60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Şubat'tan beri 2 aşamalı yapılıyor tayin işlemleri.Boş kadrolar ve muhtemelen boşalacak olan kadrolar görünebiliyor ve kim ne kadar şansı olduğunu daha rahat takip edebiliyor.Ama her zaman olduğu gibi bakanlığın hataları ve beceriksizlikleri ortaya çıkıyor.Ben de Şubat döneminde tayin oldum.8 yıl Anadolu Lisesi'nde çalıştıktan sonra en iyi ilköğretimlerden birine geldim ama en iyisi de olsa alışmak zor oluyor.Umarım çabuk atlatırsın adaptasyon dönemini.

benim anadolu lisesi değildi meslek lisesiydi anadolu bölümlerinde de derse girdim fakat yorucuydu hele ki şu son 2 yıl felaketti:)) ama arkadaş ortamı idaredeki öğrt hepsi çok iyiydi en küççükleri bendim baya bi sahiplendiler heleki zümrem ..... inş. iyi insanlar çıkar yie :)) ilköğretim daha mı yorucu ikisinde çalışmış biri olarak hangisini önerirsin bana ?

iyiymiş senin iş :))yaban ellere gitmiyosun demek :9: tanıdık çoksa kasma bi şekilde ulaşırsın nasılsa...
canım bende 26 yım ama bi yıl erken başlamışım ben okula .. ara mı werdin liseden sora yada üni.de hazırlık falanmı okudun?
bebek konusundada hayırlısı olsun bizde benim okulum belli olsun ona göre ew düşünüyoruz esya falan almadık henüz :9:
şuan öğrenci ewi gibi :1: :1:
eşinde devlet memuru sanırım ? bizim öle bi şansımız yok ikimizde egeliyiz fakat eşim özel sektörde buralarda olucas mecburen ... inş. gidersiniz memleketinize :) zorunlu hizmeti bende aftan dolayı muaf oldum ...

evet cnm öle oldu.:1: cnm benm evet sene kaybım var aralarda ilk okuldan sonra 1 yıl bekledim ortaokula başlamadım direk 1 yıl kuran kursuna gttim. sonra lisede 1 yıl hazırlık okudum. birde sınavı 2. senemde kazandım etti 3 yıl 1 yılda atanamadım 4 yıl kaybm varrr:31:şu an 4 yıllık öğretmen olcaktım kısmet böleymiş geç olsun güç olmasın:31:
cnm eşim bi bankada uzman olarak çalışıo devlet memuru sayılır ama deil yani onların durumu biraz farklı ama uzmanların zorunlu hizmeti yok ondan dolayı muafım sende muaf mışsın sen ne güzel.
bizim 8-9 ay yoktu eşyalarımız bizde bi kaç ay oldu alalıöğrenci evi dönemi bizde de oldu:1:. eşimn eşyalarını kullandım bi süre. hala bir kısmını kullanıoruz beyaz eşyalar mesela. memlekete gidince tam bir düzenimz ancak olucak sanırım.:44:

he yapsın tabii nolcek elindemi kalcak. bide sevio zaten yemek yapmayı sarıversin. sen hatta eşinin üstüne at anne çok sevio oğlun sen sarda ben evde ymek olmadığında pişiriveriim iyi olur fln de.:27::27::27::27:ozman kesin sarar hatta 2 tencere sarar:60:oğluna dayanamaz:60:
tabi cnm sen zaten sabah çıkıp akşam geliosun eve hafta sonu başla işlerin olur ne zman sarcan. ancak öğretmen olunca yaparsın bol bol vaktin olur inşallah.kim bilir belki aynı yerlerde oluruz karşılıklı hem sarar hem yeriz:60::60::60::60:

valla fambığım bende 1 sene içinde bu ya 3. yada 4. yapışım bende okadar sık saramıorum yani.senin yapamaman gayet normal yani.:34:
kadın kadının halinden anlıyor ancak hee,vallahi eşime sorsan ne var yaparsın herkes çalışıyor falan diyor:47:
beni sinir etmek için diyor gerçi ama olsunn canım sıkılıyo o öle diyince :59:
inşallahh kzı kukii oruçlu ağzımızla dua niyetine geçer belkim kim bilirrr:16:
şöle iş yerinde anlaşabileceğim yaş grubumdan insanların olmasını ne çok isterdim.
işe geliyorum hiç arkadaş yok eve gidiyorum komşu yokkk.
iyiki çocuk falan varda oyalanıyorum vallahi,yoksa çok sıkıcı.

:60::60::60::60::60:
Fambıkkk süpersin dostummmm:71::71::71::71::71::71::71::71:
aslında uykusuzluk başıma vurdu dicem ama açlık pek etkilemiyor bu saatlerde ama uyku mahvetti beni.
akşam 1de yattım,sabah 3de kalktım tekrar 4de yattım,
sabahda 7de kalktımm,
5 saat uymuşum yani:37:

Son düzenleme:
evet cnm öle oldu.:1: cnm benm evet sene kaybım var aralarda ilk okuldan sonra 1 yıl bekledim ortaokula başlamadım direk 1 yıl kuran kursuna gttim. sonra lisede 1 yıl hazırlık okudum. birde sınavı 2. senemde kazandım etti 3 yıl 1 yılda atanamadım 4 yıl kaybm varrr:31:şu an 4 yıllık öğretmen olcaktım kısmet böleymiş geç olsun güç olmasın:31:
cnm eşim bi bankada uzman olarak çalışıo devlet memuru sayılır ama deil yani onların durumu biraz farklı ama uzmanların zorunlu hizmeti yok ondan dolayı muafım sende muaf mışsın sen ne güzel.
bizim 8-9 ay yoktu eşyalarımız bizde bi kaç ay oldu alalıöğrenci evi dönemi bizde de oldu:1:. eşimn eşyalarını kullandım bi süre. hala bir kısmını kullanıoruz beyaz eşyalar mesela. memlekete gidince tam bir düzenimz ancak olucak sanırım.:44:

olsun canım neticeye bakmak lasım dediğin gibi geç olsn güç olmasın :13:

zaten bizde ilk etapta hepsini alamıcas sanırsam bakalım duruma göre ayarlıcas bişiler .... araştırmaya başladımda mümkünse aldığınızn eşyaları yazabilirmisin ? memnun kaldığın markalar önerebilicen şeyler warmı acaba ? yatak odası salon vs gibi?

-2 ızgara köfte
-5 y.k. zeytinyağlı bamya
-2 dilim domates
-1 bardak ayran
-1 dilim ekmek

üzerine de az şekerli Türk Kahvesi

kadın kadının halinden anlıyor ancak hee,vallahi eşime sorsan ne var yaparsın herkes çalışıyor falan diyor:47:
beni sinir etmek için diyor gerçi ama olsunn canım sıkılıyo o öle diyince :59:
inşallahh kzı kukii oruçlu ağzımızla dua niyetine geçer belkim kim bilirrr:16:
şöle iş yerinde anlaşabileceğim yaş grubumdan insanların olmasını ne çok isterdim.
işe geliyorum hiç arkadaş yok eve gidiyorum komşu yokkk.
iyiki çocuk falan varda oyalanıyorum vallahi,yoksa çok sıkıcı.

aslında uykusuzluk başıma vurdu dicem ama açlık pek etkilemiyor bu saatlerde ama uyku mahvetti beni.
akşam 1de yattım,sabah 3de kalktım tekrar 4de yattım,
sabahda 7de kalktımm,
5 saat uymuşum yani:37:
inşallahh fambıkcııım allah gönlüne göre versin.
çok haklısın cnm insan konuşa cak muhabbet edecek yeri geldiğinde derdini dökecek birilerini arıyor benmdeburda kimsemolmadığı için seni çok iyi anlıyorum.sen nerelydin bu arada?
eşimde 4 gözle hafta sonunu beklior.bol bol uyumak için çok zor cnm hem çalışıp hem oruç tutumak Allah kolaylık versin sevabını bol versin inşallhh:34:

olsun canım neticeye bakmak lasım dediğin gibi geç olsn güç olmasın :13:

zaten bizde ilk etapta hepsini alamıcas sanırsam bakalım duruma göre ayarlıcas bişiler .... araştırmaya başladımda mümkünse aldığınızn eşyaları yazabilirmisin ? memnun kaldığın markalar önerebilicen şeyler warmı acaba ? yatak odası salon vs gibi?

cnm biz yatak odası ve salonu öle belli bi marka almadık. burda özel tasarım yapan mobilyacılar var onlara yaptrdık istedğimz gibi. hemde diğer markadalrdan çok daha kaliteli.marka yazmıorum ben ama anla sen işte o çok bilindik markalar varya tv de reklamları dönen.hepsinin malzemesi sunta.
üstlerini cilalayıp göz boyamak için bir iki süs yapmışlar okadar. bizim yaptrdıklarımız mdf canım ve üzeri bambu kaplama.
renklerşde beyaz ve bambu.sana tavsiyem çok iyi araştrın ve malzemesini mutlaka sorun.kuzenim o çok bilinen markadalrdan bi yatak odası almıştı 2 yıl ancak oldu heralde resmen dökülmüş öle sölüo ben görmedim ama kulpları fln hep elimde kaldı dio. halbuki dışıda çok güzel görünüodu.
halı beyaz eşya vs. almadık cnm eşim 2 yıl önce almıştı zaten bende yazık olmasın memlekete gidene kadar kullanalım dedim.bi bulaşık makinesi aldık çok memnunum ondan da istersen özleden msj atarım cnm

hrkesler bi yerlere gtti yaw nerdeisnz kızlar hugoo hiç yok ortada nugi ecrin ycl yolanda nil mısra cimcime ? nerdesinz ses verinnn:44::44::44::44::44:

hrkesler bi yerlere gtti yaw nerdeisnz kızlar hugoo hiç yok ortada nugi ecrin ycl yolanda nil mısra cimcime ? nerdesinz ses verinnn:44::44::44::44::44:

yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:10::10::10:
hiç tadı yok buraların di mi kukicimm.
evde olsam bende girmez işime gücüme bakardım heralde.

inşallahh fambıkcııım allah gönlüne göre versin.
çok haklısın cnm insan konuşa cak muhabbet edecek yeri geldiğinde derdini dökecek birilerini arıyor benmdeburda kimsemolmadığı için seni çok iyi anlıyorum.sen nerelydin bu arada?
eşimde 4 gözle hafta sonunu beklior.bol bol uyumak için çok zor cnm hem çalışıp hem oruç tutumak Allah kolaylık versin sevabını bol versin inşallhh:34:

cnm biz yatak odası ve salonu öle belli bi marka almadık. burda özel tasarım yapan mobilyacılar var onlara yaptrdık istedğimz gibi. hemde diğer markadalrdan çok daha kaliteli.marka yazmıorum ben ama anla sen işte o çok bilindik markalar varya tv de reklamları dönen.hepsinin malzemesi sunta.
üstlerini cilalayıp göz boyamak için bir iki süs yapmışlar okadar. bizim yaptrdıklarımız mdf canım ve üzeri bambu kaplama.
renklerşde beyaz ve bambu.sana tavsiyem çok iyi araştrın ve malzemesini mutlaka sorun.kuzenim o çok bilinen markadalrdan bi yatak odası almıştı 2 yıl ancak oldu heralde resmen dökülmüş öle sölüo ben görmedim ama kulpları fln hep elimde kaldı dio. halbuki dışıda çok güzel görünüodu.
halı beyaz eşya vs. almadık cnm eşim 2 yıl önce almıştı zaten bende yazık olmasın memlekete gidene kadar kullanalım dedim.bi bulaşık makinesi aldık çok memnunum ondan da istersen özleden msj atarım cnm

bende o bilindik markalara bakıyodum fakat sölediklerin iyi oldu özel tasarım yapanları araştırmak lazım öyleyse...bulaşık mak. hemen almayız sanırım ama yinede söle sen bi kenara not alayım ...tavsiyelerin için tşkler :71: bunlarıda izninle kaydediyorum :1:

Son düzenleme:
kizlar selam uzun suredir yoktum aranizda gitmeden once anlatmistim biraz isyerindeki durumlarin degistigini ayni anda birkac departmana birden bakmak zorunda kaldigimi falan.isim asiri derecede yorun ve yorucu oldugu icin internete giremiyorum bu yuzden sizden uzak kaldim.simdi bu berbat tempoya bira alistim ve araniza donmeye basladim simdi de isteyim ogle tatili oldugu icin devrildim kanepeye dinleniyorum.bu arada uzak kaldim diye bu sayfanin ruhundan birsey kaybetmedim ve 56 kiloya dustum dim kanepeye dinleniyorum.bu arada uzak kaldim diye bu sayfanin ruhundan birsey kaybetmedim ve 56 kiloya dustum

nerelerdeydin bıldırcınım çook merak ettim seni :52: :52:
inşallah bidaha gitmezsin

canım bende burdayım iki gündür pc de sorun vardı işler birikti malum cuma yüklemelerimde var :26:

geçen hafta eşim arabayı gitmiş askeriyenin tam karşısına park etmiş :27: trafikte ceza kesmiş :97:
onu yatırmaya gittim
alttaki ablanın dükkanındada oturdum muhabbet ettim geldimm :86:

kız hügo amma geziyon heeee sen son zamnalarda vallah kocana dirim,evden dışarı çıkamazsın paso topicte yazmank zorunda kalırsın:9:

Back
X