60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi çok sabırlıymışsınız kızlar, ben lapayı 1 çay bardağı pirinçten yapmıştım ama sadece 1 kaşık yiyebildim, gerisi çöpe gitti malesef :bbo:

bu arada iyi haftalar herkeseeeeeeeeeeeeeeee a.s.

vallahi çok sabırlıymışsınız kızlar, ben lapayı 1 çay bardağı pirinçten yapmıştım ama sadece 1 kaşık yiyebildim, gerisi çöpe gitti malesef :bbo:

bu arada iyi haftalar herkeseeeeeeeeeeeeeeee a.s.

iii haftalarr canımm sen zayıflama artıkk kız sıfır beden mi olcen:oklava:
biz zayıflayalım eccük kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ay yok anacım yeter bana bu kadar zayıflamak, sandalyede otururken kemiklerim batıyor artık :roflol:
yakında kilo almak isteyenlerin topiğe gideceğim :roflol:

bu arda bgn p.tesi de miidelikafadulden
ya ben zayıflama gruplarndan birine katılmak istiodum:utangac:
nası gircem bilgisi olan war mıCADIARZU

ay yok anacım yeter bana bu kadar zayıflamak, sandalyede otururken kemiklerim batıyor artık :roflol:
yakında kilo almak isteyenlerin topiğe gideceğim :roflol:

yeter anacım sende hedefe ulaşmışın zati bizi çatlatma yahu şurda veremiyoz zati bak günlere kaldık iğrenç tadı olan pirinç lapası bile yamayi düşünüyoz ama napcen başa gelen çeklir datrısı bizim başımıza inş. canım hedefe bi an önce oulaşalım kızlar bu arada evlilik bölümünde düğün albümlerimiz diye bi konu açtım düğün albümlerimizi koyalım herkese güzelliğimizi kanıtlayalım sırnaşık şey hihoyyyt

Slmlar ....hcercim maşallah mezun bilem oluyormuşsun yarışmada darısı başımıza valla zor görünüyor ama inş diyelim...bende yoktum 3 gündür şehir dışındaydım girmedim nete nasıl gidiyor ...bende akşam şu lapayı yapayım diyorum ama ben gün boyu yapamam ki nerde çalışıyorum yapma imkanım yok yanii akşam belki yaparım..kendimi inanılmaz şiş patlayacak gibi hissediyorum hem hava degişimi hem bu ilaçlar kiloda ladırdı şişlikte yaptı sanki çok geriliyor hertarafım...

evli baynlar paylaşıyoz mu fotoğraflarımızı huhu sesimi duyan var mı şekerlerrrrrr

event.png

Slmlar ....hcercim maşallah mezun bilem oluyormuşsun yarışmada darısı başımıza valla zor görünüyor ama inş diyelim...bende yoktum 3 gündür şehir dışındaydım girmedim nete nasıl gidiyor ...bende akşam şu lapayı yapayım diyorum ama ben gün boyu yapamam ki nerde çalışıyorum yapma imkanım yok yanii akşam belki yaparım..kendimi inanılmaz şiş patlayacak gibi hissediyorum hem hava degişimi hem bu ilaçlar kiloda ladırdı şişlikte yaptı sanki çok geriliyor hertarafım...

teşekkürler hayatım neden zor görünüyor, kaç ay uğraştım ben de çok zor diyordum ama sabreden derviş muradına erdi işte kaydirigubbakcemile4 eminim siz de istediğiniz kilolara en sağlıklı şekilde ulaşacaksınız, o potansiyel var sizde delikafadulden

Hcr cim motivasyonun için sagol inş be kuzum..benim derdim biraz da ilaçlardan son ne zqaman gelecek bilmiyorum uzunca bir süre veremeyecegim kesin ...bazen diyorum aslınd aişim yok buralarda diye ya ilaçlarda kilo almaya devm ya gebe kalıp şişmeye devam...2...si için ısrarla bekliyorum ve razıyım ama digerinde kaçmaya çalışıyorum..

canım benim Rabbim başka dert vermesin kimseye
kilo olsun en büyük sorunumuz inşallah

amin Yarabbim! kilo verirkende dikkatki olalım bacılar,en kıymetli hazinemiz sağlıklı bedenimizi bozmadan kilo verelim

biraz geçte olsa bende bu grupta olmak istiyorummm
boyum 1.72 kilom 61
istediğim kilo 57 ama bir türlü veremiyorum,bu kilo aralığında vermek çok zor yaa
napmam lazım nasıl bi diyet uygulamam lazım bilmiyorum,benim gibi olan varmı,ne yaptınızz??

bence abartma canım benim de boyum 172, kilom 62
ille de 0 beden olmanın alemi yok
sağlığın yerindeyse abartma bence kilo işini
ama sen bilirsin tabi a.s.

boyum 1.72 kilom 61
istediğim kilo 57 ama bir türlü veremiyorum,bu kilo aralığında vermek çok zor yaa
napmam lazım nasıl bi diyet uygulamam lazım bilmiyorum,benim gibi olan varmı,ne yaptınızz??

abaww bende o kadar boy olsadelikafadulden
güselim boyun cok güsel kilon da boyuna göre cook daha güsel
kal böle :lepi:hihoyyyt

boyum 1.72 kilom 61

kızz seni döverim şimdi dayak istiyon sen dayak! boyum 1,72 olacak kilomda 61 olacak da buralarda zayıflamak istiyorum yazacağım pehhhh manken gibisin şekerim,iskelete dönüşmek istiyosan bişey diyemem tabii

merhaba kızlar nasılsınız dün gece bi çıktım maşallah sayfalar ne kadar ilerlemiş ama hepsini okudum da geldim yeni arkadaşlar hoş gelmişler umarım motivasyon dahada artar ve herkes istediği kiloya ulaşır

merhaba kızlar nasılsınız dün gece bi çıktım maşallah sayfalar ne kadar ilerlemiş ama hepsini okudum da geldim yeni arkadaşlar hoş gelmişler umarım motivasyon dahada artar ve herkes istediği kiloya ulaşır

nerelerdeydin kıs öslettin kendini:utangac:
diyet nası gidio sekerimcokacimcoook

canım bende zayıflamanın sonunda zarif bir gelin olarak kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorummkaydirigubbakcemile3

Canımcım hayırlı olsun öncelikle. Düğün yaklaşırken farkında olmadan ve tamamen istem dışı 2-3 kilo gidiyor zaten inan bak. Onuda dikkate al zayıflarken. Bende normalde rejim yapıp 57 kiloda gelin olmayı hayal ediyodum sonra bir baktım 54 olmuşum. Çok hoşuma gitti tabi ama şimdi farkediyorumki yüzüm çok çökmüş gelinken senağlama
Sen dikkat et olurmu şekerim kaydirigubbakcemile5

Back
X