slm kızlaarr şekerlerrrrrr canlarrr....

ben geldim

öncelikle hepiniziiiiçok özledimmmm.pazartesi dersler başladı biliosunuz 29 saat dersim var haftada. okulum tüm gün sabah 8 .30 başlıo ders. öğlen 12 de yemeğe geliorum eve 13.15 te tekrar başlıorum 3 te bitio.
herşey yolunda şükür ama çok yoruluorum.öğlen gelince uyuorum bir saat kadar yada 1.buçuk saat. akşam yine 11 gibi uykum gelio en geç.pilates topum şişti hazır ama henüz başlayamadım. yeme düzenm gayet iyi her zmanki gibi ara öğün de yapmaya çalışıorum burda her şey doğal daha öncede yazdığım gibi. köy tavığı aldm geçen gün acaip lezzetli idi.
süt alıcam yarında süt satılıo burda çok taze günlük.
sebzeler meyveler bahçelerden komşulardan gelio sağolsunlar.
herşey güzel ama ahhhhh birde hasretlik olmasa eşimi çok özledimm.
daha bir hafta oldu ayrılalı ama acaip kötüyüm geçen gün ilk kez msn de kamera ile konuştuk ikimzde salya sümük ağladıkkk

birde kötü bir haber var şubat ayındaki eş durumu tayinlerini kaldırmaya çalşılıolar.eğer kalkarsa eşimle ayrı kalma süremiz uzayacak.. bu çok fena bi haber . biz 1 sene bir buçuk seneye hatta razı olmuştuk ama şimdi bunu 2 seneye çıkarmaya çalışıo nerde aile bütünlüğü anlamadım.
çok moralim bozuk sendikalar dava açmaya hazırlanıolar bu durum için nolur dua edin kızlar bir an önce eşimn yanına gideyim.bu arada bu kez acemiliğe denk geldi ayarlayamadık ama eşim bilet aldı 15 ekimde gelicek inş. hafta sonu ama daha 3 hafta var.dedimya ayarlayamadık çok oldu ara bundan sonakileri 2haftaya fln indirdik.
işte böle hepiniz inş. iyisinzdir.
bu arada okulda öğretmeneler odasında internet var ama klawye q o yüzden girsemde yazamıorum.
hugom taşınmıştr fambık izinden dönmüşütr cimcime ecrin hamişler iyidir inş.
ycl neruşum yolandam beril inş. herkes iyidir girmeye çalışcam öpüldünz dualrınızı eksik etmeyin.