ayy oda yenmez be guselim ya one ölee ığğğğğğğ gerçektende Allah sabır versin onu yerken sana delikafadulden
lapadan bahsedıyosunuz heralde bende yapıyorum arada cok az tuzot atıyorum pilav tadı gıbı oluyor tabı ölcuyu kacırmamak lazım
aramıza hg canm bende 65 kiloyum inş zayıflıcaz burda sen kaça duşmek istıon CADIARZU
hosbulduk canım bende 60 olmak istıyorum ama nekadar inebilirsek kardır bugn bıraz abarttım şimdiden ilk kez mercımek köftesı yaptım salcası az olunca tekrar yagda salca yaptım içine koydum yaglı yedım öglen napalım toparlıcaz almayalımda gerısı gelır işllah
Ben Aybala;
30 yaşımdayım,nisan ayında 3 yaşına girecek bir kızım var.
şuan tam olarak 68 kg.yum,boyum 1.68
hamilelikten önce 58-60 kg arasında gidip geliyordum.
Ancak hamileliğimde çok kilo aldım 110 kg.dan fazlaydım.
2006 yılında doğum yaptım.2007 yılının yazında yaklaşık 63-65 kg.idim.ama çalışmaya başladıktan sonra beslenme düzensizliği ve hareketsizlikten dolayı hızla kilo almaya başladım.Ve aynaya baktığımda hiç mutlu olmuyorum
Hedefim 60kg olmak.Ancak feci bir kabızlık sorunum var.Çok yoğun çalışıyorum ve spor yapamadığım gibi,bisküvi ve poğaca ile besleniyorum...İlaç kullanma taraftarı değilim ancak çok ciddi olarak düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
aybalacıgım hosgeldın a.s. benım sana tavsıyem kabızlık için bızzat kendıme uyguladım ve suan çok şükür öyle bi sorunum kalmadı su içiyosun ya suyu bırden içmeyın kıdım kıdım için bak bıkac gune duzeldını farkedeceksın ama ihmal etme yanında suyu bulundur işallah en kısa zamanda düzelırsın canım
mehaba kızlar oh oh bura bayağı kalabalık olmuş ne güzel hihoyyyt
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz inşallah hep birlikte günboyu yediklerimizin tamamını ya akşam yada ertesi gün liste şeklinde bildirirsek yorumlarda ona göre daha anlaşılır olacaktır listeler dikkatli okunmalı ve bence eleştiriler biraz sert yapılmalı ve hiç kimse bu eleştirilerden alınmamalıdır herkes zayıflamak için burda (hacer hariç ama onun yorumlarına ihtiyacımız var zira o bu konuda hedefine ulaşmış birisi darısı bizlere ) inşallah birbirimize destek çıkarak hedefimize ulaşacağız
yaz geliyor ince elbiseler giyilecek kilolarımızı saklayamayacağız zaten burda bulunan herkesin çok bi kilosu yok olanlarıda atalım ve yaza manken gibi girip herkesi şaşırtalım ne diyosunuz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
mavicim seni iyi gördüğüme sevindim canım dünkü listeni okudum akşama kadar olan bölüm iyide akşamıda biraz daha hafif tutsan daha iyi olacak ama şunu söyleyim eskiye göre bayağı azaltmışsın demekki olacak inşallah sana güveniyorum vede inanıyorum canım benim kendine iyi bak canım Şeniz
uff baya uzun olmuş okurken Allah size sabır versin :roflol::roflol:
hosbulduk canım dogru söylüyorsun arkadasım dost acı söylermiş ben ozaman oklavayı

klava:ve bunu:mymeka: hakedıyorum hepinize kolay gelsın arkadaslar