60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cimicim geçmiş olsun hayatım. tabi ki önemli olan sizsiniz. ama bak eşin seni düşünmüş. accık kendini acındır derken bunu kastetmiştim. sen iyiysen sana her zaman iş buyururlar işte dün hasta olduundan o hazırlamış yemegi.:69: demek ki düşünüyo seni tatlım üzme kendini önemli olan da bu
haklısın galiba...ama süreklide naz yapıncada sıkılıyorlar gene yapmıyorlar.bir süre iyiydim birden kötü oldumya ondandır.inşallah böyle devam eder.
günaydın hanımlar ..ne bu gene kimsecikler yokk.daha tatil bitmedimi neden bu kadar ıssız adaya döndü burası.herkes kilolarını verdimi yoksam:44:neyse ben kahvaltımı yazayım
1 kaşık aç karnına harnup pekmezi
1 bardak su
1 dilim denge light ekmek
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
domates salatalık
ucundan tahin pekmez
ara
1 tane activa
1 bardak greyfurt limon karışımı
cimcimem geçmiş olsun cnm.neden bukadar dokundu bu aşı sana acaba?genelde öle yapmaz sadece kolda hafif bir ağrı olur.
yolicim hoşgeldin sen nerelerdesin?

canım benim ben kızımda da yaptırdığımda 3 gün ateşler içinde yatıyordum bazı bünyeler kaldırmıyor.bu defada bulantı oluncada tahlil yaptılar gribal enfeksinyonla birleşmiş olabilir dedi bakalım öğleden sonra çıkacak tahliller.ya gerçekten buralar da çok sessiz ya pazartesi inşallah herkes gelir..

Merhaba kızlar..
Ben de 26 yaşındayım. dün tartıldığımda 69,3 kg olduğumu gördüm. Sanırım bu gruba uygun bir kilom var :) Yıllardır kendi kendine kilo veremeyen ama almayan bir yapım olmasına rağmen vücudumdan son derece rahatsızım. Sanki şöyle bi 5-6 kg versem hiçç fena olmayacak. Sanırım birlikten kuvvet doğar sözü çok doğru. Son yorumlar beni burada yazışarak kendimi daha sağlam takip edebileceğim izlenimi uyandırdı. Artık kaçamaklarımı gizli yapmayacağım! :)
Görüşmek üzere, Sevgiler herkese..

selam kızlar
yeni arkadaşlar hoşgeldi
hugocuk taşınma telaşında,
kalonchecim göreve başladı
yolandacık,berilcik,ecrincik burda
ecrin tatlım o boyoz çok yağlı çok güzel tadı ama
öyle yağlı şeyleri en azından tadımlık yemeğe çalış ;)

arada bir uğrayabiliyorum ama diyete devam
inş sağlıkla verceğiz kilocuklarımızı
kolay gelsin hepimizee :16:

slm arkadaşlar öğlen yemeğimi yedim de geldim:
pilav üstü haşlama et vardı 1 yemek kaşığı kadar eti yedim pilavı yemedim.
4 kaşık salata,
1 kase ayran çorbası,
2 dilim kepek ekmek,

slm ben geldim ama gene kimse yokk.bende pilatesimi yaptım geldim şimdi yeşil çayımı içiyorum
öğle yemeğim
6 kaşık taze fasulye
bir kase yoğurt

ardındn
şekersiz türk kahvesi ve sade soda

slm ben geldim ama gene kimse yokk.bende pilatesimi yaptım geldim şimdi yeşil çayımı içiyorum
öğle yemeğim
6 kaşık taze fasulye
bir kase yoğurt

ardındn
şekersiz türk kahvesi ve sade soda

hoş geldin canım benim.oh pilatesler yapılmış yemekler yenmiş.afiyet olsun.

hoşbulduk cnm benim saol.haklısın herkesin bünyesi farklı ve farklın sonuçlar veriyor aşıda.evet yaa artık herkes gelsin böle tadı tuzu olmuyor kendi kendimize yaızp çiziyoruz.kalabalık olunca daha çok gaza geliyoruz böle sanki daha mı rahatız gibib geliyor?:97:

günaydın hanımlar ..ne bu gene kimsecikler yokk.daha tatil bitmedimi neden bu kadar ıssız adaya döndü burası.herkes kilolarını verdimi yoksam:44:neyse ben kahvaltımı yazayım
1 kaşık aç karnına harnup pekmezi
1 bardak su
1 bardak şekersiz çay
2 dilim peynir
domates salatalık
ucundan tahin pekmez
ara
1 tane activa
1 bardak greyfurt limon karışımı
cimcimem geçmiş olsun cnm.neden bukadar dokundu bu aşı sana acaba?genelde öle yapmaz sadece kolda hafif bir ağrı olur.
yolicim hoşgeldin sen nerelerdesin?

Berilciğim ya bende cuma takım yarışmasına katılacağım galiba..yazıyorum ne yediğimi ne yaptıgımı kimse ilgilenmiyor benleeeeeeeeeeeee.:43:.....motive olamıyorum burda birinin takibine cok ihtiyacım var..:48:

Berilciğim ya bende cuma takım yarışmasına katılacağım galiba..yazıyorum ne yediğimi ne yaptıgımı kimse ilgilenmiyor benleeeeeeeeeeeee.:43:.....motive olamıyorum burda birinin takibine cok ihtiyacım var..:48:

yok cnm ilgilenirler de şuan zaten ilgilencek pek insan yok.herkes daha gelmedi daha tatilleri mi bitmedi yoksam bayram sonrası işlerimi çok yoğun bilmiyorum ama şuan bi ben bi cimcimem arada ecrin yolim geliyor bu kadar ama hafataya heralde daha kalabalık olur ozaman herkese ilgilenir sorularına cvp verir.sabret az kaldı.....ben burdayım nezamandır burda verdim kilolarımı hep:34:

Kızlar biliyor musunuz sizin sözünüzü dinledim ve 1 dilim bile olsa muhakkak her gün ekmek yemeye başladım. Ve ilk defa kendimi diyetteymişim gibi hissetmiyorum. Kasmıyorum, çok katı kurallar koymuyorum kendime ve buna rağmen 3 kilo verdim. Daha önce o kadar sıkardım kendimi, hem psikolojim etkilenirdi, mutsuz olurdum bi de üstüne kilo da veremezdim. Ayrıca bu yeni beslenme düzenimle kendimi o kadar zinde hissediyorum ki, becerebilirsem bunu yaşam tarzı haline getirmeyi düşünüyorum. Ooh oooh yandan... :66:

offf...insan reglden 3 kg alır mı arkadaşlar yaa.... her ay bıktım yaaa... bır ınıyorum bir çıkıyorum...58-61-58 61 :))) :92:

sıkıldım artık zayıflayacağım sizlerle malesef 60 ve ustu olaya basladım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrrr cok hastayımmm.. bi o kadar da sinirliyimm. takside aglaya aglaya geldimm adamlarr da acıya a cıya suratıma baktılar karnım burnumda. :43::43::43: sabah önce gebelik takibini yapan hastahaneye gittim afp sonuclarını aldım gayet güzeldi. sonra esimin yegeni bizde kaldıgı içinn onu aldım daha gitmedigi görümcemim evine götürdüm kahvaltıyı orda yapmıss olduk. sonrada normal hastahaneye kbb a gittim. bogazımın duvarı iltihap olmus nasıl oluyosa. balgam öksürük tıksırık vs mevcut. dönüştede kız sabah 8 de evden cıkck göremez diye onu kayınvalidemin kapısına kadar götürdümm elimde posetler de vardı eve gelmeye yola cıktım.. zaten yatmaya yer arıyorum bana surat astıgını da sölemiştimm bahane old kayınvalideme gitmedim. 5 dk sonra aradı benii.. bi sinirle basladı konusmaya ben sana ne yaptım kapıya kadar kızı getiriyosun sen cıkmıyosun ben oglumla kavga ettim cnm o benimm 3 gün sonra barısırım sen kötü olursun kendin bilirsin bilmem ne saydı saydı.. bende o gün simit keyfinde benle konusmadınızz dedim. oraya da geldinn sen sarılmayı sevmiyosun ama artık abarttınn yegenim geldi iki yanagımdan öptü sen nasılsın diye bile sormadın dedi. bende ben kimseye sarılmıyorum öpmüyorum sizede her zamankinden farklı davranmadım selam dedimm otururrken gayet de keyifliydim yüzüme bile bakmadınız dedimm. ben duymadım sende nasılsın anne diye sorsaydın tekrar dedi.bende sizinn arabada 3 kere evinize geldimm yüz buldunuzz diye laf ettiginizi de duymazdan geldim dedimm. sen de böle dedin sende böle dedin diye karsılıklı konustukk durdukk. hem laf ediyo hem arada ben seni seviyorum diyo. hastayımm gec oldu evde zaten yemek yok söledim ben yegenine de falan dedimm.. bende cok hastayımm esim öldü acım büyük vs vs deli etti beni.. sonrada kırılmadın insallah dedi ben sana kızımsın dedim hep bilmem ne kapttı .. zaten kendimi zor tutuyodum basladım yolun ortasında aglamaya.. cok kötüyümm ben cekememm böle seyleri iyi niyetli olsada.. benim yanımda kocama hakaret edincede kulagımı tıkayamamm sonra unutupp yüzyüze bakamam.. esyalarımı toplayıpp gidesim varr. demek evlilikk bundan zormus.. kıpırdayamıyorummmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlarrrr cok hastayımmm.. bi o kadar da sinirliyimm. takside aglaya aglaya geldimm adamlarr da acıya a cıya suratıma baktılar karnım burnumda. :43::43::43: sabah önce gebelik takibini yapan hastahaneye gittim afp sonuclarını aldım gayet güzeldi. sonra esimin yegeni bizde kaldıgı içinn onu aldım daha gitmedigi görümcemim evine götürdüm kahvaltıyı orda yapmıss olduk. sonrada normal hastahaneye kbb a gittim. bogazımın duvarı iltihap olmus nasıl oluyosa. balgam öksürük tıksırık vs mevcut. dönüştede kız sabah 8 de evden cıkck göremez diye onu kayınvalidemin kapısına kadar götürdümm elimde posetler de vardı eve gelmeye yola cıktım.. zaten yatmaya yer arıyorum bana surat astıgını da sölemiştimm bahane old kayınvalideme gitmedim. 5 dk sonra aradı benii.. bi sinirle basladı konusmaya ben sana ne yaptım kapıya kadar kızı getiriyosun sen cıkmıyosun ben oglumla kavga ettim cnm o benimm 3 gün sonra barısırım sen kötü olursun kendin bilirsin bilmem ne saydı saydı.. bende o gün simit keyfinde benle konusmadınızz dedim. oraya da geldinn sen sarılmayı sevmiyosun ama artık abarttınn yegenim geldi iki yanagımdan öptü sen nasılsın diye bile sormadın dedi. bende ben kimseye sarılmıyorum öpmüyorum sizede her zamankinden farklı davranmadım selam dedimm otururrken gayet de keyifliydim yüzüme bile bakmadınız dedimm. ben duymadım sende nasılsın anne diye sorsaydın tekrar dedi.bende sizinn arabada 3 kere evinize geldimm yüz buldunuzz diye laf ettiginizi de duymazdan geldim dedimm. sen de böle dedin sende böle dedin diye karsılıklı konustukk durdukk. hem laf ediyo hem arada ben seni seviyorum diyo. hastayımm gec oldu evde zaten yemek yok söledim ben yegenine de falan dedimm.. bende cok hastayımm esim öldü acım büyük vs vs deli etti beni.. sonrada kırılmadın insallah dedi ben sana kızımsın dedim hep bilmem ne kapttı .. zaten kendimi zor tutuyodum basladım yolun ortasında aglamaya.. cok kötüyümm ben cekememm böle seyleri iyi niyetli olsada.. benim yanımda kocama hakaret edincede kulagımı tıkayamamm sonra unutupp yüzyüze bakamam.. esyalarımı toplayıpp gidesim varr. demek evlilikk bundan zormus.. kıpırdayamıyorummmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

cnm benim bu kadar üzme kendini bu kaynanalar hep böle...söyler söyler sonra ben onu demedim etmedim deyip inkar ederler.benim kaynvalidemde öle.söler yapr böle böle yaptın derim ben öle demedim sen yalan sölüyosun sen çok fenasın der bide bana.o yüzde takma cnm.sen eşinle iyi olmaya bak..

ecrin canım aileler işin içine girince evlilik zor hae geliyor gerçekten. en iyisi yakın olmamak aslında. uzak olsun iyi olsun herkes. sen hamilesin kendini fazla üzme. kayınvaliden de keşke bu dönemde sana böyle yapmasa.

sen kaç kiloydun kaça düştün..çalışıyor musun?neler yaptın spor falan??sorularla boğarım adamı :))

cnm sen bana mı sordun?başkasına mı isim kullanmamışın alıntıda yapmamaışın o yüzden sorddddum.bana sorduysan söliyim.
ben burya ilk girdiğimde 68kg idi.tabi bunlar doğum kilolarıydı.benim ikiz oğluşlarım var.en son 57.4 idim şuan regliyim bitince bidaha tartılcam nasip olursa.çalışmıyorum cnm evdeyim.
burdakilerin sözünü dinledim herşeyden yedim ama ölçülü ve sık yedim.sporsuz olmuyor zaten.sporda pilates yapıyorum.arada start it up yapıyorum arada evde bisiklet biniyorum tabi şuan sıcakta ona binemiyorum.işte böle cnm takıl buraya kurtul kilordan.

cnm benim bu kadar üzme kendini bu kaynanalar hep böle...söyler söyler sonra ben onu demedim etmedim deyip inkar ederler.benim kaynvalidemde öle.söler yapr böle böle yaptın derim ben öle demedim sen yalan sölüyosun sen çok fenasın der bide bana.o yüzde takma cnm.sen eşinle iyi olmaya bak..

böyle olunca ona daha cok kızıyorum ben ama.. cünkü gitmeyelim dedikce cenazedenn beri oraya yapıstırdı beni. 2 ay hergün birlikteyiz. kavga etmeye falan da cekinmiyolar yanımda en son mesafe falan kalmadı.. yoksa degişen yok kayınvalidem sinirlenince patavatsızz bende tahammülsüz.. yüzgözz olduk. esimde barıscak 3 gün sonra kötü olan o zaten.. kestiripp atamıyorum herkese yaptıgım gibi.. :59:

ecrin canım aileler işin içine girince evlilik zor hae geliyor gerçekten. en iyisi yakın olmamak aslında. uzak olsun iyi olsun herkes. sen hamilesin kendini fazla üzme. kayınvaliden de keşke bu dönemde sana böyle yapmasa.

evet cok zormus:59: uzaklasamıyoruzz maalesef.. o hala acım var ben cok üzücü seyler yasadım diyo. bende kolay kolay kavgaya getirmemm olayı ama gelince susamıyorum. sırff o mutlu olsun diye tatill yapabilecegim tek zamanı onun köyünde kendimi sineklere yedirerek gecirdim:84::84::84:

günaydınnn daaa ayyyy k,mse yok burda yaaa... famir, hugocumm,yolanda, kalanchoe, nugya, neruda...... ve daha digerlerii nerelerdesinizzzzzz:58::58::58::58::58::58::58:

dün aksammm doktorun tavsiyesiylee tavuk suyuna limonlu sehriye corbası içtim. az sonra bi daha içicemm.. sabah ta ballı süt içtimm tabi sabahh denirse öglen demekk daha mantıklı:37: burnumm ve gözlerim akıyo sakır sakır.. içimm yanıyo ve öksürüyorum.. :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: görümcemm antibiyotik içme diyo kocam da yürü terle diyo:44::44: ama benn sadece yatmakk istiyorumm.. keske evde bi calısanım olsaydı bana corbamı götürürr getirirrdi:86:

Back
X