Şekerim az mı şimdi bunlar ben de vicdan azabı duyuyorum bunlar yüzünden duymayım o zaman

Bana hep çok fazla geliyor yediklerim taktım ben kilolarıma
cnm ekmek le beraber kekler fazla ama yemeğin az. açıklayıcı olmuştr umarım. yemekler en az 4-5 kaşık olmalı.8 kaşığa kadar yiyebilrsin. sen şimdi o kadar yersem veremem fln die düşünüosun ama yanılıosun.

veremesem ben veremezdim :)
ALLAH razı olsun, çok teşekkür ederim. Sizlerden öğreneceğim çok şey var.
İlk günün bütün acemeliğiyle kabuk tarçın ve demleme yeşil çay aktar listemde ilk ikiyi aldılar bile. :)) Gerçekten de sallama poşet çayla normal çay arasında çok fark var hiç öyle düşünmemiştim. Tatlı isteğimi arada minik kaçamaklar yapmazsam bastıramayacağım gibi geliyor. Bir ara tahlil yaptıracam insülin direnci filan diyorlar ya.. Karnı acıkınca eli ayağına dolaşanlardanım. Önceden çikolata şeker vs. yiyordum artık ara öğün yapacağım söz verdim kendime.
Bu arada yaban mersini diyorlar doktorlar onu da bi araştırayım bakim şimdi
Allah cümlemizden razı olsun cnm ne demek burda birbirimize yardımcı oluroruz ne güzel işte.
yaban mersini yiorum ben çok da severim sütlaç ın üzerinde de çok güzel oluo.yaban mersini bi çok şeye iyi gelio kansızlık kabızlık saç dökülmesi vs.
1 kupa yeşil çay ve 1 avuç yaban mersini güzel bir ara öğün olur.
insülin direnci bende vardı .dr.a gitmedim ama olduğunu tahmin ediorum tatlı yedkçe yiyesem gelir. yemek yedikten sonra kalıma tatlı gelirdi direk. arka arkaya 3 tane çikolata yiyebilrdm hiç kesmezdi beni. ama burda kzıların sayesnde yedim arada tabi yiceksin bende yedim hep. ama tarçın süper bi çözümmmm. dahilye uzmanları hep şeker hastaları içinde tarçın önerirler . işe yarıo.3 ana 3 ara öğün yaparsan karnın çok acıkmaz elin ayağında dolaşmaz rahat durursun
şimcik size bir sorum olacak
kıslar trendyol markofoni
limango filan netten araştırdım
çoğu insan buralardan alışveriş yapmışlar ve ürünlerin sahte olduğunu filan söylüyorlar
çok şikayet okudum kafam karıştı bende buralardan alışveriş düşünüyodum ama bu şikayetleri okuyunca aklım karıştı :44:
buralardan alışveriş yapıp memnun olan varmı veya sorun yaşayan arkideş varmı
ben sevmiorum internetten kıyafet vs. almayı çıkarım avm ye çarşıya deneye deneye elleye ellye rengi numarasını sora sora alırım nie internetten alıyım hem nasıl olcak giymeden ne bilceksin bana çok mantıksız gelio. bazı markaların sahte olduğu cidden sölenio. ben hiç almadım. ama biz grupfoni şehir fırsatı gibi sitelerden yemek kahvaltı iftar konser vs. alıoruz onlar baya ucuza gelio o mantıklı ama
anaaaaaa hiç bunu düşünmemeiştim kızzzz

kızmın bizle yatacağı son senesi artık buu,zira eşimm kanapede yatar oldu 1 haftadır
famir kızının yatağınızda yatmasının doğru olmadığını sende biliosun dimi o yüzden o konuda hiç bişi demicycem de uzmanların fikirleri var yani bu konuda da asıl benm merak ettğim şey nasıl oluo yaniiiiii şey işte. ozman kızı yatakta bırakıp sizmi kanepeye gidiosunuz eşinlee

aynen canım daha o seviyeye gelmedim ama
çok çok şaşırdığım bi durum canım çikolata çekmiyor
annem yanımda yiyor bende tık yok

çikolata delisiydim ben şimdi hiçç istemiyorum
ama nedense baklava istiyor canım :44:
ye cnm ye. abartmadan ye 1-2 ytane bişi olmaz.

ben her karaköy e gttiğimzde o malum yere uğramadan geçemioruz kaç kere yedim spor yaptığın sürece dengeledğin sürece sorun yok
Light Etimek Tatlısı (5 kişilik)
Malzemeler
10 adet tuzsuz Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimi
2 bardak (400 ml) yağsız süt
1 çorba kaşığı esmer şeker yada splenda kullanabilirsiniz.
2 tatlı kaşığı buğday nişastası
1 tatlı kaşığı tam buğday unu
200 gr çilek
Yapılışı:
Süt, şeker, nişasta ve unu yavaş yavaş karıştırıp muhallebi yapın. 5 Eti Form Kızarmış Kepekli Ekmek Dilimine sürüp diğer beşini üstüne kapayın. Kalanını da üstüne sürün, soğutup çileklerle süsleyin.
çok güzel bi tarif ama kesinlkle baklavanın alternatifi olamaz
Ben de çalıştığım için genelde kargocu kapıdan geri dönüyor :) İhbar kağıdı bırakıyorlar kapıya "Geldik,bulamadık"diye.Ben de gidip alıyorum kargocudan.Zaten artık alıştılar bana.Kapıda görür görmez "Hocam gene neler aldın?" diye soruyorlar :)
Fiyatlar değişken olabiliyor.Bazen piyasadan ucuza bazen aynı bazen de daha pahalıya olabiliyor.Ne istediğinize bağlı.Mesela Eşime parfüm arıyordum tüm sitelerden daha uyguna aldım :)
Akşama kadar dolaşmaya gerek kalmıyor.Ama bazen de gelir gelmez bitiyor bazı ürünler.Mesela Trendyol'dan Converse alabilmek için 4 kampanya bekledim.Sonunda yakaladım bitmeden.Sabah 7de bitiyordu çünkü :)
canım converse nasıl cesarte ettin. o kadar güzel taklidini yapıyolarki orijinalinden farksız.bide internetten almışsın bravo valla
ayy sizi bulmam süper ben de bu yıl ilk kez kpssye gireceğim
anadolu lisesinde çalışmak çok güzel diye düşünüyorum
sizce anadolu lisesi mi ilköğretim mi?
gönlüm sanki ilköğretimden yana belki ilk yıllar olduğu için
diğer türlü anadolu liseleri de çok iyi ama ergenlerle hayat çok zor
ahhh canım sen şimdi böle soruosun ama tercih zmanı gelince öle anadolu lisesimi olsun ilköğretimmi olsun fln demiosun öle bi yazıosun ki heryeri yeterki atanayımda kurtulayım diosun.

ben anadolu liseside yazdım anadolu öğretmen liseside ticaret meslek lisesi de ilköğretimde. şansıma ilköğretim çıktı
kızlar kilo vermem lazım ama canım acaip döner çekio.dayanamıorum yicem şimdi
yanına 1 dilim kepek ekmeği al. dönericye gti bir prosiyon döner iste.
ekmek arası olmasın ama. tabaktaki dönerlerin yağını peçete ile iyi al.sonra bir dilim ekmekle bir kutu ayranla afiyetle ye iç. diyete devam en sağlıklı şeyi çekmiş canın ayol

görende baklava börek çekti sanacakk