60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm arkadaşlar nasılsınız bugün okadar şiddetli baş ağrım varki ekrana bakamadığım için hiç açmadım bir bakıp çıkacağım.şimdi yemeğimi yedim.1 kase mercimek çorbası,
5-6 kaşık kadar fırında sebze etli,
200 ml ayran,
1 küçük dilim karpuz,
1 küçük sandiviç ekemği doymadım 2 dilimde kepek ekmek yedim.

bu sabah ayrıntılı ultrasoyon çektirdim.4 boyutludan doktor bebişimi gösterdi çok tatlıydı net göremedim gerçi sürekli elleri yüzündeydi birde gözlerini ovuyordu.ama genede çok sevindim ya heyecanlandım hatta.herşey gayet güzel dedi.herhangi bir anormallik yokmuş gayet sağlıklıymış.allahtan başka ne isteyebilirim ki.

kalanchoecim çok teşekkür ederim. öyle yapacağım gibi görünüyor. sınıf açılsın da giderim ben hiç sorun değil :) bu arada ne süper gitmesi ya bozum son günlerde.ama bugün bomba gibiym. 10 gün telafi edilir. ya yine 8 ay bozup 8 kilo alsaydım :37: 40 dk spor yaptm şu an da limon suyu ilaveli yeşil çayımı içiyorum efenim. :64:

herkese merhaba kızlar.umarım herkes iyidir. yemek düzenim pek yerine girmedi hala. ama gene de sabah yediklerimi yazıyım
evden çıkmadan bir dilim ekmek üzerine biraz kaşar peyniri
okulda bir açma
öğlen yemeklerini ihmal ediyorum
bu arada soğan suyu içmeye başladım. hamile kalmaya da yardımcı oluyormuş. dua edin de bu ay hamile kaliyim :)
kalanchoe kilo verme konusunda senden hevesleniyorum ben de. durmak yok. yola devam:)

Merhaba kızlar...

Kukuletam görev yerine gitmiş işe başlamışsın.. hayırlı olsun hayatım...

Hugocuk da taşınmış sanırım.. Senin de yeni evin hayırlı olsun..

Cimcime ecrin sizin de kızınız oluyormuş.. yufffiiii.. benim oğlum olduğundan kızı olanlara çok seviniyorum..

Fambık, Yolanda, nugi, neruş nerde yahu...
Başka da unuttuğum kimse var mı bilemedim...

Merhaba kızlar...

Kukuletam görev yerine gitmiş işe başlamışsın.. hayırlı olsun hayatım...

Hugocuk da taşınmış sanırım.. Senin de yeni evin hayırlı olsun..

Cimcime ecrin sizin de kızınız oluyormuş.. yufffiiii.. benim oğlum olduğundan kızı olanlara çok seviniyorum..

Fambık, Yolanda, nugi, neruş nerde yahu...
Başka da unuttuğum kimse var mı bilemedim...
canım benim hoş geldin....evet 2.kızım geliyor bende kızları çok seviyorum..

Ralow canım ben diyetisyen kontrolünde verdim kiloyu ama buradaki arkadaşlarım olmasaydı biraz zordu tabi..
Daha verilecek kilom var.. sen de yediklerini içtiklerini yaz burada yorumlarız. gerçi ramazanla beraber ıssızlaşan topiğimiz daha kendine gelememiş ama umarım geri dönerler..

mrb hosgeldin cnm ben bugun

sabah 1 kase müsli
yesilcay bu kaDAR ara ögündede 1 tane elma yicem
:35:

Canım benim böyle kahvaltılar değil de peynirli, domatesli, biberli renkli kahvaltılar yapıyoruz.. sağlıklı beslenmek lazım.. senin yediğim çok az bence...

Günaydın :) Yeni haftada yeni bir sayfa açmak istedim tekrar.
Kahvaltı: 1 yumurta, 1 kepek ekmeği, 1 kk peynir, şekersiz çay, domates, salatalık
ara: 1 küçük boy elma.
Birazdan Leslie teyze ile yürüyeceğim yeşil çay ve metabolizma çayımı içeceğim. Herkese güzel bir gün diliyoruum :) :66:

Afiyet olsun canım benim süper kahvaltı..

ben geldimmmmmm:3::3:
sabah okula gittim geldim.
kaç kiloyum naptın bende bilmiorum valla yeme düzenm yeni yeni oturuo ara öğün möğün yok.sabahları genelde tost yiorum. yemek yapmaya başladm evde de abur cuburda pek yemiorum ama şu aralar çekirdek çitliorum bide yulaflı yada üzümlü kepekli büsküviler yiorum ama şekerli işte.
ama okulagiderken yürüorum çok uzzak deil ama hafifi yokuş gibi meyilli bi yol nefes nefese kalıorum bazen yavaş yürümeyi bilmediğim için:1:gelirken öğretmen arkadaşların arabaları olanlar var onlarla dönüorum. bide bu ara hep koştrdum ev ve okul işleri için kilo aldığımı sanmıorum inş. öledir.
eşim plates topumu da şişrdi herşey hazır ders programım belli olsun pilatese düzenli olarak devam edicem inş.çok özledim. kötü hissediorum kendimi spor yapmadığım zmanalr özellkle pilates.
işte böööle.
yarın akşam konyaya gidioruz eşimle eşimn kardeşişnn düğünü için. pazar gün annemle gelcem ben eşimede istanbula döncek inş. :58:
fambık gelmedimi daha nugide yokkkk:44:
hugoda taşındı galiba. herkesler gelemedi bi türlü yaw hadin garii özledik birbirimziiii:5::5:

Kukuletam canım benim ya... kilo almamışsındır sen bayağ bi hareketli geçti hayatın şimdi..
ben 2 hafta fena cozuttum ama...

slm arkadaşlar nasılsınız bugün okadar şiddetli baş ağrım varki ekrana bakamadığım için hiç açmadım bir bakıp çıkacağım.şimdi yemeğimi yedim.1 kase mercimek çorbası,
200 ml ayran,
1 küçük dilim karpuz,

bu sabah ayrıntılı ultrasoyon çektirdim.4 boyutludan doktor bebişimi gösterdi çok tatlıydı net göremedim gerçi sürekli elleri yüzündeydi birde gözlerini ovuyordu.ama genede çok sevindim ya heyecanlandım hatta.herşey gayet güzel dedi.herhangi bir anormallik yokmuş gayet sağlıklıymış.allahtan başka ne isteyebilirim ki.

Afiyet olsun cimcime..
bebişini de görmüşsün gözünaydın...

herkese merhaba kızlar.umarım herkes iyidir. yemek düzenim pek yerine girmedi hala. ama gene de sabah yediklerimi yazıyım
evden çıkmadan bir dilim ekmek üzerine biraz kaşar peyniri
okulda bir açma
öğlen yemeklerini ihmal ediyorum
bu arada soğan suyu içmeye başladım. hamile kalmaya da yardımcı oluyormuş. dua edin de bu ay hamile kaliyim :)
kalanchoe kilo verme konusunda senden hevesleniyorum ben de. durmak yok. yola devam:)

Canım benim kilo vermek istiyorsun ama açma yiyerek olmaz bu iş.. sağlıklı ve dengeli beslenmek lazım...

pepetooo senı göeunce gırdım hemen:52:hangı dıyete baslıyorsun kız:52:

canım ben hemen yazıp cıkınca senı gormedım valla dukan yapcaktım m. kushanın hızlı bı dıyetı var onu yapımm dedım sonra cok sacma geldı ya ben saglıklı beslenerek 3 ayda spor yokkken hafıf egzersızle 13 kılo vermıstım şimdide saglıklı beslenmelıyım ben nıye kılo veremedıgımı bılıyorum da ıtıraf edemıyorum yani cıkolata bıskuvi kızımın cerezlerını hüpletiyorum sonrada ayy ben kılo veremıyorum dıyorum aslında onları yemesem verıyorum ya simdi normla dıyetıme lısteme basladım canım öptüm seni:54:

saol cicim teşekkürler. olur olur sen yeterki iste. hayrdır kurstan neden vazgeçtin?

evet cnm şükür 2010 da mezun oldum ilk yıl da atanamadım 1 yıl evde oturdum evlilik sonrası hızla aldığım kiloları 2 ayda geri verdim. 1 yıl atanamadım ama bana güzel kazançaları oldu bunun. kilo vermek ve umreye gitmek mesela. 2.si içinde çok mutluyum şükürler olsun herşeyde var bir hayr derler ya aynen ölee.
sende kısa süre ulaşırsın umarım hedefine.

ahhh cnm ne denirki böle şimdi.biliorum seni arada yazıodun nickin tanıdık. umarım kısa sürede halledersinz sorunlarınızı. mutlu olursunuz.

hoşgeldin canım. olsun devam edersin eski tempona dönersin ve veririsin inş.

ah cnm ya ne biliym hele de istanbuldan buraya gelince bi tuhaf oldum.
beyşehir burda olsa il olur mutlaka.güya burası erzincanın en büyük ilçesi ama görsen konyanın bir mahallesi kadar.
ziraat bankası ptt telekom ilçe mem,kaymakamlık ,vs. var işte okadar çarşısı pazarı yok küçük bakkalımsı marketler var.ama insanları süper çok hürmetliler çok iyiler allaha şükğr güvenlik sorunu flnda yokokul müdürm müdür yardımcım süper insanlar. inşallah güzel olur herşey. tokiler yapılmış .allah tan da kaloriferli. herşeyi merkezden alıoruz zaten.olumlu yanları yok deil burası konyanın meramı gibi herkesin bağı bahçesi var yeşil bi yer zaten. meyve sebzeye kimse para vermio komşularda saolsun domates biber herşey getiiolar. köy sütü satılıo.tereyağ vs yumrta satılıo.
bellimi olur bi tavığı alır keser karatay diyeti yaparımm:60::60::60:
isteyen varsa kargoylan da yollarım heeee:60::60::60:yok yinede ilk atama için süper bi yerdeyim geçici olarak kalacağımı düşünerek hiç moralimi bozmuorum :61:
zaten annem gelicek bayrama kadar kalıcak yanımda inş. kurban bayramından sonrada 2 ay sonra yarı yıl tatili zaten . sonra arada bi kaç günlükde rapor patlattımmı bitti gttii işte 1 sene...
böle yollardan geçilmeden olmuo işte.
sen mesela memleketindesin şu a ama sende kimbilir nerelerde kaldın benm gibi.
ne demişler dert çekmeden bal yenmezmişş...

canım ınsallh hersey ıyı olur senın gonlun temız bende hep ıyılerle karsılastım Allh a sukur orda sıkılacaksın ama bı iki arkadsın oldumu zevklı de olur gelip gidersin ben ılk huyuge atandım- hep konyadaydım ama ıssız yerlerdı olsun ayrı guzellıgı var canım ya eşinle sevgılı gıbı olceksınız ne guzel bulusma anları cok guzel olcak emın ol birleşipte 5 -6 sene sonra ah ahh keske erzıncandakı gıbı olsak dıyceksınız kavga edemıyceksınız yanı tartısamıycaksınız hep özlem hep hasret bulusma anları iple cekılcek bısde 4-5 saat ara vardı cok özlem oluyodu
balımm sana ne olduu.. allah ım kimi görsem bi terslik gidiyor bu ara:26::26::26: basımm catlıcak galiba kızlarrrr:58::58::58:
ay klasık odun erkeklik . kardesım petrol müh. kazandı. annemlere de dedımkı cumartesı gelınde kardesım gıtmeden bıdaha gelemez o mangal yapalım pikniğe gidelim dedım . eşimde bizim aileden bırı gelse suratın duserde kendı anan gıle mangal yaparsında alsın gelsınler etlerını vs vs. ayrıca eşimin ailesi hıç gelmezler düşünce 0 gelıncede tatlıma kadar yaparım. neyse geldıler pikniğimize gıttık. kardeslerım 2 tanedır ve erkekdır bilgisayra takıldılar amerıkada kuzenım var onunla msn görustuler vay efendım cok yazcak kota dolcak bıraksın su kardeslerınbilgisayrlamı dogdu bunlar vs vs dedi. ama hep bana dıyo annemler duymuyo benı gerıyo. sonra eşimle kardesım yarıs yaptılar ben senı yenerım tarzı koşu kardesım eşimi yendı iyice sınırlendı benı göbeklendırdın evden salmadın cocuk bakmaktan siştim vs vs. birde annemler ev aldı hedıye almadım henuz hıç hedıyeden bahsetmıyo benımde bı yatak örtüm vardı bekarken almıstım takımıma uymayınca kalmıstı annemde cok begenırdı onu hedıye etcem dedım eşim de ne dese tepsı alsana:37: annem bu hu huu dedım. son nokta olarakta annemler gıttıler ve eşim bana senın kardesın öküz dedı bende senın kardesınde salak ben salak dıyomuyum sen de benım kardesıme dıyemezsın dedım tartıstık agladım sımdı kusum gece geldı sarıldı yok dedım uykum var::37: meseleye bakarmısın bışi yok aslında sorun cıkardı cocuk gıbı vallahi evlilik dert ya

Gü Nay DIN cici kızlar...
sonunda ben geldim....
Nasılsınız bakalım.. neler var.. kimler var..
Geçmişe bakamadım hiç..
Bi gidip bakim neler yapmışsınız ben yokken..

nasılsın yclllmmmöptüm sennnii zayıfladınmı kızz

200 ml ayran,
1 küçük dilim karpuz,

ne guzel canım ya bebıkı görmek . bazen derımkı bu hayat ımtıhan dunyası ya allahım cocuklaraımıza bısı vermesın hastalıkla ımtıhan etmesınde bızı varsın bu kayınnalar bızım ımtıhanımz olsun sende hıc uzme bak sen 2. annesın artık ne mukemmmel bısey sırtın asla yere gelmez :79:

kızlar ben 3 gün izinliyim kızım birinci sınıfa başladı okula getirip götürücem merak etmeyin beni hepinizi öptümmm

Ah ah... 3 ayda sağlıklı beslenme ve hafif egzersizle 13 kilo vermek... Nerdee... Kendimi parçaladım 5-6 kiloya bile doğru dürüst ulaşamadım.. :85::85:

nasılsın yclllmmmöptüm sennnii zayıfladınmı kızz

İyiyim canım benim.. sen nasılsın...
Ya işte zayıfladım sayılır ama 55 lerde takıldım kaldım..
Tiroit lerim gene bozuldu.. arada 1,5 kilo falan aldım..
Bakalım ya...2 hafta sonra diyetisyene gideceğim tekrar.. ne diyecek...

sirkeli su

sabah
1 yumurta
1 dlim ekmek
1 salatalık
1 domates

ara yesil çay

öğle
1 yumurta
4 kasık kabak yemeği
1.5 ekmek
domates

ara kahve

ay klasık odun erkeklik . kardesım petrol müh. kazandı. annemlere de dedımkı cumartesı gelınde kardesım gıtmeden bıdaha gelemez o mangal yapalım pikniğe gidelim dedım . eşimde bizim aileden bırı gelse suratın duserde kendı anan gıle mangal yaparsında alsın gelsınler etlerını vs vs. ayrıca eşimin ailesi hıç gelmezler düşünce 0 gelıncede tatlıma kadar yaparım. neyse geldıler pikniğimize gıttık. kardeslerım 2 tanedır ve erkekdır bilgisayra takıldılar amerıkada kuzenım var onunla msn görustuler vay efendım cok yazcak kota dolcak bıraksın su kardeslerınbilgisayrlamı dogdu bunlar vs vs dedi. ama hep bana dıyo annemler duymuyo benı gerıyo. sonra eşimle kardesım yarıs yaptılar ben senı yenerım tarzı koşu kardesım eşimi yendı iyice sınırlendı benı göbeklendırdın evden salmadın cocuk bakmaktan siştim vs vs. birde annemler ev aldı hedıye almadım henuz hıç hedıyeden bahsetmıyo benımde bı yatak örtüm vardı bekarken almıstım takımıma uymayınca kalmıstı annemde cok begenırdı onu hedıye etcem dedım eşim de ne dese tepsı alsana:37: annem bu hu huu dedım. son nokta olarakta annemler gıttıler ve eşim bana senın kardesın öküz dedı bende senın kardesınde salak ben salak dıyomuyum sen de benım kardesıme dıyemezsın dedım tartıstık agladım sımdı kusum gece geldı sarıldı yok dedım uykum var::37: meseleye bakarmısın bışi yok aslında sorun cıkardı cocuk gıbı vallahi evlilik dert ya

ne guzel canım ya bebıkı görmek . bazen derımkı bu hayat ımtıhan dunyası ya allahım cocuklaraımıza bısı vermesın hastalıkla ımtıhan etmesınde bızı varsın bu kayınnalar bızım ımtıhanımz olsun sende hıc uzme bak sen 2. annesın artık ne mukemmmel bısey sırtın asla yere gelmez :79:
canım benim gerçekten eşin bayağı bir takmış ailene.gereksiz şeyleri sunmuş ortaya ama sen canını sıkma boş ver.bende evi illa taşıyalım diyiyorum eşime oda neden bu kadar ısrarcısın dedi bende kızşın ailemi yanıma getirmeyi düşünüyorum bütün yaz sizinkiler vardı kışıda bizimkilerlerle geçirereyim dedim hiç ses çıkarmadı.vlla keyfi bilir ben onunkileri çok çektim birazda o çeksin gerçi benim ailem pek ses çıkarmazlar birşeyede karışmazlar.
sıcak bir ev hem bebişlerim için hemde ailem için istiyorum her kış annem soba yakmaktan artık mahvoluyor bir kışıda rahat geçirsin isterim.zaten bende evde olurum...

artık hiç kimseyi takmıyorum buna eşimde dail.ben çocuklarım için uğraşacağım herşeyim onlar onlar iyi olsun bende iyi olurum allah eksikliklerini vermesin...

Son düzenleme:
kızlar ben 3 gün izinliyim kızım birinci sınıfa başladı okula getirip götürücem merak etmeyin beni hepinizi öptümmm

hayırlı olsun canım kızına basarılar. bızde basladık mınıklarle benımde 2 bırıncı sınıf öğrencim, 3tane 2 . sınıf var 4 tenade 33. sınıf öğrencim var :52:

İyiyim canım benim.. sen nasılsın...
Ya işte zayıfladım sayılır ama 55 lerde takıldım kaldım..
Tiroit lerim gene bozuldu.. arada 1,5 kilo falan aldım..
Bakalım ya...2 hafta sonra diyetisyene gideceğim tekrar.. ne diyecek...

canım bı veremdım bende aldım bırazda tıckerımı degıstırmıycem. vercem ya uff sıkıldım ya

ben geldimmmmmm:3::3:
sabah okula gittim geldim.
kaç kiloyum naptın bende bilmiorum valla yeme düzenm yeni yeni oturuo ara öğün möğün yok.sabahları genelde tost yiorum. yemek yapmaya başladm evde de abur cuburda pek yemiorum ama şu aralar çekirdek çitliorum bide yulaflı yada üzümlü kepekli büsküviler yiorum ama şekerli işte.
ama okulagiderken yürüorum çok uzzak deil ama hafifi yokuş gibi meyilli bi yol nefes nefese kalıorum bazen yavaş yürümeyi bilmediğim için:1:gelirken öğretmen arkadaşların arabaları olanlar var onlarla dönüorum. bide bu ara hep koştrdum ev ve okul işleri için kilo aldığımı sanmıorum inş. öledir.
eşim plates topumu da şişrdi herşey hazır ders programım belli olsun pilatese düzenli olarak devam edicem inş.çok özledim. kötü hissediorum kendimi spor yapmadığım zmanalr özellkle pilates.
işte böööle.
yarın akşam konyaya gidioruz eşimle eşimn kardeşişnn düğünü için. pazar gün annemle gelcem ben eşimede istanbula döncek inş. :58:
fambık gelmedimi daha nugide yokkkk:44:
hugoda taşındı galiba. herkesler gelemedi bi türlü yaw hadin garii özledik birbirimziiii:5::5:
ah kukimm vahhh kukkimmmm
daze örtmenimmm benimm...
hayırlı olsun yeni işin dadlummmmm benimmm,çok iyi dil bilen öğrenciler yetiştir inş,benim gibi cahil cühelaaaa insanları salma topluma:)))sana dua edennnn öğrencilerin ossun inşş..

Afiyet olsun canım...

FAMBIK gördüm seni sobe...:60::60::60::60:
yakalandımm:96:

fambik napan canım yaaa verdın kıloları tabı bu tatılde ıyısın
heeee verdimmmm pek iyiyimm sorma...
her tatil bana kilo olarak geri dönüyor.
eşimin memleketinde 9 günde 2 kilo aldım geldimm...
şimdi onu vermeye çalışıyorummmmm:97:

sirkeli su

sabah
1 yumurta
1 dlim ekmek
1 salatalık
1 domates

ara yesil çay

öğle
1 yumurta
4 kasık kabak yemeği
1.5 ekmek
domates

ara kahve
küselllll:65:

benim menüm ise şöle oldu
1,5 dlm trabzorn eppeği
2 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 tk reçel(gül ve kaysıı)
1 çk tereyağ

ara
1 şekerrli türk kahvesi(hiçççç sevmem ama arkadişşşş yapmışş içtim işte mecburen)

öğle
5-6 yk kabaklı neruşşşş yemeği
1,5 dlm trabzon eppeği
230 ml ayran

ara
1 küçük salkım üzümmm

Back
X