60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiimmmm..aaaaaaa:53::53:kimsecik kalmamış amaaaa
öğle yemeğim
1 tabak sadece arpacık çorbası
ara
1 hurma ve sade limonlu soda
şincik start it up yaptım ardından karın videosu şincikte
yeşil çayımı içicem

sabah;

5 badem
3 ceviz
1 haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
az orgu peynir
sekersiz kahve

simdi de konfleks imkan olursa corba icerim.sonrada bir elma..

MRB HATUNCUKLARR!pek ses seda yok bugun,oruc oruc da diyet hiç gitmiyor dimi?

dun akşam famirin dogumgunu munasebetiyle biraz abarrtık,hatta ben ondan daha fazla abarttım galiba fırsattan istifade:1:

iftarda:1 kase mercimek çorba
3dlm pizza (elcağzımla yaptıydım pek göseldi:)
4-5 yk. ali nazik
domates salatası
1 hurma

ara: 1 DLM DONDURMALI pastaaa

sahurda: 2 dlm tam bugday ekmeği
1 rafadan yumurta
2 kk peynir
bolca domates salatası
1 hurma yedimmm

ramazanda kilo verme hayallerim suya düşüyor.almasam kardır diyorum artık,spor yok,metabolizma yavas çalışıyor nolcek halimiz bilmem

afiyet olsunnn ,bence gayet iyi gidiyorsun,ayrıca seninle aynı yemişişz sadece pizzayı 1,5 dlm yemiştim ben onun dışında hepsi aynı.
bence vereceksin bak gör.

Kızlar tünaydınlar:52::52::52::52:
nassınız bakem ?:61::61::61::61:
sabahtan beri benim pc format yyiyordu bi girip size günaydın diyemedim. heçbikimsede beni merankkkk itmemiş :63::63:
COLOR]

artık fazla takılmadığından sormaz olduk malesef,dukanda olduğunu bildiğimizden:97:
neruşu seni çok özledik emme yoksunuzzzz:59:

selam kızlarrr :80:

arzucum geçmiş olsun

hugocum doktora gitmen çok iyi olmuş
ne güzel haberlerle gelmişsin

:124::124: :124::124:

yclcim doğum günün kutlu olsunnn :124::124: :124::124:

:124::124: :124::124:

ben geldimmm yineee.:3: azcık orayı bırayı topladım. akşama yaprak sarma yapıcam şimdik onu hazrlamay gtcem mutfağa gitmeen bi bakayım ne var ne yok dedim.

yaw siz nasıl dayanıosunuz oruç tutuanlar sahurda çok z yiosunuz ben size göre çok fena yiorum zararlı şeyler yemiorum kızartma şekerli bişi veya yağlı bişi ama
karbo ağırlıklı oluo.inşkilo almam. benmde iftarım hafifi oluo gerçi. neyse
haaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada ben her gün akşam 1/2 şişe maden suyu içiorum.
sahurda da 1 fincan süt üçiorum ama unutuorum hep yazmayıı. sizde için bak kalsiyumu nuz eksik kalmasınn sakınnnnn:34::34::34:

Ecrin o ne güzel bişi yahu..
Çoookkkk teşekkür ederim canım benim..

:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

canım sen yeni evlisin elbette tadını çıkartmak eşinle başbaşa gezmek istersin ancak evlilikte böyle olmuyo sanırım. akşamları işten yorgun geliyorlar stres sıkıntı. yemek ye tv izle hoop yat sabah işe git. hafta sonu desen ancak atıyorlar stresi sıkıntıyı.
aslında en güzel zamanlarımız eclilik öncesi beraber olduğumuz zamanlarmışş :97:
o zaman bize vakit ayırıyorlardı :97:
sen hamile kaldın şurda 6 ay sonra zaten biri daha katılacak aileye :1:
zatii yanlız kalamayacaksınız artık :1:
birde şu var eşin babasının ölümünü kolay unutamaz onu diyeyim ve muhakkak değişiklik olacaktır eşinde. kimisi belli eder kimisi içine atar.
düşünsene babası öldü. kolaymı. sığınacağı güveneceği en önemli varlığı gitti. hiçbişey değişmese bile eşin büyüyecek olgunlaşacak
sana gelincee yan, valla sen bu bebeciği 3 aydır üze üze bunalta bunalta bi hal ettin
yaşın küçük söz dinlermiş gibi duruyosun tamam filan diyosunda yine yapacağını yapıyosun :97:
ne demiştin hani babyciill olacaktık unuttunmu söz vermiştin
hormonların aşırı salgılanmasından dolayı bendede aynı durum mevcut herşeye kızıyo sinir oluyo üzülüyo insan ama bu hormonlardan oluyo o yüzden hiç düşünmeyeceksin hemen o anlarda farklı şeyler düşüneceksin gün içinde sevdiğin şeylerle uğraşacaksın
aylak olursan işte böyle herşeyi takarsın :97:
kitap oku çok rahatlatıyo
sana huzur veren şeylerle uğraş. git bebek mağazası gez. bebek odanı yapmaya başla yavaş yavaş
ne bileyiim uğraş bişeylerle beynin boş durmasın sıkılacak şeyler düşünme etrafındakilerin farkına varmadan yaşa

biyre gidemiiyorum tatlım caddeye cıkıp yürüyemiyorum semtten dolayı:63::63::63::63: zaten bu da beni deli ediyo tasınma planları da cocuktan sonraya kaldı. zaten ilk bastan beri bu semt yüzünden didişiyoduk simdi sekil degiştirdi beni bi yere götürmüyosun a döndü.. sahile inmek için 3 otobüs degiştirmem gerekiyo.. carsıya inmek için de ona keza. cıkıp otobüse yürümek bile sorun:97::97: valla babbycilimm yafff.. aglamıyorum pazar gününden beri:27::27::27: evlilikk öncesi gece 11 de işten cıkıodum özledim deip o saatte avm ye geliodu haftada 3_4 gün. bankaya gitsem geliodu yarım saatlik yolu 15 dk görmek için:27::27::27: ama simdi de 9 aylık evliyiz daha.. hı yine yanımda gece evde beraberiz emmee ben gezmek istiyorum dolasmak istiyorum. beni tek basına da göndermiyo kıskanc.:53::53: simdide babam öldü diyo.haklı ama zaten 6 ay sonra 2 yıl süreyle bi yere gidemicem:97::97::97: aman yaaa psikologa gidicem benn köktenn cözücem olayıı ona konusur onunn kafasınıı sisiririm:52::52::52::52::52::52:

beril genelde öyle yiyor,akşam menülerini pek görmüyorum ama öğlenelri genelde böyle:97:

bende öle hatrlıorum.geldiğinden beride sölüorum hatta az yiosun die ama dinlemior.
eee böyle yerse veriri kilo tabi dicem artık ayıp olmazsa.:69::69::69::69::69:

ama kötülüğü için demiorum kaç aydır burdayız et tavuk yicez sebze yemeği yiiicez die çırpınıoruz ondan sölüorum sağlıksız bi şeklde kilo vermeyi istemediğimz için:34:

ben geldimmm yineee.:3: azcık orayı bırayı topladım. akşama yaprak sarma yapıcam şimdik onu hazrlamay gtcem mutfağa gitmeen bi bakayım ne var ne yok dedim.

yaw siz nasıl dayanıosunuz oruç tutuanlar sahurda çok z yiosunuz ben size göre çok fena yiorum zararlı şeyler yemiorum kızartma şekerli bişi veya yağlı bişi ama
karbo ağırlıklı oluo.inşkilo almam. benmde iftarım hafifi oluo gerçi. neyse
haaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada ben her gün akşam 1/2 şişe maden suyu içiorum.
sahurda da 1 fincan süt üçiorum ama unutuorum hep yazmayıı. sizde için bak kalsiyumu nuz eksik kalmasınn sakınnnnn:34::34::34:

kukicim bende iftarda çok yiyip sahurda az yiyorum,çünkü kalakar kalkamz uykulu halimle hiç iştahım olmuyor,aslında senin yaptığın gibi tam tersi olsa gün içinde eritirim o yediğimi ama iftarı eritmek daha zor sanırsam,akşamları yürümeye çalışıyoruz işte umarım kilo almayız.

bende hep süt içmeyi unutuyorum,akşamdan tezgahın üzerine koyayım bari,çok canım da çekiyor ama unuyorum hep,sağol canımmm:16:

:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

biyre gidemiiyorum tatlım caddeye cıkıp yürüyemiyorum semtten dolayı:63::63::63::63: zaten bu da beni deli ediyo tasınma planları da cocuktan sonraya kaldı. zaten ilk bastan beri bu semt yüzünden didişiyoduk simdi sekil degiştirdi beni bi yere götürmüyosun a döndü.. sahile inmek için 3 otobüs degiştirmem gerekiyo.. carsıya inmek için de ona keza. cıkıp otobüse yürümek bile sorun:97::97: valla babbycilimm yafff.. aglamıyorum pazar gününden beri:27::27::27: evlilikk öncesi gece 11 de işten cıkıodum özledim deip o saatte avm ye geliodu haftada 3_4 gün. bankaya gitsem geliodu yarım saatlik yolu 15 dk görmek için:27::27::27: ama simdi de 9 aylık evliyiz daha.. hı yine yanımda gece evde beraberiz emmee ben gezmek istiyorum dolasmak istiyorum. beni tek basına da göndermiyo kıskanc.:53::53: simdide babam öldü diyo.haklı ama zaten 6 ay sonra 2 yıl süreyle bi yere gidemicem:97::97::97: aman yaaa psikologa gidicem benn köktenn cözücem olayıı ona konusur onunn kafasınıı sisiririm:52::52::52::52::52::52:

evlenince erkekler öyle oluyo :97:
hafta içi gezelim desen yorgunum işte yoruldum diyorlar :97: yapcek bişey yok canım. benimkide öyle. sadece tatil günlerinde geziyoruz

bugün ne yedigimi yazayım bende dicem ama bişi yemedimmm..
sabahh cok midem bulandı yinee canım cok tatlı istedi etimekle cokokrem aldım ama cokokremde bozuk geldi:59::59::59: daha 2 gün oldu alalı özelliklede buzdolabına koydum.. cok kötü oldum bıraktım hemen.

kociş geldi foruma gittik tekrar sortlarını degiştirdikk.. oruclu diye kıyamadım ama cok cnm cekio 3 gündürr.. peynirli kumru aldırdım onu yedimm. alsancak garından aldık o adamı daha da unutmamm yedigim en güzel kumruyduu peyniriyle domatesiylee... :56::56::56::56:

sabahtan beri 2 lt yakın su içtim. midem bulanıo kociş cnm istedi didiydimm balık ugrasmıyım die altın balık alıp getircekk.. fırında balık yapcam.. bol bolll salataa aksam yemegimmm:52::52::52::52::52::52:

cıktımm bennn hepinizee ii iftarlarr simdiden:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

evlenince erkekler öyle oluyo :97:
hafta içi gezelim desen yorgunum işte yoruldum diyorlar :97: yapcek bişey yok canım. benimkide öyle. sadece tatil günlerinde geziyoruz

cözcemm bu olayı benn hugommmmm en kısa zamandaa.. su anda düsünmekteyimmmm...bi yol bulucam yani. bende rahatlıcam oda.. hadi seviyorum senii yarın yada aksama görüsürüzzzz:3::3::3::3::3::3:

çok az yememmişsin mi?sadece çorbayla olmazki?
nasıl doydun?

cnm yanlız cnm pek bişy istemiyor.ama benhep çorba yemiyorum 1,2 gündür öle denk geldi yoksam3 gün önce öğlemenümde 1 tane ızgara tavuk ve karışık salata vardı.akşamda genelde sebze yiyorumgeçmişte hep vardır bütün menülerimi yazıyorum ben genelde.sağlıksız beslenmiyorum cnm merak etme ama düşündüğün içinde çok saol:16:

cözcemm bu olayı benn hugommmmm en kısa zamandaa.. su anda düsünmekteyimmmm...bi yol bulucam yani. bende rahatlıcam oda.. hadi seviyorum senii yarın yada aksama görüsürüzzzz:3::3::3::3::3::3:

ben çözemediim :97: sen çözersen banada söyle bende yapayım barii :97:
bende seni seviyorum muckss :90:

cnm yanlız cnm pek bişy istemiyor.ama benhep çorba yemiyorum 1,2 gündür öle denk geldi yoksam3 gün önce öğlemenümde 1 tane ızgara tavuk ve karışık salata vardı.akşamda genelde sebze yiyorumgeçmişte hep vardır bütün menülerimi yazıyorum ben genelde.sağlıksız beslenmiyorum cnm merak etme ama düşündüğün içinde çok saol:16:

beril sen hamilemisin :44:

Back
X