• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınn!!! Sabah sabah aklıma tahinli çörek geldi ya:(

günaydın..

aman aman ne olur kovala onu kış kış...insanın aklına düşmeye görsün

benim dünkü yaptığım kaçamak bugün tartıya yansımış bide wc sorunu var iyice binmiş tepeme
çok pişmanım:43::43:

yarında cuma ne yapıcam ben yaaa 64 ü yine mi göremicem:17:

68.5'im. Büyük ihtimal yarın ki bildirim de böyle olacak. Zira 3 gündür aynı. Hic kıpırdamıyor.
(ben tahinli çörek yedim.hakkını vermem gerekti..hi hi)

aman bee şu kilo çizelgesinden ben de yapıp paylaşayım dedim yaptım ama kopyaladığım şeyi nereye yapıştıracağımı bulmamadım :44::44: imza diye bi şey yok bende yapan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim:21: neyse biraz bitki çayı içtim, ekmekten kestim, yemeği azalttım derken 61.9 0lmuşum:21::21: inşallah daha da gider.:46::46:

ben de yeni yaptım
profil düzenle ye gir orada aşağılara doğru çizelge yazıyor onun yanındaki kutucuğa kopyalıyorsun

Bende çok yedim bugün valla tartılmaya korkuyorum :( moralim bozuldu .
Burası kilo almak istiyorum topiği gibi oldu :). Kızlar iştahımızı kesip biran önce toparlanmamız lazım

süperdi valla
ben motiveyim haftaya diyetisyene gitcem böle olmadı yaza böyle girememeeeeem

iyi akşamlar kızlar

bugunde -100 ve 63.9 ile 63 leri gordum.:46:

kahvaltim : 1 dilim cavdar ekmegi domates peynir azicik tereyag bal ve biraz kizarmis sucuk ve nescafe
aksam biraz mantarli tavuk sote 3 kofte yogurt bikac catal humus.bu saatten sonrada ancak bitki cayi icerim 1-2 fincan.

selm kızlar bende bu yemeyle anca 500 gr vermişim

Allah bazılarını şanslı yaratmış bugün bizim arkadaş sabah 2 simit bir poğaça yedi şaştım kaldım. ben öyle yesem fil gibi olurum . biz yemiyoruz yine kilo veremiyoruz. Ne olcak bizim bu halimiz.:84::84:

neyse bugün ki menüm:

sabah : 2 dilim kepekli ekmek arası peynir

ara: 1 küçük elma

ara: 2 kuru kayısı ve 1 ceviz içi

öğlen: evde hazır yemek yoktu bende kahvaltı yaptım.
1 haşlanmş yumurta, 1 dilim peynir ,domates, salatalık , maydanoz , 1 dilim kepekli ekmek ve 1 kase yoğurt

akşam : 1 kase yeşil mercimek çorbası , 1 dilim fırında kabak mücver ve 2 tane çiğ köfte marulla

1,5 lt su , spor yine yok. spor yapmadan bu iş olmayacak. :44::44:

selm kızlar bende bu yemeyle anca 500 gr vermişim

Allah bazılarını şanslı yaratmış bugün bizim arkadaş sabah 2 simit bir poğaça yedi şaştım kaldım. ben öyle yesem fil gibi olurum . biz yemiyoruz yine kilo veremiyoruz. Ne olcak bizim bu halimiz.:84::84:

yok be ya, fil gibi olmayız bence...
en çok kaç kilo oldun ki canım?
sonuçta 60-69 kilo aralığı grubundayız.
bizde fil potansiyeli yok :52:

çok iyimser günümdeyim:9:

Back
X