• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pilatesde yapamiyosun dogru ya bi an unuttum o zaman cocuklarin pesinden koşturmaya devam....

ben 17-18 arasi yemiş oluyorum genelde :)

Pilates dvd lerini eşim kirdi dermisim :-D bu ara hastayım ya sürekli mide bulantısı yaşıyorum işe git ev işini hallet tukeniyorum .sanırım tukenmislik sendromuna yakalandım :-)

Ayse cim sürekli yagmur yagan neresi canim nerde yasiyorsun sen hava bi isinmadi gitti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne sen sor ne ben soyleyeyim ama agri da yaşıyorum canım çeken bilir:-) burda hava ısınmadan diğer kış gelir.Yazı ancak memlekete gidince görürüm ben

Ne sen sor ne ben soyleyeyim ama agri da yaşıyorum canım çeken bilir:-) burda hava ısınmadan diğer kış gelir.Yazı ancak memlekete gidince görürüm ben

Allah yardimcin olsun canim taaa oralarda ne isin var demicem görev icin ordasin sanirim... :) memleket neresi bu arada :)

İste cocuk bunlar belli olmuyor dedigin gibi :)))

Ben sizleri kocaman öptüm topigi terk etmeyin ben gelene kadar?!?!?!
Bol bol gazlayin birbirinizi ben döndügümde sen kesin kilocuklarinida vermiş olursun :))
Özleyecem valla internetim olursa firsat bulunca yazarim zaten ;)

Bizde seni öptük canim sen gelene kadar 2 kilo vermis olurum insallah ;-)

Kendine kizina dikkat et özlicem valla seni :(

Günaydin kizlar

Kahvaltim

1 dilim ekmek
2 tk. Krem peynir
1 tk. Recel
Nescafe ;-)

Ögle diyet sandavic

Ara 1 diyet meyveli yogurt

Aksam

1 yt. Salata
1 yt. Taze fasulye ;-)

Pilates dvd lerini eşim kirdi dermisim :-D bu ara hastayım ya sürekli mide bulantısı yaşıyorum işe git ev işini hallet tukeniyorum .sanırım tukenmislik sendromuna yakalandım :-)

Hayirdir canim gecmis olsun kansizliktan mi yoksa bebis falan mi var :)

slm kızlar ne var ne yok
işte bugün yediklerim (=ı
sabah kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek
öğlen yemeği bir porsiyon zeytinyağlı türlü 2 yemek kaşığı pilav 1 kase cacık
akşam yemeği 1 porsiyon zeytinyağlı kabak ve salata
bugğn öğlen ve akşam yediğim zeytinyağlılar benzerdi komik oldu (=
Ama bugün çok yorgun olduğumdan 20 dk yürüyş yaptım hiç yoktan iyidir:46:

Allah yardimcin olsun canim taaa oralarda ne isin var demicem görev icin ordasin sanirim... :) memleket neresi bu arada :)

evet görev icabı burdayız:-D memlekette agrinin tam tersi en sıcak yer mersin :-D orda da sıcaktan spor yapilmiyor evde ancak Pilates yapabilirim bu gidişle.ama bu hafta da spor yapmadan kilo vercem merak etmeyin:-D

Hayirdir canim gecmis olsun kansizliktan mi yoksa bebis falan mi var :)

birseyler yapmış olsam bende bebiş derdim :1: hayatımda bu kadar uzun süreli mide bulantısı çekmedim..kansızlıktan değildir günde 7 ilaç kullanıyordum bunlardan 1'i folik asit 1'i kan kan surubu olağan ilaçlar..şimdi kan şurubuyla 1 ilacımı kullanıyorum folik asitide bıraktım zaten ilaç yutamıyordum artık iyice tiksindim:43:

İste cocuk bunlar belli olmuyor dedigin gibi :)))

Ben sizleri kocaman öptüm topigi terk etmeyin ben gelene kadar?!?!?!
Bol bol gazlayin birbirinizi ben döndügümde sen kesin kilocuklarinida vermiş olursun :))
Özleyecem valla internetim olursa firsat bulunca yazarim zaten ;)

benim gazlanacak halim kalmadı sen birde naz gaz veriyordu simdi %50 azalcak sen yokken kilo alabilirim bak o yüzden:49: sende kendine dikkat et bakalım annenler geliyor diye yeme içme düzenini bozma ben yapamadım bari sen kilo vermeye devam et.(DİP NOT: sen yokken 1. olma ihtimalim var bak buda iyi tarafı :1:)

slm kızlar ne var ne yok
işte bugün yediklerim (=ı
sabah kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek
öğlen yemeği bir porsiyon zeytinyağlı türlü 2 yemek kaşığı pilav 1 kase cacık
akşam yemeği 1 porsiyon zeytinyağlı kabak ve salata
bugğn öğlen ve akşam yediğim zeytinyağlılar benzerdi komik oldu (=
Ama bugün çok yorgun olduğumdan 20 dk yürüyş yaptım hiç yoktan iyidir:46:

yoo komik olmamış bence süper.yürüyüşü neden 20 dakika yapıyorsun ama en az 30 dakika yürüsen daha iyi olcak:49:

benim gazlanacak halim kalmadı sen birde naz gaz veriyordu simdi %50 azalcak sen yokken kilo alabilirim bak o yüzden:49: sende kendine dikkat et bakalım annenler geliyor diye yeme içme düzenini bozma ben yapamadım bari sen kilo vermeye devam et.(DİP NOT: sen yokken 1. olma ihtimalim var bak buda iyi tarafı :1:)

1. Lik bana kalsin ayse sen 2. Lik icin yarissan olur mu ?

Ben asi yi temsil edicem hafta da 1 kilo o gelene kadar ;-)

:D:D:D

yoo komik olmamış bence süper.yürüyüşü neden 20 dakika yapıyorsun ama en az 30 dakika yürüsen daha iyi olcak:49:

Kesinlikle canim yag yakmak icin en 30 -45 dak. Arasi yürümek gerek ;-)
Menü de gayet ölcülü bence...

Bugun bende uzun bir aradan sonra zeytinyagli taze fasulye yedim ilac gibi geldi valla ;-)

Canim menün gayet iyi ama sanki biraz fazla ekmek tüketiyorsun ...

1 orta boy patates zaten 1 dilim ekmek sayiliyor :)

haklısın canım ama bunun nedeni sofraya hep aç oturuyorum.Az az Yiyerek zayıflamalıyım şu ekmek işini kesin bırakmalıyım

etimek nasıl olur kıslarrr :27::27::27:

haklısın canım ama bunun nedeni sofraya hep aç oturuyorum.Az az Yiyerek zayıflamalıyım şu ekmek işini kesin bırakmalıyım

etimek nasıl olur kıslarrr :27::27::27:

Sofraya ac oturmamak icin ara ögünlerini degerlendir canim...

Etimek bence etkili asi arkadasimiz da etimek yiyor ve kilo da veriyor dene derim ;-)

İyi geceler bu topiği yeni gördüm ve hemen abone listeme ekliyorum ☺️
Bugün tartıldım ve 66 kiloyum benim için iyi bi rakam çünkü 2 aydır hiç dikkat etmedim ve hala aynı kilomdayım.. Ama bi 10 kilo fazlam var sizin gazınızla vericem inşallah diyelim 😇😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hanımlar spor spor spor diycem başka bir şey demiycem.... Ben diyete başlayalı 3 hafta olacak (3 gün sonra)
Çok kilo vermedim 1-1,5 kg arası verdim. ama beni gören sanki daha fazla vermişsin diyor, mide ve karın kısmım çekilmeye başladı...
Her akşam muntazam yürüyorum, asla aksatmadım.. En az 60 dakika, bazen 80-90 dakikaya çıkıyorum... KM hızım 5,5-6 km hızla yürüyorum.
Tabii bu süre zarfında 15 dakika eliptik bisiklete de biniyorum..
PES etmek yok kg taktım kafaya :)) Haydi hanımlar ip incecik olalım hem yaz hem kış:52::52:

geçen sene spor salonuna gitmiştim. haftanın 4-5 günü aktif spor yapıyordum. bıraktığımda 66 kiloydum.
ama 38 beden gibi ince görünüyordum. şimdi o zamandan 1,5-2 kilo daha zayıfım. ama öyle görünmüyorum.

kesinlikle haklısın. diyette 2 ayı aştığım için eski disiplinim kalmadı.
bi süredir sporu bırakmıştım. bu hafta tekrar başladım. kendime bi plan hazırladım. haftanın 3-4 günü eliptikle,
hergün de mekik ve pilates bandıyla kol çaışıyorum. artık şu salmış kasları toparlamam lazım.
daha önce bi anal bölgeden bi ameliyat geçirdim. o yüzden kesinlikle kabız olmamam lazım. bu yüzden spora fazla yüklenemiyorum.
vücut alışır da sonra bırakırsam anında kabız olurum.
neyse amacım dediğin gibi; olduğumdan kilodan daha az gösterdiğim sıkı bi vücut.:72:

Günaydin kizlar keyifler nasil

Kahvaltim

2 haslanmis yumurta
7 dilim salatalik
1 kücük domates
20 gr. Peynir

İyi geceler bu topiği yeni gördüm ve hemen abone listeme ekliyorum ☺️
Bugün tartıldım ve 66 kiloyum benim için iyi bi rakam çünkü 2 aydır hiç dikkat etmedim ve hala aynı kilomdayım.. Ama bi 10 kilo fazlam var sizin gazınızla vericem inşallah diyelim 😇😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aramiza hosgeldin canim biz seni gazlariz ;-)

Verirsin insallah kilocuklarini ;-)

1. Lik bana kalsin ayse sen 2. Lik icin yarissan olur mu ?

Ben asi yi temsil edicem hafta da 1 kilo o gelene kadar ;-)

:D:D:D

olmaz canım ayse bunu begenmedi :1: ben haftada 1 kilo veremem 100 gr verirsem iyidir ama yine de birincilik istiyorum:49:

Back
X