60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaudın kıslaar
dün gece hava serindi cam kapı açık yattık serinleyelim diye gece soğumuş üzerimdeki pikeyide açmışım gece bi uyandım titriyorum şoka girecem soğuktann hemen üzerimi örttüm ince yorgana girdim ısınamadım epeyce
yaa hamileyim vücut ısım yüksek anlayamıyorum bazen oda sıcaklığını sonra böyle oluyoo
sabahta geç uyandıım az terlemişim ama başım ağrıyo ıhlamur içicem şimdi inşallah iyi gelir

çok geçmiş olsun canım aman hamilesin dikkat et

günaydınlarrr herkese hayırlı cumalarr.
sabah kahvaltım
1 dilim denge ekmeği
2 dilim peynir
1 bardak şekersiz çay
dpmates salatalık
ceviz
ara
activa

sağol canımm:16:
rahatsızlığın mı var neden tutamıyorsun peki,emzirmiyordun da galiba öyle demiştin

Hayır emzirmiyorum canım, rahatsız da değilim bebeğim çok küçük çok hareketli sabahları çok erken kalkıyoruz gözüm almadı. Eşim de gözümü korkuttu, evde yalnızsın bişey lur bayılırsın vs.. ne bilim işte bu sene böyle oldu ama içim rahatsız işte.:50::50::50:

günaudın kıslaar
dün gece hava serindi cam kapı açık yattık serinleyelim diye gece soğumuş üzerimdeki pikeyide açmışım gece bi uyandım titriyorum şoka girecem soğuktann hemen üzerimi örttüm ince yorgana girdim ısınamadım epeyce
yaa hamileyim vücut ısım yüksek anlayamıyorum bazen oda sıcaklığını sonra böyle oluyoo
sabahta geç uyandıım az terlemişim ama başım ağrıyo ıhlamur içicem şimdi inşallah iyi gelir

bebiki çokk geçmiş olsun aman dikkat ett bebişte var.hamileyken hasta olmak çok zor:71:

Kızlar, ben ağzıma kesinlikle ekmek, hamur işi, makarna, pilav, pasta, börek vs. sürmüyorum.
Şeker, çikolata, kuru meyve asla kullanmıyorum.
Sadece yoğurt, peynir, süt, ızgara et, balık, yumurta, sebze ve meyve.
Nadiren zeytinyağlı br kaç kaşık yemek ama öyle acıkmıyorum da deli gibi, yetiyo bana ama...

Çok mu katı gidiyorum??

Kızlar, ben ağzıma kesinlikle ekmek, hamur işi, makarna, pilav, pasta, börek vs. sürmüyorum.
Şeker, çikolata, kuru meyve asla kullanmıyorum.
Sadece yoğurt, peynir, süt, ızgara et, balık, yumurta, sebze ve meyve.
Nadiren zeytinyağlı br kaç kaşık yemek ama öyle acıkmıyorum da deli gibi, yetiyo bana ama...

Çok mu katı gidiyorum??

bence evet... bir sure sonra saldirma ihtimalin cok yuksek. ya da kilo vermen durabilir. o yuzden bence az da olsa ye herseyden

bence evet... bir sure sonra saldirma ihtimalin cok yuksek. ya da kilo vermen durabilir. o yuzden bence az da olsa ye herseyden

Ne bilim canım ya, canım da istemiyor ki, hani zorlanmıyorum.
Zaten kahvaltıyla da aram hiç yok, yapmam.. öğlen doğru düzgün yemem.
Yav ben bu kiloları nası almışım allam yaleppim yeeaaa....

saol cnm benim.teşekkürler. n e kadar güzel sıcak orası ben sıcağı severim.bizim burası kış gibi fırtınadan rüzgardan dışarı çıkamıyoruz.serin baya yani
canım benim eminim burda olsaydınızda dışarı çıkamazdınız..çünkü çok sıcak.adım atılmıyor...bazen ayakkabıların tabanı yere yapışıyor artık sıcaklığı siz düşünün...

kayfaltı yapmıyommusun ara öğün filan

I-ıh... sadece pazar günleri yaparsam yapıyorum.
Öğleden evvel mideme pek bir şey gitmiyor genelde ama diyete özgü bir durum değil bu kendimi bildim bileli böyle.
Ara öğün de, öğlen yemeğinden akşama kadar 1-2 meyve ya da salatalık domates.
Akşam yemeğinden sonra da yersem biraz yeşillik ve meyve o kadar.

canım benim eminim burda olsaydınızda dışarı çıkamazdınız..çünkü çok sıcak.adım atılmıyor...bazen ayakkabıların tabanı yere yapışıyor artık sıcaklığı siz düşünün...

ayyy o da evt çok sıcakmış az kar çoğuda zarar demişler normal sıcak olsun yeter.benim memleket tam kıvamında sıcaktır.ama burası hep rüzgarlı

ayyy o da evt çok sıcakmış az kar çoğuda zarar demişler normal sıcak olsun yeter.benim memleket tam kıvamında sıcaktır.ama burası hep rüzgarlı

:1::1::1:değilmi ama çoğu da zarar.geçen elazığa gittiğimde okadar güzeldiki serindi kilimaya ihtiyaç yoktu.her akşam üstüde hafiten yağmur yağardı daha güzel olurdu...

I-ıh... sadece pazar günleri yaparsam yapıyorum.
Öğleden evvel mideme pek bir şey gitmiyor genelde ama diyete özgü bir durum değil bu kendimi bildim bileli böyle.
Ara öğün de, öğlen yemeğinden akşama kadar 1-2 meyve ya da salatalık domates.
Akşam yemeğinden sonra da yersem biraz yeşillik ve meyve o kadar.

işte bu yüzden kilolu olabilirsin canım
tüm gün doğru dürüst yemediğinden metabolizman yavaştır ve bu yüzden akşam az yesen dahii depo oluyodur

kızlar sbahtan beridir düşünüyordum.evde 5 kg yoğurdum vardı eşim almıştı ama hemen 2. gün akşimişti dökmekte istemiyordum...annem böyle olunca birşeyler yapardı ama aklıma gelmedi annemi aradım evde yoktu.kız kardeşime sordum söyledi.süzme peynir yapacağım.çok lezzetli oluyor...peynir gibi akamğe sürüp yiyiyoruz...akşam gidip hemen yapacağım..

Back
X