ce eeee selam takım...kusuruma bakmayın ben 2. takımda aktif olarak yazıyorum orası kaynarken burayı ihmal ediyorum. oysa orada az paylaşım olduğunda buradan enerji almaya geliyordum.şimdi enrji doluyum ve birazını sizinle paylaşmaya geldim.
2. takımda kilo bildrim günümüz bugün ve kilo vermişim. o yüzden mutlu oldum. bir arkadaş da ısrarla der ki akşam saat 6dan sonra yemek yemeyelim. hadi dedim tamam . son hafta kararay beslenme tarzını uyguladım tamam çok geç saatlere bırakmadım yemeğimi ama saat 5te işten çıkıyorum yemek işini 6ya kadar bitirmem imkansıza yakındı.
öyle düşünüyorudum. öyle bi şey söyledi ki arkadaş denenir yani.
bu arkadaş uzunca bir aradan sonra bir arkadaşını görmüş. kız 69 kilodan 54e düşmüş. 5-6 ay gibi bir süreydi yanılmıyorsam. e demiş nasıl bu kadar zayıfladın demiş ki akşam saat 6dan sonra yemeyi azalttım. bizimkisi de demiş ben de öyle yapıyorum ama olmuyor . arkadaşı cevap vermiş hele bi sabret ilk ay direniyor sonra patır oatır gidiyor kilolar. ve demiş ki doğru dürüst spor yapmaya bile vaktim olmadı da yapamadım da.vay beaaaaa
spor sağlık için tabi ki gerekli ama ilk zaman şu geç yememe kuralını oturtacağım inşallah.size de duyurrulur
peacock sen hep böylemisindir?ne bilim içten,yardımsever,tatlı?birde resimdeki senmisin?

aynı şeyleri düşündüm ben de. kavak yellerinde Efe nin aşık olduğu öğretmen vardı ya sonra yengesi oldu şu sıra da başka bir dizide oynuyor o oyuncuya benzettim peacock u.
Aslinda aldigimiz kl den ziyade saglikli beslenmekte onemli ornegin islak kek pogaca hem cok kl hemde sagliksiz ama maalesef olmuyor senin menunden ornek verdim ama bende oyleyim ozellikle evden cikiyorsam ipin ucu kaciyor mesela bu sabah cornflex yedim
Bence sagliksiz ama bebislede yapamiyorum kahvalti
Birde herkesin vucudunun belli yiyeceklere karsi intoleransi oluyor bu yiyecekleri tukettiginde kg vermen cok yavas oluyor bunun testi var ama cok pahali benim eltim yaptirmisti mesela maya ya karwi varmis ekmek yogurt vb... Mayali urunleri kesince hemen verdi benimde seker kesinlikle yemedigimde hemen veriyorum ama kesemiyorum icim bagiriyo tatli ye diye
yeni bir tatlı öğrendim kesinlikle tavsiye ederim.
1 muz, 1- 2 yk kakao, 1 çay bardağı süt ve 1 tatlı kaşığı bal. muzu ezip bütün malzemeleri karıştırıyorsun. puding seversen bunu da seversin. bence pudingden daha lezzetli. bitter olsun istersen kakaosunu arttır, ayyy çok kalorili oldu diyorsan yarım ölçü kat malzemeleri bunu yersen çukulata ihtiyac duymazsın. kadınların adet öncesi dönemde magnezyum potasyum ihtşiyaçları artıyormuş ve muz ve kakao bu dönem için de iyiyimiş hem tatlı hem ilaç

bu tatlı isteğimiz son haddine geldiği zaman yiyeceğimiz tatlı bir de tatlı isteğini kesen şeyler var mesela tarçınlı süt

ben ce tarçınlı sütü düzenli olarak içebilirsin. ben ytarçın kullanamıyorum intoleransım var. yukarıda bazı testlerden bahsedilmiş ben yaptırdım ve tarçın, patlıcan , kuş üzümü gibi şeylere intoleransım çıktı. şu an o listedeki bir çok şeyi yiyorum ama patlıcan özellikle de tarçın hala dokunuyor.