60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh beee kendime geldiim meğer sıkıntım buymuştuu :52: kendime geldiim :52:
meğer kendimi kaybetmişimde haberim yokmuştuu :52:

45 dakika dans ettim. bugün eşim söyledi yeni cep telefonum kargodaymışş yarın alcem
hemen metal müzikleri yükleyip yürüyüşe başlıcam koşu bandımdaa
dans ettim acayip pozitif olduum
oturmak beni pasif yapıyoo
kendimi çirkinleşmiş hissediyorum o zaman
9 ayy spora devamm :52:

metal müzikle nasıl spor yapıosunn yafrimm :1::1::1::1::1:

metal müzikle nasıl spor yapıosunn yafrimm :1::1::1::1::1:

hemde nasıl küsell oliii coştukça coşii insaan :52: :52:
benim eşim üniversite yıllarında bataristmiştiii :97:
metal sever benide alıştırdıı
gerçi türk sanat musıkisinide bırakmadım hala dinleriim ama spoordaa metal gider
özellikle nırvana
:52: :52: :52: :52:

sana bikaç favorii şarkımı diyeyim cik cik ecrincikk
protect me from waint ı want
sonraa limp bizkit faith
yine limp bizkit rollin
helloween forever and one neverland
birrrdeeeee çokkkkkkkk romantikk en beyendiim beni alıp götüreenn şarkıı save your my darling
şarkısıdır bu şarkının üzerine şarkı tanıomam

hugom hamilelik senin gözleri etkiledi galiba hep yanlış okuyorsun :9: ısırdım dimedim kırmadım didim .. :1: ahanda hugonun kızınca ısırdığını da öğrendik. ben de ısırırım ama kocişi :69:

ay bende ısırırım kocamı :60::60:
bazen canı yanar bilenem kikiki:27::27::27: benim yolida ısırır elimi braz fzla yalasın arkasından kesin dişler deli kız :60::60::60:

höhhhhhyyytt aslanız aslnalığınızı bilin oturun oturduğunuz yerde beeeeeaa.
buldunuz yolimi tek sıkıştrrırsınız deeemiii:27::27:

bende kaçıorum kızlarr herkese hayrlı iftarlar yarın görüşmek üzere inşallahhh

hihoyt koçum benim beeeee
hayırlı iftarla bebeem:80::80:

ara öğünüm
2 hurma
1 bergamotlu yeşilçay
akşam yemeğim
2 kepçe arpacık çorbası
5 kaşık taze fasulya
yoğurt

:3:ben geldim :3::3: herkese afiyetler olsun iftarlar yapılıyordur şimdi.raporumu veriyim sonra geçmişi okuyayım :68:

ara öğünde yeşil ve siyah üzüm yedim.porsiyonuna bakmadım.bi daha bakarak yiyecem :20:

akşam yemeğim

fırında somon balığı (yağsız) bir avuç içi kadar eti.
çoban salata
1 dilim ekmek diyetisyenin dediği ölçüde yiyorum ekmeği.kalınlığını göstermişti de.

spordan çıkınca fena midem kazındı etiform çubuk kraker aldım üç tane yedim. yanımda acil atıştırmalık birşey bulmam lazım :44: kala kala krakere kaldım.

bugünkü sporum ;

30 dk açık havada yürüyüş
30 dk band
10 dk eliptik
ip atladım,karın çalıştım.egzersiz yaptım biraz.

1,5 litre su içtim. şu zamana kadar 2,5 litreye yaklaşmıştır.3 litreye tamamlarım bugün.

bu arada erkek spor hocası var salonda o dedi yağ yüzdem 23,5 çok fazlaymış :53: 18 iyi dedi.
hugocuk, söylemiştin ama unuttum senin şimdiki yağ yüzden kaçtı.kadınlarda normal alt sınır 18 mi :44: 5,5 kilo yağdan verebilir miyim acep :44:
ycl,sen ölçümlerini de yaptırıyorsun di mi seninkiler nasıl merak ettim yağın kaçmış :44:

nugide aslannn:9:
neruşş akrep burcu anca hiç akrep gibi değil bence,yükseleni farklı olmalııı:44:

aslanlar kulübü olmuş burası :9: akrepler hakkında bir fikrim yok o zaman yükseleninden özellikler taşıyor olabilir.neruda beni ilk karşılayandı :16: sağolsun motive ederdi hep özledim :16:
,

bu arada tüm doooum günü kıslarının doum günleri kutlu olsun gelmiş geçmiş kim varsa kutluorum duyduk duymadık dmeyin.
cimcimecim kızına ve sana çok geçmiş olsun ahh şu çocuklarrr. hiç durmazlar sonra böle üzüerler annelerini.
başkaa yecalem kilo vermeedim die moral bozma diyetsyenine anlat bi durumu.
yoliciğim evrakları hatalı yapma kızzz.:34:
dün eşimde diodu 3 ten sonra uçtum resmen.ada yerine pafta ,pafta yerine ada yazmışım fln die:1:

sooona başka yok galiba diyeceğimmm.haa arzucum diyetsyen msjın için teşekrler cnm. bi türlü fırsat bulup msj atamadım kusura bakma hep çıkıo aklımdan:16::16::16:

:16:rica ederim canım.önemli değil.:34: sana da afiyet olsun valla okurken ağzım sulandı :1::1: en önemlisi sağlığın tabi umarım kilo almazsın :26: geri alınan kilolar birde yerleşmişse zor veriliyor şekil a :27:

şimdi elmalı tarçınlı çay içtim.gece ara öğününde 1 su bardağı tarçınlı süt ile 1 meyve yiyecem.
bu arada spor hocam tatildeydi gelmiş kilo aldığımı farketti :93::93: en düşük kilomdan 4 küsür kilo fazlayım :78: kardiyoya yüklen dedi fazla konuşamadık bakalım sabah bi iyice konuşucam.derslerde olmuyor artık iyi oluyordu eylülde başlar sanırım.böyle işte :44:

Son düzenleme:
$female-body-fat-percentage-pictures.webp

yağ oranımı 18 e düşürsem sağdaki manken gibi olur muyum :52::52::90::90::90::60:

$body-fat-percentage-pictures-female.webp

soldaki dışında görmek istemediğimiz vücutlar...:20::20::20:

yağ oranlarına göre bedenleri sıralamışlar karıştırırken buldum :44: ama ingilizce ne yazdığını anlamadım :44:

:3:ben geldim :3::3: herkese afiyetler olsun iftarlar yapılıyordur şimdi.raporumu veriyim sonra geçmişi okuyayım :68:

ara öğünde yeşil ve siyah üzüm yedim.porsiyonuna bakmadım.bi daha bakarak yiyecem :20:

akşam yemeğim

çoban salata
1 dilim ekmek diyetisyenin dediği ölçüde yiyorum ekmeği.kalınlığını göstermişti de.

spordan çıkınca fena midem kazındı etiform çubuk kraker aldım üç tane yedim. yanımda acil atıştırmalık birşey bulmam lazım :44: kala kala krakere kaldım.

bugünkü sporum ;

30 dk band
10 dk eliptik

1,5 litre su içtim. şu zamana kadar 2,5 litreye yaklaşmıştır.3 litreye tamamlarım bugün.

bu arada erkek spor hocası var salonda o dedi yağ yüzdem 23,5 çok fazlaymış :53: 18 iyi dedi.
hugocuk, söylemiştin ama unuttum senin şimdiki yağ yüzden kaçtı.kadınlarda normal alt sınır 18 mi :44: 5,5 kilo yağdan verebilir miyim acep :44:
ycl,sen ölçümlerini de yaptırıyorsun di mi seninkiler nasıl merak ettim yağın kaçmış :44:

masalh arzucum sporlar muthıs calısıyosun sen 2 ayda verırısın bu kıloları bence ben kac aydır yavas yavs ama

masalh arzucum sporlar muthıs calısıyosun sen 2 ayda verırısın bu kıloları bence ben kac aydır yavas yavs ama

sağol canım :70: canım yavaş gitsin birdaha gelmesin diyorum 2 ay değil 4 aya 6 aya da razıyım.:1: zamanını çok düşünmüyorum.sabretmeyi öğreniyorum sanırım :78: kilo vericem onu uzun süre korucam üstüne vücudu şekillendirmeye uğraşıcam karnım sımsıkı belim incecik olacak taş gibi bir kız olucam inşallah :69: anlayacağın uzun ince bir yoldayım :10::10::10: :9:

burda hep konuşulur değişiklikler yapılırsa kilo duraksamaları aşılıyormuş sen değişikliği denedin mi :44:

Bugün spor hocamın bana bakışını beğenmedim.:63::63: o kadarda kötü durmuyorum ki :53: karnım çıktı azcık.:25: moralimi de bozmadım ama şimdi kafaya taksam spora yeni başlamıştım stres atmaya geliyorum daha da stres yüklemeyeyim kendime dedim.:21: nasılsa uzun süre devam edicem o salona bendeki gelişmeleri görünce o zamanki sözlerini görücez birde :52::52: her inişin bir çıkışı vardır :27:

Eki Görüntüle 233795

soldaki dışında görmek istemediğimiz vücutlar...:20::20::20:

yağ oranlarına göre bedenleri sıralamışlar karıştırırken buldum :44: ama ingilizce ne yazdığını anlamadım :44:

bu resimlerde abartmayımda ben bu solda ki hatuna biraz yakınım. yüzde 20 değilse yüzde 22 falanımdır diye düşünüyorum çünkü sağda ki resimler gibi değilim :27: :27: nasıl ama daha ölçüm yapmadan kendi kendimi ölçtüm.

akşam yemeğim

çoban salata

bugünkü sporum ;

30 dk band
10 dk eliptik

canım merhaba.. imrendim sana ne güzel sporları yapmışsın. hugocuğum yüzde 20 altı tehlikeli demişti galiba :44: ama sen yine ona bir sor. öpüyorum iyi geceler.. :54:

bu resimlerde abartmayımda ben bu solda ki hatuna biraz yakınım. yüzde 20 değilse yüzde 22 falanımdır diye düşünüyorum çünkü sağda ki resimler gibi değilim :27: :27: nasıl ama daha ölçüm yapmadan kendi kendimi ölçtüm.

canım merhaba.. imrendim sana ne güzel sporları yapmışsın. hugocuğum yüzde 20 altı tehlikeli demişti galiba :44: ama sen yine ona bir sor. öpüyorum iyi geceler.. :54:

merhaba canım :3: öyle mi ne güzel ne mutlu sana:16: bu yağ oranı vücut yapısına ve vücuttaki kas oranıyla ilişkilidir bence :44: her zayıf insanın yağ oranı normal diye birşey yokmuş kimininki 25 bile çıkıyormuş :53: uzunn seneler o görüntünü korursun inş.:34: sağol canım kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum işte :78: 20 mi hımmm :44: görürse yanıtlar yağ düşmanı arkadaşımız :9: teşekkürler canım sana da iyi geceler :16:

şimdi tarçınlı sütümü içip 2 meyve yiyorum şeftali ve yeşil elma.sabah portakal suyu içmemiştim onun yerine saydım ikinci meyveyi.bir az geliyor :44: dünde dereotu çayı yaptım :1: ama kokusu ve tadı kötüydü :50: o kadar ayıkladım kuruttum birde kalsiyum hatrına burnumumu tutarak yarısını içtim :90: yarında fındık yiyecekmişim :52: pek sevindim :61: hiç yemiyordum da özlemişim :61: yarın çok hareketli olayım da yakayım :8:

sağol canım :70: canım yavaş gitsin birdaha gelmesin diyorum 2 ay değil 4 aya 6 aya da razıyım.:1: zamanını çok düşünmüyorum.sabretmeyi öğreniyorum sanırım :78: kilo vericem onu uzun süre korucam üstüne vücudu şekillendirmeye uğraşıcam karnım sımsıkı belim incecik olacak taş gibi bir kız olucam inşallah :69: anlayacağın uzun ince bir yoldayım :10::10::10: :9:

burda hep konuşulur değişiklikler yapılırsa kilo duraksamaları aşılıyormuş sen değişikliği denedin mi :44:
temmuz ayında dusenım alt ust oldu tatıl falan ben öğretmnımde simdide ramazn dıkat edıyorum ama spora canım kalmıyo

temmuz ayında dusenım alt ust oldu tatıl falan ben öğretmnımde simdide ramazn dıkat edıyorum ama spora canım kalmıyo

hımm anladım canım herkesin iniş çıkışları oluyor zaman zaman.zaten şimdi dikkatte ediyormuşsun ramazandan sonra düzenini kurar toparlanırsın spor yapabilirsin de çok iyi olur.:34: meslekdaş olacağız senle :61: branşın ne :34:

hımm anladım canım herkesin iniş çıkışları oluyor zaman zaman.zaten şimdi dikkatte ediyormuşsun ramazandan sonra düzenini kurar toparlanırsın spor yapabilirsin de çok iyi olur.:34: meslekdaş olacağız senle :61: branşın ne :34:

ben sınıf öğr. sen:44: öğrencimisin bekarsın galıba ben evliyim 1 kızım var

Back
X