60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum kızım 7,5 aylık inşallah vereceğim ben bu kilo olayını hiç sevmedim. Hep 50-54 arası gidip geldiim imşallah gene vereceğim destek olalım tatlı bir yarış olsun aramızda kurtulalım

Bu arada ben buzdolabının üzerine ben eski bronz bir fotoğrafımı koydum, çok işe yarıyor buzdolabının kapağının açasım gelmiyor.

Ben boy 160 senin ki kaç

çoğu gitmiş azı kalmış weririz bi kaç aya kadar inş :32:
bende arada bi kıyafetlerime bakıyorum şuan sadece eşofmanla rahat edebiliyorum bi anda nası şiştim anlamadım :1: bende yeni ewliyim genelde kilo alıyomuş ewlenenler umarım verebilirim.. düğün önceside kilo werirsin dedilerdi ama bende tersi oldu stresten habire yedim :)
bu arada benim boyda aynı 1 60 :12:

Günaydın
Ben de kahvaltımı yazayım
2 dilim ekmek
5 zeytin
2 k.k. peynir
2 ç.b. şekersiz açık çay
domates,salatalık

Az sonra yürüyüşe çıkacağım.Hava ısınmadan birkaç tur yürüyeyim.

afiyet olsun :16:

bende kahvaltımı yazayım:
1 haşlanmış yumurta (üzerine az z. yağ ve baharat döktüm)
domates
peynir
1,5 dilim tahıllı ekmek
3 bardak açık çay
afiyet olsun canım...

herkese günaydınnnn işlere koyulmadan yazayım didim.kilo verenlere tebriklerr:74::74::92::92::92::92::74::65:
bugün sahura kalktım eşim izmire gidicekti saat 5te sahura kalkıp yedik bizde.neysem
sahur kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
1 katı haşlanmış yumurta
birazcık pide
1lt su içtim
ardından 1limonlu soda
1 şekersiz türk kahvesi.
afiyet olsun canım benim...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemen iftar ve sahurumu yazayımm çok kaçırdım dün yawwww,pişmanımmm:26:

iftar
3 yk taze fasülye yemeği
4 yk tavuklu patates yemeği
1 kase cacık
1,5 dlm pide(dlmler avuçiçi büyüklüğünde)
10-15 adet fındık
avuç içinden biraz küşük kadayıf tatlısı(eşim yapmışşş,az şerbetliydi ama nasıl olmuşş diye yidimm:26:)

sahur
2 yk tavuklu patates yemeği
3 dlm ekmek:26:
1 kk beyaz peynir
1 zeytin
domates
1 şeftali
1 çay bardağı süt
1 tk bal
canım benim afiyet olsun.aslında birşey kaçırmış değilsin herşey gayet yerinde belki doyduğun için öyle hissetmişsindir.birde tatlıdan dolayı ama gayet iyi bence...

çoğu gitmiş azı kalmış weririz bi kaç aya kadar inş :32:
bende arada bi kıyafetlerime bakıyorum şuan sadece eşofmanla rahat edebiliyorum bi anda nası şiştim anlamadım :1: bende yeni ewliyim genelde kilo alıyomuş ewlenenler umarım verebilirim.. düğün önceside kilo werirsin dedilerdi ama bende tersi oldu stresten habire yedim :)
bu arada benim boyda aynı 1 60 :12:

Evet ben de 52 kilo ile evlenmiştim kesinlikle ilk başta alıyorsun

Bu ara da linguistic nickin dilci misin?

Ben İngilizce öğretmeniyim

Sohbet etmekten kahvaltımı yazmadım

1kk light peynir
yarım domates
5 zeytin (biraz çok oldu)
1 salatalık
1tk bal
2 dilim köy ekmeği
3-4 bardak çay

herkese afiyet olsun

Günaydınn dombiri gombiriklerimm
bugün bol küsürlüde olsa nihhhaayet ellisekiz okka geldimmm 58.8 :65:
tebriklerrrr tebriklerrr tberiklerrrr:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92:
afiyet olsun canım...

afiyet olsun canım benim...

canım benim afiyet olsun.aslında birşey kaçırmış değilsin herşey gayet yerinde belki doyduğun için öyle hissetmişsindir.birde tatlıdan dolayı ama gayet iyi bence...

canım nasılsınn bebşin cinsiyeti belli oldu mu:emir_bebek::emir_bebek:

Evet o zaman zümrem sarılıyoruz diyete zayıflıyoruz benim hadefim 5 eylüle kadar 3 kilo daha vermek toplantıda parlayalım dimi ???:49::49::49:

ewet canım o zamana kadar toparlanalım fazlalıkları atalım... üstelik ben yeni bi okulda olucam (es durumundan tayin istedimde )dombili dombili gitmek istemiyorum :37:

kızlar herkese çok teşekkür ederim. hepinizi tek tek alıntılamıştım ama pc birden gitti açtığımda hepsi gitmişti geri dönemedim :(

fambukitom kızının adı uçaga çok yakışır. videoya da bayıldım kızım bana da çocuk yaptırıcanız hee bu gidişle :60::60::60:
bu arada ne çok ing ört var.:44:

kalanchoe
jean
linguist
ve mevhibe34

ögretmenlerde çok
pepeti
nazende

cimcimeciim iyi olmana çok sevindim canımcımm:69::69:
hee bide arkeologumuz var:69:
hugocumcum:27:
bir adet memurumuz
fambikitooomuz:61::61:
bide airlines magduru telefonların seksüü sesüü nügütellamız var...:52::52::52::52:
evlerin en bi güzel hanımı hamilelerin en nazlısı ecrinnn:71::71::71:
dekanın gözdesi en bi tatlı ikinci anne cimcimeee:71::71:
biricik call center kraliçesi neruşumuz...:71::71::71::71::71::71:
hımm başka? hee evet kızının biricik tatlı annesi berry..:71::71:
ikizler annesi narin ince beril.:71::71:

ve arada girip çıkan tüm tatlı kızlar hepiciiinizi çok seviyoruz :52::52::52::52:

kızlar herkese çok teşekkür ederim. hepinizi tek tek alıntılamıştım ama pc birden gitti açtığımda hepsi gitmişti geri dönemedim :(

fambukitom kızının adı uçaga çok yakışır. videoya da bayıldım kızım bana da çocuk yaptırıcanız hee bu gidişle :60::60::60:

kalanchoe
jean
linguist
ve mevhibe34

ögretmenlerde çok
pepeti
nazende

bir adet memurumuz
bide airlines magduru telefonların seksüü sesüü nügütellamız var...:52::52::52::52:

ve arada girip çıkan tüm tatlı kızlar hepiciiinizi çok seviyoruz :52::52::52::52:

dünya çapında ün salmışş 5 dil bilenn tam donanımlı yolicimm teşekkür ederimm tatlımmmm

kalanchoe
jean
linguist
ve mevhibe34

ögretmenlerde çok
pepeti
nazende

bir adet memurumuz

BİZDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ tatlı bademim:69::16::16::16:

tebriklerrrr tebriklerrr tberiklerrrr:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92:

canım nasılsınn bebşin cinsiyeti belli oldu mu:emir_bebek::emir_bebek:
canım benim teşekkür ederim cinsiyet henüz belli olmadı ama yarın inşallah görebiliriz.öğrenmeden doktordan çıkmayacağım.bir defasında sırt üstü uyuyordu ne yaptıysa uyanmadı diğerinde ise rahatsızdım doktor zorlamak istemedi.yarın hayırlısıyla öğrenirim inşallah.gerçi ne olsa sevinirim sadece merak başka birşey değil benim kisi...
teşekkürler cimcimem nasıl gidiyor hamişlik?cinsiyeti belli mi?
canım bayağı zorlandım ama artık inşallah yavaş yavaş iyiye gidiyor.cinsiyette kısmetse yarın öğrenerim inşallah...

kalanchoe
jean
linguist
ve mevhibe34

ögretmenlerde çok
pepeti
nazende

bir adet memurumuz

canım benim ya süpersin ne güzel herkesi nerdeyse yazmışsın....dekanımla aram açık gerçi karı koca gibi birbirimize tirip yapıyoruz.benim sahte rapor aldığımı halen düşünüyor ne hali varsa görsün.hiiiiiiiiiiççççççççççççççççç takmıyorumç:38:

ewet canım o zamana kadar toparlanalım fazlalıkları atalım... üstelik ben yeni bi okulda olucam (es durumundan tayin istedimde )dombili dombili gitmek istemiyorum :37:

Evet o zaman zümrem sarılıyoruz diyete zayıflıyoruz benim hadefim 5 eylüle kadar 3 kilo daha vermek toplantıda parlayalım dimi ???:49::49::49:

aaaa ben de ing. öğrt. :16: ne hoş oldu böle :1:

Ne güzel,ben de İngilizce Öğretmeniyim.

Back
X