60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım geçmiş olsun. bence de hiçbir ilaç kullanma. bol bol yatıp dinlenmekten başka çaresi yok. yatmadan .önce de sıcak bişeyler iç terletir seni.
ben de bu sabah mükellef bir haftasonu kahvaltısı hazırladım. ama kendime herşeyden küçük porsiyonlar aldım tabağıma. abartmadım yani. bir de çok çay içerdim çayı azalttım. sanki o kadar acıkmıyorum. çay beni kansız bırakıyor hem. kuru meyveler yiyorum canım tatlı isteyince de.buraya yazdığım zaman kendimi sorumlu hissediyorum iyi oluyor.

slmlaaarrr herkeseeee....
şu an evimden yazıorum...alt kattaki komşuyla kablousz sınırsız internet paylaşımı yaptık daha doğrusu onun varmış ben dahil oldum ama gel velakin taaaaaaaaaaaaaa 2 blok öteden çeken internet benm salondan çekmiiii:43:ancak arka aodalardan yazabiliorum ama benmde arka odalarda eşyam yokkiii oyurup yazamam.
neyse komşuya söledim tmm hallederiz bizde şimdi misafrler var onlar gitsin bakarız bi çaresine didi bende ok didim..

gelelim ev işine. anlatmıştım tokiden ev tuttuk die temzlettik eşyaları aldık taşındık pazartesi gün. okuluma da başladım . öğretmen arkadaşlar hepsi çok genç en yaşlısı 35-40 yaşlarında benm yaşıtım bi kaç kişi var.
10 tane fln bayan 8-9 erkek hoca var.
ben tek ingilizceciyim bu yüzden full giricem derslere 29 saat dersim olucak bende isitiodum zatii. maaaşım artar hiç olmzsa.
eşim hala yanımda salı gün akşam bilkte konyaya döncez kardeşinn düğünü için.sonra pazar gün ben buraya eşim istanbula. hasret başlıycakkkk:43::43:
annem gelcek benle beraberrrr:70:bayramam kadar kalabilmeyi umud edior. sıkılmazsa eğer.
eşim hafta sonları gelmeye çalışcak 2- 3-4 haftada bir .
çok özliycem inşallah çabuk geçer bir sene...
burası çok doğal çok güzel amma velakin çok sessiz sakin bi yer.
sıkılma ihtimalim çok yüksek hafta sonları.
hafta içi zaten okul 3 de bitio eve geld,m yemek vs. derken bi saat internete baksam 1 saat tv 1 saaat kitap fln okusam zaten 10.30 da uykum gelio:58:
çok çabuk yoruluorumm.
hafta sonlarıda bi gün alışverişe fln ayırıım. merkeze gidip market aalışverişi fln. bi gün de temzlik ütü vs. derken umarım sıkılmam die tahmn ediorum.
bugün sıkıldım biraz mesela ama yapcak işimz yoktu normlde alışverişe gitmemiz lazım ama salı gün gitcez die bişi almadık.

geçmişi çok okuyamadım ama cimcicmemin kızı olcakmış sanırım Allah bağışlasın cnm ne güzel kız kardeşi olucak kızının.
ecrinin hassa hallerdeymiş sanırım aman cnm hiç üzülme boşver hamile hamile takma kimseyi kulağını tıkayıver.
kimse içinde eşinle aranı bozma sen sen ol eşinede sakın annen şöööle dedi bu bööle dedi die çok baskı yapma.ararnı bozma. sen eşinle iyi olduktan sonra dierlerine hiç bişi düşmez.
yoliicimmm senndemi eşinle ararn bozuk pek anlayamadım ama eeğer öleyse üüzme icim kendini sen akıllı kadınsın mantıklı davranmaınısını bilrsin.
fambık halen izinli sanırsam yarın gelcek. nugiii yok hiç görmedim.hugo ev mi taşıoo?
neruşde çalışıiii galibaaa?
başka kimsler nasıllar acep .herkeş iiyidir umarım. hepinizi öpüorum.
okulda internet var öğretmenlr odasıda ama klavye f o yüzden yazamıorum ama okuorum sizi arada:1:
görüşmez üzereeee :16::16:
geçmişi pek okuyamıorum. ama cimcicmenn kızı olcakmış sanırım

kalanchoe hayırlı olsun yeni okulun. nereye atandın? daha önce yazdıklarını görmemiştim. ben de ingilizce öğretmeniyim bu arada. yeni katıldım gruba.

saol cnm teşekkürler.:16:
erzincana atandım.
sende hoşgeldin. grup bu aralar sessiz malum bayram btti okullar açılıo taşinan tatilde olan vs .derken ama kısa sürede eski performansımızıa kavuşcağımıza inanıorum.
sende gü<elce verrisn kilolarını inşallah burada takılmaya devam edip sölediklerimizi yaptığınsürece kilo verememek gibi bi derdin olmayacak inşallah eğer başka sağlık sorunu yoksa tabi...
senn erde çalışıosun cnm?
kaç yıdır çalışısoun?nerdesin?
( çok soru sordum her zmanki gibi amma merak ettim:1:)

şu an evimden yazıorum...alt kattaki komşuyla kablousz sınırsız internet paylaşımı yaptık daha doğrusu onun varmış ben dahil oldum ama gel velakin taaaaaaaaaaaaaa 2 blok öteden çeken internet benm salondan çekmiiii:43:ancak arka aodalardan yazabiliorum ama benmde arka odalarda eşyam yokkiii oyurup yazamam.
neyse komşuya söledim tmm hallederiz bizde şimdi misafrler var onlar gitsin bakarız bi çaresine didi bende ok didim..

gelelim ev işine. anlatmıştım tokiden ev tuttuk die temzlettik eşyaları aldık taşındık pazartesi gün. okuluma da başladım . öğretmen arkadaşlar hepsi çok genç en yaşlısı 35-40 yaşlarında benm yaşıtım bi kaç kişi var.
ben tek ingilizceciyim bu yüzden full giricem derslere 29 saat dersim olucak bende isitiodum zatii. maaaşım artar hiç olmzsa.
eşim hala yanımda salı gün akşam bilkte konyaya döncez kardeşinn düğünü için.sonra pazar gün ben buraya eşim istanbula. hasret başlıycakkkk:43::43:
annem gelcek benle beraberrrr:70:bayramam kadar kalabilmeyi umud edior. sıkılmazsa eğer.
hafta içi zaten okul 3 de bitio eve geld,m yemek vs. derken bi saat internete baksam 1 saat tv 1 saaat kitap fln okusam zaten 10.30 da uykum gelio:58:
çok çabuk yoruluorumm.
hafta sonlarıda bi gün alışverişe fln ayırıım. merkeze gidip market aalışverişi fln. bi gün de temzlik ütü vs. derken umarım sıkılmam die tahmn ediorum.
bugün sıkıldım biraz mesela ama yapcak işimz yoktu normlde alışverişe gitmemiz lazım ama salı gün gitcez die bişi almadık.

geçmişi çok okuyamadım ama cimcicmemin kızı olcakmış sanırım Allah bağışlasın cnm ne güzel kız kardeşi olucak kızının.
ecrinin hassa hallerdeymiş sanırım aman cnm hiç üzülme boşver hamile hamile takma kimseyi kulağını tıkayıver.
kimse içinde eşinle aranı bozma sen sen ol eşinede sakın annen şöööle dedi bu bööle dedi die çok baskı yapma.ararnı bozma. sen eşinle iyi olduktan sonra dierlerine hiç bişi düşmez.
yoliicimmm senndemi eşinle ararn bozuk pek anlayamadım ama eeğer öleyse üüzme icim kendini sen akıllı kadınsın mantıklı davranmaınısını bilrsin.
fambık halen izinli sanırsam yarın gelcek. nugiii yok hiç görmedim.hugo ev mi taşıoo?
okulda internet var öğretmenlr odasıda ama klavye f o yüzden yazamıorum ama okuorum sizi arada:1:

Hayırlı olsun canım :) Eşinle de Allah kavuştursun :) Görev kutsaldır :40:
Ya topik ingilizcecilerle dolu ben de istiyorum öğrenmeyii :43: kurs işi olmayacak galiba :(

saol cnm teşekkürler.:16:
erzincana atandım.
sende hoşgeldin. grup bu aralar sessiz malum bayram btti okullar açılıo taşinan tatilde olan vs .derken ama kısa sürede eski performansımızıa kavuşcağımıza inanıorum.
sende gü<elce verrisn kilolarını inşallah burada takılmaya devam edip sölediklerimizi yaptığınsürece kilo verememek gibi bi derdin olmayacak inşallah eğer başka sağlık sorunu yoksa tabi...
senn erde çalışıosun cnm?
kaç yıdır çalışısoun?nerdesin?
( çok soru sordum her zmanki gibi amma merak ettim:1:)

inşallah canım. sen istediğin kiloya ulaşmışsın sanırım. ne güzel. tebrikler :) ben Urfadayım bu arada. 4. senem bu. merkezde bir ilköğretim okulundayım. siz de eşinle kavuşursunuz inşallah biran önce.

arkadaşlar yaklaşık 7 aydır burayı takıp ediyorum bazen yazıyorum bazense susuyorum tabı genelde susuyorum çünkü hem sağlık açısından hem de özel hayatım açısından çok zor gunler geçiriyorummmmm....

ecrın ve cimcimemi okudukça kendımı görüyorum...ben yaklşaık 1 yıllık evlıyım ama her ay aglayacak bi sorunum çıkıyo.ve ben eşimle 12 yıl flört etmiş olmama ragmen
bugun biraz dertleşim istedim çünkü gerçekten dipteyım artık....

ailelerin evliliğe laf batırması."biz çocuklarımızın mutluluğu için yaşıyoruz"demesine rağmen sürekli evliliğe çomak sokması bizi bu hale getirdi...

defalarca boşanmayı konuşan biz.dün yıne konuştuk.daha 1 yılımız bile dolmadann........eşim çok dogru bişey dedi bana"senin 6 gördugunu ben 9 goruyorum"dedi.eskiden sevgi ve toleransla aynı bakmaya çabaladığımız şeylerle ilgili şimdi bir damla sabrımız kalmamış...eşim "nasırlaştım artık sende tahammülsüzleştın"diyor....
ne zormuş BU EVLİLİK...

arkadaşlar yaklaşık 7 aydır burayı takıp ediyorum bazen yazıyorum bazense susuyorum tabı genelde susuyorum çünkü hem sağlık açısından hem de özel hayatım açısından çok zor gunler geçiriyorummmmm....

ecrın ve cimcimemi okudukça kendımı görüyorum...ben yaklşaık 1 yıllık evlıyım ama her ay aglayacak bi sorunum çıkıyo.ve ben eşimle 12 yıl flört etmiş olmama ragmen

ailelerin evliliğe laf batırması."biz çocuklarımızın mutluluğu için yaşıyoruz"demesine rağmen sürekli evliliğe çomak sokması bizi bu hale getirdi...

defalarca boşanmayı konuşan biz.dün yıne konuştuk.daha 1 yılımız bile dolmadann........eşim çok dogru bişey dedi bana"senin 6 gördugunu ben 9 goruyorum"dedi.eskiden sevgi ve toleransla aynı bakmaya çabaladığımız şeylerle ilgili şimdi bir damla sabrımız kalmamış...eşim "nasırlaştım artık sende tahammülsüzleştın"diyor....
ne zormuş BU EVLİLİK...

cnmm konusmazsann daha zor olurr . bende kimseye sikayett edemedigim içinn buraya yazıyorum sık sık.. sagolsun herkeste dinleyip cevap veriyorr:16::16::16: aileleri idare etmekk hakikatten zor kendi ailenn bile olsa yıllardırr bildiginnn esinle aralarında kalınıyo bazen. ama bununn altından tek basına kalkamazsınn esin azcık idare etmeli. simdi benim kociş odunlasıyo bazen mesela ama o olmasa dengeyi kuramayız. bugün o da kabul etti sürekli dipdibe getirerek hata yaptıgını. ayarı kacırdık dedi. cünkü bizim selam verme olayı bugün gündeme geldi yine halbuki ben kaynanam bana bosalınca konuyu astık sanıyodum.. görümcem demişş işte selam vermedi diye kızmıs falan aramıss diye.. esim bildigi halde konusmalarımızı (sikayet eder gibi anlatmadım tabi sadece annesinin bei ezemeyecegini belirttim) esimi annem aramıs mı benim haberim yok demiş. o zaman görümcem sasırmıs. eve de cıkmayınca aramıs küs mü diye demiş. hasta kız nasıl cıksın ona mı laf ediyo annem gece ben onu hastaneye götürdüm hanginizin haberi var falan demiş. ki bana kayınpederim annemin ona yaptıgını yapsa ben asla konusmam o kız oldugu için alttan alıyo konusmasa konusmaz demiş. nitekim akabinde kayınvalidem beni evden aradı nasılsın iyimisin vs diye:86: hııı arada da kuzeni laf tasır gibi olms esiminn cünkü esim ona arabada annem konustumu yengenle dedi o da yok daha cok benle konustu dedi.. orda sorduklarındada selam verdi mi diye yok halama selam vermedi demiş. kötü nyetli degildir heralde konuları bilmiyo cünkü ama yinede azcık ortalıgı karıstırmıss olmus. ama sonuc su kii esim beni ezdirseydi iş içinden cıkılmaz bi hal alırdı. cünkü ben o zaman inat yapar asla annesini aramazdım. o da biliyo. bi anda öle bi yaptı ki olayı kayınvalidem kendini daha suclu hisetti beni aradı ogluyla küs olmasına ragmen. senin de esininn arayıı idare etmesi lazım. cünkü agzınla kuss tutsan gelin gel,nn kayınvalide de kayınvalide. esinle konusmayı dene sen. o arayı idare ederse siz de daralmazsınızz. zaten kendi aranızdaki kavgalarınızz cözülürr illa bi tarafı cözdükten sonra. kavgasız gürültüsüz evlilik yok sanırım:59::48::48:

ne zormuş BU EVLİLİK...

canım bu sorunlar evlilikte hep var. evlenince birbirine tahammül azalıyor niyeyse. biz de başka nedenle hiç kavga etmeyiz. sadece kavgalarımız aileler yüzünden çıkar. ama devamlı bu konuları konuşmak ve tartışmak evlilkiği yıpratıyor inan. seninkiler şöyle benimkiler böyle derken işler uzuyor. bence boşanma konusunda da fazla konuşmayın. çünkü sadece konuşmada kalıyor genelde. öyle olunca da ciddiyeti ve önemi kalmıyor. evlilik düğün olayları çok taze olduğu için ilk yıl tartışmalar fazla olur. ama geçer zamanla. başka sorun yoksa boşanmayı hiç düşünme derim.

Genel olarak son 10 gündür, özellikle de son günlerde iyic3e bozmuş durumdayım. Bazen elimde olmayan sebeplerden bazen de benim yüzümden :( Kesinlikle kilo almışımdır, göbeğim çıktı hafiften :( Kendime gelmeliyim !!:43:

selam kızlar nasılsınız? :16::16:
size yazacak yüzüm olmadığı için buralara yazamadım :17::17::17::17: ramazan,bayram derken 71 kg oldum :30::30::30::14::14::14::14: kilo vermeye çalışırken almak felaket bir durum

Hugocuğum hamilelik nasıl gidiyor? çok özledim hepinizi cimcimesude,pepeti,neruda,yolanda....:16::16::16::16:

kızlarrrr cok hastayımmm.. bi o kadar da sinirliyimm. takside aglaya aglaya geldimm adamlarr da acıya a cıya suratıma baktılar karnım burnumda. :43::43::43: sabah önce gebelik takibini yapan hastahaneye gittim afp sonuclarını aldım gayet güzeldi. sonra esimin yegeni bizde kaldıgı içinn onu aldım daha gitmedigi görümcemim evine götürdüm kahvaltıyı orda yapmıss olduk. sonrada normal hastahaneye kbb a gittim. bogazımın duvarı iltihap olmus nasıl oluyosa. balgam öksürük tıksırık vs mevcut. dönüştede kız sabah 8 de evden cıkck göremez diye onu kayınvalidemin kapısına kadar götürdümm elimde posetler de vardı eve gelmeye yola cıktım.. zaten yatmaya yer arıyorum bana surat astıgını da sölemiştimm bahane old kayınvalideme gitmedim. 5 dk sonra aradı benii.. bi sinirle basladı konusmaya ben sana ne yaptım kapıya kadar kızı getiriyosun sen cıkmıyosun ben oglumla kavga ettim cnm o benimm 3 gün sonra barısırım sen kötü olursun kendin bilirsin bilmem ne saydı saydı.. bende o gün simit keyfinde benle konusmadınızz dedim. oraya da geldinn sen sarılmayı sevmiyosun ama artık abarttınn yegenim geldi iki yanagımdan öptü sen nasılsın diye bile sormadın dedi. bende ben kimseye sarılmıyorum öpmüyorum sizede her zamankinden farklı davranmadım selam dedimm otururrken gayet de keyifliydim yüzüme bile bakmadınız dedimm. ben duymadım sende nasılsın anne diye sorsaydın tekrar dedi.bende sizinn arabada 3 kere evinize geldimm yüz buldunuzz diye laf ettiginizi de duymazdan geldim dedimm. sen de böle dedin sende böle dedin diye karsılıklı konustukk durdukk. hem laf ediyo hem arada ben seni seviyorum diyo. hastayımm gec oldu evde zaten yemek yok söledim ben yegenine de falan dedimm.. bende cok hastayımm esim öldü acım büyük vs vs deli etti beni.. sonrada kırılmadın insallah dedi ben sana kızımsın dedim hep bilmem ne kapttı .. zaten kendimi zor tutuyodum basladım yolun ortasında aglamaya.. cok kötüyümm ben cekememm böle seyleri iyi niyetli olsada.. benim yanımda kocama hakaret edincede kulagımı tıkayamamm sonra unutupp yüzyüze bakamam.. esyalarımı toplayıpp gidesim varr. demek evlilikk bundan zormus.. kıpırdayamıyorummmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

evet cekip gitmek cok zor ama sıkma canını benımde su an canım cookk sıkkınnn:43::43::43::43: gecmıs olsun canım kendıne dıkkatet

çok çabuk yoruluorumm.

kukıcım herseyı halletmene sevındım ıyı olur ayrılıklar hasret bosver . hareketlı yerlerde yasayıp sessız yere gıtmekte bı acıdan ıyıdır canım sıkılsanda sabırr bızde yasdaık öle ilcelerde gercekten hava kararınca araba sesı duymak cok zor

size yazacak yüzüm olmadığı için buralara yazamadım :17::17::17::17: ramazan,bayram derken 71 kg oldum :30::30::30::14::14::14::14: kilo vermeye çalışırken almak felaket bir durum

Hugocuğum hamilelik nasıl gidiyor? çok özledim hepinizi cimcimesude,pepeti,neruda,yolanda....:16::16::16::16:

canım bende senın gıbıyım moral bozma yarın baslıycam ben saglıklı beslenmeye tıckerımı degıstırmıycem hıc:52:

evet cekip gitmek cok zor ama sıkma canını benımde su an canım cookk sıkkınnn:43::43::43::43: gecmıs olsun canım kendıne dıkkatet

kukıcım herseyı halletmene sevındım ıyı olur ayrılıklar hasret bosver . hareketlı yerlerde yasayıp sessız yere gıtmekte bı acıdan ıyıdır canım sıkılsanda sabırr bızde yasdaık öle ilcelerde gercekten hava kararınca araba sesı duymak cok zor

canım bende senın gıbıyım moral bozma yarın baslıycam ben saglıklı beslenmeye tıckerımı degıstırmıycem hıc:52:

pepetooo senı göeunce gırdım hemen:52:hangı dıyete baslıyorsun kız:52:

pepticiğim ben de ticker ımı değiştirmeyeceğim :52::52::52::52::52:

Hayırlı olsun canım :) Eşinle de Allah kavuştursun :) Görev kutsaldır :40:
Ya topik ingilizcecilerle dolu ben de istiyorum öğrenmeyii :43: kurs işi olmayacak galiba :(
saol cicim teşekkürler. olur olur sen yeterki iste. hayrdır kurstan neden vazgeçtin?

inşallah canım. sen istediğin kiloya ulaşmışsın sanırım. ne güzel. tebrikler :) ben Urfadayım bu arada. 4. senem bu. merkezde bir ilköğretim okulundayım. siz de eşinle kavuşursunuz inşallah biran önce.
evet cnm şükür 2010 da mezun oldum ilk yıl da atanamadım 1 yıl evde oturdum evlilik sonrası hızla aldığım kiloları 2 ayda geri verdim. 1 yıl atanamadım ama bana güzel kazançaları oldu bunun. kilo vermek ve umreye gitmek mesela. 2.si içinde çok mutluyum şükürler olsun herşeyde var bir hayr derler ya aynen ölee.
sende kısa süre ulaşırsın umarım hedefine.

ne zormuş BU EVLİLİK...
ahhh cnm ne denirki böle şimdi.biliorum seni arada yazıodun nickin tanıdık. umarım kısa sürede halledersinz sorunlarınızı. mutlu olursunuz.

hoşgeldin canım. olsun devam edersin eski tempona dönersin ve veririsin inş.

ah cnm ya ne biliym hele de istanbuldan buraya gelince bi tuhaf oldum.
beyşehir burda olsa il olur mutlaka.güya burası erzincanın en büyük ilçesi ama görsen konyanın bir mahallesi kadar.
ziraat bankası ptt telekom ilçe mem,kaymakamlık ,vs. var işte okadar çarşısı pazarı yok küçük bakkalımsı marketler var.ama insanları süper çok hürmetliler çok iyiler allaha şükğr güvenlik sorunu flnda yokokul müdürm müdür yardımcım süper insanlar. inşallah güzel olur herşey. tokiler yapılmış .allah tan da kaloriferli. herşeyi merkezden alıoruz zaten.olumlu yanları yok deil burası konyanın meramı gibi herkesin bağı bahçesi var yeşil bi yer zaten. meyve sebzeye kimse para vermio komşularda saolsun domates biber herşey getiiolar. köy sütü satılıo.tereyağ vs yumrta satılıo.
bellimi olur bi tavığı alır keser karatay diyeti yaparımm:60::60::60:
isteyen varsa kargoylan da yollarım heeee:60::60::60:yok yinede ilk atama için süper bi yerdeyim geçici olarak kalacağımı düşünerek hiç moralimi bozmuorum :61:
zaten annem gelicek bayrama kadar kalıcak yanımda inş. kurban bayramından sonrada 2 ay sonra yarı yıl tatili zaten . sonra arada bi kaç günlükde rapor patlattımmı bitti gttii işte 1 sene...
böle yollardan geçilmeden olmuo işte.
sen mesela memleketindesin şu a ama sende kimbilir nerelerde kaldın benm gibi.
ne demişler dert çekmeden bal yenmezmişş...

saol cicim teşekkürler. olur olur sen yeterki iste. hayrdır kurstan neden vazgeçtin?

...

Vazgeçmedim ama kurslar pahalı. Halk eğitimde de seviyeme uygun kurs açılır mı, açılırsa ne kadar faydalı olur şüpheliyim. Kursa gideceğime İngiltereye giderim daha iyi be :37:

kalanchoecim çok teşekkür ederim tatlım bugün başladım inşallah artık istediğim kiloya gelene kadar hedefimden vazgeçmem..sizleri çok özlemiştim zaten buraya dönmeyi çok istedim de ne yüzle döneceğim dedikçe daha da kilo aldım en sonunda döndümm:16::16::16:

Kızlar geçen yaz 52 kiloydum ve şimdi tam 66 kiloyum ve kıyafetlerimin neredeyse hepsi dar gelmeye başladı ve kendimi çok kötü hissediyorum..Çikolaya karşı bi bağımlılığım var ben bu yüzden olduğunu düşünüyorumm.Lütfen yardım edin nereden başlamalıyım ne yapmalıyım?Şu ana kadar ciddi bir diyet programna hiç başlamadım o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum...

Kızlar geçen yaz 52 kiloydum ve şimdi tam 66 kiloyum ve kıyafetlerimin neredeyse hepsi dar gelmeye başladı ve kendimi çok kötü hissediyorum..Çikolaya karşı bi bağımlılığım var ben bu yüzden olduğunu düşünüyorumm.Lütfen yardım edin nereden başlamalıyım ne yapmalıyım?Şu ana kadar ciddi bir diyet programna hiç başlamadım o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum...

İlk kez mi kilo alıyorsun canım?
Spora başlamanı ve abur cuburu kesmeni öneriyorum ik etapta. Sen yediklerini yaz biz sana yardımcı oluruz. Şöyle yapsan daha iyi olur, şunu yesen daha iyi olur gibi.

İlk kez mi kilo alıyorsun canım?
Spora başlamanı ve abur cuburu kesmeni öneriyorum ik etapta. Sen yediklerini yaz biz sana yardımcı oluruz. Şöyle yapsan daha iyi olur, şunu yesen daha iyi olur gibi.

Bu kadar ciddi şekilde ilk defa kilo alıyorum..
Genellikle yemeği fazla kaçırdığım oluyor ama bunun nedeni de hep abur cubur.Daha da iştah açıyor.Abur cuburu kesebilirim ama baska neler yapabilirim?Spor olarak her gün toplam 1 saat yürüyorum ama yeterli midir bilmiyorum.

Back
X