60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizebir soruu
şinci ben ne zzaman tartılmalıyım
sabah tartılmam sağlıklı sonuç vermiyo çünkü 3 saat önce yemek yemiş oluyorum
iftardan önecde çok su kaybetmiş oluyorum yaklaşık 16 saat aç kalmış oluyorumm.
akşam 6dan öncede evde olmuyorum
ben ne zman tartılıcammmmmmmm

canım benim burda bir tek öğlen tartılma kalıyor...saat 10-11 -12 gibi.

sizebir soruu

şeker bayramında şekerleri lüpletip bayram bittikten sağlıklı beslenmene döndükten sonra :52: :52: :86:

kalançoooooow sen kurutulmuş domatizi nasıl saklıyosun :44:
cnm buzdolabı poşetlerinde kışın kapalı balkonum var orda duruodu. şimdi pek kalmadı ama kalanıda balkon ıscak die mutfağa aldım mutfak dolaplarından birinde duruo hiç bişi olmuo.

sizebir soruu

sahurda yemek yemeden önceeeeeee:34::61:

canım benim ya sanki bahane sunmuş.gerekçeler bu kadar arka arkayada olmaz bence...belki hayır diyemiyordur.bahane sunuyordur.gerçi oda arayıp buluşalım diyiyormuş.pekte sabit fikirli değil.valla sende iyi sabırlıymışsın.beni biri bu kadar ekse kesin karar verdiğinde çağır derim...:47::22:

valla ben samimiyimdir dürüstümdür tamam aksilik çıkar ama bu kadarda olmaz
bi gelmek istiyo bi gelmek istemiyo bahane yapıyo ne yaptığı belli değil.
sonuçta buluşucaz diye bende herşeyimi ona göre ayarlıyorum sonradan böyle sorun çıkarılınca sevmiyorum
2 kere görüştük ikisindede böyle yaptı nasıl güvencem ona
yarın yine buluşcaz desek neler çıkartcak yine
en güzeli irtibatı kopartmak

evet başladım tabikide :9:
yürüyüşüde işleri bahane ederek dışarda yapıyorum zaten diyetisyenim günde yarım saat 40 dakika demişti
geziyorum bende
zaten meyveye aşeriyorum sadece
özellikle her çeşit şeftaliye
o da gaz yapıyoo çok :97:

ahhhhhh canım keşke benimde canım seninki gibi sağlıklı şeyler aşerse.kaç gündür su böreği,künefe,iskender böyle zararlı şeyleri çekiyor henüz yemedim ama devam ederse azda olsa yerim artık...

sizebir soruu

ramazandan sonra :1::1::1::1:

cnm buzdolabı poşetlerinde kışın kapalı balkonum var orda duruodu. şimdi pek kalmadı ama kalanıda balkon ıscak die mutfağa aldım mutfak dolaplarından birinde duruo hiç bişi olmuo.

sahurda yemek yemeden önceeeeeee:34::61:

sağol canım :9:
dolmalık patlıcanlarım kurumuş koydum cam kavanoza çok hoş gözüküyorlar
biberim azdı zaten ama bugün 2 kilo serdim balkona
ilkkez dolmalık biber kurutcam
domatestende bu sefer ümitliyin bakalım ne olcek

valla ben samimiyimdir dürüstümdür tamam aksilik çıkar ama bu kadarda olmaz
bi gelmek istiyo bi gelmek istemiyo bahane yapıyo ne yaptığı belli değil.
sonuçta buluşucaz diye bende herşeyimi ona göre ayarlıyorum sonradan böyle sorun çıkarılınca sevmiyorum
2 kere görüştük ikisindede böyle yaptı nasıl güvencem ona
yarın yine buluşcaz desek neler çıkartcak yine
en güzeli irtibatı kopartmak

evet canım benim bencede.ekilmektense.dediğin gibi sende kendini ayarlıyorsun.birde sürekli ertelendimi de olmaz ki.ya geliyorum derisin yada en baştan gelemeyeceğim dersin işlerin varsa bilirsin ayarlarsın yada işlerinin olmadığı bir güne buluşursun...bahane bence hepsi güzelim.

aslında sahurdan öncede eksin sonuç vermez çünkü yatana kadar bişeyler yiyorum,11 gibi yatıp 3te kalkıyorummm.
nese artıkın
ben eve gider gitmez tartılayım yine barii saat 6da yani 14 saat açlık halimle..
sonuçta normalde de akşam 7 gibi yemeği yer,ara öğünde süt veya meyve yiyip yatıyordum ve sabah 7de tartılıyordum.
yani yine 10 saat kadar aç kalmışş oluyordummm.

ahhhhhh canım keşke benimde canım seninki gibi sağlıklı şeyler aşerse.kaç gündür su böreği,künefe,iskender böyle zararlı şeyleri çekiyor henüz yemedim ama devam ederse azda olsa yerim artık...

canım yani bende yesem bunlarıı elbette hayır demem yani :1:
ama evde kendim pişiriyorum sağlıklı şeyler filan meyve bolca oluyo artık bunları gördüğüm için sanırım bunları canım çekiyo
dışarda oluncada mesela eşim pide yiyosa ben ızgara alıyorumya onun pidesinden 1 dilim göz hakkı alıyorum
cola hiç içmeedim
2 kere sade dondurma yedim
tatlı hiiç yemedim
zaten meyve tatlı isteğimi yokediyo
börek canım çekti bikaç kez yedim
bikerede krep yaptım çok az yağlı
tost yaptım iki kere sandwiç kepek ekmeğine kaşarlı yağsız
meyvesuyu yüzde yüz olanını içtim
yani dediğim gibi hamileyim ama sanırım ddaha bebek tekmelerini almadığım için öyle annelik modunda değilim :27:
sadece sağlıklı ona faydası olacak şeyleri yiyorum öğünlerde bi öğün bile ona faydası olmayacak bişeyle mideyi doldurmak istemiyorum
düşüncem bu
böyle oluncada zaten sağlıklı beslenmiş oluyosun :1:

canım yani bende yesem bunlarıı elbette hayır demem yani :1:
ama evde kendim pişiriyorum sağlıklı şeyler filan meyve bolca oluyo artık bunları gördüğüm için sanırım bunları canım çekiyo
dışarda oluncada mesela eşim pide yiyosa ben ızgara alıyorumya onun pidesinden 1 dilim göz hakkı alıyorum
cola hiç içmeedim
2 kere sade dondurma yedim
tatlı hiiç yemedim
zaten meyve tatlı isteğimi yokediyo
börek canım çekti bikaç kez yedim
bikerede krep yaptım çok az yağlı
tost yaptım iki kere sandwiç kepek ekmeğine kaşarlı yağsız
meyvesuyu yüzde yüz olanını içtim
yani dediğim gibi hamileyim ama sanırım ddaha bebek tekmelerini almadığım için öyle annelik modunda değilim :27:
sadece sağlıklı ona faydası olacak şeyleri yiyorum öğünlerde bi öğün bile ona faydası olmayacak bişeyle mideyi doldurmak istemiyorum
düşüncem bu
böyle oluncada zaten sağlıklı beslenmiş oluyosun :1:
ayyyyyyyyyyy ne güzel benim evde meyve yok ben pazara felan gidemiyorum eşim hergün yarın alırım diyip unutuyor oruçtan birde işlerden dolayı eve gelincede ah gene unuttum diyiyor.benim yürüyüş yapmam da yasak şu aşamada bebeğin eşi çok aşağıda düşük riskim çok yüksek olduğunda fazla hareket etmemem gerekiyor.yediklerimde bana kalıyor.bende henüz çok abartılı yemedim ama iştahım gayet yerinde sürekli birşeyler yiyesim var.ama tutuyorum.sadece 2 gündür akşamları 1 dilim güllaç yedim.kendim yaptım az şekerli bunun dışında yok ama 4,5 kilo aldım ilaçlardan dolayı....bu ramazan bir geçse sağlıklı şekilde besleneceğim inşallah.iş yerinede birşey getiremiyorum çünkü herkes oruçlu çıkarıp yemek hoş olmuyor...belki ozamana kadar yürüyüşte serbest olur.

canın çektiyse ye bu önemli
sürekli yiyecek değilsin zaten
bebişim

tatlı yedikçe farklı şeyler çekiyor inasın canı
o gün üst üste eydim ya ondan sanırım güllaç çekiyodu canım ama unnutum şimdilerde.
dünde gittiğimiz yerde kemalpaşa vardı ama yimedimm.
eferim baana.
hakkımı dondurmalardan kullanıcimmm.
amanin 3 dondurmayı hüplettiydim geçen gün heeee:50:

tatlı yedikçe farklı şeyler çekiyor inasın canı
o gün üst üste eydim ya ondan sanırım güllaç çekiyodu canım ama unnutum şimdilerde.
dünde gittiğimiz yerde kemalpaşa vardı ama yimedimm.
eferim baana.
hakkımı dondurmalardan kullanıcimmm.
amanin 3 dondurmayı hüplettiydim geçen gün heeee:50:

olsun hüplettiğin dondurma olsun sade olsun 3 top olsun :52: :52:

Back
X