60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bnde geldm bugn evde gün wardı ama yinede çok kaçırmadm yürüyüşte yaptım akşam.ama akızlar bnde şöyle bi durum war bn spor yaptğım halde pek kilo veremm sporu bıraktğımda daa ii veririm bugüne akdr öle oldu inşallah bus eferde öle olur çnki azıcık yedğim halde hemde deliler gibi spor salonnda spor yaptğım halde veremiourm,sabt duruorr.inşallah yine öle olur yoqsaa çok üzülrm yaa :'( :/

ay ne güsel yha istedigin kilodasın kendine güwenin max.olmustr hihoyyyt yalnış anlama canım sakın ben kilo werince öle hissediorum da ondan dedim canı gönülden tebrik ediorum seni yayerimseniben:hooray:

hacercim tebrk ederm senii inşallah hepimz ulaşırıss..sağlıckla kal cnm

bugün: 45 dk yürüyüş
kahvaltı: bir dilim kepekli ekmek, bolca peynir, domates, az şekerli çay
3 tane ceviz
1 elma
1 çay bardağı kadar beyaz leblebi (aynı anda deil gittim geldim atıştırdım )
akşamda:bir kase yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek, yarım dilim kadayıf dolması :oklava:
şimdide az şekerli çay içiyorum :içelim:
yatmadanda 30-40 dk egzersiz

benden bugunlük bu kadar sizler ne yaptınız anlatırmısınız :jeyyar:

kız hacer tebrik ederim seni şekerüm:1hug:darısı başıma ama bir türlü kendimi toplayıpta tam anlamıyla veremedim kendimi diyete.

ay ne güsel yha istedigin kilodasın kendine güwenin max.olmustr hihoyyyt yalnış anlama canım sakın ben kilo werince öle hissediorum da ondan dedim canı gönülden tebrik ediorum seni yayerimseniben:hooray:

teşekkürler canımm darısı isteyen herkesin başına:Saruboceq:

hacercim tebrk ederm senii inşallah hepimz ulaşırıss..sağlıckla kal cnm

teşekkürler canım a.s.

ben bugün regl oldum o yüsden spor yok bndebenneyaptımki sabah 2 domates biras peynir biras ekmek az şekerli çay aa tabi kalkar kalkmaz su we gün boyu suuhihoyyyt öğlen yayla corbası akşam fırında tawuk yağsız cokacimcoook

sevimcim diyet ve spor yapıldığında etkisi birkaç gün sonra çıkıyor zaten herhalde sende o günlerde sporu bıraktığında daha çok zayıfladığını düşünüyosun bu benim düşüncem tabi onun için diyetine ve sporuna devam et bence hedefine daha çabuk ulaşırsın kolay gelsin

Selamlarrrrrrrrrr :dance: Sonunda hedefime ulaştım çok mutluyummm :dance:

ayy şimdi spor yaptım perişan haldeydim ama bu güzel haberle canlandım valla tebrik ederim şekerim a.s.darısı bizlerinde başına!
:Saruboceq:
lawesciğim sen benden daha geçnsin ve sanırım öğrencisin değil mi? benden daha çok hereket etme şansın var dolayısıyla benden hızlı kilo verebilirsin ama şunuda ekleyeyim çok dişli bir rakibin var ona göre asıl :jeyyar:

ayy şimdi spor yaptım perişan haldeydim ama bu güzel haberle canlandım valla tebrik ederim şekerim a.s.darısı bizlerinde başına!
lawesciğim sen benden daha geçnsin ve sanırım öğrencisin değil mi? benden daha çok hereket etme şansın var dolayısıyla benden hızlı kilo verebilirsin ama şunuda ekleyeyim çok dişli bir rakibin var ona göre asıl :jeyyar:

teşekkürler canım bu azimle senin de mutlu haberlerini alacağız inşallah en kısa zamanda :lepi:

eeth öss ye hazırlanıorum hemide:utangac: bnde kendin gbi dişli rakip istiodum tam da seni buldum canım öğüorum senia.s.

arkadaşlar merabaaaa.s.nasılsınız kader arkadaşlarım:teselli:
arada misafiriniz olup okuyorum yazılarınız..hepinizde çok azimlisiniz:nazar:yakında aranıza katılıcam ben de bekleyin beni inşaallah 14 şubattan sonra yanınızdayımkaydirigubbakcemile4

merhaba arkadaşlar ben 68 kiloyum ve 55 kilo olmam gerek :çok üzgünüm: başarabilirmiyim bana etkili bi diyet listesi bilen varsa özelden bana mesaj atsın sözz bende size hergün rapor vericem olurmu?

benide aranıza alırmısınız :enbuyukkk:

hcr35 canım lütfen bana mesaj at nasıl verdin çok tebrik ediyorum seni...

ayrıca yaptıgın bişey varmıydı neler yaptın nolur yazzz:Saruboceq:

Back
X