Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 dakika dans ettim. bugün eşim söyledi yeni cep telefonum kargodaymışş yarın alcem
hemen metal müzikleri yükleyip yürüyüşe başlıcam koşu bandımdaa
dans ettim acayip pozitif olduum
oturmak beni pasif yapıyoo
kendimi çirkinleşmiş hissediyorum o zaman
9 ayy spora devamm![]()
metal müzikle nasıl spor yapıosunn yafrimm![]()
hugom hamilelik senin gözleri etkiledi galiba hep yanlış okuyorsunısırdım dimedim kırmadım didim ..
ahanda hugonun kızınca ısırdığını da öğrendik. ben de ısırırım ama kocişi
![]()
höhhhhhyyytt aslanız aslnalığınızı bilin oturun oturduğunuz yerde beeeeeaa.
buldunuz yolimi tek sıkıştrrırsınız deeemiii
bende kaçıorum kızlarr herkese hayrlı iftarlar yarın görüşmek üzere inşallahhh
nugide aslannn
neruşş akrep burcu anca hiç akrep gibi değil bence,yükseleni farklı olmalııı:44:
bu arada tüm doooum günü kıslarının doum günleri kutlu olsun gelmiş geçmiş kim varsa kutluorum duyduk duymadık dmeyin.
cimcimecim kızına ve sana çok geçmiş olsun ahh şu çocuklarrr. hiç durmazlar sonra böle üzüerler annelerini.
başkaa yecalem kilo vermeedim die moral bozma diyetsyenine anlat bi durumu.
yoliciğim evrakları hatalı yapma kızzz.
dün eşimde diodu 3 ten sonra uçtum resmen.ada yerine pafta ,pafta yerine ada yazmışım fln die
sooona başka yok galiba diyeceğimmm.haa arzucum diyetsyen msjın için teşekrler cnm. bi türlü fırsat bulup msj atamadım kusura bakma hep çıkıo aklımdan![]()
ben geldim
herkese afiyetler olsun iftarlar yapılıyordur şimdi.raporumu veriyim sonra geçmişi okuyayım
ara öğünde yeşil ve siyah üzüm yedim.porsiyonuna bakmadım.bi daha bakarak yiyecem
akşam yemeğim
fırında somon balığı (yağsız) bir avuç içi kadar eti.
çoban salata
1 dilim ekmek diyetisyenin dediği ölçüde yiyorum ekmeği.kalınlığını göstermişti de.
spordan çıkınca fena midem kazındı etiform çubuk kraker aldım üç tane yedim. yanımda acil atıştırmalık birşey bulmam lazım :44: kala kala krakere kaldım.
bugünkü sporum ;
30 dk açık havada yürüyüş
30 dk band
10 dk eliptik
ip atladım,karın çalıştım.egzersiz yaptım biraz.
1,5 litre su içtim. şu zamana kadar 2,5 litreye yaklaşmıştır.3 litreye tamamlarım bugün.
bu arada erkek spor hocası var salonda o dedi yağ yüzdem 23,5 çok fazlaymış18 iyi dedi.
hugocuk, söylemiştin ama unuttum senin şimdiki yağ yüzden kaçtı.kadınlarda normal alt sınır 18 mi :44: 5,5 kilo yağdan verebilir miyim acep :44:
ycl,sen ölçümlerini de yaptırıyorsun di mi seninkiler nasıl merak ettim yağın kaçmış :44:
masalh arzucum sporlar muthıs calısıyosun sen 2 ayda verırısın bu kıloları bence ben kac aydır yavas yavs ama
Eki Görüntüle 233795
soldaki dışında görmek istemediğimiz vücutlar...
yağ oranlarına göre bedenleri sıralamışlar karıştırırken buldum :44: ama ingilizce ne yazdığını anlamadım :44:
ben geldim
herkese afiyetler olsun iftarlar yapılıyordur şimdi.raporumu veriyim sonra geçmişi okuyayım
ara öğünde yeşil ve siyah üzüm yedim.porsiyonuna bakmadım.bi daha bakarak yiyecem
akşam yemeğim
fırında somon balığı (yağsız) bir avuç içi kadar eti.
çoban salata
1 dilim ekmek diyetisyenin dediği ölçüde yiyorum ekmeği.kalınlığını göstermişti de.
spordan çıkınca fena midem kazındı etiform çubuk kraker aldım üç tane yedim. yanımda acil atıştırmalık birşey bulmam lazım :44: kala kala krakere kaldım.
bugünkü sporum ;
30 dk açık havada yürüyüş
30 dk band
10 dk eliptik
ip atladım,karın çalıştım.egzersiz yaptım biraz.
1,5 litre su içtim. şu zamana kadar 2,5 litreye yaklaşmıştır.3 litreye tamamlarım bugün.
bu arada erkek spor hocası var salonda o dedi yağ yüzdem 23,5 çok fazlaymış18 iyi dedi.
hugocuk, söylemiştin ama unuttum senin şimdiki yağ yüzden kaçtı.kadınlarda normal alt sınır 18 mi :44: 5,5 kilo yağdan verebilir miyim acep :44:
ycl,sen ölçümlerini de yaptırıyorsun di mi seninkiler nasıl merak ettim yağın kaçmış :44:
bu resimlerde abartmayımda ben bu solda ki hatuna biraz yakınım. yüzde 20 değilse yüzde 22 falanımdır diye düşünüyorum çünkü sağda ki resimler gibi değilim![]()
nasıl ama daha ölçüm yapmadan kendi kendimi ölçtüm.
canım merhaba.. imrendim sana ne güzel sporları yapmışsın. hugocuğum yüzde 20 altı tehlikeli demişti galiba :44: ama sen yine ona bir sor. öpüyorum iyi geceler..![]()
temmuz ayında dusenım alt ust oldu tatıl falan ben öğretmnımde simdide ramazn dıkat edıyorum ama spora canım kalmıyosağol canımcanım yavaş gitsin birdaha gelmesin diyorum 2 ay değil 4 aya 6 aya da razıyım.
zamanını çok düşünmüyorum.sabretmeyi öğreniyorum sanırım :78: kilo vericem onu uzun süre korucam üstüne vücudu şekillendirmeye uğraşıcam karnım sımsıkı belim incecik olacak taş gibi bir kız olucam inşallah
anlayacağın uzun ince bir yoldayım
![]()
burda hep konuşulur değişiklikler yapılırsa kilo duraksamaları aşılıyormuş sen değişikliği denedin mi :44:
temmuz ayında dusenım alt ust oldu tatıl falan ben öğretmnımde simdide ramazn dıkat edıyorum ama spora canım kalmıyo
hımm anladım canım herkesin iniş çıkışları oluyor zaman zaman.zaten şimdi dikkatte ediyormuşsun ramazandan sonra düzenini kurar toparlanırsın spor yapabilirsin de çok iyi olur.meslekdaş olacağız senle
branşın ne
![]()
ben sınıf öğr. sen:44: öğrencimisin bekarsın galıba ben evliyim 1 kızım var