haklısın galiba...ama süreklide naz yapıncada sıkılıyorlar gene yapmıyorlar.bir süre iyiydim birden kötü oldumya ondandır.inşallah böyle devam eder.cimicim geçmiş olsun hayatım. tabi ki önemli olan sizsiniz. ama bak eşin seni düşünmüş. accık kendini acındır derken bunu kastetmiştim. sen iyiysen sana her zaman iş buyururlar işte dün hasta olduundan o hazırlamış yemegi.demek ki düşünüyo seni tatlım üzme kendini önemli olan da bu
günaydın hanımlar ..ne bu gene kimsecikler yokk.daha tatil bitmedimi neden bu kadar ıssız adaya döndü burası.herkes kilolarını verdimi yoksam:44:neyse ben kahvaltımı yazayım
1 kaşık aç karnına harnup pekmezi
1 bardak su
1 dilim denge light ekmek
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
domates salatalık
ucundan tahin pekmez
ara
1 tane activa
1 bardak greyfurt limon karışımı
cimcimem geçmiş olsun cnm.neden bukadar dokundu bu aşı sana acaba?genelde öle yapmaz sadece kolda hafif bir ağrı olur.
yolicim hoşgeldin sen nerelerdesin?
canım benim ben kızımda da yaptırdığımda 3 gün ateşler içinde yatıyordum bazı bünyeler kaldırmıyor.bu defada bulantı oluncada tahlil yaptılar gribal enfeksinyonla birleşmiş olabilir dedi bakalım öğleden sonra çıkacak tahliller.ya gerçekten buralar da çok sessiz ya pazartesi inşallah herkes gelir..