60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebkler öle başkasının memesine dadanmaz ama,ALlah ALlahhhh:53:
bi de 2 aylık bebek mi bunu yapannnn:53::53:
kızzz hügo nettin dekolte falan mı giymiştin de göğsünü mü gördü acaba bebikk:60:tahrik etmişin bebeciği
ayrıcana anasını da cesaretinden dolayı kutluyorum tanımadığı birine küçücük bebeğini bırak muayeneye girr..
ahhhhhhhhhhhhh şöle bir anne olamadım gitti.

benim göğüsleerr 90 oldu famiir :97: taş gibi sert şimdi eşimde pek memnuun sırıtıp duruyoo
yaa görsen 4 aılık sanırsıın topaç maşallah ama devamlı emiiyo 2 kere emzirdi annesii bendende istiiyooo :60:

merhaba. benim boyumdasın.. arkadaşım kilo vermek istiyorsan aceleci olma ve öğünlerine çeki düzen ver. böyle beslenmeye devam edersen sağlığından olursun. 15 kilo 2,5 ayda verilmez ki.. verilse de yanlış yerlerinden verirsin. bizi takip et menülerini tam olarak paylaş uyarılarımızı dikkate al. o zaman vermeye başlarsın.

canım havalardan da olabilir iştahsızlığın.. eylülde ekimde değişebilir yemek düzenin. mesela ben yaz geldiğinden beri biraz garibim. dün sadece akşama kadar 2 bardak çay - 1 tost yedim. akşam üstü süt içtim. su hiç içmedim. garibim yani.

üzülme ycl m. bu kiloyu yediğin için almadın sonuçta. İnşallah tedavin iyi sonuç verir. geçmiş olsun canım.

canımcım çok geçmiş olsun kuzuna Allah acil şifalar versin. bu kuzular hasta olunca mahvoluyoruz biz.. kilon regl öncesi fazla çıkmıştır doğal yani..

saol cnm benim çok teşekkürler.amin inşallah tüm hastalara allah şifa versin.evt olabilir regliden olabilir.bakalım bitince tekrear tartılcam ne çıkacak.:97:

sağolun kızlar bitanemsiniz.. :16: :16: famirtom aşk olsun kaç zamandır diyorum ankaradayım diye ama oruçtan heralde insan unutuyor. hastaneye tekrar gidersem sıhhıye bana yakın düşer. ama seni nasıl bulurum ki :44: hayırlısı bakalım..

ben biliyorum ankarada olduğunuu annendesin halaa :1:

çanakkaleye taşınınca arkadaşımla yoga kursuna gidek diyoruuz inşallah saatleri uygunduur
hamilee yogasıı yaparak sakiin dingiin bir yaşamı seçiyruuk :119:
bu arada biberlerriim kurumuşş famiir evelsii günn yemeğe koyduum çok değişik hoş bir lezzet virdii
ama domatizlerr yine olmaddııı :97:
patlıcanlar dolmalık biberlerde pek güzelll olduu

hemen kullandın mı biberleri.
domatesler neden olmuyo acaba,bende domatesleri merak ediyodum,
kukim çok övünce yapayım diyodum ama.
gerçi havalar kötü gidiyo
güvenipte balkona seremem heralde.

Tamam o zaman geldim benn ..
azıcık anlatayım kendimi ..
20 yaşındayım.
170 boyunda 61.5 kilodayım.
hazirandan bu yana 5.5 kg vermişim ..
55 kg olmak istiyorum önce sonra bir aynada bakacağım kendime baktım fazlalık görüyorum 5 kg daha yollayıveririm.
Hiç acelem yok yavaş yavaş ..
Günde 3 öğün yapıyorum artık ( karatay ablayı dinliyorum.)
Öyle işte ..

sizee bişey diyeyimmi nugii bıraktı artık topiğii
sabah giriyoo yazıyo sadece o kadar
hayattan bezmişş bi hali var hiçç neşesii kalmadıı
ilaçlardanmıdır nediir böyle değildi nugiim :97:

Sanırım ben hiçbir zaman ideal kiloma ulaşamayacağım. 2 aydan fazla oldu, yediklerime çok dikkat ediyorum. Her gün nivea body ile 50 dk spor yapıyorum+ yarım saat de yürüyüş. Sonuç? Koca bir sıfır! Toplasanız 4 kilo anca vermişimdir... Polikistik overe isyan ediyorum!!! Hepinize kolaylıklar diliyorum yol ve kader arkadaşlarım..

hemen kullandın mı biberleri.
domatesler neden olmuyo acaba,bende domatesleri merak ediyodum,
kukim çok övünce yapayım diyodum ama.
gerçi havalar kötü gidiyo
güvenipte balkona seremem heralde.

denediimm tabee kusur kalırmıyıım hiçç :52: :52:
ne bilem olmadıı yine yaa off pofff

Tamam o zaman geldim benn ..
azıcık anlatayım kendimi ..
20 yaşındayım.
170 boyunda 61.5 kilodayım.
hazirandan bu yana 5.5 kg vermişim ..
55 kg olmak istiyorum önce sonra bir aynada bakacağım kendime baktım fazlalık görüyorum 5 kg daha yollayıveririm.
Hiç acelem yok yavaş yavaş ..
Günde 3 öğün yapıyorum artık ( karatay ablayı dinliyorum.)
Öyle işte ..

boyuna göre kilon iyi acaba yağınmı var :44:

sizee bişey diyeyimmi nugii bıraktı artık topiğii
sabah giriyoo yazıyo sadece o kadar
hayattan bezmişş bi hali var hiçç neşesii kalmadıı
ilaçlardanmıdır nediir böyle değildi nugiim :97:

ya da diyetten bıktı.
evet hiç girmiyo artık.
eskiden iyi kaynatırdık valla.
belki kış gelince işlerinde azalmalar olunca girer yine.
o zmana kim öle kim kala belli olmaz tabii:97:

sağol canım.. 28 yaşında her yerden arıza vermeye başladım ilerde ne olcam acaba :9:

canım hoşgeldin.. sen hep böyle mi besleniyorsun ? ben böyle beslenmiş olsan ölürüm.. :52:

sağol ycl m.

İnşallah canım.. çok sağol.

ohh afiyet olsun canım. diyete başlayan arkadaşlar senin menülerini dikkatle okusunlar. hem kocaman kocaman da yazıyorsun iyice görürler :9: canım sağolasın bak sende ihmal etme doktoruna görün. gerçi kuzularla zor değil mi... doktor işi başlayınca hemen de bitmiyor öyle. bende annemin yanına geldim ancak öyle gidebildim doktora.

teşekkürler balım benimm.evet dimi gözden kaçmasın diye docaman docaman yazıyorumm:1::1:evt cnm yaa hep ihmal ediliyor.vaktim olmuyor zati burda uzman doktor yok ancak aydına gidersem öle o da aydına gidince hafta sonu gidip pztsi erkenden dönüyoruz zaman kalmıyor oraya.bakalım gitmek istiyorum ama kısmet..:44::97:

Sanırım ben hiçbir zaman ideal kiloma ulaşamayacağım. 2 aydan fazla oldu, yediklerime çok dikkat ediyorum. Her gün nivea body ile 50 dk spor yapıyorum+ yarım saat de yürüyüş. Sonuç? Koca bir sıfır! Toplasanız 4 kilo anca vermişimdir... Polikistik overe isyan ediyorum!!! Hepinize kolaylıklar diliyorum yol ve kader arkadaşlarım..

Polikistik overın böyle bir etkisi var ama sabrederseniz hepsi olur..
Başarı hikayelerini okuduğunuzda göreceksiniz evet bazen 1 yıl 2 yıl sürüyor ama veriliyor.
Sonuçta 2 ayda almadık ki bi bu kiloları ..

biz seni böle daha çok seviyoruz leommm benimmm,ne dadlu adamsın beaaaa:27:
türkçende gayet iyi tüt ttüüt tüüü:nazar::nazar::nazar:

ya da diyetten bıktı.
evet hiç girmiyo artık.
eskiden iyi kaynatırdık valla.
belki kış gelince işlerinde azalmalar olunca girer yine.
o zmana kim öle kim kala belli olmaz tabii:97:

onuda düşündüüm kilo verme sürecinde sıkılmış diyee
işleri olsada burdan ayrılmazdı
ilaçlarr yaptı bence soğudu herşeyden neşesini kaybettii :97:
bende döner diye ümit ediyorum
yoksa çok üzülürüm çok özleriim :97:

Polikistik overın böyle bir etkisi var ama sabrederseniz hepsi olur..
Başarı hikayelerini okuduğunuzda göreceksiniz evet bazen 1 yıl 2 yıl sürüyor ama veriliyor.
Sonuçta 2 ayda almadık ki bi bu kiloları ..

Kesinlikle haklısınız. Bunların hepsini biliyorum. Zaten çabuk verme gibi bir çabam olmadı hiçbir zaman. Tek sorun, o kadar çabalayıp karşılığını alamamam... Yavaş vermeye de razıydım ama 1 aydır tık yok, sporu arttırmama rağmen. Tek olumlu şey, nerdeyse 1 beden incelmişim spor sayesinde.

biz seni böle daha çok seviyoruz leommm benimmm,ne dadlu adamsın beaaaa:27:
türkçende gayet iyi tüt ttüüt tüüü:nazar::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim. Türkçe gönüllüsüyüm. Çok dikkat ederim. Forumlarda, mesajlarda bile. Sizin de yorumunuz gayet iyi tü tüüü :)

Back
X