60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nabıyonuz bakemmm:27:
nilmısra doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn,ayrıca çokda geçmiş olsunnnnnnnnn..
kız sen ankara kızılaya mı gittim didin.
sen ankaradamısın:53:
ene eeeeeeeeee benimde sıhhıyede iş yerim.
gelde görüşek yawwww:13:

hügom bebişini görmüşş sanırsammmm,öle bişeyler mi anladım eminde değilimmm:44:

yolim yecalemm vallha ttalının dibine vurdum ama yediklerim hiç tatlı değildi:9:
komşum bi tatlı getirmiş vallaha kk büyüklüğünde dilimlemişti o bakımkadn kk didim:60:
onu yedim hiç tatlı bişey değildi kesmedi.
sonra eşimin mutfak maceralarından biri olan lokma ttalısını yedim
ilk denem,2.deneme ve 3. deneme derken 3 dene yemişim işte,lezzeti yakalamk adına.
dondurmayıda kızımla karşılıklı hüplettikk,işte bayağı ddaluyduuuu.
işte bele.

evet bebklerimiz çok kıymetli dediğin gibi.ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm hamilelik bebk beni çok korkkutmuştu.2-3 gün ağlamıştım.şimdi okadar pişmanım ki...onun karnımda hareket ettiğini görünce o kadar başka duygulara girdimki.özellikle kanamam başladığımda yerimden kalkmak istemiyordum.düşmesin diye doktora gidene kadar ağlamıştım seni seviyorum beni bırakma demiştim.eşimde beni öylr görünce çok etkilen mişti.hani sen hamile olduğunu öğrenince çok üzülmüştün istemiyorsun sanıyordum diyiyordu.ama onun içinde hayatbulduğunu görünce herşey değişiyor...birde dün bir video izledim onun mücadelesini gördüm bambaşkaydı ya.....

:85::85::85::85::85:

canım beni yanlış anlama ama doktor demişya halsiz filan diye okuyunca çok üzüldümm malum hormonlar çok çalışıyo kötü oldumm ondan yazmak istedim sadece
menülerimi yazacağım artıkk sende yazıyosun iyi olacak
sandalye olayını ben illkkez duydum bilmiyodum sanada diyeyim kulağında olsun dedimm

canım benim yanlış anlamak mı asla...sen haklısın.dün iftardaydık eşimin dayısı hanımı bana benim bebğim 9.ayındaydı ben gene tuttum dedi.ben riske atamam 2 gün tutmak bile benide bebeğimide fazlasıyla etkiliyor dedim.sonuçta borç benim borcum ben tutacağım dedim.sen dert etme dedim sustu.herkes kendisiyle kızyaslıyor.geçen günde eşimin teyze kızının doğumu çok gecikmişti.3 gün oruç tutmuş kasılmaları başlamış doğum yapmış.demekki ne kadar etkiliyor.birde o daha büyük yemeğe daha çok ihtiyacı var...

evet bebklerimiz çok kıymetli dediğin gibi.ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm hamilelik bebk beni çok korkkutmuştu.2-3 gün ağlamıştım.şimdi okadar pişmanım ki...onun karnımda hareket ettiğini görünce o kadar başka duygulara girdimki.özellikle kanamam başladığımda yerimden kalkmak istemiyordum.düşmesin diye doktora gidene kadar ağlamıştım seni seviyorum beni bırakma demiştim.eşimde beni öylr görünce çok etkilen mişti.hani sen hamile olduğunu öğrenince çok üzülmüştün istemiyorsun sanıyordum diyiyordu.ama onun içinde hayatbulduğunu görünce herşey değişiyor...birde dün bir video izledim onun mücadelesini gördüm bambaşkaydı ya.....

videoyu bende izleyeceğim canımm
dün bendende 2 damla leke geldii bu dönemde oluyomuş diye okudum
önce korktum ama arkası gelmedii ağrım filanda yokk
kanama başlayınca epey oluyomu nasıl oluyooo damla damlamı oluyo canıım
dünde doktor kalp atışını duymadım deyince korktummm sonra bebek oynuyo bak diyo ben hala kalp atışı varmı diye soruyorum panikle :60:
bana hiçç sorun var demediler hep normal diyorlarr
heralde sorun olsa ultrasonda çıkar sanırıım
sadece gaz sorunum var o da meyveden oluyoo :97:

canım benim yanlış anlamak mı asla...sen haklısın.dün iftardaydık eşimin dayısı hanımı bana benim bebğim 9.ayındaydı ben gene tuttum dedi.ben riske atamam 2 gün tutmak bile benide bebeğimide fazlasıyla etkiliyor dedim.sonuçta borç benim borcum ben tutacağım dedim.sen dert etme dedim sustu.herkes kendisiyle kızyaslıyor.geçen günde eşimin teyze kızının doğumu çok gecikmişti.3 gün oruç tutmuş kasılmaları başlamış doğum yapmış.demekki ne kadar etkiliyor.birde o daha büyük yemeğe daha çok ihtiyacı var...

ben emziririken bile tutamamıştım,kaldıki hamileyken oruç tutumak.çok zor tabi,ALlah sıhhat versin tutarsın canım dert etme sen

caanıım ben mesela dışarda işim oluyoo normalde çıkmam güneşe sevmiyorum hele bu dönemde hiiç sevmiyorum eve gelince veya yolda nasıl susuyorum sanki bayılıvericemm susuzluktann
bebeğin suyu azalır filan allah korusun dediğin gibi borç senin ilerde tıtarsın nasılsa

ben emziririken bile tutamamıştım,kaldıki hamileyken oruç tutumak.çok zor tabi,ALlah sıhhat versin tutarsın canım dert etme sen

dün jinekolağa 2 aylık bebek geldi annesi muayene olacakmış bebek çyle uslukii öyle tatlıkii ve tosun gibi emziriyo annesii
allahım kocaman kerata çokta tatlı gülü gülü veriyo
neyse annesiyle sohpet ettik çok uslu bebek etrafına bakıyoo filan annesi girdi benden önce bebek bana emanett
annesi dediki huysuzlanmaz ama huysuzlanınca kucağına all sev susar dedii
annesi gider gitmez aldım kucağıma :1:
elimi tutuyo filan gülüyo sevdim öptüüm çok hoşuna gittti derkeeeeeeeeeen
göğüslerime uzanmaya çalışıyooo :53:
emicekmiiş :53:
olmaz dedim buu kızgın kızgın homurdanmaya benzerr sesler çıkarıyoo kaşları çattı
illa emecekmişş :60:
oynattım gezdirdim yokk illa emecek çaldım kapıyo girdimm muayenin ortasınna doktor bizi görünce gülmeye başladıı
aldılar bebeği sevdileer
çok tatlıydıı çok emmiş emmiş tosun gibiydii

dün jinekolağa 2 aylık bebek geldi annesi muayene olacakmış bebek çyle uslukii öyle tatlıkii ve tosun gibi emziriyo annesii
allahım kocaman kerata çokta tatlı gülü gülü veriyo
neyse annesiyle sohpet ettik çok uslu bebek etrafına bakıyoo filan annesi girdi benden önce bebek bana emanett
annesi dediki huysuzlanmaz ama huysuzlanınca kucağına all sev susar dedii
annesi gider gitmez aldım kucağıma :1:
elimi tutuyo filan gülüyo sevdim öptüüm çok hoşuna gittti derkeeeeeeeeeen
göğüslerime uzanmaya çalışıyooo :53:
emicekmiiş :53:
olmaz dedim buu kızgın kızgın homurdanmaya benzerr sesler çıkarıyoo kaşları çattı
illa emecekmişş :60:
oynattım gezdirdim yokk illa emecek çaldım kapıyo girdimm muayenin ortasınna doktor bizi görünce gülmeye başladıı
aldılar bebeği sevdileer
çok tatlıydıı çok emmiş emmiş tosun gibiydii
bebkler öle başkasının memesine dadanmaz ama,ALlah ALlahhhh:53:
bi de 2 aylık bebek mi bunu yapannnn:53::53:
kızzz hügo nettin dekolte falan mı giymiştin de göğsünü mü gördü acaba bebikk:60:tahrik etmişin bebeciği
ayrıcana anasını da cesaretinden dolayı kutluyorum tanımadığı birine küçücük bebeğini bırak muayeneye girr..
ahhhhhhhhhhhhh şöle bir anne olamadım gitti.

Son düzenleme:
İyi ki doğdun Nİlmısra...:24::24::24::24::24:

nabıyonuz bakemmm:27:
nilmısra doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn,ayrıca çokda geçmiş olsunnnnnnnnn..
kız sen ankara kızılaya mı gittim didin.
sen ankaradamısın:53:
ene eeeeeeeeee benimde sıhhıyede iş yerim.
gelde görüşek yawwww:13:

hügom bebişini görmüşş sanırsammmm,öle bişeyler mi anladım eminde değilimmm:44:

yolim yecalemm vallha ttalının dibine vurdum ama yediklerim hiç tatlı değildi:9:
komşum bi tatlı getirmiş vallaha kk büyüklüğünde dilimlemişti o bakımkadn kk didim:60:
onu yedim hiç tatlı bişey değildi kesmedi.
sonra eşimin mutfak maceralarından biri olan lokma ttalısını yedim
ilk denem,2.deneme ve 3. deneme derken 3 dene yemişim işte,lezzeti yakalamk adına.
dondurmayıda kızımla karşılıklı hüplettikk,işte bayağı ddaluyduuuu.
işte bele.

iyiki doğudun bebişimm :52: :52: :52: :52: nice yıllara hep beraberrr inşallah

sağolun kızlar bitanemsiniz.. :16: :16: famirtom aşk olsun kaç zamandır diyorum ankaradayım diye ama oruçtan heralde insan unutuyor. hastaneye tekrar gidersem sıhhıye bana yakın düşer. ama seni nasıl bulurum ki :44: hayırlısı bakalım..

ben kefirimi kendim yapıyorum fakat taşıncaz diye kefiri buzluğa attım şimdilik hazır alıyorum aslında hamile kaldım kalalı kefirden tiksindim ama işte bebek için faydası var diyee içiyorum denebilir
kendim yaparken yarım yağlı sütte yapıyorum o zaman kilo yapmıyoo
sende acaba hormon sorunu veya guatr veya karaciğer sorunu filanmı varkii acaba neden kilo veremediğin gibi diyet listesiyle alıyosun :44:

Ben hazır alıyodum belki ondan dicem ama, benim bu kg ya inmem bile bi mucize aslında.. (76,4 ten 65,4 e indim )Ya troid bezlerimde ya da metabolizmada bi sorun var heralde, benim bi diyetisyene gitmem lazım kesinn:) Hepiniz incecik olmuşunuz ben hala baluk etliyim yaf :26:

çanakkaleye taşınınca arkadaşımla yoga kursuna gidek diyoruuz inşallah saatleri uygunduur
hamilee yogasıı yaparak sakiin dingiin bir yaşamı seçiyruuk :119:
bu arada biberlerriim kurumuşş famiir evelsii günn yemeğe koyduum çok değişik hoş bir lezzet virdii
ama domatizlerr yine olmaddııı :97:
patlıcanlar dolmalık biberlerde pek güzelll olduu

sağolun kızlar bitanemsiniz.. :16: :16: famirtom aşk olsun kaç zamandır diyorum ankaradayım diye ama oruçtan heralde insan unutuyor. hastaneye tekrar gidersem sıhhıye bana yakın düşer. ama seni nasıl bulurum ki :44: hayırlısı bakalım..

özelden mesajlaşırız..hangi hastaneye gidiyosunn.
aaa ben kaçımışımm hiç görmedim ankara yazdığını,annenin yanında olduğunu biliyorum ama.
kız sen benim ankarada olduğumu bilmiyomusun sen niye sölemiyon o zamannnnn.
neyseeeeee.
buluşacağımız gün uzun bot ve yağmurluk giyerim olmadı beni hemencik tanırsın:27:

Back
X