• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla siz yaşlarınızdan dolayı çok şanslısınız. bense hem 29 yaşındayım hem de yaklaşık 3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum. herkese farklı etki eder belki ama bana 7 kilo aldırdı. şimdi de o kiloları hapı bıraktıktan sonra vermeye çalışıyorum. ve inanın bana çoooook zor oluyor. kaldı ki ekmeği en az 1 senedir hiç tüketmiyorum neredeyse ama haptan dolayı hiç veremedim. inşallah bundan sonra başarabilirim.

akşama acıkırsam bir bardak sütle 1 dilim etimek yemeyi düşünüyorum:-))))şu ana kadar toplam 847 kcal almışım.

bende 29 yasındayım yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor .Doğum kontrol hapı evet kilo yapar ama sen yine de çok kilo almamışsın bence 3 yılda.ben evlendikten sonra 5,6 kg aldım 1 yılda şimdi 5.5 kg verdim halen de uğraşıyorum kilo vermek için.sen hapı bırakalı ne kadar oldu ? 1 yıldır ekmek yemiyorsan yine de kilo veremiyorsan yanlış yaptığın birseyler var demektir canım

Acıktım yine
2 pekmezli kurabiye
1 ev poğaçası peynirli
1/2 fincan sütlü kahve

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kahvaltim:
- 50 gr kepekli ekmek
-30 gr lor peyniri
-5 yesil 3 siyah zeytin
-1 salatalik
-2.5 gr tereyagi

Ara:
-150ml light süt
- yarim muz

Ögleden sonra:
-150 gr yogurt
-1 dilim kepekli ekmek

Aksam yemegim:
-1kabak ve 1biber dolmasi
-100 gr yogurt

Bugünkü yiyeceklerim planladim bile :)

menü yine cok güzel canım...hele aksam yemeği harika :32: bende sabah 2 yumurta ile pekmez fındık 3 dilim kepekli ekmek yedim ara öğün olarak dondurma ile 2 etimek yedim :1: ( ara öğüne bak dondurma:1:) akşama da patates salatası yapcam

Daha 3 gün oldu canım hapı bırakalı diyete de bıraktığım gibi başladım. şimdilik güzel gidiyor ama ramazanda ne yapacağım bilmiyorum. şu da var ben geçen ramazan hap kullandığım halde 3 kilo vermiştim. Inşallah şimdi de öyle olur. Kalori sayınca daha güzel oluyormuş cidden ben hiç yapmamıştım bunu dolayısıyla önüme geleni yemişim demek ki.

Ögle

1 dilim ekmek 60 kc.
200 gr karpuz 100 kc. Civari

514 kalori

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam yemegim 140 gr balik 280 kalori civari
1 yt. Salata bol limonlu az yagli 80 kc. diyelim

874 kalori

Akşam yemeğinde kahvaltı yaptık
10 kadar ( en az) hamur kızartması ama kinrit kutusu nibüyüklüğünde, çok az yağlı
Patates kızarrması actifry
1.5 kk beyaz peynir
Kırmızı biber

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim tartının bozulduğu kesin de seninkini bilmiyorum canım :1: ama hergün tartılmamak lazım mıs.bazen kıyafetsiz tartılıyorum yine sonuç değişmiyor:52:
Ya bende anlamadim kac gündür gram inmiyor önümüzdeki günler eksilermi bilmiyom :-/

menü yine cok güzel canım...hele aksam yemeği harika :32: bende sabah 2 yumurta ile pekmez fındık 3 dilim kepekli ekmek yedim ara öğün olarak dondurma ile 2 etimek yedim :1: ( ara öğüne bak dondurma:1:) akşama da patates salatası yapcam
Sagol canim.senin menüde iyimiş heleki dondurma ohhh afiyet bal şeker olsun :))

Bende o yüzden kilo veremedigimi düşünüyorum tatlm. Sağol şekerim.
kahvaltim
kibrit kutusu kadar peynir
1 domates
1 salatalik
1 dilim ekmek
kalori hesaplayamiyorum şuan :1:
Diğer öğünlerde ekmek yemiyorum.
rica etsem kalori hesabini yapabilir misinz merak ettim de :1:

Akşam yemeğim
7 8 yk türlü
makarna
1 kase yoğurt
3 bardak su

Aksam yemegim 140 gr balik 280 kalori civari
1 yt. Salata bol limonlu az yagli 80 kc. diyelim

874 kalori

Patatesli poca yaptim yemem insallah ama yaparken ic harcindan dayanamayip 2 yemek ks. Hüplettim yagli yagli :(

ÖĞLE YEMEĞİM :
5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kase cacık
4 adet tatlı biber
270 kalori

AKŞAM YEMEĞİM :
3 yemek kaşığı meyhane pilavı
2 bardak ayran
2 minik salatalık turşusu
3 tane kepekli peynirli kraker
331 kalori

Toplamda bugün 1040 kalori:18:

Patatesli poca yaptim yemem insallah ama yaparken ic harcindan dayanamayip 2 yemek ks. Hüplettim yagli yagli :(

Ben öyle börek poğaça falan hiç dayanamıyorum çoğu kişi diyette tatlı krizine girer ben mantı makarna krizine giriyorum allahtan eşimde diyette de böyle şeyler pişirmiyorum evde inşallah sende kendini tutarsın ooffff ne güzel de kokar şimdi o sıcak dıcak dumanı üstünde ama sen bana bakma canım yinede kendine hakim oll yarın gündüz tadına bakarsın azcık ucundan:20:

Ben öyle börek poğaça falan hiç dayanamıyorum çoğu kişi diyette tatlı krizine girer ben mantı makarna krizine giriyorum allahtan eşimde diyette de böyle şeyler pişirmiyorum evde inşallah sende kendini tutarsın ooffff ne güzel de kokar şimdi o sıcak dıcak dumanı üstünde ama sen bana bakma canım yinede kendine hakim oll yarın gündüz tadına bakarsın azcık ucundan:20:

Benim esimin kilo problemi olmadigi icin bugün isyan bayragini cekti artik HAMUR ISI diyee :)
2-3 haftadir yapmiyordum iste yapincada kendime zor hakim oluyorum ....
Bu arada dayanamadim azicik yedim birazda kilo veririm diye yedim :)))

Hani vücut sasirsinda noluyo desin DERMI KI acaba ?

9-10 kasik dedigin 1 yt yapar canim biraz fazla olmus gibi bence ;-)

Immmm evet galiba :-) ama sebze yemeği pek sevmiyorum. Yani hastanede sevmiyorum oyüzden bu kadar yedim kizmaaaa :-*

Immmm evet galiba :-) ama sebze yemeği pek sevmiyorum. Yani hastanede sevmiyorum oyüzden bu kadar yedim kizmaaaa :-*

Yok canim kizmam bidaha ki sefere 4-5 kasik yersin olur biter ;-)

Makarna benimde en cok sevdigim yemek icim gitti simdi :confused:

Bende bugün gündüz kizima kabakli mücver yapmiştim kiymali iki köfte büyüklügündeydi hüplettim valla :))
Akşam üstüde dondurma yedim ayşenin gazina geldim iyide oldu :))
Belki bende vücuttumu şaşirtirimda gider kilocuklar ;)

Yok canim kizmam bidaha ki sefere 4-5 kasik yersin olur biter ;-)

Makarna benimde en cok sevdigim yemek icim gitti simdi :confused:

Evde yapıcan yicen sicak sicak oooh :-)

Back
X