Kızlar ben de geldim aranıza

Ben yemek yemeye bayılıyorum ya

off hele ki gece yemek yemek : çok geç uyuyan birisiyim normalde gece 3 4 gibi işte o vakite kadar dolapta ne bulsam götürüyorum yaa. Bunun dışında ekmeğe bayılıyorum, beyaz ekmek :) hem de en kötüsü. Tuzu çok kullanan, gazlı içecekleri seven birisiyim. Anlayacağınız tüm pis huylar bende uff :2: Bütün bu huylar bana hep kilo olarak döndü maalesef.
Normalde 57 kilo falanken kendimi gayet beğenirdim, hadi yine üst bacağım bana kalın geliyordu ama olsun şimdi o hallerimi mumla arıyorum yaa

Ne güzel inceymişim diye. Ay neyse konuyu dağıtmayayım. Şu anda 64.5 kiloyum vermem gereken bi 7 8 kilo var ya ve ben yaz başından beri sürekli diyete başlayıp başlayıp bırakıyorum. Artık arkadaşlarım da biraz dikkat et demeye başlayınca, dedim noluyoruz.

Diyete ve sağlıklı beslenmeye başladım 2. günümdeyim. Yarından itibaren spora da başlayacağım. Slim in 6 + Callanetics yapacağım daha hızlı sonuçlar görmek için işte
Size hemen bugün yediklerimi yazayım:
Sabah:
önce 1 bardak soğuk su
Bol domates, salatalık, biber
peynir
zeytin
bir peynirli gözlemenin 1/4'ü
ekmek yok
Yeşil çay
Ara:
1 tane sade soda
Aralarda yeşil çay
öğlen:
Yeşil soğan
domates
salatalık
Pul biberli biraz ev yapmı yoğurt
yine bir gözlemenin 1/4ü
ekmek yok
aralarda 1 kupa yeşil çay
akşam:
Ekmek yok
light kola 1 kutu
1 kaşık yoğurlu semizotu
3 4 kaşık salata
1 kaşık patatesli tavuk
4 5 kaşık yeşil fasulye
1 kaşık patates salatası
ve tabii günde 2 3 litre su mutlaka içiyorum.
Kızlar sizce nasıl listem? bugün evde gözleme var diye yedim yoksa normalde 1 2 dilim çavdar ya da kepek ekmeği yemeyi planlıyorum aslında.
Her gün yazmaya çalışacağım. Siz de yazın olur mu? Eski pantolonlarıma girmem lazım artık canıma tak etti yaa. Destek olalım birbirimize