60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr..
artık bende karataycıyımmm:9:
kendime göre oluşturduğum karatay tabi.
1 ay kadar da bu diyeti yapayım bakalımm neler olicik:97:

modifiye karatay diyetimin ilk günü...
sabah
1 kupa yarım yağlı tarçınlı süt(evde normal süt yoktu)
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
3 ceviz
4 gün kurusu kayısı
küçük dilim köy ekmeği(içinde buğday ve çavdar unu var)
2 yumurtadan az pişmiş omlet

dün akşamı yazmıcam :/ balık rakı sofrası işte, mezeler, çupra, iki kadeh de rakı. ama sabah tartıya baktım herhangi bi değişiklik yok sevindim :)

sabah 07:30
maydanoz
3 tane zeytin
1 ufak salatalık
1 kk beyaz beynir
1 dilim çemensiz pastırma
1 dilim dilimlenmiş ligth kaşar peyniri
1 fincan şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim reçelli kepek ekmeği

yerken bu kadar çok gelmiyo da, yazarken ne çok yemişim diye düşündürüyo :/ yazmak iyiymiş o yüzden anladım ki. neyse kahvaltıdan biraz çıkarma yapmam fena olmucak. ara öğünüm olamıcak 11de; toplantıya başlıyorum :/

günaydın kızlar....:52:
sabah kahvaltım
1 dilim denge light ekmek
1 dilim ince peynir
2 bardak şekersiz çay
domates salatalık
ucundan tahin pekmez
yarım tam buğday unla karışık kakaolu kek
ara
activa ve greyfurt
şimdi bi evleri süpüreyim toz alayım ardından pilatesimi yapar gelirim byyy:80::79:

selamm gene kimse yokk.bugün neden kimse yok,hafta sonu da deill....oyyy oyyyyy siz iyyice boşladınız burayı.neysem ben kendi kendime yazem belkim bi giren olurda okur
öğle menüm
bir parçaızgara tavuk
bir tabak karışık salata
şekersiz türk kahvesi ve soda

slm herkese ben geldim..netten dizi izlemeye dalmışım hiç bir yere girmedim.
öğlen yemeğim:
6 adet inegöl köfte,
3 tane yuvarlak patates ve 2-3 tane kabak fırında soslu,
1 kase şehriye çorbası,
200 ml ayran,
2 dilim kepek ekmek,

ara:1 armut,
ara:1 elma

kahvaltıda;
1 domates salatalık biber
1 kk peynir
şekersiz çay
ve 2 dilim light ekmek öğlen
2 haşlanmış tavuk
but ve 10 adet üzüm
şimdilik bu kadar sadece 300 gr gıtmış :34: umarım 53 olurum

slm herkese ben geldim..netten dizi izlemeye dalmışım hiç bir yere girmedim.
öğlen yemeğim:
6 adet inegöl köfte,
3 tane yuvarlak patates ve 2-3 tane kabak fırında soslu,
1 kase şehriye çorbası,
200 ml ayran,
2 dilim kepek ekmek,

ara:1 armut,
ara:1 elma[/QU
afiyet olsun bebişine yarasın::emir_bebek:
teşekkür ederim canım benim.

merhaba kızlar bende bugün tekrar diyete başladım geçen hafta başlamıştım aslında ama bozdum malesef. bugünki menümde;
öğlen:2 dilim eti form ekmek üzerine light labne, ara: 2 kayısı bikaç tane ceviz ve dayanamadım 1 tane eti form üzerine pekmez sürüp yedim :(
akşam: 1 tabak nohut yemeği, 1 kepçe taze fasulye ve yanına salata, 1 saat sonra light yoğurtla ayran; daha sonra eşim gelince türk kahvesi yanında minicik bi çikolata. ilk günden çokmu kaçamak yapmışım alışma evresi için normalmi arkadaşlar?

hamileliğimde 20 kg aldım 7 ayda 19 kilo verdim diyetsiz. ama son zamanlarda 3 kg geri aldım. bebişim tadavi ile oldu o sırada 5 kg aldım 8 kg vermrk istiyorum. ama iştahım çok açıldı. kendime dur demem lazım. önce 3 kg verip 65 olsam sonrada 60 a düşsem harika olacak. boyum 1.74 kg 68 yaş 28 eski beni geri istiyorum böle belık etli oldum. pratik önerilerniz varmı iştahı azaltmak için?

hamileliğimde 20 kg aldım 7 ayda 19 kilo verdim diyetsiz. Ama son zamanlarda 3 kg geri aldım. Bebişim tadavi ile oldu o sırada 5 kg aldım 8 kg vermrk istiyorum. Ama iştahım çok açıldı. Kendime dur demem lazım. önce 3 kg verip 65 olsam sonrada 60 a düşsem harika olacak. Boyum 1.74 kg 68 yaş 28 eski beni geri istiyorum böle belık etli oldum. Pratik önerilerniz varmı iştahı azaltmak için?

ay öğrenirsen bana da söylermisin hemen hemen aynı durumdayız akşamları çok kötu oluyorum ve resmen yemeğe saldırıorum.

merhaba arkadaşlar ben 63 kiloyum karatay diyeti yapıyorum ve oraya yazıyordum baktım 60-69 kilo arası varmış burayada yazayım dedim. 65 kilodan 3 haftada 63 kiloya düştüm. arada tatile gittiğim için kaçamak yapmak zorunda kaldım tabi. her hafta 1 kilo vereceğim inşallah. aç kalmadan sitrese girmeden çok güzel gidiyor. artık kaçamakta yapmıyorum.3 hafta burda takılıp 50-59 kilo grubuna dahil olmayı hedefliyorum hadi hayırlısı

merhaba arkadaşlar ben 63 kiloyum karatay diyeti yapıyorum ve oraya yazıyordum baktım 60-69 kilo arası varmış burayada yazayım dedim. 65 kilodan 3 haftada 63 kiloya düştüm. arada tatile gittiğim için kaçamak yapmak zorunda kaldım tabi. her hafta 1 kilo vereceğim inşallah. aç kalmadan sitrese girmeden çok güzel gidiyor. artık kaçamakta yapmıyorum.3 hafta burda takılıp 50-59 kilo grubuna dahil olmayı hedefliyorum hadi hayırlısı

aynı kılodayız dıyet ne yapıyorsun paylaşırmısın ben nsabah aç karna tartıldım 62500 çok mutlu oldum

Günaydın kızlar...
Ben de bugün tam gaz diyetime devam etme kararı aldım ama sanırım bundan sonra yalnızım...
Buralar dağıldı ve bundan sonra da toparlanmayacak..
Fambığım da karataycı olmuş..
Hayırlı olsun fambığım inşallah işe yarar...
Ben başka diyet yapamam da ettesn dolayı...
Buralarda da kimse olmayacınca kendi kendime başarmak zorundayım..
Pffffff..
Özledim eski günlerimizi...

Ne oldu buraya ya :(
Ben hala 66.2 kiloyum. Bir gelişme olmasa da gerilemenin olmaması sevindirici. Bu arada k fleks yiyen var mı? Kullanmayı düşünüorum.

günaydın ycl nasılsın bakayım.canım benim ben burdayım.evet ya bayram bitsin herkes gelsin diye beklerken herkes dağıldı.canım kahvaltımı yazayım:
1 kibrit kutusu kadar peynir,
1 adet közlenmiş biber,
7 adet yeşil zeytin,
1 domates,
1 salatalık,
3 dilim kepek ekmek,
2 bardak tek şekerli çay,

Back
X