• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne kadar çok kalorili geleneklerimiz var :)

Allah bağışlasın canım !
Erken yaşta ne güzel 2 tane kocaman çocuğun var.
Çalışıyor musun?

Amin canım cümlemizin.

Evet biraz erken evlendim ama şikayetçi değilim Allah'ıma şükür.

Çalışıyorum canım özel sektörde muhasebeciyim bütün gün oturuyorum anlayacağın hesap kitap :50:

Günaydın kızlaaaaar,

Bu haftaki kilo bildirimim : 51.1 :32:
Bu hafta geçen haftanın acısını çıkarttım sanırım :51:
Geçen hafta 53.0 idim.

Kutlarım...:nazar:

gram gram da olsa gidiyor.maximacım 62.8 :40::40::40:

kızlar izne çıkıyoruz biz bugün.2 hafta yokuz.maximacım haftaya ve sonraki haftaya bildirim yapamıcam.tabi tartılamıcam daa.ama bol bol yüzücem bakalım 2 hafta bana ne kazandırcak :32::32::32:

Nereye gidiyonuz bakiiiimm:)

Bu gün sabah Doktorum programında bir prof. çıkmıştı,şekerlerle falan ilgili çok güzel bilgiler veriyordu..

Ben dışarı çıkmak zorundaydım dinleyemedim,internetten izlemeyi düşünüyorum..

Paylaşmak istedim,ilgilerinize..

Bu gün sabah Doktorum programında bir prof. çıkmıştı,şekerlerle falan ilgili çok güzel bilgiler veriyordu..

Ben dışarı çıkmak zorundaydım dinleyemedim,internetten izlemeyi düşünüyorum..

Paylaşmak istedim,ilgilerinize..

ben izledim bugün onu lunacım..güzel bilgiler var, zamanın olursa internetten izle mutlaka..

ayyyyyy ben ne kadar şapşalım yaaaa :17::17::17::17:

şimdi farkettim ben geçen hafta 63,5 değil 63,7 ydim yani
bu hafta 63,2 çıktığıma göre ben 500 gr vermişim:9::9::9::9::9:

ilk defa 1 hafta boyunca hiç tartılmayınca devreler karıştı :9::9::9:

maximacım -0,5 oldu bu hafta o zaman :9:

gram gram da olsa gidiyor.maximacım 62.8 :40::40::40:

kızlar izne çıkıyoruz biz bugün.2 hafta yokuz.maximacım haftaya ve sonraki haftaya bildirim yapamıcam.tabi tartılamıcam daa.ama bol bol yüzücem bakalım 2 hafta bana ne kazandırcak :32::32::32:

daha sonra ekleriz canım, sen takip et kendini :)
yüz bol bol, suyun içinde egzersiz hareketleri yap, kilo almazsın:)

Öğlen kısır ve bir tane sigara böreği yedim..

Ağzıma kadar doluyum sanki (kabul kısırı fazla yedim)

O yüzden akşam yemeği yemeyeceğim,şu an bir kupaya iki tane kiraz saplı form çayı koydum.Onu içiyorum..

25 Mayıs Haftasına Ait Kilo Çizelgesi

Kızlar iyi akşamlar..
Yarın nete giremeyeceğim için tabloyu şimdiden yayınlıyorum..

december, merguana sizin kilonuzu haftaya yeni tabloyla birlikte eklerim canlar..

bu haftanın azimlileri;

1.esenrüzgar 1,9 farkla:nazar:
2.ecus 1,2 farkla :nazar:
3.wish 1 farkla :nazar:

Kızlar iyi akşamlar..

december, merguana sizin kilonuzu haftaya yeni tabloyla birlikte eklerim canlar..

bu haftanın azimlileri;

eline koluna sağlık canım her hafta uğraşıyorsun .bu grup ve kilo bildirimi sayesinde ben bu işi çok ciddiye alıyorum ama bu hafta sonlardayım inşallah haftaya düzelir

Kızlar iyi akşamlar..

bu haftanın azimlileri;

Teşekkür ederim,ellerine sağlık..

eline koluna sağlık canım her hafta uğraşıyorsun .bu grup ve kilo bildirimi sayesinde ben bu işi çok ciddiye alıyorum ama bu hafta sonlardayım inşallah haftaya düzelir

sağol canım, düzelir merak etme..yediklerinle fazla oynama ama hareketliliği biraz daha fazla artıırsan verirsin:)

Teşekkür ederim,ellerine sağlık..

rica ederim lunacım..

kahvaltı

[1] Domates 2 ADET 28
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Semizotu 10 GRAM 3.2
[4] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[5] Milkten Sürülebilir Beyaz Peynir 20 GRAM 53.4
Toplam : 192.1 kal.
ara
[7] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77
öğle

Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[10] Patates Püresi 3 gr 1.8
ara
[11] Elma 1 ADET 60
[12] sütaş kaymaksız yoğurt 1 100 gr 77
[13] Çilek 100 gr 37
akşam
Domates 2 ADET 28
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Semizotu 10 GRAM 3.2
[14] yumurta 1 adet 80
Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5

ara
Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68

3 bardak yeşilçay 2 litre civarı su şekersiz çay 4 kalori
Kayısı 1 ADET(10 GR.) 8
toplam955,1

yoğurtlar pulbiberli peynirler çörekotlu kekikli pulbiberli
ama bu kadar az olmaması lazım

maxipaculpa cnm ya bende listeye girebilirmiyim çok iyi motive olur banada ya iki haftadır verdigim sey 800gram ve adet de olcagim için şu sıra iyice moralim bozuldu :( benim yaş 22 boy 162 kilom 64.2ydi hafta basinda adet olcam diye tartılmadım şiştiğim için :( bende katılırsam süper olur bu arada ayın 7sinde fln baslamistim ben ve 65dim o zaman tartildigimda ama 64,2 olarakda baslatabilirsn yani :) şimdiden tşk ederim

gündüz işte giremiyorum akşam da kimseyi bulamıyorum:3:
benim metebolizmam mı yavaşladı acaba 100 gr vermişim bu hafta canım sıkkın sanki çok çalıştığı halde sınavdan düşük not almış gibi hissediyorum:44:

kızlar ya :50:
benim bugün günüm vardı.akşam akşam berbat oldu herşey.bütün gün boşa gitti.1 parça ıslak kek 2 küçük parca börek 5 tane de sarma yedim yaaaaa:5: :5: :5:
kalktığımda saat 22.30 idi.o saatten sonra yediklerime bakın.moralim bozuldu.kalorisine bakmaya korkuyorum inanın ki.:18:
birer tane yedin dur bari dimi :47:kendime cok kızdım ya............................................................kendimi size şikayet ediyorummm.

gündüz işte giremiyorum akşam da kimseyi bulamıyorum:3:
benim metebolizmam mı yavaşladı acaba 100 gr vermişim bu hafta canım sıkkın sanki çok çalıştığı halde sınavdan düşük not almış gibi hissediyorum:44:
eğer kaçamak yapmadıysan hiiiiiiç üzülme kardelen:128:, vücudun direnç gösteriyordur.haftaya acısını çıkarırsın.

eğer kaçamak yapmadıysan hiiiiiiç üzülme kardelen:128:, vücudun direnç gösteriyordur.haftaya acısını çıkarırsın.

inşallah zennbeciğim kaçamak yapmıyorum hatta az bile yiyorum öyle ki iş yerinde bir arkadaş senin yediklerini görünce psikoljim bozuluyor diyor 4 kap yemeği hiçbir zaman tam almıyorum kolestrolüm yüksek olduğu için iş yerinde et de yemiyorum inşallah ödemdir:50::50:

tebrik ederim canım :46cok güzel vermişsin.

evet kıralım işallah.ben az verdim vermesine.ama kaç aydır 50 küsürlere de düşmem,iştim.tartıda gördüm ya:16:
isteyenin bi yüzü vermeyenin 2 yüzü kara dedim.vermedi tabii:1:ama biz dışarı cıkmadık evdeydik:34:

moral bozmak yok kardeşim.duraklama dönemleri hep olur.

ben de öğretmenim canım.okulumuzun uzaklığını avantaja cevirdim.yürüyerek gidip geliyorum.çantamda yeşilçay bulundurup içiyorum arada.öğlen de kendim götürüyorum.evde yemek olmasa bile 1 dilim ekmeğe yoğurt sürüp üstüne pul biber serpip yiyorm.akşamları biraz sıkıntı oluyor tabi insan yorgun geliyor.kocam da bazen cok güze yemek yapıo.önce bu foruma bakıpmotive olmadıysam cok yiyorum işte.:1::1::1:

Tesekkur ederim canim. Ne guzel firsatlari degerlendirip hayata hareket katmak ne guzel. Ben de oyle yapmaya calisiyorum.

Amin canım cümlemizin.

Evet biraz erken evlendim ama şikayetçi değilim Allah'ıma şükür.

Çalışıyorum canım özel sektörde muhasebeciyim bütün gün oturuyorum anlayacağın hesap kitap :50:

Calisan anne olmak zor dimi? Ama buyutmussun cocuklari masallah, darisi basima!

Kutlarım...:nazar:

Nereye gidiyonuz bakiiiimm:)

Tesekkurlr lunacim

Kızlar iyi akşamlar..

bu haftanın azimlileri;

Eline saglik maxicim, tesekkur ederim. Sayende motive oluyoruz!

Kizlar moralim cok bozuk...

Hayirdir? Neyin var?

Back
X