60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn dombiri gombiriklerimm
bugün bol küsürlüde olsa nihhhaayet ellisekiz okka geldimmm 58.8 :65:

tebrikler yolicannnnnn:92::92::92::92::74::74::74::74:valla iyi devam ediyorsun dukana,çok zor iş,kitabını okudum,ucundan azıcık uygulayım dedim,sabah kahvaltısından sonra hemen midem bulandı dayanamadım,atak olayı fena,pro- sebze hadi neyse idare edilir,hatta ben verdiğim birkaç kiloyu da protein sebze yiyerek verdim,şimdi de karman çorman bişey yapıyorum işte:1::1:

kızlar herkese çok teşekkür ederim. hepinizi tek tek alıntılamıştım ama pc birden gitti açtığımda hepsi gitmişti geri dönemedim :(

fambukitom kızının adı uçaga çok yakışır. videoya da bayıldım kızım bana da çocuk yaptırıcanız hee bu gidişle :60::60::60:
bu arada ne çok ing ört var.:44:

kalanchoe
jean
linguist
ve mevhibe34

ögretmenlerde çok
pepeti
nazende

cimcimeciim iyi olmana çok sevindim canımcımm:69::69:
hee bide arkeologumuz var:69:
hugocumcum:27:
bir adet memurumuz
fambikitooomuz:61::61:
bide airlines magduru telefonların seksüü sesüü nügütellamız var...:52::52::52::52:
evlerin en bi güzel hanımı hamilelerin en nazlısı ecrinnn:71::71::71:
dekanın gözdesi en bi tatlı ikinci anne cimcimeee:71::71:
biricik call center kraliçesi neruşumuz...:71::71::71::71::71::71:
hımm başka? hee evet kızının biricik tatlı annesi berry..:71::71:
ikizler annesi narin ince beril.:71::71:

ve arada girip çıkan tüm tatlı kızlar hepiciiinizi çok seviyoruz :52::52::52::52:

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

napıyosunuzz ramazan topişlerii :52: :52: :52:
bu sabah hava biraz serindi burda çokk rahatladım ama şimdi yine sıcak bastıı :97:
bşrtek balkondaki patlıcanlarımın kuruması açısından sıcak iyi oluyo :1:

slm kızlar .iftar ve sahurumu yazıyorum hemen.
iftarda:
1 kase mercimek çorba
5 yk. mantarlı tavuk sote
5 yk. pliav
yeşil salata
3 kemalpaşa tatlısı:17:

sahurda:
1 kase mercimek çorba
1 haslanmıs yumurta
1 kk beyaz peynir
1 yk tavuk sote
1,5 dlm tam bugday ekmeği
2 kemalpaşa yidim:17:

slm kızlar .iftar ve sahurumu yazıyorum hemen.
iftarda:
1 kase mercimek çorba
5 yk. mantarlı tavuk sote
5 yk. pliav
yeşil salata
3 kemalpaşa tatlısı:17:

sahurda:
1 kase mercimek çorba
1 haslanmıs yumurta
1 kk beyaz peynir
1 yk tavuk sote
1,5 dlm tam bugday ekmeği
2 kemalpaşa yidim:17:

tatlılar susatmasın seni :44:

tatlılar susatmasın seni :44:

susamayım diye bol bol su içtim.şimdiye kadar iyiydim ama öğleden sonra nolurum bilmem:44:tatlıyı eşime yapmıştım aslında ama gördükçe canım istedi,hurma olsaydı dadanmazdım famiiirrrr,cuval cuval hurman var yarım kilo vermiyon kıızzzzzzzzzz:84:

oruc tutan arkadaslar için bir bilgi paylaşayım(her ne kadar kendim tam uygulayamasamda) dün oktay ustaya çıkan bir diyetisyen söyledi,sahurda ne kadar çok yesenizde 4-6 saat sonra acıkacaksınız diyordu,o yüzden abartmamak lazımmış,bir de sahur yemeği de olsa hızlı hızlı yemeyin,1 saate yayın yemek işini demişti(onun gerekçesini anımsayamadım amma :44:

napıyosunuzz ramazan topişlerii :52: :52: :52:
bu sabah hava biraz serindi burda çokk rahatladım ama şimdi yine sıcak bastıı :97:
bşrtek balkondaki patlıcanlarımın kuruması açısından sıcak iyi oluyo :1:

bizde patlıcanları uzun uzun kesip kuruttuk,kışın yemeğini yapcez,çok lezzetli oluyo,sabırsızlıkla bekliyom valla:56:

susamayım diye bol bol su içtim.şimdiye kadar iyiydim ama öğleden sonra nolurum bilmem:44:tatlıyı eşime yapmıştım aslında ama gördükçe canım istedi,hurma olsaydı dadanmazdım famiiirrrr,cuval cuval hurman var yarım kilo vermiyon kıızzzzzzzzzz:84:

unuttuk yawww getirmeyi ne edemm,benim çuval çuval var ama bende hüplettim akşam ttatlıları valla,üzülme yani:61:

merhaba arkadaşlar.. sonunda bugün hastaneye gittim babam işe gitmedi beni götürdü yoksa gidemeyecektim. 6 tüp kan verdim idrar tahlili de verdim. öğleden sonra sonuç alacağım :26: hem dahiliye hem nörolojiye muayene oldum . bugün bacaklarımda iflas etti zor yürüyorum yaw.. acaba neyim çıkacak ? az önce de kahvaltımı yaptım. yolda gelirken de püskevit yedim N**** (Siyahi).

merhaba arkadaşlar.. sonunda bugün hastaneye gittim babam işe gitmedi beni götürdü yoksa gidemeyecektim. 6 tüp kan verdim idrar tahlili de verdim. öğleden sonra sonuç alacağım :26: hem dahiliye hem nörolojiye muayene oldum . bugün bacaklarımda iflas etti zor yürüyorum yaw.. acaba neyim çıkacak ? az önce de kahvaltımı yaptım. yolda gelirken de püskevit yedim N**** (Siyahi).

geçmiş olsun cnm...

ewett bende sporumu yaptım 40 dk. şimdide öğle yemeğimi yiyorum.1 tabak sebze yemeği,yoğurt ve bi dilim tahıllı ekmek

kızlar herkese çok teşekkür ederim. hepinizi tek tek alıntılamıştım ama pc birden gitti açtığımda hepsi gitmişti geri dönemedim :(

fambukitom kızının adı uçaga çok yakışır. videoya da bayıldım kızım bana da çocuk yaptırıcanız hee bu gidişle :60::60::60:
bu arada ne çok ing ört var.:44:

kalanchoe
jean
linguist
ve mevhibe34

ögretmenlerde çok
pepeti
nazende

cimcimeciim iyi olmana çok sevindim canımcımm:69::69:
hee bide arkeologumuz var:69:
hugocumcum:27:
bir adet memurumuz
fambikitooomuz:61::61:
bide airlines magduru telefonların seksüü sesüü nügütellamız var...:52::52::52::52:
evlerin en bi güzel hanımı hamilelerin en nazlısı ecrinnn:71::71::71:
dekanın gözdesi en bi tatlı ikinci anne cimcimeee:71::71:
biricik call center kraliçesi neruşumuz...:71::71::71::71::71::71:
hımm başka? hee evet kızının biricik tatlı annesi berry..:71::71:
ikizler annesi narin ince beril.:71::71:

ve arada girip çıkan tüm tatlı kızlar hepiciiinizi çok seviyoruz :52::52::52::52:

yolandam kilo vermişsin tebrikler.. gidiyor hepsi az kaldı değil mi .. ahanda küstüm ben. bunca insanın arasında ben niye yokum :63: :63:

canım benim ya süpersin ne güzel herkesi nerdeyse yazmışsın....dekanımla aram açık gerçi karı koca gibi birbirimize tirip yapıyoruz.benim sahte rapor aldığımı halen düşünüyor ne hali varsa görsün.hiiiiiiiiiiççççççççççççççççç takmıyorumç:38:

canım biliyorum ben aslında ironik olarak dekanın gözdesi demiştim. takma bencede kafana günahını alıyor salak adam sende günahsız oluyorsun işte fena mı:51::51:

sana bütün bademler fada olsun cnm benim:27::16:
:70::70::70::70::70:

Ne güzel,ben de İngilizce Öğretmeniyim.
aha!
bitane daha
:60::60::60:

tebrikler yolicannnnnn:92::92::92::92::74::74::74::74:valla iyi devam ediyorsun dukana,çok zor iş,kitabını okudum,ucundan azıcık uygulayım dedim,sabah kahvaltısından sonra hemen midem bulandı dayanamadım,atak olayı fena,pro- sebze hadi neyse idare edilir,hatta ben verdiğim birkaç kiloyu da protein sebze yiyerek verdim,şimdi de karman çorman bişey yapıyorum işte:1::1:

anooov loxican seni atlamışım kaa.. :50::50:özüürr. son zamanlarda pek sık girmiyordun da kusura bakma güzelim.:78::78:

evet canım ilk başlarda çok zor oluyordu sabahları kahvaltıda ekmkesiz yumurta peynir midemi bulandırıyordu ama ilginçtir alıştım ben yaa.bende bırakıyordum ilk üç günde diger topikteki kızlar çok israr etti direndim :61::61: bide acayip inceliyorum resmen belim incecil oldu son 20 günde 2 cm incelmiş belim ve kalçam . belim 67 cm kalçam 97 cm olduuu :53::53: bakalım eşim farkedicek mi :31::31::31:
şimdi sen karma bişi yapıyorsun dimi karartay gibi :44:

geçmiş olsun canım :54::54:

canım biliyorum ben aslında ironik olarak dekanın gözdesi demiştim. takma bencede kafana günahını alıyor salak adam sende günahsız oluyorsun işte fena mı:51::51:

biliyorum canım benim...takıpte ne üzeceğim kendimi keyfi bilir ister inansınlar ister inanmasınlar...
canım benim çok geçmiş olsun.rahatsızlığını bilmiyorum ama inşallah herşey temiz çıkar...

kizlar selam uzun suredir yoktum aranizda gitmeden once anlatmistim biraz isyerindeki durumlarin degistigini ayni anda birkac departmana birden bakmak zorunda kaldigimi falan.isim asiri derecede yorun ve yorucu oldugu icin internete giremiyorum bu yuzden sizden uzak kaldim.simdi bu berbat tempoya bira alistim ve araniza donmeye basladim simdi de isteyim ogle tatili oldugu icin devrildim kanepeye dinleniyorum.bu arada uzak kaldim diye bu sayfanin ruhundan birsey kaybetmedim ve 56 kiloya dustum dim kanepeye dinleniyorum.bu arada uzak kaldim diye bu sayfanin ruhundan birsey kaybetmedim ve 56 kiloya dustum

Back
X