60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız ecrin sakın ha lavabonun üzerine koyayım deme çocuğu valalha çok pisss kızarımm heee.
kız çocukalrın günü gününe uymaz,düşüveriri vallaha.
bigün kızımı görmeye eşimin arkadaşları gelecekti.
kanepenin üzerine çarşafı serdim üzerinede kızımı koydum sonra eşimle balkona çıktık misaafir bekliyorum.
yarım saat oldu gelmediler,sonra içeri bir baktım kız napıyo diye.
bir de ne göreyim benim kız dönmüş dönmüş çarşafa dolanmış ,tam düştü düşecek,havasız kalmış iyice.
o zmana akdar dönmeyi bilmiyodu ogün dönmeyi keşfedeceği tutumuş işte.

yine birgün çay içiyorum büyük kupada kızımda emeklioyr o zmanlar ,mutfaa 2 dklığına gittim ,çayımıda kanepenin üzerine koymuştum yine kzım kanepeye tutunup kalkmazdı cesaret eddmezdi.
bir çığlık duydum hemen koştum baktım göğsüne dökmüş bütün çayı
hemen bayoya soktum soğuk su falan acile gittik sonra 2-3 saat acilde bakledik.
çok şükür yanığı falan yok ama

o zaman ne kadar zordaa simdi gülünüo dimiii yanmasına degil tabee:1::1::1: yok cnm ne lavobosuu 2 dk tek basına durabilir ana kucagında yani bişi olmaz.. :1::1: bizim halı baya kalın olmadı halıya yatırırımm döne döne kapıya gelir en fazlaa:9::9::9: yok valla en cok bu süprizlerden korkuyorumm.. benimm kardesimm pek sessiz oynuodu bigünn ama 2 yasında falandı heralde.. gördügümde bayılcaktımmm balmumuu heykel gibi olmuss.. bütün vazelinii saclarına sürmüss yüzüne sürmüşş kalıp gibi duruodu cocukk.. temizlemesi bu kadar zor baska bi ürün gelmiyo aklıma:53::53::53: nerden bulduysa vazelinii. bi tanıdıgın kızı da bi kutu viks yemişş.. onada sok olmustukk yani bi parmak alırr tiksinirr acı dimi nasıl yedin o kutuyuu.. hastanelere tasındılar günlercee.. cocuklar bi garip:44::44::44:

ama cok eglenceli yaa hergün sasırtıyodu bizimkii. en sevdigi sey hayvanlardıı gördügü her hayvanı tanır bilir. dinozorlar filmi vardı o zaman da.. o cd yi günde 5 defa izliodukk heralde. cocuk 3 yada 4 yasındaydıı.. bi günn tabaga kafasınıı yaklastırdı.. herseyi koklama huyu var önce koklar kokluo heralde dedikk.. dili cıkardıı soktu tabaga yemeye calısıo dinozor gibii.. oglumm napıosunnn dedimmm bi paniklee kafayıı kaldırıppp hraaaeaaa diee garip bi kükreme yaptı:53::53::53: simdi cok gülüyorum ama o zaman cok kötüydü bu durum 1_2 ay sürdü cünküü.. dinozor gibi koltuga tırmandıı 4 ayak üstünde yürümekte inat ettii ve her yemekte su içisinde dilini ya tabagına ya bardagına sokmaya calıstııı:60::60::60::60::60::60::60: en kötüsüdeee öyle yapılmazz dedikce kükrediiii:60::60::60::60::60::60::60::60:

yurtiçi kargoyla mı çalışıyorlar?
hocam benimde aklımda bu var önce iyice araştıracağım
ne istiyorum hangisi kaç para sonra bekleyeceğim kampanyaları
bu arada ben kaçırdım sizim branş ingilizce miydi?lise miydi sanki?:26:

Evet Yurtiçi Kargo.Bana çok yakın o yüzden oldukça rahatım :)
Alışveriş listenin hazır olmasını tavsiye ederim.Ne lazım,nerede kaç para vs. karşılaştırma yapabilirsin böylece
İngilizce evet.8 yıl Anadolu Lisesi'nden sonra İlköğretim şu an.

ecrinn ölüyorum senin bu hikayelerine
arkadaşımın kardeşi duvardaki boyayı kazıyıp yiyordu
çamaşır deterjanını pudra şekeri diye yiyordu
vee kaktüs yiyordu :53:

Evet Yurtiçi Kargo.Bana çok yakın o yüzden oldukça rahatım :)
Alışveriş listenin hazır olmasını tavsiye ederim.Ne lazım,nerede kaç para vs. karşılaştırma yapabilirsin böylece
İngilizce evet.8 yıl Anadolu Lisesi'nden sonra İlköğretim şu an.

ayy sizi bulmam süper ben de bu yıl ilk kez kpssye gireceğim
anadolu lisesinde çalışmak çok güzel diye düşünüyorum
sizce anadolu lisesi mi ilköğretim mi?
gönlüm sanki ilköğretimden yana belki ilk yıllar olduğu için
diğer türlü anadolu liseleri de çok iyi ama ergenlerle hayat çok zor :19:

ecrinn ölüyorum senin bu hikayelerine
arkadaşımın kardeşi duvardaki boyayı kazıyıp yiyordu
çamaşır deterjanını pudra şekeri diye yiyordu
vee kaktüs yiyordu :53:

iştee garipp bi damakk tattları varrrr:60::60::60::60::60::60::60: büyüyüpp unutuyolar sonraa onlarıı.. baya deişiolarr.. cocuk eskiden belgesel izlioduu simdi pc de oyun oynuo sadece.. derslerde allaha emanett ne olcak hali bilmiorumm.. kücükken görsen filozoff olcak derdinn.. eve national geographic ten kitaplar ve cd ler gelmişti.. o uzayla ilgili ne varsa okuyupp ögrendiydii kendi kendinee.. ama okula basladı ve bitti cocuk. ögretmenn onu sasırrtıgını kabul ediyo.. uzayla ve hayvanlarla ilgili benden fazla sey biliyo ama okumadıktan sonra bi işe yaramazz, ders calısmıoo ve dinlemiyo bu cocuk dedi bana.. cok üzücü ama ne yaptıysak olmadıı matematigi anlamıyo ablasına cekmişş, sözelleri de tek basına calısmıoo. derste duyduguyla 60_70 alıyo gelio. :97::97::97:

o zaman ne kadar zordaa simdi gülünüo dimiii yanmasına degil tabee:1::1::1: yok cnm ne lavobosuu 2 dk tek basına durabilir ana kucagında yani bişi olmaz.. :1::1: bizim halı baya kalın olmadı halıya yatırırımm döne döne kapıya gelir en fazlaa:9::9::9: yok valla en cok bu süprizlerden korkuyorumm.. benimm kardesimm pek sessiz oynuodu bigünn ama 2 yasında falandı heralde.. gördügümde bayılcaktımmm balmumuu heykel gibi olmuss.. bütün vazelinii saclarına sürmüss yüzüne sürmüşş kalıp gibi duruodu cocukk.. temizlemesi bu kadar zor baska bi ürün gelmiyo aklıma:53::53::53: nerden bulduysa vazelinii. bi tanıdıgın kızı da bi kutu viks yemişş.. onada sok olmustukk yani bi parmak alırr tiksinirr acı dimi nasıl yedin o kutuyuu.. hastanelere tasındılar günlercee.. cocuklar bi garip:44::44::44:

ama cok eglenceli yaa hergün sasırtıyodu bizimkii. en sevdigi sey hayvanlardıı gördügü her hayvanı tanır bilir. dinozorlar filmi vardı o zaman da.. o cd yi günde 5 defa izliodukk heralde. cocuk 3 yada 4 yasındaydıı.. bi günn tabaga kafasınıı yaklastırdı.. herseyi koklama huyu var önce koklar kokluo heralde dedikk.. dili cıkardıı soktu tabaga yemeye calısıo dinozor gibii.. oglumm napıosunnn dedimmm bi paniklee kafayıı kaldırıppp hraaaeaaa diee garip bi kükreme yaptı:53::53::53: simdi cok gülüyorum ama o zaman cok kötüydü bu durum 1_2 ay sürdü cünküü.. dinozor gibi koltuga tırmandıı 4 ayak üstünde yürümekte inat ettii ve her yemekte su içisinde dilini ya tabagına ya bardagına sokmaya calıstııı:60::60::60::60::60::60::60: en kötüsüdeee öyle yapılmazz dedikce kükrediiii:60::60::60::60::60::60::60::60:

aman Allahım kabus gibi:53:
benim acemiliklerimin dışında pek öle maceralarımız yok çok şükür.

Valla biz 4 ay neredeyse beraber gittik tuvalete, ikimiz yalnızken tabi..
şimdi de bişi değişti mi derseniz değişmedi..
Heryere saldırdığından korkuyorum zaten peşimden koşuyo sürekli..
ben tuvalete o da peşimdem.. Böyle böyle çişini söylemeyi öğrenecek sanırım...

.

:9:
banyo yaparkende anakucağına bebişlerii koyacaklar,banyo kapısının önüne bebeklerini koyupp banyo kapısıda duşakabinleride açık bir şekilde hem bebklerine bakacaklar hem duş alacaklar:9:
yemek yaparkende aynı manzara:60:

ay hakikaten yaa banyomu nasıl yapardım bilemezdim.. bir banyodan 4 kez çıktığımı bilirim poff iyi geçirdik o günleri ya

tahlilleri negatif çıkmış
benimde öyleydi biliyosun
ama hala regl olmamış :1:
baş ağrısı yorgunluk halsizlik uyku hali varmış :1:
eşide kovalamıştı dediydi yakalamış kaçamamış bizimki :1:
eee tüm bunları toplayınca
:49: :49: :49: bu çıkıyo

:60: :60: Allah iyiliğini versin senin.. bu arada kızlar reglim başladı :62: lakin ben oğluma hamileyken ilk ay regl olmuştum. sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. şu reglim bitsin bir daha tahlil yaptırıcam.

evinn hakimiyetini ele gecirmekk üzre olann ütümü yaptım sonundaa:12::12::12: cok sıkıldım ve terledimmm:19::19: koccaman bir dilim kavunla ödüllendiriyorum kendimi su anda:37: camasır da yıkamamm lazım ama yine ütü cıkcak diye korkudan yıkayamıyorumm.:17::17: ama mecbur yıkıcamm kocişinn camasırı bitmişş.. :97: evi süpürüp silmemm lazımm yarın temizlikle ugrasmıyımm yemek yapim sadece. ama canım istemiyooo. kaslarım da uzamıss bıyıklarımla kocişe rakibimm:27::27: baska işlerimde var:17::17: allahım ne olcak benim bu halimmmm.. yatmakk istiyorummmmmm sadece:49::49::49::49::49::49:

hakikaten sıcak bir yandan bebek bir yandan ütü işi zor. :37: demek kocana rakipsin ay öldürcen sen beni ecriiiinn :60:

Valla biz 4 ay neredeyse beraber gittik tuvalete, ikimiz yalnızken tabi..
şimdi de bişi değişti mi derseniz değişmedi..
Heryere saldırdığından korkuyorum zaten peşimden koşuyo sürekli..
ben tuvalete o da peşimdem.. Böyle böyle çişini söylemeyi öğrenecek sanırım...

evet değişen bişey yok. benim oğlan 3 yaşını geçti çişini de öğrendi hala tuvaletin kapısını yumrukluyor bende gelcem diyor :27: yeni doğduğunda bir türlü gidemezdim vaktinde tuvalete sık sık kabız olurdum sonra peşimden emekleyerek geldi tuvaletin kapısında oturdu hep. ben tuvaletten şarkı söylerdim hep oğluşa. şimdi de böyleyiz işte..

anne olmak ne kadar zorr
bu kadar ayrıntılı hiç düşünmemiştim vay be
herhalde uzun süre evli kaldıktan sonra yapılmalı:18:
işkence gibi :1:
ama çook sevimliler :emir_bebek:

aman Allahım kabus gibi:53:
benim acemiliklerimin dışında pek öle maceralarımız yok çok şükür.

bizimkininn de garip tutumları dısında bişei yoktu cnmm.. gece hiç uyanmazdıı aglamazdııı.. yemek secmezdi.. ii bi cocuktu halaa öyle tembelligi bi yana:1::1::1::1: bi tekk ilk 4_5 ayında kabızdıı.. mosmorr oluodu cok aglıyodu:59::59::59: nelerr yaptıkk doktor doktor gezdik.. ılıkk suda legene oturtupp bekliodukk yapsın die. ilaclar fitiller fayda etmedii. bi doktor kanser olmus dedi:53::53: baska bi doktorr fıtık gibi bişi dedi, en sonuncusu da ameliyat olcak dedii. agla sızla bi hal oldu annem emmee baska bi doktorr kesin teshisi koyduu.. sütü hiç olmadıgı içinn ememedi cocukk.. mama yaparkenn kullandıgı süt agır geliomuss cocuga. doktor dedi kii o inek sütüne su karıstırr bişeyi kalmazz.. hakettenn gectiii:28::28: kanserdenn inekk sütünee doktorlarınn yatcak yeri yok:19::19::19::19:

ay hakikaten yaa banyomu nasıl yapardım bilemezdim.. bir banyodan 4 kez çıktığımı bilirim poff iyi geçirdik o günleri ya

:60: :60: Allah iyiliğini versin senin.. bu arada kızlar reglim başladı :62: lakin ben oğluma hamileyken ilk ay regl olmuştum. sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. şu reglim bitsin bir daha tahlil yaptırıcam.

hakikaten sıcak bir yandan bebek bir yandan ütü işi zor. :37: demek kocana rakipsin ay öldürcen sen beni ecriiiinn :60:

rakibimm vallaaa.. vücudumda bi tüyy fıskırmasııı var yetisemiorumm hızına:53::53::53: bıyıklarımı ala ala helak oldum bi de esmerim manzarayı görme yani..

sordumm nickinn verdilerrrrrr:24::24::24::24::24::24::24:
palaaa ecccoo didilerrrrrr:24::24::24::24::24::24::24::24::24:
palaa bıyıgıı degillllll:24::24::24::24::24::24::24:
kendisidirrrrrr didilerrrrr:24::24::24::24::24::27::27::27::27::27::27::27:

benimkilerde öle cnm tuvalete gidiyim yada yatak odasına gideyim ben çıkana kadar ağlarlar yada kapının önüne yaatarlar çıkana kadar.grip olduğumda pek bebişlerle ilgilenemedim annem baktı hepp ben emzirip yatk odasına gidiyodum ağzımda maske.ben yatak odasında uyurken sürekli kapının önünde yatıyolarmış kapının altından bakmaya çalışıyolarmış annem öle diyodu.çok alem çocuk milleti gerçekten:1:

İkisi arasında farklar var.Eğer;
-zeki soruların ve seni sıkıştırmaya çalışmakla ders çalışmaktan daha çok uğraşan ergenlerin karşısında,duygusala bağlamadan durabileceksen
-ygs'ye sınava giren öğrenciler gibi tempolu hazırlanacaksan
-birbirinden kopuk öğretmenler odasında oturmaktan sıkılmayacaksan
-son zamanlardaki kadrolaşmaya direnebileceksen(parantez içinde söylenecek olan çok şey var ama...)
-uygun olmadığı halde başka bölümde okuyamayan öğrencilerinin dil sınıfında okumasını isteyen,ama sınavı kazanamayacağını anladıklarında "nasıl yani?" diye eblek eblek bakan velilerle uğraşabileceksen
-eskiden 2 saate 1 olan ekders ücretleri gitti diye küsen,ama hala ısrarla Anadolu Lisesi'nde kalmaya devam eden öğretmen ve sendika muhabbetlerine katlanırım diyorsan
-
-
vs>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ANADOLU LİSESİ

Eğer;
-sürekli gürültülü bir ortamda çalışmaya alışırım diyorsan
-sbsde ing sorularıyla ilgilenmeyen,onun yerine 2 matematik yaparım diyen öğrencilere rehberlik edeceğim diyorsan
-"Hocam neden biz ingilizce öğreniyoruz?Onlar Türkçe öğrensin" diye başlayan ders kaynatma amaçlı soruları akıllıca geçiştirebileceksen
-öğrencilere dil öğretmekten çok annelik babalık yaparak,yanlış davranışlarını düzeltmeye çalışacaksan
-birinci kademe ve ikinci kademe farkını anlayabileceksen
-
-
vs>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>İLKÖĞRETİM

Şekerim az mı şimdi bunlar ben de vicdan azabı duyuyorum bunlar yüzünden duymayım o zaman:49::49::49:
Bana hep çok fazla geliyor yediklerim taktım ben kilolarıma
cnm ekmek le beraber kekler fazla ama yemeğin az. açıklayıcı olmuştr umarım. yemekler en az 4-5 kaşık olmalı.8 kaşığa kadar yiyebilrsin. sen şimdi o kadar yersem veremem fln die düşünüosun ama yanılıosun.:34:veremesem ben veremezdim :)
ALLAH razı olsun, çok teşekkür ederim. Sizlerden öğreneceğim çok şey var.
İlk günün bütün acemeliğiyle kabuk tarçın ve demleme yeşil çay aktar listemde ilk ikiyi aldılar bile. :)) Gerçekten de sallama poşet çayla normal çay arasında çok fark var hiç öyle düşünmemiştim. Tatlı isteğimi arada minik kaçamaklar yapmazsam bastıramayacağım gibi geliyor. Bir ara tahlil yaptıracam insülin direnci filan diyorlar ya.. Karnı acıkınca eli ayağına dolaşanlardanım. Önceden çikolata şeker vs. yiyordum artık ara öğün yapacağım söz verdim kendime. (: Bu arada yaban mersini diyorlar doktorlar onu da bi araştırayım bakim şimdi :D
Allah cümlemizden razı olsun cnm ne demek burda birbirimize yardımcı oluroruz ne güzel işte.
yaban mersini yiorum ben çok da severim sütlaç ın üzerinde de çok güzel oluo.yaban mersini bi çok şeye iyi gelio kansızlık kabızlık saç dökülmesi vs.
1 kupa yeşil çay ve 1 avuç yaban mersini güzel bir ara öğün olur.
insülin direnci bende vardı .dr.a gitmedim ama olduğunu tahmin ediorum tatlı yedkçe yiyesem gelir. yemek yedikten sonra kalıma tatlı gelirdi direk. arka arkaya 3 tane çikolata yiyebilrdm hiç kesmezdi beni. ama burda kzıların sayesnde yedim arada tabi yiceksin bende yedim hep. ama tarçın süper bi çözümmmm. dahilye uzmanları hep şeker hastaları içinde tarçın önerirler . işe yarıo.3 ana 3 ara öğün yaparsan karnın çok acıkmaz elin ayağında dolaşmaz rahat durursun :1:

şimcik size bir sorum olacak
kıslar trendyol markofoni
limango filan netten araştırdım
çoğu insan buralardan alışveriş yapmışlar ve ürünlerin sahte olduğunu filan söylüyorlar
çok şikayet okudum kafam karıştı bende buralardan alışveriş düşünüyodum ama bu şikayetleri okuyunca aklım karıştı :44:
buralardan alışveriş yapıp memnun olan varmı veya sorun yaşayan arkideş varmı
ben sevmiorum internetten kıyafet vs. almayı çıkarım avm ye çarşıya deneye deneye elleye ellye rengi numarasını sora sora alırım nie internetten alıyım hem nasıl olcak giymeden ne bilceksin bana çok mantıksız gelio. bazı markaların sahte olduğu cidden sölenio. ben hiç almadım. ama biz grupfoni şehir fırsatı gibi sitelerden yemek kahvaltı iftar konser vs. alıoruz onlar baya ucuza gelio o mantıklı ama:34:

anaaaaaa hiç bunu düşünmemeiştim kızzzz:53:
kızmın bizle yatacağı son senesi artık buu,zira eşimm kanapede yatar oldu 1 haftadır:9:

famir kızının yatağınızda yatmasının doğru olmadığını sende biliosun dimi o yüzden o konuda hiç bişi demicycem de uzmanların fikirleri var yani bu konuda da asıl benm merak ettğim şey nasıl oluo yaniiiiii şey işte. ozman kızı yatakta bırakıp sizmi kanepeye gidiosunuz eşinlee:1::1::1:

aynen canım daha o seviyeye gelmedim ama
çok çok şaşırdığım bi durum canım çikolata çekmiyor
annem yanımda yiyor bende tık yok :nazar:
çikolata delisiydim ben şimdi hiçç istemiyorum
ama nedense baklava istiyor canım :44:
ye cnm ye. abartmadan ye 1-2 ytane bişi olmaz.:34: ben her karaköy e gttiğimzde o malum yere uğramadan geçemioruz kaç kere yedim spor yaptığın sürece dengeledğin sürece sorun yok:34:

Light Etimek Tatlısı (5 kişilik)

Malzemeler
10 adet tuzsuz Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimi
2 bardak (400 ml) yağsız süt
1 çorba kaşığı esmer şeker yada splenda kullanabilirsiniz.
2 tatlı kaşığı buğday nişastası
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
200 gr çilek
Yapılışı:
Süt, şeker, nişasta ve unu yavaş yavaş karıştırıp muhallebi yapın. 5 Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimine sürüp diğer beşini üstüne kapayın. Kalanını da üstüne sürün, soğutup çileklerle süsleyin.

çok güzel bi tarif ama kesinlkle baklavanın alternatifi olamaz:56:

Ben de çalıştığım için genelde kargocu kapıdan geri dönüyor :) İhbar kağıdı bırakıyorlar kapıya "Geldik,bulamadık"diye.Ben de gidip alıyorum kargocudan.Zaten artık alıştılar bana.Kapıda görür görmez "Hocam gene neler aldın?" diye soruyorlar :)
Fiyatlar değişken olabiliyor.Bazen piyasadan ucuza bazen aynı bazen de daha pahalıya olabiliyor.Ne istediğinize bağlı.Mesela Eşime parfüm arıyordum tüm sitelerden daha uyguna aldım :)
Akşama kadar dolaşmaya gerek kalmıyor.Ama bazen de gelir gelmez bitiyor bazı ürünler.Mesela Trendyol'dan Converse alabilmek için 4 kampanya bekledim.Sonunda yakaladım bitmeden.Sabah 7de bitiyordu çünkü :)
canım converse nasıl cesarte ettin. o kadar güzel taklidini yapıyolarki orijinalinden farksız.bide internetten almışsın bravo valla:53:

ahhh canım sen şimdi böle soruosun ama tercih zmanı gelince öle anadolu lisesimi olsun ilköğretimmi olsun fln demiosun öle bi yazıosun ki heryeri yeterki atanayımda kurtulayım diosun.:69:
ben anadolu liseside yazdım anadolu öğretmen liseside ticaret meslek lisesi de ilköğretimde. şansıma ilköğretim çıktı:34:

kızlar kilo vermem lazım ama canım acaip döner çekio.dayanamıorum yicem şimdi

yanına 1 dilim kepek ekmeği al. dönericye gti bir prosiyon döner iste.
ekmek arası olmasın ama. tabaktaki dönerlerin yağını peçete ile iyi al.sonra bir dilim ekmekle bir kutu ayranla afiyetle ye iç. diyete devam en sağlıklı şeyi çekmiş canın ayol:9:
görende baklava börek çekti sanacakk:34:

7 yada 8 tane gömlek ütüledim. amma hem sıcak hem oruç fena oldu.:53:
çok susasım ütünün tabanını yalamış gibiyimm:59:töbee töbeee. tuttuğum orucun sevabı da kaçacak.:69:

sonra evi süpürdüm.
bide yerleri silip toz alsam daha iy olcak amma bu kadarına yüreciğim dayanmaz artık kalanları yarın yaparım daha yemek yapcam azcık dinleneyim. sonra kocişe börek yapcam sahurda yeriz.
yalnız adı kocişe yapıorum. kendimde yiorum bi güzell:1:

Son düzenleme:
:

ahhh canım sen şimdi böle soruosun ama tercih zmanı gelince öle anadolu lisesimi olsun ilköğretimmi olsun fln demiosun öle bi yazıosun ki heryeri yeterki atanayımda kurtulayım diosun.:69:
ben anadolu liseside yazdım anadolu öğretmen liseside ticaret meslek lisesi de ilköğretimde. şansıma ilköğretim çıktı:34:

dimi canım yaa çok haklısın
sanki gönlümden geçen ilköğretim en azından kontrol etmesi kolay
bugüne kadar en çok ilköğretim ve yetişkin dersine girdim
ikisi de iyi ama ergenler hiç denk gelmedi :) :)

İkisi arasında farklar var.Eğer;
-zeki soruların ve seni sıkıştırmaya çalışmakla ders çalışmaktan daha çok uğraşan ergenlerin karşısında,duygusala bağlamadan durabileceksen
-ygs'ye sınava giren öğrenciler gibi tempolu hazırlanacaksan
-birbirinden kopuk öğretmenler odasında oturmaktan sıkılmayacaksan
-son zamanlardaki kadrolaşmaya direnebileceksen(parantez içinde söylenecek olan çok şey var ama...)
-uygun olmadığı halde başka bölümde okuyamayan öğrencilerinin dil sınıfında okumasını isteyen,ama sınavı kazanamayacağını anladıklarında "nasıl yani?" diye eblek eblek bakan velilerle uğraşabileceksen
-eskiden 2 saate 1 olan ekders ücretleri gitti diye küsen,ama hala ısrarla Anadolu Lisesi'nde kalmaya devam eden öğretmen ve sendika muhabbetlerine katlanırım diyorsan
-
-
vs>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ANADOLU LİSESİ

Eğer;
-sürekli gürültülü bir ortamda çalışmaya alışırım diyorsan
-sbsde ing sorularıyla ilgilenmeyen,onun yerine 2 matematik yaparım diyen öğrencilere rehberlik edeceğim diyorsan
-"Hocam neden biz ingilizce öğreniyoruz?Onlar Türkçe öğrensin" diye başlayan ders kaynatma amaçlı soruları akıllıca geçiştirebileceksen
-öğrencilere dil öğretmekten çok annelik babalık yaparak,yanlış davranışlarını düzeltmeye çalışacaksan
-birinci kademe ve ikinci kademe farkını anlayabileceksen
-
-
vs>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>İLKÖĞRETİM

:58: ağlarım ama

famir kızının yatağınızda yatmasının doğru olmadığını sende biliosun dimi o yüzden o konuda hiç bişi demicycem de uzmanların fikirleri var yani bu konuda da asıl benm merak ettğim şey nasıl oluo yaniiiiii şey işte. ozman kızı yatakta bırakıp sizmi kanepeye gidiosunuz eşinlee:1::1::1:

:34:

kukicim bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi daha önceki sayfalarda paylaşmıştım,
bknz:Bilmem kaçıcncı sayfa:9:

kukizim ben kızımı çok özlüyorum ama,hele kışınnnnn daha da çok o odasında tek yatmaya çok hevesli ama biz bırakamıyoruz.
3 gün kabuslar gördüm ben,sonra onunla birlikte onun yatağında yattım.
baktım böyle olmayacak geri aldım yatağımıza sonra.
okulum bitsin ayırcam,ama şimdi olmaz olamazzzzzzzzzzzzzza:50:

Back
X