60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız bakayım....ben çok yorgunum hafta sonu misfirlerim vardı yemek temizlik derken çok yoruldum.bütün evi yıkadım.kızım bütün her tarafa kırıntı gökmüştü cuma akşamı ütü derdine düşünce unutmuşum onları toplamayı.aaaa cumartesi sabah bir kalktım ne göreyim her tarafat minik minik karıncalar istila etmişlerdi evi hemen evi topladım yıkadım ohhhhhhhhh mis gibi oldu.karıncalarada çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu....hafta sonu oruç ta tuttum.doktora gittim bebeğime tektat baktı bebğin uyanık hareket ediyor ama çok yavaş takatsiz duruyor dedi.korktum oruçluyum diyemedim.:18:ama gene net göremedi kıza benziyor dedi.bende artık eminim kızım olacağından.:21::emir_bebek:iftarlarda pek birşey yediğim söylenemez.su içtim genelde birkaç kaşık çorba sadece su çok içince yemek yemeye yer kalmıyordu.:1:

bu sabah kahvaltım:
2,5 dilim ekmek,
1 y.k.süzme yoğurtla yaptığım krem peynirim.:16:
1 adet yağda yumurta,
1 adet salatalık,
1 adet taze incir..

Günaydın ciccime afiyet osun..

herkese günaydınn....
işte yine pazartesiii:97::97::97:
çalışan bayanlar mesaiye başlamış cimicim,nugim ve bennn:59:
offfff neyse bakalımmm.

sahurda
yarım kıymalı pide yedim
ve salata
1de yaptım yine sahurumu.

hadin görüşürüz,azck ayakta uyuyayyım ben

Ben de başladım mesaiye bende.. servis yarım saat geç kaldığından geç başladık mesaiye sadece..
Afiyet olsun Fambık.. sen alıştın bu düzene sanırım..

herkeze günaydın iyi haftalar diliyorumm nasılsınız görüşmeyeli ben şükür iyiyim misafirlerim duruyor bugünde teyzemin kızının arkadaşları gelecek öğleden sonra karı koca ve 11 yaşında kızları yarında bütün misafirler gidecek.banada evi dip bucak temizlemek kalıyor tabi çocukta çok olunca ev malesef pek temiz kalmıyor.bayramın 2.günüde teyzemin diğer kızı gelecekmiş eşi ve çocukları hayırlısı olsun diyeyim.o kadar ayakta kalmama rağmen dikkat etmeme rağmen kilo almış görünüyorum dün sadece kaçırdım ama bu arada regliyim bide belki ondan fazla çıktım bilemiyeceğim evin temizliğini bitireyim spora devam edicem sporsuz zor bu hapta kilo aldırıyo bana biraz geçmişi okuyayım bakayım

Günaydın Nugi.. kolay gelsin....

Yok kızlar bana ekmek falan yaramıyo işte :95: dün 2 dilim yedim alın bu sabah tartıda 68.5 çıktım yine :22: yemicem bi daha yaaa :84:

Yok kızlar bana ekmek falan yaramıyo işte :95: dün 2 dilim yedim alın bu sabah tartıda 68.5 çıktım yine :22: yemicem bi daha yaaa :84:

Günaydın.. Biz tanışmadık sanırım.. sen ben yokken gelmişsin galiba...
Şimdi ben diyorum ki dün yediğin 2 dilim sabah yarım kilo olarak tartıya yansımaz.. Yani ekmeksiz diyet olmaz bence...
Moralini bozma...
Burada yavaş yavaş gidecek o kilolar..

Günaydın cici kızlar..
Buralara kurt inecek az sonra gene ıssızlıktan...
Pazartesi sendromu mu bunun nedeni acaba..
Neyse ben kendi kendime yazayım bari...

Cuma günü diyetisyene gittim ve tickerımdan da anlaşılacağı üzere 1,2 kg almışım..
1 ayda zorla verdiğim kiloyu gene 1 ayda geri almışım...
Moralim çok bozuldu tabi ama sebebi tiroitler dedi.. İlaçla kolayca verirsin dedi..
Gene en başa döndük tabi..
İlk listemi yapacağım 3 hafta.. bayramda falan nasıl olacak bilemiyorum tabi de..
3 hafta sonra tekrar gideceğim..
İşte böyle....

Canlarım hepinize günaydın
İnşalalh iyi bir hafta olur hepimiz için çalışan arkadaşlara kolay gelsin, ben öğretmen olduğum için 5 eylüle kadar tatildeyim.

Kızlar bu hafta sonu çok enteresan geçti. Biliyorsunuz tatildeyim ve yediklerime dikkat ettiğim için kilo vermeye devam ettim ancak

cumartesi pazar çooook iştahsızdım midemde bir sorun oldu galiba

Cumartesi sabah kahvaltıda cornflex
öğlen domates salatası
akşam döner yedim fakat döner eşimi de beni de çok fena yaptı çıkardık hepsini

Pazar klasik kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek
1kk beyaz beynir
3 zaytin doates vs..

Öğlen domates peynir sandiviç

Akşam 1 armut, bir salkım üzüm

FAKAT BUNA RAĞMEN İKİ GÜNDÜR SÜREKLİ KİLO ALIYORUM MORALİM ÇOK BOZUK SEBEBİ NE OLABİLİR bu sabah 59.9 geldim, bu menü ile mümkün mü? Regl dönemim de değil......

Bu sabah

1 kase kornflex yedim sevgiler

Ne olur fikrinizi yazın sinirlerim bozuldu

Günaydın cici kızlar..

Cuma günü diyetisyene gittim ve tickerımdan da anlaşılacağı üzere 1,2 kg almışım..
Moralim çok bozuldu tabi ama sebebi tiroitler dedi.. İlaçla kolayca verirsin dedi..
İlk listemi yapacağım 3 hafta.. bayramda falan nasıl olacak bilemiyorum tabi de..
İşte böyle....
rahatsızlığından dolayı almış görünüyorsun dimi,peki verdiğini yağ olarak gösteren alet,aldığınıda yağ olarak mı gösteriyor,yani şişkinlik olup olmadığını anlıyor muu bu alet,
bu kadar yemeye nasıl yağa dönüşür yiyecekler anlamadım ki,bunları da yemezen açlıktan feanalık geçirirsin heralde.

Günaydın ciccime afiyet osun..

Ben de başladım mesaiye bende.. servis yarım saat geç kaldığından geç başladık mesaiye sadece..
Afiyet olsun Fambık.. sen alıştın bu düzene sanırım..

Günaydın Nugi.. kolay gelsin....
sağol canım.
evet akşam yiyip yatınca uykum bölünmüyor sabah daha zinde oluyorum.
bugünlerde regl olucam zaten,4-5 gün tutamıcam.
herkeze günaydın iyi haftalar diliyorumm nasılsınız görüşmeyeli ben şükür iyiyim misafirlerim duruyor bugünde teyzemin kızının arkadaşları gelecek öğleden sonra karı koca ve 11 yaşında kızları yarında bütün misafirler gidecek.banada evi dip bucak temizlemek kalıyor tabi çocukta çok olunca ev malesef pek temiz kalmıyor.bayramın 2.günüde teyzemin diğer kızı gelecekmiş eşi ve çocukları hayırlısı olsun diyeyim.o kadar ayakta kalmama rağmen dikkat etmeme rağmen kilo almış görünüyorum dün sadece kaçırdım ama bu arada regliyim bide belki ondan fazla çıktım bilemiyeceğim evin temizliğini bitireyim spora devam edicem sporsuz zor bu hapta kilo aldırıyo bana biraz geçmişi okuyayım bakayım
hoşgeldin canımm..
Allah kolaylık versin.
misafiri Allah başımızdan eksik etmesin ama çalışan için çok zor yatılı misafir ağırlamak.
günaydın afiyet olsun canım benim..
sağol canımmmmmm...
nasılsınız bakayım....ben çok yorgunum hafta sonu misfirlerim vardı yemek temizlik derken çok yoruldum.bütün evi yıkadım.kızım bütün her tarafa kırıntı gökmüştü cuma akşamı ütü derdine düşünce unutmuşum onları toplamayı.aaaa cumartesi sabah bir kalktım ne göreyim her tarafat minik minik karıncalar istila etmişlerdi evi hemen evi topladım yıkadım ohhhhhhhhh mis gibi oldu.karıncalarada çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu....hafta sonu oruç ta tuttum.doktora gittim bebeğime tektat baktı bebğin uyanık hareket ediyor ama çok yavaş takatsiz duruyor dedi.korktum oruçluyum diyemedim.:18:ama gene net göremedi kıza benziyor dedi.bende artık eminim kızım olacağından.:21::emir_bebek:iftarlarda pek birşey yediğim söylenemez.su içtim genelde birkaç kaşık çorba sadece su çok içince yemek yemeye yer kalmıyordu.:1:

bu sabah kahvaltım:
2,5 dilim ekmek,
1 y.k.süzme yoğurtla yaptığım krem peynirim.:16:
1 adet yağda yumurta,
1 adet salatalık,
1 adet taze incir..

afiyet olsun canımm..
güzel kahvaltı...

Günaydın cici kızlar..

İşte böyle....
canım benim morali bozma sonuçta senin beslenmenlen alakalı bir durum değil.tiroitlerden kaynaklanıyormuş.sağlığın yerine gelsinde problem değil canım benim verirsin gene...üzülme...benimde dün kayınvalidemler geldi beni görünce şok oldular.hem kilo almışsın hemde 4 aya göre bu ne kadar büyük bir karın dedi.yapacak birşey yok olanbu dedim.ama kayınvalidemin sürekli gözleri karnımdaydı bu durumda beni rahatsız etti.kadında haklı benim çok öne doğru.mümkün değil senin ki kız olamaz diyiyordu.erkek karnına benziyor dedi.ama kız dedim...bende ilaçlar yüzünden bu hale geldim.ama ne yapalım yapacak birşey yok önce bebğimin sağlığı değilmi...kilolarıda inşallah vereceğim.şimdi biraz daha dikkat ediyorum yediklerime zaten...

Canlarım hepinize günaydın
İnşalalh iyi bir hafta olur hepimiz için çalışan arkadaşlara kolay gelsin, ben öğretmen olduğum için 5 eylüle kadar tatildeyim.

Kızlar bu hafta sonu çok enteresan geçti. Biliyorsunuz tatildeyim ve yediklerime dikkat ettiğim için kilo vermeye devam ettim ancak

cumartesi pazar çooook iştahsızdım midemde bir sorun oldu galiba

Cumartesi sabah kahvaltıda cornflex
öğlen domates salatası
akşam döner yedim fakat döner eşimi de beni de çok fena yaptı çıkardık hepsini

Pazar klasik kahvaltı yaptım 2 dilim ekmek
1kk beyaz beynir
3 zaytin doates vs..

Öğlen domates peynir sandiviç

Akşam 1 armut, bir salkım üzüm

FAKAT BUNA RAĞMEN İKİ GÜNDÜR SÜREKLİ KİLO ALIYORUM MORALİM ÇOK BOZUK SEBEBİ NE OLABİLİR bu sabah 59.9 geldim, bu menü ile mümkün mü? Regl dönemim de değil......

Bu sabah

1 kase kornflex yedim sevgiler

Ne olur fikrinizi yazın sinirlerim bozuldu

canım sen bu 12 kiloyu nasıl verdin.
ne kadar sürede verdin mesela.
veririken tecrübelerin neler oldu.
hangi durumlarda kilonda durmalar oluyordu.
kukimden senin az yediğini hatırlıyorum.
şu an menülerin pek aklıma gelmedi ama.
az yiyerek kilo verilir diye bir şey yok.
aksine vücut korumaya geçiyor ve daha az veriyosun.
benim vucudum öyle mesela.
ne zman az yesm sıfır kaçamak yapsam o haftalar kilo vermem duruyor.
her şeyei yeterli miktarda tüket
sütünü yoğurdunu eksik etme.
meyveni ye mutlaka.
yemkelrini atlama ve yemekelrin yemek gibi olsun ara öğün gibi değil.
biraz da sporla tekrar eski haline dönersin

günaydınn kızlarrr nasılsınız bakemmm?ben hafta sonu oğlanın ateşiyle uğraştım cmtsi ateşi çıktı ilaç verdim duş aldıdım düştü sonra gene çıltı.39 felan oldu pazar gene aynı 40lardan düşmedi birtürlü.ne yaptmsa düşmedi doktora götürdük orta kulak iltihabı olmuş.ateş düşürücü antibiyotik vs verdi.bu sabah gene çıktı bakalım ilaç kullanmaya başladık inşallah geçer hemen.bugün tartıldım 59.6 olmuşum 400 gr salmışım reglidenmi öle çıktı acaba yoksam gerçektede aldımmıkine?:(:(neysee ben kavlatımla bugüne başlıyım bakalım
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
2.5 dilim ince peynir
domates salatalık
1 tane ceviz
ara
activa ve greyfurt

günaydınn kızlarrr nasılsınız bakemmm?ben hafta sonu oğlanın ateşiyle uğraştım cmtsi ateşi çıktı ilaç verdim duş aldıdım düştü sonra gene çıltı.39 felan oldu pazar gene aynı 40lardan düşmedi birtürlü.ne yaptmsa düşmedi doktora götürdük orta kulak iltihabı olmuş.ateş düşürücü antibiyotik vs verdi.bu sabah gene çıktı bakalım ilaç kullanmaya başladık inşallah geçer hemen.bugün tartıldım 59.6 olmuşum 400 gr salmışım reglidenmi öle çıktı acaba yoksam gerçektede aldımmıkine?:(:(neysee ben kavlatımla bugüne başlıyım bakalım
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
2.5 dilim ince peynir
domates salatalık
1 tane ceviz
ara
activa ve greyfurt
çokkkk geçmiş olsun canım..
benim kızımında kulak sorunu var oda sürekli iltihaplanıyo.
şu yaz gününde bile hastalıktan kurtulamadı.
sürekli geniz akıntısı ,öksürük.
ne zmanki kreşe başladı.
hastalıktan kurtulamadı.

regldendir canım,bazen regl olmadığın dönemlerdede fazla çıkabiliyorsun o kadar takma.
yediklerin gayet normal.
ama sende az yiyenler grubundasın tabii.
inşallah vücut korumaya geçmmeiştir

rahatsızlığından dolayı almış görünüyorsun dimi,peki verdiğini yağ olarak gösteren alet,aldığınıda yağ olarak mı gösteriyor,yani şişkinlik olup olmadığını anlıyor muu bu alet,
bu kadar yemeye nasıl yağa dönüşür yiyecekler anlamadım ki,bunları da yemezen açlıktan feanalık geçirirsin heralde.

sağol canım.
evet akşam yiyip yatınca uykum bölünmüyor sabah daha zinde oluyorum.
bugünlerde regl olucam zaten,4-5 gün tutamıcam.

Rahatsızlığımdan dolayı dedi ama bilemiyorum tabii.. evet hepsini gösteriyor canım.. 700 gr ı yağ, birazı su, birazı da kas işte...
Ben de anlamadım Fambık nasıl yağ birikiyor bende.. kaçamağı abartıyorum demekki.
Bakalım 3 hafta kaçamaksız gitmeye çalışacağım ama bayram da mümkün değil tabi..

ne zmanki kreşe başladı.
hastalıktan kurtulamadı.

regldendir canım,bazen regl olmadığın dönemlerdede fazla çıkabiliyorsun o kadar takma.
yediklerin gayet normal.
canım benim bak sana ne diyeceğim benim kızımda sürekli öksürüyordu 1 yıldır nerdeyse ilaçsız geçen günlerinin toplamı 5-10 gündür.ama elazığa annemlere gittimğimde annem kızımın öksürüğünü görünce hemen ne yaptı biliyormusun.ayva yaprağı çayı demledi.10-15 adat yaprağı yıkıyorsun yaş veya kurusu olabilir.yaş olursa hemen rengini veriyorda kurusu biraz 4-5 saat beklerse renkleniyor.işte bu çayı yaptı.kızıma üç gün günde 3 defa içirdim.kızımın öksürüğü kalmadı.ama bu sabah hafif öksürüyordu gene çünkü sabaha karşı altına kaçırmış fark etmedik soğuk aladı sanırsam akşam eve gider gitmez çayı demleyip azıcıkta şekerle tatlandırıp içireceğim öksürüğü azmadan hemen önüne geçmek lazım...
sabah kahvaltım
1 bardak şekersiz çay
2.5 dilim ince peynir
domates salatalık
1 tane ceviz
ara
activa ve greyfurt
canım benim çok geçmiş olsun.

ne zmanki kreşe başladı.
hastalıktan kurtulamadı.

yediklerin gayet normal.

çok saol cnm benim.kışında olmuştu kulak iltihabı ama bukadar ateş olmamıştı şimdi çok yülseliyor.bide azıları çıkıyor onundamı etkisi mi var bilmiyorum.bu yaz gününde nerden hasta oluyor böle bilemedim.okadarda dikkatliyimdir.ondanmıdır bilemedim.cnm yaa inşallah reglidendir kolay vermiyoruz kiloları.okadar da hergün spor yapıyorum cnm çıkıyor valla bide ç.ocuklarla zor oluyor tabi spor yapmak.yediklerim az deil aslında kahvaltımmı az?genelde öğlenleri biraz az yiyorum ama iyi yiyorum aslında.az yiyince korumayamı geçiyor vücut napmalıyım cnm?

Nugi bugün senin doğum günümüydü..
Yalnış mı hatırladım acaba...
Neyse ben kutlayayım gene..
Yalnış tarihse doğrusunda bi daha kutlarım...

Mutlu mutlu yılların olsun....
Herşey gönlünce olsun...
Seksülüğün baki olsun...
Doğum günün kutlu olsun...

Günaydın.. Biz tanışmadık sanırım.. sen ben yokken gelmişsin galiba...
Şimdi ben diyorum ki dün yediğin 2 dilim sabah yarım kilo olarak tartıya yansımaz.. Yani ekmeksiz diyet olmaz bence...
Moralini bozma...
Burada yavaş yavaş gidecek o kilolar..

Sağol canım, ben de biliyorum bir şekilde gidecek elbette, ama bu kadar yemeye düşeceğine ibre yükselince deliriyorum işte.
Bi de reglim yakın bir de pazartesi... gerildimmm :54:

canım benim bak sana ne diyeceğim benim kızımda sürekli öksürüyordu 1 yıldır nerdeyse ilaçsız geçen günlerinin toplamı 5-10 gündür.ama elazığa annemlere gittimğimde annem kızımın öksürüğünü görünce hemen ne yaptı biliyormusun.ayva yaprağı çayı demledi.10-15 adat yaprağı yıkıyorsun yaş veya kurusu olabilir.yaş olursa hemen rengini veriyorda kurusu biraz 4-5 saat beklerse renkleniyor.işte bu çayı yaptı.kızıma üç gün günde 3 defa içirdim.kızımın öksürüğü kalmadı.ama bu sabah hafif öksürüyordu gene çünkü sabaha karşı altına kaçırmış fark etmedik soğuk aladı sanırsam akşam eve gider gitmez çayı demleyip azıcıkta şekerle tatlandırıp içireceğim öksürüğü azmadan hemen önüne geçmek lazım...

canım benim çok geçmiş olsun.

çok saol cnm benim.bebişin kızmı şimdi kesin bellimi?kızları da çok severim ben.ne güzel cicileri olur

Sağol canım, ben de biliyorum bir şekilde gidecek elbette, ama bu kadar yemeye düşeceğine ibre yükselince deliriyorum işte.
Bi de reglim yakın bir de pazartesi... gerildimmm :54:

E reglin yakınsa üstüne konuşmayalım bile.. 1 - 1,5 kg farkediyor ki regl öncesi.. Ödem yapıyo vücut..
Sen reglin bitene kadar tartılma derim ben..

Günaydın cicişlerrrr hepimizeee sağlıklı,mutlu,huzurlu, başarılı; hamişlere rahat sakin stressiz; zayıflama sürecinde olan bizlere sağlıkla yağlardan kurtulduğumuz daha da hafiflediğimiz bir hafta diliyorummmm:16::16::16::16::16::16::16::16:

öpücüklerrrr sevgilerrrrrr:69::69::69::69::69::69:

Back
X