60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahhh işte ben aynı..bende neredeyse 58 le evlendim..5 6 sonra bir baktım ki 6 kilo falan almışım olamaz diyordum aklıma tartılmak bile gelmiyordu daha önceleri hiç kilo problemim olmamıştı bile..bende d.kontrol ilacı kullanıyordum onunda etkisi vardır...zayıfken daha fazla yiyordum...

Aynı kiloyla evlenip aynı sürede aynı kiloyu almışız.Haptan kaynaklanıyor sanırım:çok üzgünüm: Bana da kilo almışsın diyenler oldu geçenlerde tartıldım ve doğruydu çok üzüldüm ya.Kendimi tutayım yemiyim deyince de daha çok yiyesim geliyor inadına yiyorum sanki kime inat yapıyorsam:bbo:

bana da kilo almıssın demişlerdi o kadar üzülmüştüm ki aglamıstım bile..senağlama şimdi de zayıflamıssın diolar hawalara ucuorumhihoyyyt tartıda fasla belli olmuo ama baya inceldim göbüş yüsde 60 gittisositososito

ben yıllar önce yaptığım rejimde alışkanlık kazanmıştım ve yıllardır yemeğe başlamadan önce illaki su içerim .. a.s
mideyi fazla doldurmaktan korur..
bende yemek arasında ve yemekten hemen sonra su içilmesinin pek doğru olmadığını duymuştum.. fisfisfis

bu arada hepinize hayırlı sabahlarr :1hug:

dünkü menümm :kahve:
sabah: peynirli sandöviç+şekersiz çay
ara: yarım sb. süt
öğlen:Çorba+kapuska+1dilim kepekli
ara:nescafe
ara: yarım içli köfte
akşam: Patates yemeği+1 dilim kepekli+yoğurt
ara: portakal :asigim:

menün süper canım ama merak ettiğim içli köfteyi yerken kendini nasıl tutabildin yarım tane vallahi bravo helal olsun iraden çok kuvvetliymiş :nazar::nazar:

menün süper canım ama merak ettiğim içli köfteyi yerken kendini nasıl tutabildin yarım tane vallahi bravo helal olsun iraden çok kuvvetliymiş :nazar::nazar:

kaydirigubbakcemile3 ayy güldürdün beni şekerim :roflol:
ne var ki bunda yarısı hala duruyor şimdi de kalan yarısını yicem :jeyyar:
teşekkürler bu arada
ve de hepinize başarılarr :teytey: a.s.

kızlar aranıza gelmeme azzz kaldı..bugun 70kg cıktımm..

hadi bakalım bekliyoruz kilo verenlerin sevincini görünce bende çok mutlu oluyorum yeni kilon hayırlı olsun canım darısı diğer fazla kilolarına biran önce fazlalıklardan kurtulman dileğiyle a.s.

kızlar bişe söylecem çevreme bakıyorumda şimdiki gençler nekadar iri yapılılar deilmi hep hormonlu gıdalardan olsa gerek çoğunluğuda hasta ama elden bişe gelmiyor :uhm: acaba birgün doğala dönebilecekmiyiz
ben 45 kiloyla gelinlik giymiştim aaaah ah şimdilerde gittiğim düğünlerde gelinlerin geneli kilolu en zayıfı balık etli neredeyse
neyse biraz eskiye gittim umarım sıkmamışımdır canlarım kendinize iyi bakın a.s.a.s.

kızlarr bn geldm =)yine spor salonnda geldm bayaaa yoruldm elmdede elma şimdi kemiirip duurorum =) sizler neler yaptınz bklım?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 90 dk yürüyüş
kahvaltı ( öğle saatlerinde oldu ) iki dilim fırında kurutulmuş yoğun kepekli ekmek , peynir,az şekerli çay
1 elma
akşam bir kase yoğurt ekmek sabahkinin aynısı
şekersiz sütlü neskafe
40 dk egzersiz
iyi akşamlar a.s.

topraksu bne güsel bi menü olmş ama bnce birass daha vitamnli besnler koymaya dikkat et günde 1 avuç ceviz-badem fln. ye

kızlar bu arada bugn spor salonnda bi arki dedi ki bi programda izledm elma kilo aldırıormş dedii.bnde inanır mısnzz canım bişiy mi yemk istior direk elam yiyorum günde 3 tane fln.. ayy bi sakıncası warmı ki bi akıl verin banaa

sevimcim önceki gün biraz kaçırdığım için bugün telafi etmek istedim bende elmayı çok tüketiyorum yeşil elmanın kalorisi düşük diye biliyorum ama yanlışmı acaba ?

kızlar bu arada bugn spor salonnda bi arki dedi ki bi programda izledm elma kilo aldırıormş dedii.bnde inanır mısnzz canım bişiy mi yemk istior direk elam yiyorum günde 3 tane fln.. ayy bi sakıncası warmı ki bi akıl verin banaa

şekerim tam adamına sordun sengözlerimebaksanab
hemen içini rahatlatayımmm hihoyyyt
ben tatlı ve çikolata hastası bi insanım normalde
önceki rejimimde bunu engellemenin yolunu elma ile buldum
canım tatlı bişey mi istedi hemen 1 elma canım çikolata mı istedi hemen 1 elma yerdim yanii günde 2-3 bazen 4 elma yiyordum. ve 10 kg verdimm a.s
daha neler elma kilo aldırıyormuşşş :roflol:
senin yediğin yeterki elma olsunn
ye gariii kaydirigubbakcemile3 a.s.

UF YAAAA. ben rejime başladıgımdan beri kilo aldım ya göbeğimi görseniz patlıycak gibi noluyo anlamadım.öyle ahım şahım bi diyet değil yaptıgım ama yediklerime dikkat ediyorum öğlen fazl kaçırmıyorum hatta bu öğlen sadace etiformla ayran içtim. meyve yemeğe dikkat ediyorum onun haricinde akşam yemeklerinde bazen ekmek yemiyorum bile ama fazlamı kaçırıyorum acaba anlamadım
canım her bünyenin belli bir direnme sınır var
sakın vazgeçme sporunu yap zamanla verdiğini göreceksin

şekerim tam adamına sordun sengözlerimebaksanab
hemen içini rahatlatayımmm hihoyyyt
ben tatlı ve çikolata hastası bi insanım normalde
önceki rejimimde bunu engellemenin yolunu elma ile buldum
canım tatlı bişey mi istedi hemen 1 elma canım çikolata mı istedi hemen 1 elma yerdim yanii günde 2-3 bazen 4 elma yiyordum. ve 10 kg verdimm a.s
daha neler elma kilo aldırıyormuşşş :roflol:
senin yediğin yeterki elma olsunn
ye gariii kaydirigubbakcemile3 a.s.

canım bende tatlı hastasıyım kendimi nasıl tutuyorum anlatamam
elma yada meyva yemeninde bir sınır var
bir elma 50 kalori
bir portakal 50 kalori
ve içeriklerinde meyva şekeri var
dengeli yemek lazım
aralarda bir elma
yada portakal yemenin faydası olur ama
benim gibi bir meyva canavarıysan ve bir otruuyşta 2-3 tane yersen zayıflamayı beklemekte iimkanısız gibi

ve elma açıktırıcı özelliğe sahiptir
bir tarif okumuştum elmayı rendeleyip içine tarcın atınca tatlı isteği gidiyomuş
pek dinimidim ama
kaydirigubbakcemile

günaydın demeyi unuttum kızlar
ben dün yedilerimi yazayım hemen
sabah 2 dilim peynir 2 zeytin 1 bardak çay ekmek yok canım pek istemedi

arada 1 elma
öğlen 1 kase yayla çorbası ekmek yok
arada 1 adet portakal

akşam patates salatası 5- 6kaşık

1 yarım milföyden börek ee olsun o kadar çayın yanında de mi ama

ve çarşamba günü lapa yapmıştım işe yaradı sayılır
kilo epey inmiş gibi
tabi tekrar geri almazsam çokkk esvinçliyim çookkk
salı günü 64 e kadar çıkmıştım vücudumda ödem varıd galiba gitti ama şükür

canım bende tatlı hastasıyım kendimi nasıl tutuyorum anlatamam
elma yada meyva yemeninde bir sınır var
bir elma 50 kalori
bir portakal 50 kalori
ve içeriklerinde meyva şekeri var
dengeli yemek lazım
aralarda bir elma
yada portakal yemenin faydası olur ama
benim gibi bir meyva canavarıysan ve bir otruuyşta 2-3 tane yersen zayıflamayı beklemekte iimkanısız gibi

ve elma açıktırıcı özelliğe sahiptir
bir tarif okumuştum elmayı rendeleyip içine tarcın atınca tatlı isteği gidiyomuş
pek dinimidim ama
kaydirigubbakcemile

evet bazı insanlar üzerinde acıktırıcı özelliğe sahip. mesela babam elmanın üstüne mutlaka bi parça ekmek vb. yer.. :sm_confused:
ama bende hiç öle bi etkisi olmadı aksini frenledi hep.. :dilcikar: a.s
ama bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor tabi
günde 3 elma yediğimizi düşünürsek bu da 50*3=150 kalori yapıyor..
abartmamak kaydıyla tatlı yerine elmaya saldırmak çok daha makull :1rolleyes:
öpüyorum seni a.s.

ve işte dün yediklerimm :icecream:

sabah : peynirli sandöviç+çay(0 şeker)
ara : kurukayısı
ara : türk kahvesi Şeniz
öğle : çorba+az tavuk+salata
ara : dünden kalan yarım içli köfte (atılmasın dimi yazık lülülülülülü )
akşam : çorba+4-5 hamsi+salata+1 dilim kepekli ekmek
ara : meyve salatası (elma,armut,portakal)

Back
X