60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canımcım hayırlı olsun öncelikle. Düğün yaklaşırken farkında olmadan ve tamamen istem dışı 2-3 kilo gidiyor zaten inan bak. Onuda dikkate al zayıflarken. Bende normalde rejim yapıp 57 kiloda gelin olmayı hayal ediyodum sonra bir baktım 54 olmuşum. Çok hoşuma gitti tabi ama şimdi farkediyorumki yüzüm çok çökmüş gelinken senağlama
Sen dikkat et olurmu şekerim kaydirigubbakcemile5

hadi yaaa,bende acil bi koca bulup evleneyim o zaman kafadan 3-4 kilo gisiyor demek haa, çok ilginç yaa

canlarım bende bugün

sabah 1 bardak çay , 1 dilim ekstra kepekli elmek , biras patates ve 4 zeytin,
ara ögün 5 bardak suuu, ögle 1 elma devamı gelir heralde açımmm....:dance:

Canımcım hayırlı olsun öncelikle. Düğün yaklaşırken farkında olmadan ve tamamen istem dışı 2-3 kilo gidiyor zaten inan bak. Onuda dikkate al zayıflarken. Bende normalde rejim yapıp 57 kiloda gelin olmayı hayal ediyodum sonra bir baktım 54 olmuşum. Çok hoşuma gitti tabi ama şimdi farkediyorumki yüzüm çok çökmüş gelinken senağlama
Sen dikkat et olurmu şekerim kaydirigubbakcemile5

canım ciddi misin?
eğer bende zayıflarsam çok kötü görünürüm. yüzüm hemen çküyor zayıflayınca birde ekstradan zayıflarsam horlak gibi dururum yaaa:((

yarından itibaren uygulayacağım diyet listem. bugün marketten aldım hepsini

sabah
2 dilim kepek ekmeği, biraz peynir, salatalık ve domates, çay

ara öğünde meyve

öğlen
hazır çorba, salata ve domates

ara öğün meyve

akşam evde annem beni zorla yedireceğinden
çok çok az yicem yemekleri

yarından itibaren uygulayacağım diyet listem. bugün marketten aldım hepsini

sabah
2 dilim kepek ekmeği, biraz peynir, salatalık ve domates, çay

ara öğünde meyve

öğlen
hazır çorba, salata ve domates

ara öğün meyve

akşam evde annem beni zorla yedireceğinden
çok çok az yicem yemekleri

hadi hayırlı olsun şekerim başarılar dilerim.bu arada aklıma gelmişken diyeyim sana ara öğünlerinde meyve yerine süt de içebilirsin.ben haftada iki üç gün öğleden sonra içiyorum.burda bir arkadaşımız demişdi,malum ilerde menepoz derdi olacak önceden önlem almak içinkaydirigubbakcemile5

hadi hayırlı olsun şekerim başarılar dilerim.bu arada aklıma gelmişken diyeyim sana ara öğünlerinde meyve yerine süt de içebilirsin.ben haftada iki üç gün öğleden sonra içiyorum.burda bir arkadaşımız demişdi,malum ilerde menepoz derdi olacak önceden önlem almak içinkaydirigubbakcemile5

canım haklısın ben haftada en az 4 gün süt veya yoğurt tüketiyoum:))
eksradan onları listeye yazmadım:))

kızlar az önce annem geldi odama.ders calısıodum işde.çalısırken yersin kızım die en sewdigim çikolatadan getirmiş..allahım warya yememek için kendimi o kadar tuttum kii we de yemedim.ama aglama derecesine geldim resmen anlatamam yasenağlama

merhaba kıslar,bende zayıflamak istiyom ama nasıl bilmiyom,boyum:173 kilom:68
60 olmak istiyorum.fazla yürüyüşte yapamıyorum bel fıtığım var:(( sabahları 2 haftadır ebru şallının platesini yapıyorum biraz sıkılaştım ama kilom aynııı..bide hipotrotim var ağır çalıştığından kilo alıyorum habire.... ağlamak istiyorum:(( inşaallah burdan sizlerle beraber zayıflayabilirim...öpüyorum hepinizi..

arkadaşlar sabahları bir türlü uyanamayan ben sabah 6 da uyanıp işe gitmeden önce 1 saat spor yaptım artık her akşam ve sabah spor yapmayı düşünüyorum.Eğer alışkanlık haline getirebilirsem gizli kahramanlarım sizler olacaksınız.Gerçekten sizlerden çok şey öğreniyorum azminizi yaptıklarınızı okudukça bana da hırs geliyor ki hiç hırslı biri değilimdir.Şimdilik bu kadar gelişmeleri yazarım...:lepi:

bende bu guruba uygun kilodayım malesef.hamileliğimden kalma kilolarım kaldı hamile olmadan önce 57kiloda( normali 55 ) ,,boyum 1.68 . ama işte sonra hamileliğimde rekor kırdım 75 oldum vere vere şuan 63 kiloda kaldım dahada veremiyorum.şimdi arkadaşlarla diyete başladık bir ayda kaç kilo verebilecez bakalım.....hoş yiyip yiyip yarın başlayayım en iyisi yapıyorum :))))) offfya

canım benim nick ine bakılırsa sende benim gibi nisan annesisin aynen bende senin gibi hamile kalmadan 56 kiloydum 78 kiloyla dogurdum suanda vere vere 68 oldum ama sanki kaldı böle hiçç gitmeye niyeti yok :1no2:

birbirimizi motive edelim bacım.abur cubur yok bol su var yeşil çay ve az ve genelde sebze yemekleri var 7 den sonra yemek yok acıkılırsa su yada yeşil çay canım arkadaşım kader arkadaşım benim senağlama

arkadaşlar daha önceki ögünleri yazmıştım devam edeyim,

öglen oğlumun yemeginden yagsız az tuzlu ıspanak çok küçük bi kase ve su
akşam çok az barbunya 1 dilim bol kepekli ekmek havuç rende

arkadaşlar bugün 10 bardak su içmişim genelde saymam ama bugün bi sayıyım dedim ve daha da 2 veya 3 bardak daha içerim heralde yatana kadar kızlarrrr ben ilk defa sadık kalıyorum diyetime yupppi:teytey:

iyi geceletr kıslarrr ben bu akşam biraz fazla kaçırdım çabuk kızın bana kendime dur diyeyim yaaakötükedihüso

uffffffffffff yine kimse yok napiim bu saatlerde girebiliyorum ve dogal olarak herkez uyumuş oluyo:roflol:

napıım oğlum pc meraklısı daha önce giremiyorum onu uyut mutfagı toparla ortalıgı toparla bu saat oluyo neyse bende yatayım arkadaşlar ii geceler mirmirmirmir

kızmayın kıslarrr :)) kilolu diilim çok şükür ama sorun şu ki kilo dağılımı biraz anormal,yani üstüm incecik,ama aynı şeyi alt taraf için söleyemicem :(( hızlı kilo vermek için diyet listelerinde taylan kümelinin bir diyeti var,onu uygulamıştım,,1 haftada 2.5-3 kg vermiştm,2.hafta hiç veremedim,hiç veremeyince bıraktım,sonra hemen verdiğim kiloyu geri aldım,benki boğazına düşkün,evde tatlısız çikolatasız duramayan biri için sanırım kilo vermek biraz zor

motherderya
doğum günün kutlu olsun şekerŞeniz
birdahaki doğumgününe daha çıtır daha saplıklı ve daha mutlu olman dileğiylea.s.

Back
X