60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlaarr şekerlerrrrrr canlarrr....:3: ben geldim:3:
öncelikle hepiniziiiiçok özledimmmm.pazartesi dersler başladı biliosunuz 29 saat dersim var haftada. okulum tüm gün sabah 8 .30 başlıo ders. öğlen 12 de yemeğe geliorum eve 13.15 te tekrar başlıorum 3 te bitio.
herşey yolunda şükür ama çok yoruluorum.öğlen gelince uyuorum bir saat kadar yada 1.buçuk saat. akşam yine 11 gibi uykum gelio en geç.pilates topum şişti hazır ama henüz başlayamadım. yeme düzenm gayet iyi her zmanki gibi ara öğün de yapmaya çalışıorum burda her şey doğal daha öncede yazdığım gibi. köy tavığı aldm geçen gün acaip lezzetli idi.
süt alıcam yarında süt satılıo burda çok taze günlük.
sebzeler meyveler bahçelerden komşulardan gelio sağolsunlar.
herşey güzel ama ahhhhh birde hasretlik olmasa eşimi çok özledimm.
daha bir hafta oldu ayrılalı ama acaip kötüyüm geçen gün ilk kez msn de kamera ile konuştuk ikimzde salya sümük ağladıkkk:43::43:

birde kötü bir haber var şubat ayındaki eş durumu tayinlerini kaldırmaya çalşılıolar.eğer kalkarsa eşimle ayrı kalma süremiz uzayacak.. bu çok fena bi haber . biz 1 sene bir buçuk seneye hatta razı olmuştuk ama şimdi bunu 2 seneye çıkarmaya çalışıo nerde aile bütünlüğü anlamadım.
çok moralim bozuk sendikalar dava açmaya hazırlanıolar bu durum için nolur dua edin kızlar bir an önce eşimn yanına gideyim.bu arada bu kez acemiliğe denk geldi ayarlayamadık ama eşim bilet aldı 15 ekimde gelicek inş. hafta sonu ama daha 3 hafta var.dedimya ayarlayamadık çok oldu ara bundan sonakileri 2haftaya fln indirdik.
işte böle hepiniz inş. iyisinzdir.
bu arada okulda öğretmeneler odasında internet var ama klawye q o yüzden girsemde yazamıorum.
hugom taşınmıştr fambık izinden dönmüşütr cimcime ecrin hamişler iyidir inş.
ycl neruşum yolandam beril inş. herkes iyidir girmeye çalışcam öpüldünz dualrınızı eksik etmeyin.:58::58:

hoş geldin canım kolaylıklar diliyorum
bir umut inş eş durumu tekrar devreye girer
arada özlemek iyidir ilişkinize iyi gelecektir üzülme
öğrenciler,ortam nasıl canım?

Yurda geldim bugün :) Fena değildi kaçırmadım yani :) Tartımı da getirdim. İpleri bırakmak yok. Ha bir de k fleks aldım. Akşamları ondan yiyeceğim. :) Kalanchoe hoş geldiin :66:

hoş geldin canım kolaylıklar diliyorum
bir umut inş eş durumu tekrar devreye girer
arada özlemek iyidir ilişkinize iyi gelecektir üzülme
öğrenciler,ortam nasıl canım?
saol cnm herşey çok güzel öğretmen arkadaşlar. öğrenciler herşey iyi yolunda tek sorun hasretlik. umarım şu eş durumu olayını düzenlerler yoksa naparım bilemiorum.
ilk gün haberi duyar duymaz ciddi ciddi istifa etmeyi düşündüm. yazık bize....
atanmak için ne kadar çaba gösterdin ne kadar istedim ama ne yazıkki bu duruma getrdiler bizi...
hep köy ürünleri yiroum her şey taze doğal köy sütü aldım bugün yoort mayaladık annemle. sen naptın kursa başladınmı kpss?
Yurda geldim bugün :) Fena değildi kaçırmadım yani :) Tartımı da getirdim. İpleri bırakmak yok. Ha bir de k fleks aldım. Akşamları ondan yiyeceğim. :) Kalanchoe hoş geldiin :66:

saol cicim hoşbulduk. durmak yok afferin sana faciaa...

kızlar lütfen dua edin...

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim boyum 170 kilom 64 15ay once dogum yaptim hamilelik oncesi 58kiloydum simdi hedefim 55 olmak dogum sonrasi 72kilolarda aylarca gezdim :( sonra kendi keyfime uygun adina diyet demedigim kalori hesapladigim ve bol spor yaptigim yontemimle 62kiloya indim yazin ama son 1aydir isin ucunu biraktim stresten surekli tatlilar ve makarna yedim 66 oldum bu hafta tekrar basladim 5 gunde 5 kilo diyetiyle 2 kilo gitti hedef 55 desteklerinizi bekliyorum

Ben de aranıza yeni katıldımm kızlar. Boyum 1.68 kilom 65 şu anda.. Amacım 57-58 falan olmak. Ben Karatay diyetini uyguluyorum 3 gündür. Dün biraz sekteye uğradı gerçi ama neyse:) Akşam mercimekli kabak yemeği, biraz yoğurtla roka yedim. Ekmek hiç yok. Çünkü diyeti hakikaten harika. 3 gün önce tartıldığımda 65.5 idim. Bugün 64.7 geldim..Sabah kahvaltısında 2 yumurta, 9 zeytin, 1 çay bardağı ceviz ve avcumun içi kadar peynir yiyorum. Ama ekmek katiyen yok. Ara öğün de yok. Ben geç kalktığımdan 11 de kahvaltımı yapıyorum. Sağlam kahvaltı yaptığımdan ağzıma hiç bir lokma koymadan 6'ya kadar çok rahat duruyorum. Kan şekerim hiç düşmediğinden yemek yeme ihtiyacı da duymuyorum.. 1 hafta deneyeceğim bu diyeti. Sonuçtan memnun kalırsam hepinize tavsiye ederim:))

canım benim hoşgeldin.ama bunu bil öğün kesmekle zayıflayamazsın zayıflasan dahi kalıcı bir zayıflama olmaz.akşam yemeklerini biraz erken yersin herşey çözülür.meyve sebze tüketmelisin ara öğünlerin olsunki fazla açıkmayasın hamur işlerini az ve öz tüketiyoruz kesinlikle tam buğday yada çok tahıllı ekmeklerden tüketmelisin.öğün atlama herşeyden ye vücut vitaminsiz kalmasın etli vede sebze yemekleri mutlaka olmalı.

canım zaten Benım öğle yemeğim akşam yemeği saatinde.. evdeyim şuan çalişmiyorum geç kalkıyorum kahvaltıyı geç yapiyorum.. sonra gece Bu saatlere kadar oturuyorum işte suan saat 2, 3 ü Bile geçer yatmam.. yani 8-9 gibi yemek yerdım kestim onu. ama 2 gündür sporumu yapmıyorum.. dün 1 saat yüzdüm havuzda sadece, o da dinlene dinlene.. yarın gene yapicam sporumu.. ilgin için çok teşekkür ederim canımmm

Günaydın herkeslere..
Gerçi kimsecikler yok ama..
Cuma günü diyetisyene gittim..
az işim var sonra anlatacağım..
Ve de 1 ay buraya düzenli takılmam lazım...
Geri gelen olmadı di mi kızlar..

canım zaten Benım öğle yemeğim akşam yemeği saatinde.. evdeyim şuan çalişmiyorum geç kalkıyorum kahvaltıyı geç yapiyorum.. sonra gece Bu saatlere kadar oturuyorum işte suan saat 2, 3 ü Bile geçer yatmam.. yani 8-9 gibi yemek yerdım kestim onu. ama 2 gündür sporumu yapmıyorum.. dün 1 saat yüzdüm havuzda sadece, o da dinlene dinlene.. yarın gene yapicam sporumu.. ilgin için çok teşekkür ederim canımmm
rica ederim canım benim.sipor çok faydalı olacak göreceksin.zaten yüzmekte süper fazlasıyla kalori yakarsın...
öncelikle hepiniziiiiçok özledimmmm.pazartesi dersler başladı biliosunuz 29 saat dersim var haftada. okulum tüm gün sabah 8 .30 başlıo ders. öğlen 12 de yemeğe geliorum eve 13.15 te tekrar başlıorum 3 te bitio.
herşey yolunda şükür ama çok yoruluorum.öğlen gelince uyuorum bir saat kadar yada 1.buçuk saat. akşam yine 11 gibi uykum gelio en geç.pilates topum şişti hazır ama henüz başlayamadım. yeme düzenm gayet iyi her zmanki gibi ara öğün de yapmaya çalışıorum burda her şey doğal daha öncede yazdığım gibi. köy tavığı aldm geçen gün acaip lezzetli idi.
daha bir hafta oldu ayrılalı ama acaip kötüyüm geçen gün ilk kez msn de kamera ile konuştuk ikimzde salya sümük ağladıkkk:43::43:

birde kötü bir haber var şubat ayındaki eş durumu tayinlerini kaldırmaya çalşılıolar.eğer kalkarsa eşimle ayrı kalma süremiz uzayacak.. bu çok fena bi haber . biz 1 sene bir buçuk seneye hatta razı olmuştuk ama şimdi bunu 2 seneye çıkarmaya çalışıo nerde aile bütünlüğü anlamadım.
çok moralim bozuk sendikalar dava açmaya hazırlanıolar bu durum için nolur dua edin kızlar bir an önce eşimn yanına gideyim.bu arada bu kez acemiliğe denk geldi ayarlayamadık ama eşim bilet aldı 15 ekimde gelicek inş. hafta sonu ama daha 3 hafta var.dedimya ayarlayamadık çok oldu ara bundan sonakileri 2haftaya fln indirdik.
bu arada okulda öğretmeneler odasında internet var ama klawye q o yüzden girsemde yazamıorum.
ycl neruşum yolandam beril inş. herkes iyidir girmeye çalışcam öpüldünz dualrınızı eksik etmeyin.:58::58:

canım benim hiçbirşeye canını sıkma allahın izniyle eşine kavuşursun.ben seni çok iyi anlıyorum bende ankarada görev yaparken eşimle 1,5 yıl ayrı kaldık çok zordu maddi manevi.böyle ayrılıklar duyduğumda hep üzülüyorum kendi çektiklerim aklıma geliyor kimsecikler yaşamasın istiyorum.rabbim inşallah yüzünüze gülerde tez vakitte kavuşursunuz canım benim...
ben iyiyim bebim 6. ayın ilk haftasında şuan 69 kiloyum yaklaşık 3 haftadır bu kiloyu korumaya çalışıyorum.hamur işlerini azalttım bir öğünde ekmek biraz fazla yeşem diğer öğünde dengelemeye çalışıyorum.inşallah bundan sonrada koruyabilirim.bebeğe odaklı beslenmeye çalışıyorum inşallah başarabilirim...

Günaydın herkeslere..

canım benim günaydın...diyetisyenin ne dedi çok merak ettim.anlatmanı bekliyorum.kolay gelsin canım.henüz kimsecikler yok...bir sen bir ben birde bebek :emir_bebek::1::1:

kukuletam haftasonu sen geldin aklıma bu sabah baktım ki gelmişsin..
İşin gücün yerinde herşey yolunda çok sevindim..
Ama tayim meselesi can sıkıcıymış..
Umarım sendikalar kazanırlar bu davayı..
sen de tez zamanda kavuşursun kocacığına..

Topiğimiz dağıldı.. kalanlar da karataycı oldu..
Ben de öyle takılıyorum..
Buraları toparlamamız zor sanırım bundan sonra..
Öpüyorum canım seni..
Ara ara haberlerini bekliyoruz..

Kimsecikler yok ama ben anlatayım diyetisyen randevumu..

700 gr vermişim.. Fena değil dedi.. zaten doru düzgün diyetimi yapamadım da dedim..
1,8 kg ya kaldı onu da verdin mi tamamdır dedi..
1 ay sonra tekrar gideceğim..
Arttırdı yemekleri..
sabah kahvaltıya 2 dilim denge ekmek koydu ama ben sabah 1 dilimle doydum yemedim 2. yi..
akşamüstü ara da 2 grisini yerine de 1 dilim börek/1 dilim kek/ 3 kaşık kısır/ 4 tane etsiz çiğ köfte seçeneklerinden birini yiyebilirsin dedi..
Baklagillere de devam..
Öyle işte ..
Bakalım 1 ay düzenli yapabilem biliyorum ki o yağları veririm ama yapamıyorum işte..
Burda da kimse yok ki motive olalım..

Ben kendi kendime yazayım bari..
kahvaltı:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1/2 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 bardak çay..

şimdi de yeşil çay içeceğim..
Bu arada ara öğünümü gene unutmuşum evde...

700 gr vermişim.. Fena değil dedi.. zaten doru düzgün diyetimi yapamadım da dedim..
Arttırdı yemekleri..
sabah kahvaltıya 2 dilim denge ekmek koydu ama ben sabah 1 dilimle doydum yemedim 2. yi..
akşamüstü ara da 2 grisini yerine de 1 dilim börek/1 dilim kek/ 3 kaşık kısır/ 4 tane etsiz çiğ köfte seçeneklerinden birini yiyebilirsin dedi..
Baklagillere de devam..
Öyle işte ..
Bakalım 1 ay düzenli yapabilem biliyorum ki o yağları veririm ama yapamıyorum işte..
canım evet arttırmış yağ da az kalmış inşallah onlarda gidecek ben senin azmine inanıyorum verirsin.zorlanacaksın ama olsun.zamanında yapamıyorsun öğünlerini ondan yoksa süpersin.
kahvaltı:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1/2 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 bardak çay..

canım benim afiyet bal şeker olsun...
Cimcim çok güldüm kız sabah sabah.. :60::60::60::60::60::60::60:

:9::9::9::emir_bebek::49::9:

kahvaltı:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1/2 kırmızı biber
1 çarliston biber
1 bardak çay..

günaydın cnm benim....afiyet olsun.kimseler kalmadı artık burda ve tabi motivasayonda kalmadı..sen karataya gelmiycelktin bugün vazmı geçtin cnm?

günaydın cnm benim....afiyet olsun.kimseler kalmadı artık burda ve tabi motivasayonda kalmadı..sen karataya gelmiycelktin bugün vazmı geçtin cnm?

Gelecektim ama vazgeçtim..
1 ay daha diyetisyenimin verdiği listeyi uygulamaya karar verdim.. olmazsa karatayda deneyeceğim..
Yumurta falan yeme sen dedi dr. um.. o yüzden karataya gelemiyorum...
burda kendi kendime takılırım artık..

Günaydın herkeslere..

Arttırdı yemekleri..
Baklagillere de devam..
Öyle işte ..
canım benimmmmmmmmmmmmmmm afiyet olsunn...
harikasın kilo verebiliyorsun işte ne güzell..
kimseler olmasada yapabiliyorsunn...
ama ben yapamıyorummm...
sizlere çok alışmışım siz olayınca olmuyorr..
birilerin motive etmesi lazım beni..
2 haftadır spora başladımm..
spor yapan birilerini görünce insan yapmak istiyoo..
ama herkes bırakınca sen de salıyorsun kendini(ben yani)
muhabbete gel en azından buraya yazmaya devam et yinede..

canım benimmmmmmmmmmmmmmm afiyet olsunn...
harikasın kilo verebiliyorsun işte ne güzell..
kimseler olmasada yapabiliyorsunn...
ama ben yapamıyorummm...
sizlere çok alışmışım siz olayınca olmuyorr..
birilerin motive etmesi lazım beni..
2 haftadır spora başladımm..
spor yapan birilerini görünce insan yapmak istiyoo..
ama herkes bırakınca sen de salıyorsun kendini(ben yani)
muhabbete gel en azından buraya yazmaya devam et yinede..

Sapol canım benim..
Buraya yazacağım ya.. sen de gel arada...
Ben de spora başlıyorum bugün.. yarım saat sonra gideceğim..
Senin de sporum hayırlı olsun.. Spor yaparsan hızlı kilo verirsin..
Ne sporu yapıyorsun.. plates yapsak aslında süper olacak da..

Back
X