Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kısa ve yanlız geçen bir tatilde olsa yinede değişiklik iyidir...
valla iyi geldi tatlım ama tadı damagımda kaldı yaaYo YO YO dün site bize şaka yaptı, hepimiz kaldık dışarıda ...
Olsun kızım tatilin kısası uzunu olmaz.. tatil işte...
Aha bi tek ben kalmışım, bide kendi kendime yazışıyorum..
Çatlak mıyım neyim...
Günaydın kızlar.. dün sabahtan 14.30 a kadar hastanedeydim.. göğüs hastalıkları ve fizik e göründüm. hayatta aklıma gelmez dediğim şey çıktı Astım olduğumu öğrendim. solunum fonksiyon testinde çıktı . artık ilaç kullanacağım. sol kolumda zaman zaman çok ağrım oluyordu ama önemsemiyordum. muayenede kolumda sinir sıkışmasından şüphelendi doktor. haftaya randevu aldım emg çekilicem. pofff ben bişey çıkmaz diyordum ama duyunca baya şaşırdım. hastaneden çıkınca kızılay a gittim ne zamandır görmüyordum gezdim biraz. böyle işte..
Günaydın kızlar.. dün sabahtan 14.30 a kadar hastanedeydim.. göğüs hastalıkları ve fizik e göründüm. hayatta aklıma gelmez dediğim şey çıktı Astım olduğumu öğrendim. solunum fonksiyon testinde çıktı . artık ilaç kullanacağım. sol kolumda zaman zaman çok ağrım oluyordu ama önemsemiyordum. muayenede kolumda sinir sıkışmasından şüphelendi doktor. haftaya randevu aldım emg çekilicem. pofff ben bişey çıkmaz diyordum ama duyunca baya şaşırdım. hastaneden çıkınca kızılay a gittim ne zamandır görmüyordum gezdim biraz. böyle işte..
Bi 3-4 ay önce de bu grupta yazmıştım ama katılamamıştım sizlere.. Bu sefer katılabilcem sanırım :)
O zamanlar 69 kg idim, şimdi 65,4 ama hedef 60.. ileri :)
Bu sabah 1 fincan yeşil çay içtim ve 2 atne kepekli grissini yedim..
Öğlen kepekli sandviç ekmeğine domates-peynir yicem yanında yine yeşilçay içerim, ya da ayran..
Akşam üzeri 3-4 gibi yine 2-3 tane kepekli grissini ve 1 fincan kahve (şekerli) :)
Eve gidince de çorba salata yicem yine 1-2 dilim kepek ekmeği ile..
sürekli su içersem bi de olcak heralde, azimliyim, başarıcam..
Bi de şu zayıflama takvimini profilime eklesem ne güzel olcak![]()
Bi 3-4 ay önce de bu grupta yazmıştım ama katılamamıştım sizlere.. Bu sefer katılabilcem sanırım :)
O zamanlar 69 kg idim, şimdi 65,4 ama hedef 60.. ileri :)
Bu sabah 1 fincan yeşil çay içtim ve 2 atne kepekli grissini yedim..
Öğlen kepekli sandviç ekmeğine domates-peynir yicem yanında yine yeşilçay içerim, ya da ayran..
Akşam üzeri 3-4 gibi yine 2-3 tane kepekli grissini ve 1 fincan kahve (şekerli) :)
Eve gidince de çorba salata yicem yine 1-2 dilim kepek ekmeği ile..
sürekli su içersem bi de olcak heralde, azimliyim, başarıcam..
Bi de şu zayıflama takvimini profilime eklesem ne güzel olcak![]()
canım benim günaydın.seni sormadıysak merak etmediğimiz anlamına gelmez canımayrıca bebbişini görmüşsün çok sevindim
inşallah sağlıkla kucağına almayıda rabbim nasip eder...bende bu sabah diz kapakla topuk aarasında kısıma arkadan kıramp girdi.10-15 dak sürdü eşim parmaklarımı çekti bayağı masaj yaptı.ancak geçti ahalen ağrı var ama..bende şuan bu yazıyı yazarken bebişimin net bir şekilde hareketlerini hissediyorum.dün akşamdan beri çok belirgin ayyyyyyy çok güzel bir duygu....
![]()
Muhteşem duygular değil mi Hugocuk, bak ilerleyen haftalarda o sana daha neler yapacak uykundan tekmelerle uyanacaksın:))) :,çok eğlenceli günler siz hamişleri bekliyor allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin inşallah
66kgyum. 155 boyda. kilo vermek istiyorum...
Bugün yediklerim
sabah: bir dilim peynirli ekmek
öglen: iki kase mantar corbasi. Bir tost
aksam: sebzeli makarna. bir büyük tabak.
icecek: 0,5 lt. gazoz
Spor: 2 saat yürüyüs..
kizlar bana yardimci olmanizi bekliyorum...iki bucuk ayda neler yapabilirim.15 kilo verebilirmiyim acaba?
Neler yapayim. kafam karmakarisik.
Yok kızlar valla kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım çok zor yemek yiyorum, ben ki boğazı durmayan kadın
Sabah ufak bir dilim yağsız peynir ve vişne yedim, öğlen bir tas yağsız tarhana çorbası, daha da bir şey geçmiyor boğazımdan.
Su içiyorum sürekli işte, bu gidişle ben bu topiği erken terk ederim![]()
Günaydın cici kızlar..
Buralara kurt inecek az sonra gene ıssızlıktan...
Pazartesi sendromu mu bunun nedeni acaba..
Neyse ben kendi kendime yazayım bari...
Cuma günü diyetisyene gittim ve tickerımdan da anlaşılacağı üzere 1,2 kg almışım..
1 ayda zorla verdiğim kiloyu gene 1 ayda geri almışım...
Moralim çok bozuldu tabi ama sebebi tiroitler dedi.. İlaçla kolayca verirsin dedi..
Gene en başa döndük tabi..
İlk listemi yapacağım 3 hafta.. bayramda falan nasıl olacak bilemiyorum tabi de..
3 hafta sonra tekrar gideceğim..
İşte böyle....
günaydınn kızlarrr nasılsınız bakemmm?ben hafta sonu oğlanın ateşiyle uğraştım cmtsi ateşi çıktı ilaç verdim duş aldıdım düştü sonra gene çıltı.39 felan oldu pazar gene aynı 40lardan düşmedi birtürlü.ne yaptmsa düşmedi doktora götürdük orta kulak iltihabı olmuş.ateş düşürücü antibiyotik vs verdi.bu sabah gene çıktı bakalım ilaç kullanmaya başladık inşallah geçer hemen.bugün tartıldım 59.6 olmuşum 400 gr salmışım reglidenmi öle çıktı acaba yoksam gerçektede aldımmıkine?neysee ben kavlatımla bugüne başlıyım bakalım
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay
2.5 dilim ince peynir
domates salatalık
1 tane ceviz
ara
activa ve greyfurt
herkese günayyyyyyyyyyyyydın.
dün akşam iftara davetliydik.iiftara gitmeden 2 adet incir yedim.ftarda,
1 çatal ucuyla pilav,
1 çatal ucuyla etli çiğ köfte,
2 kaşık çacık,
1 seçe parmağımdan daha küçük tavuk,
1 adet közlenmiş biber,
avuç içi kadar lavaş ekmek arasına azıcık patlıcanlı kebap koydum yedim bu kadar..
daha sonra 2 bardak çay içtim.
daha sonra kayınvalidemler yeni gelinimizi bayram alışverişine götürdüler.bayramın 3. günü nişan var.ben gitmek istemedim 10 kişi toplanıp çıktılar bende eve geldim.1 adet incir gene yedim.suyumu içip uyudum saat 10:30 da...
sabah kahvaltım:
2 kaşık süzme yoğurttan yaptığım peynir,
2 adet salatalık,
avuç içi kadar lavaş ekmek.
daha sonra kreşe giderken eşim kızaıma puaça aldı.sıcacık buramburamdı 1 tanede puaça yedim.
Günaydın Hugocuk.. Fazla evham yapmak iyi değildir hamilelikte, hamileliğinin tadını çıkaramazsın ama bu sefer iyi olmuş,
görmüş rahatlamışsın... Gözünaydın diyeyim...
Günaydın cimcime, afiyet olsun...