nasılsınız bakayım....ben çok yorgunum hafta sonu misfirlerim vardı yemek temizlik derken çok yoruldum.bütün evi yıkadım.kızım bütün her tarafa kırıntı gökmüştü cuma akşamı ütü derdine düşünce unutmuşum onları toplamayı.aaaa cumartesi sabah bir kalktım ne göreyim her tarafat minik minik karıncalar istila etmişlerdi evi hemen evi topladım yıkadım ohhhhhhhhh mis gibi oldu.karıncalarada çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu....hafta sonu oruç ta tuttum.doktora gittim bebeğime tektat baktı bebğin uyanık hareket ediyor ama çok yavaş takatsiz duruyor dedi.korktum oruçluyum diyemedim.:18:ama gene net göremedi kıza benziyor dedi.bende artık eminim kızım olacağından.iftarlarda pek birşey yediğim söylenemez.su içtim genelde birkaç kaşık çorba sadece su çok içince yemek yemeye yer kalmıyordu.
bu sabah kahvaltım:
2,5 dilim ekmek,
1 y.k.süzme yoğurtla yaptığım krem peynirim.
1 adet yağda yumurta,
1 adet salatalık,
1 adet taze incir..
Günaydın ciccime afiyet osun..
herkese günaydınn....
işte yine pazartesiii:97::97::97:
çalışan bayanlar mesaiye başlamış cimicim,nugim ve bennn
offfff neyse bakalımmm.
sahurda
yarım kıymalı pide yedim
ve salata
1de yaptım yine sahurumu.
hadin görüşürüz,azck ayakta uyuyayyım ben
Ben de başladım mesaiye bende.. servis yarım saat geç kaldığından geç başladık mesaiye sadece..
Afiyet olsun Fambık.. sen alıştın bu düzene sanırım..
herkeze günaydın iyi haftalar diliyorumm nasılsınız görüşmeyeli ben şükür iyiyim misafirlerim duruyor bugünde teyzemin kızının arkadaşları gelecek öğleden sonra karı koca ve 11 yaşında kızları yarında bütün misafirler gidecek.banada evi dip bucak temizlemek kalıyor tabi çocukta çok olunca ev malesef pek temiz kalmıyor.bayramın 2.günüde teyzemin diğer kızı gelecekmiş eşi ve çocukları hayırlısı olsun diyeyim.o kadar ayakta kalmama rağmen dikkat etmeme rağmen kilo almış görünüyorum dün sadece kaçırdım ama bu arada regliyim bide belki ondan fazla çıktım bilemiyeceğim evin temizliğini bitireyim spora devam edicem sporsuz zor bu hapta kilo aldırıyo bana biraz geçmişi okuyayım bakayım
Günaydın Nugi.. kolay gelsin....