60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o konuları yani maddi konuları hiç saymıyorum canım
onları hiç demiyorum zaten
kayınpederimi severim o haklıyı haksızı ayırır benide pek severr
birde bizim kayınvalide bizi rahat bırakmıyoo sürekli her lafın içinde
kendi yanlızlığını bizle gidermek istyo ama olmuyo
bundan ötürü sarıyo
hep ilgilenilcek
bunu insan kendi ailesine yapamıyoki kayınvalidesine yapıcakk
birde hep dediki bana ben hamileyken 9 aylıktı ev dolosu çamaşırı yıkadım kayınvalidemin
evini kırkladım tertemiz yaptım deyip bana laf sokuyo
mide bulantılarıma yorulunca bel ağrılarıma inanmıyoo
mahsus uyuyorum sanıyo işten kaçmak için
hafta sonları eşimle eskiden motorla gezerdik çok kızardı onla geziyorum diye
eşimle gezmicem onun başını beklicem hepp
onun bitmez tükenmez misafirlerini ağırlıcam
evini hergün silcem süpürcemm
tek deerdim o olacak
eşinden çocuğundan daha çok ilgileneceksin
bunu istiyo olmayınca sarıyoo
eşimde biliyo idare ediyo arayıı
hamile kalmadan önce saabah 6 da kalkar işlerime başlardım arı gibi tüm gün çalışırdım bi dakika durmazdım yerimde siz biliyosunuz herşeye yetişmek için koştururdum
şimdi değil başkasına iş yapmayı inan kendi işlerimi çoğu kez bitiremiyorum yorgunluk hisssinden uyku hissinden
kaldıki onun işlerini yapıcam
,şte böyle çok dolmuşum yaff :97:
ahhhhhhhhh canım benim...sen hiç üzme kendini dedğin gibi kimseyi inandırmak zorunda değilsin en yakın şahidin eşin sonuçta.o seni bildikten sonra sende art niyet olmayacağını bilir.kayınvalidende kendi kendine diğer eltilerini övsün boş ver.sende çağır temizlikçi temizlesin canına yazık.geçen ben çağıracağım dedim.kayınvalidem yazık değilmi para vereceksin dedi.görümcemle bütün evi temizlediler.bende yan gelip yattım.görümcem gelsin gene işin başına koyacağım ben zamanında ona çok hizmet ettim sıra onda..sen kendine acıyacaksın kimsenin bizlere acıdığı yok.benim kayınvalidemlerde ya yarın yada perşembe bendeler.yorucu bir tempo benide bekliyor..

Ben gelmiş bulunmaktayım yani kaçamaklarım çok oldu ama yani iyiyim su içmeye çalışıyorum bir litreden faslası olmuyor:(
sahurda birtane yumurta ve labne peynir iki tane domates tam buğday ekmeğide 3 dilim :/

kızlar famirle konuştum.merak etcek bir durum yok,işyerindeymiş ,başkan izne ayrılmış bizimki de kızını götürüyormuş 2 gündür işyerine,onunla vakit geçiriyormuş,oyun oynuyormuş falan.durum bundan ibaret

Dışarı çıktım geldim ben de...
Ah fambık ah..
İnsan bi haber vermez mi ya.. ben bu hafta olmayacağım diye..

kız ilahi famir....
insan bi ara girer de 5 dk. yazarda çıkar bu kızda bi tuhaf valla kızacam gelince.:47:merak ettk bizde bişi oldu die.:41:

arkeologluk sadece hugonun kocasının izin vermeyeceği bişi deil çoğu erkek için öle bence hiç bi erkek kolay kolay karısının dağa taşa kazı yapsın die yollamaz:1:benmki bi yere gttiğim zaman bile kaç kere arar geldinmi bindinmi taksiye indinmi. dağa taşa yollamak mı aslaaaaaa:53:delirir heraldeee:53:

valla benim eşim yolluyo.:53: ben tek başıma yurtdışına gidiyorum bazen fuar için gittiğimde yeri geliyo 5-6 gün evde olmuyorum benim eşim sorun etmiyoo .. :53::53:yani etmeyen erkeklerde var :34::34: neden ? çünkü bu iş.. gezme tozma değil ki yani:34:

öyle bunaldımki bazı şeylerden eşim üniversiteye gir okul öncesi öğretmenliğine deyince resmen atladımm
yok yani olmuyo soğuk davransan ilgilenmesen eşine diyorlar eşin üzülüyo olmuyo
sıcak davransan istekleri hiç bitmiyoo verdikçe senden daha çok istiyorlar kendini yiyip bitiriyosun üzüntüden
olmuyo olmuyo olmuyoo
en iyisi bişeylerle uğraşmakki kimse senden ümitlenmesinn :97:

hugocukcum kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum canım umarım herşey istediin gibi olur. çalışan geçerli bir mesleği olan kadın her zaman daha bağımsızdır bence :51::51:

benn geldiim :52:
neler yyaptım nelerr :52:
pazwrdan 2 kilo dolmabiber aldım temizledim ipe dizdim astım balkonaa
2 kiloda dolmalık patlıcan daha hazırlayıp astım ipe
içleri ziyan olmasın patlıcanların somalide açlıktan insanlar ölüyo günah dedim ve oyduğum patlıcanların içlerini minik minik doğradım koydum balkona kurusun kışın pilavlara koyarım kabakta yapmıştım o şekilde minik minik
kışın sebzeli pilav yaparım dedimm :86:

arkadaslar ya niye kimse cvp vermiyo 5. yazisim heralde su kilo cizelgesini yaptim ama kaydolmuyo neden acaba yapamadim bi türlü bilen varmi :62::62:

ders çalışanları kıskandım bende açıköğretim sınavımız 11 eylülde yeni aklıma geldi.tek dersim kalmıştı onuda geçersem 4.sınıfa sorunsuz borçsuz geçerim.bende artık çalışacağım..zaten buralar iyice ıssızlaştı.:50:

arkadaslar ya niye kimse cvp vermiyo 5. yazisim heralde su kilo cizelgesini yaptim ama kaydolmuyo neden acaba yapamadim bi türlü bilen varmi :62::62:

canım benim burası bugün biraz fazla sessiz olduğunda dikkat etmişsindir.kimsecikler yok.benimde net bir gidip bir geliyor.hazırladığın tickerı ın http/www olan kısmı kopyalıyorsun.şimdi tam olarak bilemedim anlatımlı olan tickerlardan yapmışsındır zaten.kopyaladığını ana sayfanda çizelge bölümü var oraya kaydediyorsun.pek iyi bir anlatım olmadı sanırsam inşallah anlamışsındır.

nörüyonuzzz:27::27:
kimsecikler yok yineee:97:
bana kızanlar olmuşşşş galübüüüüü:61:
kızım var yanımda 2 gündür onla koşturup duruyoruz iş yerinde...
keyfime diyecek yokk,dermişimm...

yarın oruç tutumaya yeniden başlıcam inşallahh..
yediğimin içtiğimin hatti hesabı yokk..
çok salmışş durumdayımm...
çak fazla abartmıyorum ama menü saatlerim şşamışş duurmdaa son günelrde.
oruçluyken daha düzenliydim.

akşama yatılı misafirlerim var..
işte ele...
siz napmışınız bir bakemmm:51:

benn geldiim :52:
neler yyaptım nelerr :52:
pazwrdan 2 kilo dolmabiber aldım temizledim ipe dizdim astım balkonaa
2 kiloda dolmalık patlıcan daha hazırlayıp astım ipe
içleri ziyan olmasın patlıcanların somalide açlıktan insanlar ölüyo günah dedim ve oyduğum patlıcanların içlerini minik minik doğradım koydum balkona kurusun kışın pilavlara koyarım kabakta yapmıştım o şekilde minik minik
kışın sebzeli pilav yaparım dedimm :86:

canım maşallah.en güzelini yapmışsın...benimde evde biberlerim vardı yarın dolma yapayım ya gayet güzel olur.bu gün yapardım ama eşim akşama yemek hazırlamış sanırsam.artık yarına ben yaparım...

nörüyonuzzz:27::27:
kimsecikler yok yineee:97:
bana kızanlar olmuşşşş galübüüüüü:61:
kızım var yanımda 2 gündür onla koşturup duruyoruz iş yerinde...
keyfime diyecek yokk,dermişimm...

yarın oruç tutumaya yeniden başlıcam inşallahh..
yediğimin içtiğimin hatti hesabı yokk..
çok salmışş durumdayımm...
çak fazla abartmıyorum ama menü saatlerim şşamışş duurmdaa son günelrde.
oruçluyken daha düzenliydim.

akşama yatılı misafirlerim var..
işte ele...
siz napmışınız bir bakemmm:51:
hoşgeldin canım benim.hepimiz seni çok merak ettik allahtan iyisin birşey yok.ama kızdıkta keşke bir girip slm verip durumu söyleseydin herkes çok berak etti...kızınlada doya doya vakit geçirmişsindir ne mutlu sana..bende bugün kuzucuğumu çok özledim..

kukime geçmiş olsun diyorumm...
hügoma zihin açıklığı diliyorum..
loxime Allah kolaylık versin diyorumm..
nugiminnn geçmişşş doğum güününü kutluyorummmm...
ecrinle cimicimin bebişlerinden bir sıkıntıları yokmuşş gördüğüm kadarıyla..maşallahhh diyorummmm...
yecalemmmmii öpüyorumm.
yolimi de öpüyorumm....
neruşumaaa sevgilerimi gönderiyorumm..
kim kaldı...
bitti galiba...
herkese toptan öpücüklerrrrr

ecrinle cimicimin bebişlerinden bir sıkıntıları yokmuşş gördüğüm kadarıyla..maşallahhh diyorummmm...
yecalemmmmii öpüyorumm.
yolimi de öpüyorumm....
kim kaldı...
bitti galiba...

loxi olmasa hiç haberimiz olmayacak :95:
bu vakte kadar insan bi haber vermezmi :95:

yecalemmmmii öpüyorumm.
yolimi de öpüyorumm....
kim kaldı...
bitti galiba...

teşekkür ederimmmmmm...

loxi olmasa hiç haberimiz olmayacak :95:
bu vakte kadar insan bi haber vermezmi :95:

yaww zati doğru düzgün giren çıkan yokki yawww..
herkes bi taraflara dağılmışşş...
bende dimedimdii...
nese geldim iştee..
bağırıp çağırıyoooo benimm kızzz,koridor yankı yaptıkça daha çok bağırıyo:52:

Back
X