60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günayyydınnn kızlaarrrr... bebügümmm kesin kızzzz:69::69::69::69::69: amaa o kadannn kıpırdakk o kadannn kıpırdakk anlatamamm:69: kkız kısmınınn bu kadann hareketli olması iyi bişi mi bilmiyorum.. elaleminn kızları bacakları kapatıyo göstermiyoo bizimkininn bacaklarr hepp yigidin malı meydanda hesabııı:60::60::60::60: artıkkk yasasınn alısverişşşş:27::27::27::27::27::27:

:9:benim kızda 12. haftada göstermiştiii..
zamane kızları işteeee:9:

günayyydınnn kızlaarrrr... bebügümmm kesin kızzzz:69::69::69::69::69: amaa o kadannn kıpırdakk o kadannn kıpırdakk anlatamamm:69: kkız kısmınınn bu kadann hareketli olması iyi bişi mi bilmiyorum.. elaleminn kızları bacakları kapatıyo göstermiyoo bizimkininn bacaklarr hepp yigidin malı meydanda hesabııı:60::60::60::60: artıkkk yasasınn alısverişşşş:27::27::27::27::27::27:

canım benim benimkide oynak biraz ama utangaç daha bacak arasını net göremedik.hacının tornuya ondan yani..:1:

slm kzılar nasılsınız bakemmm

sabh 1 dim ekmek ve 1kk peynir domate

ara yesil çay +yarım simit + 2 lokma tahınlı pogaca:17:

hoşgeldinn nugimm.
Allah kıznıma zihin açıklığı versinnn..
annesini üzmedenn yapsınn ödevlrini inşş:61:
sende sıkma canını bende aldım 2 kiloo:47:
veririz inş.
ama yazmaya devam etmezsek bu iş zor gibi..
hayırlısı bakalımm

siziszde olmazzz,olmuyorda zatennnnn...
ekmeği yeme yerine yumurta yeee karataya gel bakimmmm kızzzz..
yoldan çıkarma çalışmalarım devam ediyyyy:9:

he he heyyy bzizm yerimizi onlarla doldurcam mı zannettiydinn sen bizsiz bizde sensiz olamayız yafrimmm benimm bebikimm:69:nasıl gidiyor hakketten alışabildinmi ekmeksizliğe?zormu?ben karataya geleyim de sürekli et mi yemek zorundayız yoksam sebze de varmı?:26:

yaaa yaa :69::69::69: :60:

bizimkinde utanmak yok masallahh:37::37::37: edepsiz kızım benimmm:69::69: annesi terbiye edicek onuu dertlenmesin:27::27::27:

benim kızımda utanıyordu ama şimdi edepsizin teki.çok zilli.kardeşide ona benzerse yandık.şimdikide öyle şiddetli tekmeler savuruyorki kız olduğundan şüpheliyim kesin erkek gücü var bunda canımı acıtıyor tekmelediğinde düşün atrık.

Afiyet olsun fambığım.. ben de bakıyorum kimse olmayınca yazmak gelmiyor içimden ama yaa...

Nugim hoşgeldin... Biz bi dağıldık tam dağıldık yaaa..
Senin o cimcimenin de çizim yapan ellerini yerim ben...
Antidepresan aslında ödem yapıyo daha çok.. onu atman daha kolay olur canım benim..
Ara sıra uğra ben de ara sıra uğruyorum gerçi..

Afiyet olsun Beril..

Ben de pazartesiden beri kaçamaksız devam ediyorum ama biraz az yiyorum sanırım. Yani ara öğünleri atlıyorum hep..
valla öyle oldu ycl cim iyice dağıldık ama ben kış gelsin iyice yani 1-2 aya kadar yine toparlanırız burda diye tahmin ediyorum.
hoşgeldinn nugimm.
veririz inş.
hayırlısı bakalımm

fambımmm sorma valla saldımda biraz kendimi dikkat edicez artık başka yolu yok.

hoşgeldinn nugimm.
veririz inş.
hayırlısı bakalımm

fambımmm sağol canım sizleride çok özledim.evet buraya yazmaya devam edersek iyi olacak bencede

topik bayağı hızlı akıyor, her şeye bakamadım :)

dün akşamda kalmıştım

dün akşam
4 yemek kaşığı makarna - yağsız tuzsuz
1 yemek kaşığı yoğurt light

leslie 5 mile fat burning yaptım, canım çıktı.

uyumadan önce de 1 bardak süt - light.

bugün

kahvaltı
işe geç kalıyodum, o yüzden light bisküvi 3 adet, 1 fincan yeşil çay

öğle
1 kepçe şehriye çorbası
1 ufak balık - mezgit
roka bol limonlu
1 ufak da şekerpare

işyerinde tatlı çıkmasın ya, hiç aklımda yokken görünce yiyesim geliyor hainler :/

selam herkese :)

selam ben geldim..
pilatesimi yaptım yeşil çayımıda içtim.
öğle yemeğim
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
6 kaşık taze fasülye
yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi ve sade soda

günaydın nasılsınız hatunlar.ben iyiyim.bugün kızımın doğumgünü 3 yaşını dolduruyor.allahım bu günleri gösterdi inşallah diğer bütün özel günlerini görmeyi rabbim nasip eder...bu sabah 10 dak.kızımı uyandırmaya çalıştım yok hiç gözlerini aralamadı bile ama nasıl bugün kızımın doğum günümüymüş dedidim gözlerini fal taşı gibi açtı nasıl sevindi hadi anne çabuk ol kreşe gitmeliyiz dedi...nasıl sevinçliydi bir görseydiniz.şimdide dekanımdan öğleden sonra erken çıkabilirmiyim dedim kreşte kızımın doğum gününü kutlayacağız tamam dedi.birde diyiyor bu iyiliğimi unutma eksik mesaili günler istiyorum dedi.pazarlığa bakarmısınız ya.inşallah dedim bende.neyse bugün hiçbirşey benim moralimi bozamaz.

Merhabalar herkeseee :)
Uzun zamandır pek mesaj yazmıyordum. 66 kiloyum ve son günlerde vermekten çok bu kiloyu koruma derdindeydim. Ama bugün bir karar aldım ve klan 7 kiloyu vermek için kolları sıvadım. Birkaç şey belirledim ve onların uygulayacağım. Zor olacak. Yavaş veriyorum ama beynimi hızlı veriyorum diye kandıracağım :37: düşünce gücümle kilo vermeye çalışacağım bir yandan anlayacağınız :D Bir de yurt ortamına geri dönüyorum. Orda iki kat daha zor olacak ama bir şekilde başarmalıyım, başaracağıma inanıyorum. K fleks yemeyi düşünüyorum. Spor konusunda şu an bir fikrim yok. Gdip bir ortamı göreyim ona göre yapacağım bir şeyler.
Buraya da sık uğrayacağım. 7 kilo... zor değil... Bölerek vermek istiyorum. Önce 5 kilo sonra kalan kiloları...
Hadi bakalım herkese kolay gele :)
sabah menüm:
1 kk peynir, şekersiz çay, 1 yumurta, domates, salatalık, 1 peksimet.

arkadaşlar ben geri geldim kötü haberlerle geldimm:58::58::58::58:
16 haftalık oğlum iki gün önce suni sancı ile dünyaya geldi.:43::43::43::43:
gelişi çok erken oldu babasını da beni de çok üzdü.:14::14::14:
hayırlısı olsun dedik, sağlıklı olsun bebişimiz dedik. doktorum sağolsun çok ilgilendi. şimdi evdeyim raporluyum.
6 ay dinlen sonra hamile kalabilrsin dedi. haftaya tekrar kontrole gideceğiz.

dün

ara öğün 17:00
3 tane light bisküvi
1 fincan yeşil çay

akşam 21:00'de evde olunca mesai yüzünden yemek yemeyeyim dedim, üzüm ve 1 tane şeftali yedim sadece.

bugün

sabah:
2 ufak parça light kaşar peyniri
3 tane zeytin
2,5 dilim uno denge light ekmek
1 bardak light süt

şimdi de yeşil çayımı içiyorum :) bu sabah tartı, 67,3 gösteriyordu pek inanmak istemesem de çok hoşuma gitti, ehe kaldı 10 kilo ha gayret diye kendi kendimi motive ediyorum artık olley!

günaydın nasılsınız hatunlar.ben iyiyim.bugün kızımın doğumgünü 3 yaşını dolduruyor.allahım bu günleri gösterdi inşallah diğer bütün özel günlerini görmeyi rabbim nasip eder...bu sabah 10 dak.kızımı uyandırmaya çalıştım yok hiç gözlerini aralamadı bile ama nasıl bugün kızımın doğum günümüymüş dedidim gözlerini fal taşı gibi açtı nasıl sevindi hadi anne çabuk ol kreşe gitmeliyiz dedi...nasıl sevinçliydi bir görseydiniz.şimdide dekanımdan öğleden sonra erken çıkabilirmiyim dedim kreşte kızımın doğum gününü kutlayacağız tamam dedi.birde diyiyor bu iyiliğimi unutma eksik mesaili günler istiyorum dedi.pazarlığa bakarmısınız ya.inşallah dedim bende.neyse bugün hiçbirşey benim moralimi bozamaz.

kızının doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu da teyzesinden ona şirin bir pastaaaa
$IMG_0697_copy.webp
öperimmmmmmmmm topişşş yanacıklarındannnnn:16::16::16::16::16::16:

Back
X