60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocummm yaaaa hakikatteenn okul birinciligi kontenjanı arkeolojide kullanılır mı balım yaaa:50::50: benim en yakın arkadasım benden düsük puan aldı öss de amaa okul birinciliginden anadolu üniversitesinde halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümüne girdii.. allahımm 280 puanla girdiii hala aklıma geldikce delircek gibi olurumm.. sen nedenn arkeoloji yazdınn balım cok mu istiyodun yoksa:44::44:

ivit :86: arkeolojiden yana kullandım sözelciyim ailem çanakkaleden başka yerde okuma didi yollamayız didi
çanakkale puanları yüksektii buraya girdiik :97:
hemm o zaman arkeolog olasım vardıı :12:
özel ünide olmaz burda özel üniversite yok başka şehre gidemem ben evliyim nen eşim burda mecbur yine burdaki üniversiteye girecüük :97:
tek eksiğim ve engelim matematik onu halledersem gerisi çok iyi zatii kazanırıım
en güzeli kpssye çalışıp seneye hem kpssye hem össye girmekk :86:

kpssye girincede çanakkaleden başka yere gidemezsin sen şimdi..
eşin ne iş yapıyor senin.

kpssye girincede çanakkaleden başka yere gidemezsin sen şimdi..
eşin ne iş yapıyor senin.

yok devleti kazan didi giderük didi :86:
yaw insan arkideşinin kocasının ne iş yaptığını unuturmu :30:
makina mühendisi yatırımda çalışıyo
ama o da kpssye çalışıyo iş yerinden memnun değil
parası iyide iş ağır izin yokk
geçen kpssden 75 aldı
eski sisteme göre 83 oluyo puanı ama biliyosun kopya olayından ötürü düştü puanlarımız :47:

kız hügoo ben senin çanakkale dışında okuduğunu biliyodumm.
bir ara yurtta kaldım falan demiştin.
hatat yurttaki bi kızla kavganı falan anlatmıştınn.
yine yurtta mı kaldın yoğsaammmm çanakkalede nettin

hugocummm yaaaa hakikatteenn okul birinciligi kontenjanı arkeolojide kullanılır mı balım yaaa:50::50: benim en yakın arkadasım benden düsük puan aldı öss de amaa okul birinciliginden anadolu üniversitesinde halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümüne girdii.. allahımm 280 puanla girdiii hala aklıma geldikce delircek gibi olurumm.. sen nedenn arkeoloji yazdınn balım cok mu istiyodun yoksa:44::44:

anamgil yollamadı başka yere :97: tek çocuk olmak zor napak nidekk
buranın puanları yüksek
sankim süper üniversiteya
yüksek puanlarr

kız hügoo ben senin çanakkale dışında okuduğunu biliyodumm.
bir ara yurtta kaldım falan demiştin.
hatat yurttaki bi kızla kavganı falan anlatmıştınn.
yine yurtta mı kaldın yoğsaammmm çanakkalede nettin

çanakkalede okudum ben ama o zaman evimiz yoktu babam ben 3. sınıfta okurken ev aldı
en 3 yıl yurtta kaldıım son yılll eve çıktım
ailem çanakkaleye iki ssaat uzaklıkta ilçede oturuyo

anamgil yollamadı başka yere :97: tek çocuk olmak zor napak nidekk
buranın puanları yüksek
sankim süper üniversiteya
yüksek puanlarr

ben kızımı yollicimm yaww,sonra hügom kimin mutsuz olmasın kuzumm.
ben mutsuzzz olayımmmm,o olmasınnnn:85:

tası tarağı toplar giderim yanına olmadıı.
annecimmm sen gelmeeeeeeeeeeeeeee,derrr yine benimmmm kızzz,babam gelsinn yeter der kesinnnnnnnnnn:52:

ben kızımı yollicimm yaww,sonra hügom kimin mutsuz olmasın kuzumm.
ben mutsuzzz olayımmmm,o olmasınnnn:85:

tası tarağı toplar giderim yanına olmadıı.
annecimmm sen gelmeeeeeeeeeeeeeee,derrr yine benimmmm kızzz,babam gelsinn yeter der kesinnnnnnnnnn:52:

nen sen benim mutsuz olduğumu nerden çıkarttın gayet mutluyum arkeolog olmktan
toprağı kazmak esere ilkkez dokunmak çıkartmak o hava o atmosferr
ben gayet memnunum ama çalışamıyorum sadece
ben arkeolog olmaktan veya başka üniversiteye gidemedim diye mutsuz değilim bennn
kardeşimmmmmmmmmm yokkkkkkkkkk diyeeeeeeeeeee içimde kaldı annadınmı :52:
ahanda senin gibi bir anam varr böyle işi hiç bitmez onu yaparr uğraşıır uğraşır sonra onu bitirir diğerine geçerrr hiç bitmez işii
bebek yapacak vakti olmadıı hiçç
annadınmıııııııııııııı
aynı senin gibiydii
hiç işi bitmedii
yanlız büyüdüüm

Ben geldim kızlar...
Oğlum isilik olmuş önemli bişey yokmuş ama inek sütü allerjisi olduğu için allerjiyle isilik de aynı şekilde döküntü yaptığı için tedbirli olmak adına gittik doktora.
Öyle işte.. çok yorgun ve de uykusuzum.. hava da çok sıcak..
spor falan da yapamıyorum kaç gündür..
düzenim bozuldu bayağ...

bugünn kuaföre gidiciiidim.. dünn genel temizlik yaptımm :12::12: bugünde sacımı keseyim manikürr pedikürr kas bıyık vs yapayımm bakıma gireyim dedimmm.. cok saldım kendimii coooookkkk:63::63::63::63: emmeee sona baktım ki bayrama kalmıss 13 gün.. az daha bekliyimm bayramm bakımı olsun didim. :97::97: gerci köye gitcezz ineklere koyunlara mı göstercem güzelligimi bilmiyorum ama neyse:63::63::63::63::63: aslında sacımı kızıl yapasım var ama bakamassam kötü olur.. kocamın sarı düskünü oldugunu farkettiimm artıkınn sacı sarı gördümü herkese güzel dio. sarımı olayım acep bende bilemedim ki:97::97::97::97::97::97::97:

bugünn kuaföre gidiciiidim.. dünn genel temizlik yaptımm :12::12: bugünde sacımı keseyim manikürr pedikürr kas bıyık vs yapayımm bakıma gireyim dedimmm.. cok saldım kendimii coooookkkk:63::63::63::63: emmeee sona baktım ki bayrama kalmıss 13 gün.. az daha bekliyimm bayramm bakımı olsun didim. :97::97: gerci köye gitcezz ineklere koyunlara mı göstercem güzelligimi bilmiyorum ama neyse:63::63::63::63::63: aslında sacımı kızıl yapasım var ama bakamassam kötü olur.. kocamın sarı düskünü oldugunu farkettiimm artıkınn sacı sarı gördümü herkese güzel dio. sarımı olayım acep bende bilemedim ki:97::97::97::97::97::97::97:

saç boyatmak zararlı değilmi bebeğe :44:
öyle biliyorumm ben ama yanılıyoda olabiliriim :44:

nediyonuz nennn.:27::27::27:
olm fambıkkkk :33::33:
ben senden önce geldim buraya yazdım bugün tımam mıaaaaa :27:
yoli bıraktı girmiyo demişsin... ne dimek oo. gözüm üstünüzde hee.. :9::9:
kız hugooo menü paylaş dimiştin ahanda dukanik güçlendirme menümmmm..:52::52::52:

sabah : 1 fincan şekersiz - tatlandırıcılı çay
çeyrek kk peynüüürrr
iki yımırtaa
bir domtis bir salatalıkkk
1 dilim denge light ekmekkk

ara : bir adet taze incir bir adet şeftali ( ohuhşş meyveyi de çok özlemişim )

öglen:
bol yeşil salata
üç dört kaşık dolusu tavuk cigeri kavurması
1 adet çilenkkkli activia

akşamda yine salata ve yiycem üstüne de ton balıı olcak sanırım akşam ekmek yohdir. saat 15.30 gibi de bir adet incir ve şeftali yiycim. aslında meyve çok günde bir porsiyon yimem lazım emme ossun o kadar olcek :27::27:

aynen canım benim buda o öküzlerdendi.dediğin gibi gençlerde vardı onlarda camdan dışarı bakıyormuş numarasındaydılar.görmedim hesabı anlayacağın..eşim zaten her akşam alıyor.işte aksiliklerin olduğu zamanlarda oluyor dünkü gibi.

bende az önce 1 salkım üzüm yedim.ama pekte iyi sayılmam çok halsizim.başım dönüyor hafiften miğdemde bulanıyor.hamilemiyim acaba...
ay acaba mı kız
hamilemisin yoğğsam :27::27::27:
beril kg vrmiş tebrik ederim canımcım ne güzel pat pat gidiyooo. ben yine artıları vericem diye kasıyorum 1,2 kg artılardayım da. izmirde abarttım karboyu. borek yidim kumpir yidim çok severim de noodle yedim amaan dert mii etmiyorum bilenem.. yazın diyet yapmak zor spor zaten aylar oldu bıraktım :26:
kış gelse de düzenime dönsem dicem nerdeyse ya:50:

nediyonuz nennn.:27::27::27:
olm fambıkkkk :33::33:
ben senden önce geldim buraya yazdım bugün tımam mıaaaaa :27:
yoli bıraktı girmiyo demişsin... ne dimek oo. gözüm üstünüzde hee.. :9::9:
kız hugooo menü paylaş dimiştin ahanda dukanik güçlendirme menümmmm..:52::52::52:

sabah : 1 fincan şekersiz - tatlandırıcılı çay
çeyrek kk peynüüürrr
iki yımırtaa
bir domtis bir salatalıkkk
1 dilim denge light ekmekkk

ara : bir adet taze incir bir adet şeftali ( ohuhşş meyveyi de çok özlemişim )

öglen:
bol yeşil salata
üç dört kaşık dolusu tavuk cigeri kavurması
1 adet çilenkkkli activia

akşamda yine salata ve yiycem üstüne de ton balıı olcak sanırım akşam ekmek yohdir. saat 15.30 gibi de bir adet incir ve şeftali yiycim. aslında meyve çok günde bir porsiyon yimem lazım emme ossun o kadar olcek :27::27:

ay acaba mı kız
hamilemisin yoğğsam :27::27::27:
beril kg vrmiş tebrik ederim canımcım ne güzel pat pat gidiyooo. ben yine artıları vericem diye kasıyorum 1,2 kg artılardayım da. izmirde abarttım karboyu. borek yidim kumpir yidim çok severim de noodle yedim amaan dert mii etmiyorum bilenem.. yazın diyet yapmak zor spor zaten aylar oldu bıraktım :26:
kış gelse de düzenime dönsem dicem nerdeyse ya:50:

güçlendirme ne oliii :44: bünyenimi güçlendiriyoo :44:

Back
X