yok biz onu teklif ettik cnm ama istemedi evde 2 kızı var suan. biri gitcek biri onla kalcak. allah ım beni elden ayaktan düsürüpp degil geline damada coluga cocuga da düsürmesin insallah.. ben kendimi ii bilirdim ben bile böle uyuzsamm elalem ne düsünür. dün aynen tahmin ettigim kadroyla gittik. herkes bi magazada dolandı ii gecti sayılır aslında. yemegi kayınvalidem ısmarladı. normalde kim ne alsa ödemeye calısırdı dünn öle kenarda rahatsız sessiz bekleyince üzüldümne olcak benim bu hallerim:44:
kociş gelmedigi için dün bişi farketmedi aslında. evett hala cok severim zarasız ve ii amaa az görüsürsek sevrim tabi.bilmiyorum hormonlardan mı oldu hergün bi arada olmaktan mı oldu:44::44: dün kociş bırakıcaktı evden aldıgında ön koltuga bi oturdum midemin bulanısını da az abarttım kalkmadım. ama herkesiz onun öne oturmasını istedigini bildigim için de yol boyu rahatsız oldum. ama tıkımı cıkarmadım. sonra neler yapıyorum diye kendime kızdım. ama dönüste yine sen otur diye sölemedim ben bagaja posetleri koydum agır agır onun oturmasını bekledim gitti arkaya oturdu.. bende durumdan memnun öne oturdum. sonra ona dönüp öne otursaydın niye arkaya oturdun ki dedim. yok yavrum farketmez dedi. yine rahatsız oldum gelin kaynana iktidar savası veriyoruz gibi hissettim. o zaman da böyle hissetmeme neden oldukları için kocişe ve seksü görümceme sinir oldum.. yani günlerim sinir olmakla geciyo
![]()
canım sen yeni evlisin elbette tadını çıkartmak eşinle başbaşa gezmek istersin ancak evlilikte böyle olmuyo sanırım. akşamları işten yorgun geliyorlar stres sıkıntı. yemek ye tv izle hoop yat sabah işe git. hafta sonu desen ancak atıyorlar stresi sıkıntıyı.
aslında en güzel zamanlarımız eclilik öncesi beraber olduğumuz zamanlarmışş :97:
o zaman bize vakit ayırıyorlardı :97:
sen hamile kaldın şurda 6 ay sonra zaten biri daha katılacak aileye

zatii yanlız kalamayacaksınız artık

birde şu var eşin babasının ölümünü kolay unutamaz onu diyeyim ve muhakkak değişiklik olacaktır eşinde. kimisi belli eder kimisi içine atar.
düşünsene babası öldü. kolaymı. sığınacağı güveneceği en önemli varlığı gitti. hiçbişey değişmese bile eşin büyüyecek olgunlaşacak
sana gelincee yan, valla sen bu bebeciği 3 aydır üze üze bunalta bunalta bi hal ettin
yaşın küçük söz dinlermiş gibi duruyosun tamam filan diyosunda yine yapacağını yapıyosun :97:
ne demiştin hani babyciill olacaktık unuttunmu söz vermiştin
hormonların aşırı salgılanmasından dolayı bendede aynı durum mevcut herşeye kızıyo sinir oluyo üzülüyo insan ama bu hormonlardan oluyo o yüzden hiç düşünmeyeceksin hemen o anlarda farklı şeyler düşüneceksin gün içinde sevdiğin şeylerle uğraşacaksın
aylak olursan işte böyle herşeyi takarsın :97:
kitap oku çok rahatlatıyo
sana huzur veren şeylerle uğraş. git bebek mağazası gez. bebek odanı yapmaya başla yavaş yavaş
ne bileyiim uğraş bişeylerle beynin boş durmasın sıkılacak şeyler düşünme etrafındakilerin farkına varmadan yaşa