60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeslere günaydınlar güzel günler hepimizin olsun, bugün tatilimiz bitiyor önce kayınvalidemin yazlığına yarın da istanbula evimize dönüyoruz.

Şimcik Güneşimle baboşumuzun uyanmasını bekliyoruz sonra çıkacağız bugün pek diyete uyabilceğimi sanmıyorum kaçamak günü.

Babaannesi Güneşi çok özlemiştir güzel yemekleri ile bizi bekler :64::64::64:

herkese günayyyyyyyyyyyyydın.
dün akşam iftara davetliydik.iiftara gitmeden 2 adet incir yedim.ftarda,
1 çatal ucuyla pilav,
1 çatal ucuyla etli çiğ köfte,
2 kaşık çacık,
1 seçe parmağımdan daha küçük tavuk,
1 adet közlenmiş biber,
avuç içi kadar lavaş ekmek arasına azıcık patlıcanlı kebap koydum yedim bu kadar..

daha sonra 2 bardak çay içtim.
daha sonra kayınvalidemler yeni gelinimizi bayram alışverişine götürdüler.bayramın 3. günü nişan var.ben gitmek istemedim 10 kişi toplanıp çıktılar bende eve geldim.1 adet incir gene yedim.suyumu içip uyudum saat 10:30 da...

sabah kahvaltım:
2 kaşık süzme yoğurttan yaptığım peynir,
2 adet salatalık,
avuç içi kadar lavaş ekmek.
daha sonra kreşe giderken eşim kızaıma puaça aldı.sıcacık buramburamdı 1 tanede puaça yedim.

Son düzenleme:
canım sen bu 12 kiloyu nasıl verdin.
ne kadar sürede verdin mesela.
veririken tecrübelerin neler oldu.
hangi durumlarda kilonda durmalar oluyordu.
kukimden senin az yediğini hatırlıyorum.
şu an menülerin pek aklıma gelmedi ama.
az yiyerek kilo verilir diye bir şey yok.
aksine vücut korumaya geçiyor ve daha az veriyosun.
benim vucudum öyle mesela.
ne zman az yesm sıfır kaçamak yapsam o haftalar kilo vermem duruyor.
her şeyei yeterli miktarda tüket
sütünü yoğurdunu eksik etme.
meyveni ye mutlaka.
yemkelrini atlama ve yemekelrin yemek gibi olsun ara öğün gibi değil.
biraz da sporla tekrar eski haline dönersin

Famirim bunlar benim hamilelik kiloların yürüyüşle biraz da dikkat ederek gitti ben çok stres yaptım hiç kiloya alışık olmadığım için dün yazdıklarının okudum rahatladım ödemimin bir kısmının attım sayenizde fikirleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim

cnm 23 günde istediğin kadar ye onlar hemen tartıya yansımaz. sen 2 dilim yedin die onlarmı kilo yaptı sanıosun çok gülerim valla.
istediğini yap cnm ben artık kimseye bişi demiycem her kes istediğini yapsın.:69:

cnm normalde çok az y,osun artık vücut korumaya geçmiş olabilr. menülerinde görüodum 3 yk yemek.
bak bakalım internetten yada burda diyetsyne giden arkadaşlara bi sor kimn listesinde 3 kaşık yemek var en az 4 kaşık en çok 8 kaşık.
az yenerek yada şok dşyetler yapılarak verilen kilolar k,ilo deil yağ deil kas ve su oluo.insanlar kilo verdklerini sanıo çünkü tartı da düşük görünüolar ama işte bi süre sonra o kilolar hızla geri gelio çünkü yağlar gitmedi kas ve su gtti. ben de eskiden az yiince verilir sanıodum diodum kendi kendime Allah allah hem bu kadar az yiorum hemde nie veremiorum die. meğe az yediğim için veremimuşum.hayatımda ilk defa buraya geldikten sonra normaldeyediğimden çok yedim ve ilk defa kilo verdim normalde 1 kilo bile vermiş insan deilim.ve insan hiç bi zman 2 günde kilo almaz.
ben memlkete gttiğimde 1 hafta nasıl yiorum bi görseniz hemde hep yağlı hamur işi vs. annem kayın validem nasıl zorlatıolar yiorum mecbur. o zman dönüşte benm obez olarak dönmüş olmam gerekir ama nedense hiç bi zman kilo ararak döndüğümü hatrlamıorum. görünen tartıdaki kilo deil ödem ve şişlik tir:34:

cnm hormonlardan işte ya. yağ da olsa su da olsa hormonlar herşeyi alt üst edio.üzme tatlı canını .ilaçlrla bi düzene girersin verirsin elbette.

hala bazı şeyler anlaşılmamış az yenince k,lo verilecek sanılıo.
ben artıkkkimseye bişi demiycem.kolay gelsin cnm:69:

fambığım ben ekmeğin çok abartılmadığı sürece kilo aldıracağını düşünmüorum aksine bi sürü vitamn mineral var. bak bunu tecrübe ettim 8 dilim ekmek yediğim oluo ama kilom aynı. bence bizlere k,lo yapan yani bu kilolu hallere gelmemizi sağlayan şeyler kızartmalar yağlı hamur işleri şerbetli tatlılar bide maşşallah biz yedkmi abartıruz bunları. yani ben eskiden öyledydmim hem zararlı bişi yiorum hemde abartıorum madem canın çekti al bi parça çekil dimi. ama yok iice tıka basa dolrucam karnımı bence bize kilo yapab bu şeklde zararlı şeyleri fazlasyla yemek.
Haklısın arkadaşım ben biraz takıntı yaptım kilolarımı hemen dünyam yıkılıyor bugün belli bir kısmı gitmiş mutluyum

iyi k varsınız ben 3 ay önce diyetisyene de gittim ama bu kadar verim almadım

Ancak istanbula gidince o listeyi burada da baylaşacağım hatta gene ona uyacağım yavaş ama sağlam gidiyorsun 2 ileri 1 geri olmuyor

günaydınlarr :9:
bir ycl merak edip sormuş benii :43:
niyse
dün jinekoloğa gittim evhamlı olduğumdan :97:
içime kötü bi his geldii gittim önce doktor kalp atışlarını duyamadıı çokk korktum sonra alttan baktı ultrasonla o zaman gördük oynuyodu
ellerini kollarını hareket ettirmeye başladıı :86:
ilkkez hareket ettiğini gördüüm
herhangi bir sorun yokmuş 9+2 şimdi. 3 hafta sonra tarama testine gireceğiz

Günaydın Hugocuk.. Fazla evham yapmak iyi değildir hamilelikte, hamileliğinin tadını çıkaramazsın ama bu sefer iyi olmuş,
görmüş rahatlamışsın... Gözünaydın diyeyim...

herkese günayyyyyyyyyyyyydın.
dün akşam iftara davetliydik.iiftara gitmeden 2 adet incir yedim.ftarda,
1 çatal ucuyla pilav,
1 çatal ucuyla etli çiğ köfte,
2 kaşık çacık,
1 seçe parmağımdan daha küçük tavuk,
1 adet közlenmiş biber,
avuç içi kadar lavaş ekmek arasına azıcık patlıcanlı kebap koydum yedim bu kadar..

daha sonra 2 bardak çay içtim.
daha sonra kayınvalidemler yeni gelinimizi bayram alışverişine götürdüler.bayramın 3. günü nişan var.ben gitmek istemedim 10 kişi toplanıp çıktılar bende eve geldim.1 adet incir gene yedim.suyumu içip uyudum saat 10:30 da...

sabah kahvaltım:
2 kaşık süzme yoğurttan yaptığım peynir,
2 adet salatalık,
avuç içi kadar lavaş ekmek.
daha sonra kreşe giderken eşim kızaıma puaça aldı.sıcacık buramburamdı 1 tanede puaça yedim.

Günaydın cimcime, afiyet olsun...

Günaydın Kızlar..
dünün raporunu vereyim hemen...
sabah: 1 dilim denge ekmek, 1 domatiz, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 kk beyaz peynir, 1 bardak çay
ara: yarım elma, 1 fincan yeşil çay
öğlen:1 dilim denge ekmek, 1 domatiz, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 2 kk beyaz peynir, 2 yk patlıcan salatası
ara:yarım elma, 1 fincan yeşil çay
akşam: 5 yk patlıcan yemeği, 1 yk salata, 1 dilim denge ekmek
ara: 10 findık, 1 fincan nescafe

2,5 litre suyumu da içtim, yarım saat sporumu da yaptım...

slm kızlar ben giremedim hiç kimsecikler girememiş bakım var dşodu forumda.

2 odayı temzledim şükür yarında kısmtese salonu yapıyım diorum.

öğleden sonra
1 incir ve 1 küçük kelek yedim( kavunun olmamışı hani turşuya konur ya minnak ondan işte)

sonra 1 orta boy haşlanmış mısır yedim

tıkadı beni baya sonra öğle yemeği olarak
2 kepçe kadar çorba
1 dilim pizza
1 büyük kupa ayran(2 bardak gelir zannımca)

sonra 1 kase dondurma

sonra1 armut

şimdik iftar zmanı herkese hayrlı iftarlar :16:

Afiyet olsun Kuki...Ne güzel işlerini de yapmışsın.. benim ev aldı başını gidiyor hiç elim değmiyor yaa..
Dün ben de giremedim foruma..

Günaydın Kızlar..
sabah: 1 dilim denge ekmek, 1 domatiz, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 kk beyaz peynir, 1 bardak çay
öğlen:1 dilim denge ekmek, 1 domatiz, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 2 kk beyaz peynir, 2 yk patlıcan salatası

canım benim afiyet olsun...

Günaydın Kızlar..

afiyet olsun canımmmm...

günaydın kızlar
dün tamm alıntılarımı yaptım cvp yazıcaktım site eyvallah didi :84::84::84:

Merhaba Yo Yo Yo..
nasılsın demeyeceğim İzmir dönüşü ve iş... Iyyykk durumdasın zannımca..

hoşgeldin canımm..
nasıl geçti kaçamak tatil...
sonrası işe başlamak ölüm tabiiii:59:,bugünü kolay atlatman dileğiyle...:16:

sagolun kızlar teşekkür ederim. pek bi mini tatil oldu. cuma eşim otele geldiinde saat dört olmuştu cuma günü çalıştı çünkü. bende yalnız takıldım izmirde. hatta bi ara ecrini arasam mı acaba dedim ama zaten cep telide yoktu ki. ne bileyim eccük sıkıldım.:31: gezdim biraz alsancakta filan. sora eşim geldi akşam yimee yidik. izmir serindi. cumartesi foçaya gittik ama deniz soguktu hava da soguk esiyordu. ama ben inat ettim denize girdim. çok güzeldi deniz terrrtemizz. ama çok rüzgarlıydı hemen açılıyordun. yarım saat kaldım kalmadım denizde ama cildime çok iyi geldi. deniz olayını seviyorum yaaa :52::52:

uyduruk mneülerimle aranızdayım evet
iftarda
yarım kıymalı pide
5-6 yk sebzeli pirinç pilavı
2 köfte
uyduruk garip bir tatlı(1 kk kadar)
3 adet lokma tatlı
1 top dondurma
domato
:37:

sahurda
2 dlm pide
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 hurma
sınırsız çayyyy

Son düzenleme:
iftarda
yarım kıymalı pide
2 köfte
3 adet lokma tatlı
1 top dondurma
domato

sahurda
2 dlm pide
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 hurma
sınırsız çayyyy
afiyet olsun canım benim.
günaydın kızlar

sagolun kızlar teşekkür ederim. pek bi mini tatil oldu. cuma eşim otele geldiinde saat dört olmuştu cuma günü çalıştı çünkü. bende yalnız takıldım izmirde. hatta bi ara ecrini arasam mı acaba dedim ama zaten cep telide yoktu ki. ne bileyim eccük sıkıldım.:31: gezdim biraz alsancakta filan. sora eşim geldi akşam yimee yidik. izmir serindi. cumartesi foçaya gittik ama deniz soguktu hava da soguk esiyordu. ama ben inat ettim denize girdim. çok güzeldi deniz terrrtemizz. ama çok rüzgarlıydı hemen açılıyordun. yarım saat kaldım kalmadım denizde ama cildime çok iyi geldi. deniz olayını seviyorum yaaa :52::52:

canım kısa ve yanlız geçen bir tatilde olsa yinede değişiklik iyidir...

iftarda
yarım kıymalı pide
2 köfte
3 adet lokma tatlı
1 top dondurma
domato

sahurda
2 dlm pide
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 yumurta
2 hurma
sınırsız çayyyy

Afiyet olsun Fambığım da.. tatlının dibine vurmuşsun gene..

günaydın kızlar

Yo YO YO dün site bize şaka yaptı, hepimiz kaldık dışarıda ...
Olsun kızım tatilin kısası uzunu olmaz.. tatil işte...

Back
X