bunalıma sokmuyorum kendimi
kayınvalidem yapıp gönderiyor bana hügocum,vaktim yook benim yoksa yaparım ni var sankiii zor bişey mii,hemm tırnağımda ojede yohtirrellerim karardı :97: ama deydi çok seviyorum ben
şimdilik bunlar kurusun sonra diğerlerini yaparımm![]()
famirr sende başla kurutma işine kayınvaliden gidince napceen
insan kışın değişik şeyler arıyoo iyi oluyoo
geçmiş olsun canımmmmmmmselam kıslar ben geldim pazar günü .cumartesi akşamı kızım ateşlendi 40 derece oldu ateşi =...( çok gerildim ağladım titreyerek çıktı ev sıcak duşa falan soktuk neyse sabaha düştü.kızım daha önce ateşli havale geçirmişti ilaç kullanıyoruz çook korktum pazar günü yola çıktık Allahtan ateşi çıkmadı ama tatil burnumdan geldi.
benim koç olduğuma da inanabiliyorsun demaaahemidee sapppına kadar hihih :86::86::86::86:
bizim elti attı çocukları kayınvalidenin üzerine eşide burda kendi gitti ankaraya. kayınvalidede menüsküs var gezemiyo kilosuda çokk şimdi bana dırdırlandı geçen hafta. ben hamileyim yemek devamlı iş yapamıyorum zaten uyku hali var kendi işimi zor yapıyorum birde yorda kalcem. ona bişey diyemiyo bana sarar
neymiş onlar gidince halıları halı yıkama makinasıyla çekilcekmiş
oralı bile olmadım kime yaptırcan benimkileri annem yapcek dedim anladı
kıvırdı hemen
onlamı uğraşcam madem bakamıcak çağırmasın misafir filan.
evde 6 kişi var kolaymı onların yemeği filan uğraşması. birde kızdığım eltii yapmaz hemen kaçar veya kavga çıkarır kayınvalidede bu sevepten benden istiyo ama banane enayimiyim baksın çocuklarına. çok kızgınımda takmıyorum![]()
allah iyiligini veersinnnormalde bende cok neseliyim valla heralde evde olmaktan böyle olabilirimm. aslında kociş evdeyken de cok egleniyorum saklabanlık yapıpp duruyorum o da cok konuskandır zaten.. ama son zamanlar böle oldu ne bilim.. calısıyo olmamm lazımdı evde oturunca bütün günn olmuyo. insan günde 100 tane insan görünce cesit cesitt herseyi unutuyo.. bide magaza cok keyifli iştir.. o kadar yogunkenn birden bu kadar bos olmak zor geldi bana.. neyse aradım kayıt tarihlerini ögrendim gecen yıl tarihi kacırınca otomatik donmustu kaydım.. ders calısırım biraz kafamm dagılırr.. su 1 ay gecsinn kociş insaata baslayınca ing kursuna da yazılcamm.. e cenazede biraz unutulmuss olur o zamana rahatlarım.. bide ben baskasınınn derdini dert edinirim kendime o da büyük bi sorun.. bi seiklde bundan da kurtulmam lazım.. accıkk bencil olsam ne güzel olurr
![]()
elti kayınvalideye tahammül edemez hiç sevmezler birbirlerini o yüzzden 3-5 gün durdu kaçtı hemen o süredede devamlı kavga gürültü yapmış
şimdi cuma günü gelir oruç tutar artık tüm gün uyur iftara kalkar uymasa bile yatak odasında durur yanımıza gelmez
sıkılır kavga çıkartır durur
nen bencillikle ne alakası var tamamen bebeği düşünmekle alakası var. sen sıkılıp üzüldükçe bebekte sıkılıyo. asıl bencillik bu olii![]()
banci olma sencil oll![]()
bebeği düşünüp üzülme.
selammmmm kızlarrrrr... nabersinizz bakemmmmm???? sabah oldukca gec kalktımm.. dardanel in soguk sandviclerinden almıstıkk kocişe onlardann birininn yarısını yedim hemen cıktık.. bankada biraz param vardı.. kocişe lazım oldu gittik onu cektikk.. bankadan cıkıp arabaya bindik arabada paranın tamamını ona verdim sadece faturalara kadar aldım içinden azda bende vardı faturaları yatırayım bende bunlarla dedimm.. cüzdana koydum 2 dk sonra arabadan indim. baska bankaya girdim numara aldım ama bi baktım cüzdan yokkapınınn önünde indim arabadann yani vatandasın aldıgını bile görmemm lazımdı hemen baktım cünkü.. esimi aradımm arabada da yok. geri geldi aradık aradık yola baktıkk ya 10 adım mesafe vakit de 2 dk mümkün degill adam benimm düsürdügümü görse benide görürr.. neyse esim gidiyodu ben karakola giderim burdan dedim ben buldugum seyleri hep teslim etmiştim allah görüodur dedim. postahaneye ordan da karakola gittimm kiii zaten karakol da 5 dk yani.. kapıdaki memeura anlattım son 20 dk da buraya cüzdan gelmiş olabilir mi dedimm.. ehliyetim vardı içinde falann.. girdikk yoksada numara alalım deince bi an ay yok heralde dedim. girdikk adam burda dedi. ayyyy cokk sevindim dedimm içindeki parayı sordular miktarını.aldım tesekkür ettim cıktımm.. vatandasın biri getirdi dedilerr vatandasta ne hızlıymıss diyemedim artık.. allah razı olsun kimse.. cıktım işlerimi hallettim dönüştede karakola baklava ve kadayıf aldım.. gidip kapıda durana verdim iftardan sonra yersinizz tesekkürler tekrar dedim.. o da tesekkür etti.. onların benden bugün tatlı nasibi varmıs.. bulanın da hayır dua alcagı
yürükenn kasıgıma kramp girdi durdu yine. ondan hemen eve geldim.. uzanıyorum simdii.. aksam kocişş cüzdanınn serefine iftar yemegini dısarda yeriz dedii.. annesi görümcem falan da var tabe..neyse uyuzluk yapmıımmm simdi
![]()
uyuyarakk oruc mu tutulur aytahammül edemedigi insanaa cocukları bırakıyo amaa.. uyanıkk
babyycilll olayım o zamannnn![]()
ecrin senin bu analtışlarına bayılıyorum yaaaa
iyi bari hadi gözzünüz aydın.
bende yurtta kalırkene merdivelerden aşağıya indim tam kantine inicem meteliğe kurşun sıkıyom tabi oamzanlarrr,bir baktım yerde bir tomar para,bildiğin tomar yaniii,ayında 15i ogün kesin yurtta çalışan memurlardan biri maaşını düşürmüşş belli.
hemen aldım,almamla birlikte girişteki memura teslimetmem bir oldu.
ama saftirik al bir say kaç para var alana bir tutanak tuttur dimi,yok tabi hiç aklıma gelmedi o memurda oparayı kaybedene teslim ettimi etmedimi bilmiyorumm artık
slm kızlar.napıyonuz?![]()