Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi çok sabırlıymışsınız kızlar, ben lapayı 1 çay bardağı pirinçten yapmıştım ama sadece 1 kaşık yiyebildim, gerisi çöpe gitti malesef :bbo:
bu arada iyi haftalar herkeseeeeeeeeeeeeeeee a.s.
ay yok anacım yeter bana bu kadar zayıflamak, sandalyede otururken kemiklerim batıyor artık :roflol:
yakında kilo almak isteyenlerin topiğe gideceğim :roflol:
kuzucum bu hafta ben mezun olacağım için 9.takımda 1 kişilik boş yer olacak, ona başvurabilirsiniz yerimseniben
Slmlar ....hcercim maşallah mezun bilem oluyormuşsun yarışmada darısı başımıza valla zor görünüyor ama inş diyelim...bende yoktum 3 gündür şehir dışındaydım girmedim nete nasıl gidiyor ...bende akşam şu lapayı yapayım diyorum ama ben gün boyu yapamam ki nerde çalışıyorum yapma imkanım yok yanii akşam belki yaparım..kendimi inanılmaz şiş patlayacak gibi hissediyorum hem hava degişimi hem bu ilaçlar kiloda ladırdı şişlikte yaptı sanki çok geriliyor hertarafım...
canım benim Rabbim başka dert vermesin kimseye
kilo olsun en büyük sorunumuz inşallah
biraz geçte olsa bende bu grupta olmak istiyorummm
boyum 1.72 kilom 61
istediğim kilo 57 ama bir türlü veremiyorum,bu kilo aralığında vermek çok zor yaa
napmam lazım nasıl bi diyet uygulamam lazım bilmiyorum,benim gibi olan varmı,ne yaptınızz??
biraz geçte olsa bende bu grupta olmak istiyorummm
boyum 1.72 kilom 61
istediğim kilo 57 ama bir türlü veremiyorum,bu kilo aralığında vermek çok zor yaa
napmam lazım nasıl bi diyet uygulamam lazım bilmiyorum,benim gibi olan varmı,ne yaptınızz??
merhaba kızlar nasılsınız dün gece bi çıktım maşallah sayfalar ne kadar ilerlemiş ama hepsini okudum da geldim yeni arkadaşlar hoş gelmişler umarım motivasyon dahada artar ve herkes istediği kiloya ulaşır
canım bende zayıflamanın sonunda zarif bir gelin olarak kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorummkaydirigubbakcemile3