60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uzun çooooooooooookkkkkkkkkkk uzun zaman oldu kuzular ama gelemedim bi türlü

hepicinizi çok özlwdim yaf

esw hoşgeldinnnn nerdesin yahuuuuuuuuu nekadar merak ettik kaç kez andıkkk seniiiii nerelerdeydinn neler yapıyosunnn:16::16::16::16::16:

Nerudacım hoşgeldin kışın verdiğim kilolarda emeğin çok büyüktür.

Sen 59 a düşünce tickerina yeni hedef koymuştun ben de öyle yaptımmmmm. Aslında hedef 50 ama (boyumuz aynı senle 160) önce hamilelik öncesi kiloma ulaşayımmm.

Sen 59 ken ben 67 falandım çok uzak gelmişti şimdi gördüm mutluyum

Galiba işe girmişsin hayırlı olsun gene de yorumlarını esirgeme bizden

Sevvgilerrrrrrr

İşte buldum NERUDAAAAAAAA

Ama seninkiler ikiz canım benim göbeğim çok yok ama zaten eşit şekilde direkt fazla kilom var maaaleseffff yani tek dersim göbek deilllll

Senin doğumdan kalan kilon var mı?

ikiz ama ben doğumda fazla almadımda lohusa döneminde süt olsun diye yedirdiler banna onlar kg yaptı bende.benim şuan tek biraz göbşle birazcık yanlar var hafif.
benim doğumdan kaln kg kalmadı.hamile olmadan önce 59 idim.şimdi 59.2.benim boyum 166 yada 168 o civarda bana ideal kg 57 ama ben allah sağlık verirse 54 olmak istiyorum

ikiz ama ben doğumda fazla almadımda lohusa döneminde süt olsun diye yedirdiler banna onlar kg yaptı bende.benim şuan tek biraz göbşle birazcık yanlar var hafif.
benim doğumdan kaln kg kalmadı.hamile olmadan önce 59 idim.şimdi 59.2.benim boyum 166 yada 168 o civarda bana ideal kg 57 ama ben allah sağlık verirse 54 olmak istiyorum

ooooo sen süpersin arkadaşım benim boy 160 kilo 59.6ydı en son bakalım yarın kilo bildireceğim. Ben 7,5 ay önce doğum yaptım inşallah 1. yıla bitmiş olur diye umut ediyorum

ooooo sen süpersin arkadaşım benim boy 160 kilo 59.6ydı en son bakalım yarın kilo bildireceğim. Ben 7,5 ay önce doğum yaptım inşallah 1. yıla bitmiş olur diye umut ediyorum

işte benim kg doğumdan önceye geldi şükür ama o göbiş işte daha gitmedi sevdi yerini galiba.bende 4 gün önce tartıldım şincik regli olcm diye tartılmadım artık biince inşallah .dondurmayı hüplettik incir sarmasınıda hüplettim bakalım artık.sen verdinmi doğum kgnu

işte benim kg doğumdan önceye geldi şükür ama o göbiş işte daha gitmedi sevdi yerini galiba.bende 4 gün önce tartıldım şincik regli olcm diye tartılmadım artık biince inşallah .dondurmayı hüplettik incir sarmasınıda hüplettim bakalım artık.sen verdinmi doğum kgnu

yok canım hala 5,6 kilom var

Ben hayatım haziranda ara verdim yazın yapamıyorum.

kızım çok küçük olduğu için ben evde koşu bandına çıkıyorum ama çok disiplinli bir şekilde 7 hızında 1 saat hafta 3-4 kez ama yazın çok sıcak oldu yapamadım eylülde tekrar başlayacağım inşallah

Sana da iyi geceler yarın kilo bildireceğim heyecanlıyım:69::69:

bizde seni seviyoruzz,hemi de çokkkkkkkkkkkk:16::16:
ah keşkem senin gibi bir ing örtmenim olaydıda dil cahili kalmayaydım bende...
canım bak loxide bize takıldı biden 3-4 kaşık daha fazla yiyodu,dlm ssayısı 2 dlm daha fazlaydı vs.
kendine gör ölçüsünü ayarlar orayada yazabilir tabi
ama burda daha çok motive olur gibime geliyo,siz bilirsinşiz yine de

canım benimmmmm:16:kız olurmu öle şey aşkaolsun ne dil cahili olcan sen. sende öğrenirsin zehir gibi kafan var azimlisin. hem çocuk hem iş hemde 2. üniversite kim yapabilmiş bkalım hıııı:34:
öğretmenliğe geçince bol bol vaktin olur öğrenirsin sende. dediğim gibi aynı şehirlerde oluruz belkim ben sana öğretirim vallah.
senin kız benmkiyle oynerkene( benmde olcek ya inşallah ozmana :9:) bizde ders çalşırık senle:9:
inanın bende sizi çok seviorum seni hugomu neruşumu yoliyi yecaleyi nili zümrelerimi herkesi seviim.:6::16::16:
herkesin ayrı bi özelliği bi yeri var bu topicikte kimse gitmesin herkes burda kalsın kilolalar verildikten sonra bileee arkadaşlığımız devam etsin çocukalrımız arkidiş olsunn:1::1:
kuziye söledim arada burayada takılcak :34:
bi tek çorba mı içtin,kukim görmesin:82:
gördüüüümmm
:53::53:
neyse bu seferlik affittim:27:
tamam kızlarr güllacı tarifine göre yapciim

muhallebi filan koymucam
birde bunun böreği oluyomuş zaten bütün güllacı yapamam yarısı kalır
eğer beyenmezsek artıkın peynirli börek yaparım güllaç yufkasından :86:
ayyy canım tam dicektim kiii üstündeki ttarife göre yapma çok şekerli oluo bi kere annemle yaptıkda çok tatlı olmuştu ben şekeri kendim ayarladım .dün akşam yaptım bende yarısını yapar yapmaz 2 kare hüplettim 2 tanede şimdi hüplettim.
bide içine ceviz koyarsan kararır güllaç. üstüne koycaksın yada illa arasına koymak istersen fındık olabilr diycektim ama yapmışsın heralde afiyet olsun:34:

ben geldümmm.ufff :37: daha fazla kendime hakim olamadım 1 dene cevizli incir sarmasını hüplettim.naptımsa aklımdan çıkartamadım veee en sonunda kaçamak yaptımm:27::27:
inanmıorum gözlerim yaşardıııı:53:
kaçamak yapmış berillllllll:53:
olay nasıl oldu beril hanım duygularınızı öğrenebilrmiyiz?:1:

Pöfff bugün 3. günüm, bugün bir dilim diyet peynir bolca salatalık domates bi de sıfır yağla yapılmış bi tabak mantar, domates ve top köfte yedim. Haa bi bardak da ayran var bi de biraz limonlu tere ve roka. Ben de bu kiloları vermezsem ben davul olayım siz de tokmak olun çalın, hazır ramazandayız da, millete bi faydamız dokunur bareee.
cnm böle deilde sabak öğle akşam ve ara öğünleri ve miktarları daha düzgün yaszan da bizde anlasak da değerlenidrsek daha güze lolur ozman verirsin işte kilocuklarını:34:

ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

uzun çooooooooooookkkkkkkkkkk uzun zaman oldu kuzular ama gelemedim bi türlü

hepicinizi çok özlwdim yaf

hoşgeldinnn canım:16:
nerelerdesin sen yaw çok merak ettik seni çok lafını ettik uğramıo artık die.:34:

herkeşlerrr uyuyiiii:27:
gizlice geldim burayaaaa:27:

iftara 45 dk kala regl oldun şükür:66:
orucum gtti ama olsun bozmadım zaati eşimle beraber yielim die.
neyse yemeği yedik hafif karın ağrısı eşliğinde hemen ilacı aldım ama ne fayda çayı zor içtiö öyle bir şiddetli ağrıki sormayın .
karnımın altına kırlenti koyup halının üzerine yattım sonra 1 ağrı kesici daha aldım 1 saat geçmişti diğer ağrı kescinin üstünden dayanmadım.
resmen ağladım eşim de çok üzüldü canım benimmm napacağını bilemediiii16:
halıda yatma aşkım lütfen gel kanepeye uzan dio zavallım :43:
bacaklarım uyştu resmen hareketsiz hem yattım hem ağladım sonra biraz hafifledi. şimdi çok çok az kaldı.uykum yok sabah geç kalktığım için birazdan yatıcam ama yarın iyi olursam inşallah biraz hafiften temzlik yapıcam perdeleri fln yıkıycam .pazar var bide yarın. bu arada süper serinledi istanbul ohhhh:16::16:
yarın sabah ta varmış yağmur öğleden sonra açılcakmış yarın akşama yemeğe davetliyiz. şimdilk bu kadaaaaann yarın görüşmek üzereeee esen kalınnn:16::16:

ecrin canım laf aramızda ben altınlarımı eşim bozduralımdedı ben hayır dedım ve bankada kasaya koymustum.ev ıcın bekletıyorum ev alırken satıcaz ama cok arttı ya yılda artıs oluyoda 15 gunde gr mda 15 lıra artı yaa

neden takılarını bozdurdun kızz :61:

cünklümmm ev korunaklı degil semt kötü.. kayınvalidemlerde kasaya koyduk.. o gece yatamadım nedense. illa kendi hakimiyetime alcam sanki elimden aldılar:57::57: gittim bozduk bankaya koydum. komik bir faiz parasına. 1 yılda altın öle bi cıktı kii para kendini ikiye katlıcakmıs.. kocişe para lazım oldu hepsini cektim bak altın olsaydı para daha cok etcekti.. neyse kısmetim bu kadarmıss.. bi daha fesatlık yapmamayı ögrendim bende:1::1::1::1:

herkeşlerrr uyuyiiii:27:
gizlice geldim burayaaaa:27:

iftara 45 dk kala regl oldun şükür:66:
orucum gtti ama olsun bozmadım zaati eşimle beraber yielim die.
neyse yemeği yedik hafif karın ağrısı eşliğinde hemen ilacı aldım ama ne fayda çayı zor içtiö öyle bir şiddetli ağrıki sormayın .
karnımın altına kırlenti koyup halının üzerine yattım sonra 1 ağrı kesici daha aldım 1 saat geçmişti diğer ağrı kescinin üstünden dayanmadım.
resmen ağladım eşim de çok üzüldü canım benimmm napacağını bilemediiii16:
halıda yatma aşkım lütfen gel kanepeye uzan dio zavallım :43:
bacaklarım uyştu resmen hareketsiz hem yattım hem ağladım sonra biraz hafifledi. şimdi çok çok az kaldı.uykum yok sabah geç kalktığım için birazdan yatıcam ama yarın iyi olursam inşallah biraz hafiften temzlik yapıcam perdeleri fln yıkıycam .pazar var bide yarın. bu arada süper serinledi istanbul ohhhh:16::16:
yarın sabah ta varmış yağmur öğleden sonra açılcakmış yarın akşama yemeğe davetliyiz. şimdilk bu kadaaaaann yarın görüşmek üzereeee esen kalınnn:16::16:

canım benim çok geçmiş olsun regli ağrısı iğrençtir.ayrıca orucunu bozmaman iyi olmuş.çünkü derler 1 saat kala olursa bozmayın.dün haberlerde istanbulu gördüm orda olasım geldi.biz yanıyoruz.burda da bu sabah hafif bir serinleme oldu ama genede sıcak...

günaydın arkadaşlar.henüz kimsecikler gelmemiş gene ama olsun ben beklerim...
dün akşam eve gidince 17: 15 te 6 adet hurma yedim.daha sonra öyle bir tokluk hissi geldiki bana.
iftarda artık 2 saatten fazla süre geçmişti..

yemek yapmadım bir gün önceden karnı yarık vardı birde çorba yaptım oldu yetti..

1 adet karnı yarık,
3 kaşık mercimek çorbası,
3 dilimde ekmek,
okadar çok doymuştumki bunlarıda eşimin zoruyla yedim..

sabah kahvaltım...

1 adet haşlanmış yumurta,
1 kibrit kutusu peynir,
1 domates,
1salatalık,
3 adet zeytin,
1 bardak süt ,
2 dilim ekmek,

Back
X