slmlaaarrr herkeseeee....
şu an evimden yazıorum...alt kattaki komşuyla kablousz sınırsız internet paylaşımı yaptık daha doğrusu onun varmış ben dahil oldum ama gel velakin taaaaaaaaaaaaaa 2 blok öteden çeken internet benm salondan çekmiiii

ancak arka aodalardan yazabiliorum ama benmde arka odalarda eşyam yokkiii oyurup yazamam.
neyse komşuya söledim tmm hallederiz bizde şimdi misafrler var onlar gitsin bakarız bi çaresine didi bende ok didim..
gelelim ev işine. anlatmıştım tokiden ev tuttuk die temzlettik eşyaları aldık taşındık pazartesi gün. okuluma da başladım . öğretmen arkadaşlar hepsi çok genç en yaşlısı 35-40 yaşlarında benm yaşıtım bi kaç kişi var.
10 tane fln bayan 8-9 erkek hoca var.
ben tek ingilizceciyim bu yüzden full giricem derslere 29 saat dersim olucak bende isitiodum zatii. maaaşım artar hiç olmzsa.
eşim hala yanımda salı gün akşam bilkte konyaya döncez kardeşinn düğünü için.sonra pazar gün ben buraya eşim istanbula. hasret başlıycakkkk

annem gelcek benle beraberrrr

bayramam kadar kalabilmeyi umud edior. sıkılmazsa eğer.
eşim hafta sonları gelmeye çalışcak 2- 3-4 haftada bir .
çok özliycem inşallah çabuk geçer bir sene...
burası çok doğal çok güzel amma velakin çok sessiz sakin bi yer.
sıkılma ihtimalim çok yüksek hafta sonları.
hafta içi zaten okul 3 de bitio eve geld,m yemek vs. derken bi saat internete baksam 1 saat tv 1 saaat kitap fln okusam zaten 10.30 da uykum gelio

çok çabuk yoruluorumm.
hafta sonlarıda bi gün alışverişe fln ayırıım. merkeze gidip market aalışverişi fln. bi gün de temzlik ütü vs. derken umarım sıkılmam die tahmn ediorum.
bugün sıkıldım biraz mesela ama yapcak işimz yoktu normlde alışverişe gitmemiz lazım ama salı gün gitcez die bişi almadık.
geçmişi çok okuyamadım ama cimcicmemin kızı olcakmış sanırım Allah bağışlasın cnm ne güzel kız kardeşi olucak kızının.
ecrinin hassa hallerdeymiş sanırım aman cnm hiç üzülme boşver hamile hamile takma kimseyi kulağını tıkayıver.
kimse içinde eşinle aranı bozma sen sen ol eşinede sakın annen şöööle dedi bu bööle dedi die çok baskı yapma.ararnı bozma. sen eşinle iyi olduktan sonra dierlerine hiç bişi düşmez.
yoliicimmm senndemi eşinle ararn bozuk pek anlayamadım ama eeğer öleyse üüzme icim kendini sen akıllı kadınsın mantıklı davranmaınısını bilrsin.
fambık halen izinli sanırsam yarın gelcek. nugiii yok hiç görmedim.hugo ev mi taşıoo?
neruşde çalışıiii galibaaa?
başka kimsler nasıllar acep .herkeş iiyidir umarım. hepinizi öpüorum.
okulda internet var öğretmenlr odasıda ama klavye f o yüzden yazamıorum ama okuorum sizi arada

görüşmez üzereeee

geçmişi pek okuyamıorum. ama cimcicmenn kızı olcakmış sanırım