Selamlarrrrrrrrrr :dance: Sonunda hedefime ulaştım çok mutluyummm :dance:
waoww darısı basımıza güzelimhihoyyytkaydirigubbakcemile2

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
waoww darısı basımıza güzelimhihoyyytkaydirigubbakcemile2![]()
tebrik ederim :hooray:
inşallh hep istediğin kiloda kalırsın a.s.a.s.![]()
ay ne güsel yha istedigin kilodasın kendine güwenin max.olmustr hihoyyyt yalnış anlama canım sakın ben kilo werince öle hissediorum da ondan dedim canı gönülden tebrik ediorum seni yayerimseniben:hooray:
hacercim tebrk ederm senii inşallah hepimz ulaşırıss..sağlıckla kal cnm
kız hacer tebrik ederim seni şekerüm:1hug:darısı başıma ama bir türlü kendimi toplayıpta tam anlamıyla veremedim kendimi diyete.
ayy şimdi spor yaptım perişan haldeydim ama bu güzel haberle canlandım valla tebrik ederim şekerim a.s.darısı bizlerinde başına!
:Saruboceq:
lawesciğim sen benden daha geçnsin ve sanırım öğrencisin değil mi? benden daha çok hereket etme şansın var dolayısıyla benden hızlı kilo verebilirsin ama şunuda ekleyeyim çok dişli bir rakibin var ona göre asıl :jeyyar:
ayy şimdi spor yaptım perişan haldeydim ama bu güzel haberle canlandım valla tebrik ederim şekerim a.s.darısı bizlerinde başına!
:Saruboceq:
lawesciğim sen benden daha geçnsin ve sanırım öğrencisin değil mi? benden daha çok hereket etme şansın var dolayısıyla benden hızlı kilo verebilirsin ama şunuda ekleyeyim çok dişli bir rakibin var ona göre asıl :jeyyar:
kızlar bn yarın yine lapa yapıcm.katılmak isteyen var mı bnaa?