60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

delikafadulden kızlarrrrrrrrrrrr ya ben tam tamına 2 kilo vermişim küsüratıda var ama onu yazmıom kıyafet den belki az çıkmıştır

diyete başladıgımda tam 68 450 idim suanda 66 250 yim yaaaaaaaaaa ne guzel
tartıldım boy kilo ölçen alette eve ucarak geldim sankiiiiiiiiiiii :dance:

çok mutluyum yaaaaaaaaa asla ama asla bırakmıcam diyeti ben suuuuuuuu suuuu sen ne mübarek seysin böle yaaaaaaaaa

topraksuuucum sende vermişsin tebrik ederim cnm darısı diger bütün arkadaşların başına

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

çok sevindimya yürekten tebrik ederim :hooray:
evet canım darısı diğer bütün arkadaşların ve bizim geri kalan fazlalıkların başına sırnaşık şey aynen devam kaydirigubbakcemile4

ben de 2 gün oldu diyete başladım; bi başlayıp devam edememiştim bu sefer hayırlısı inşallah.. şu an 62,5 kiloyum hedefim 58.. su ve sebze ile başarmayı düşünüyorum bu sefer... :)) hiç tuz ve şeker kullanmıyorum, sadece spora gerçekten gidecek durumda değilim, oturarak çalışıyorum, bakalım göreceğiz...
bugün sabah küçük bir sandviç yedim, öğlen haşlanmış karnıbahar salata ve çorba yedim, şu ana kadar 1,5 litre su içtim..
akşam haşlanmış derisiz tavuk ve brokoli haşlama yiyeceğim..

inşallah bu sefer bırakmadan devam ederim :)

oh oh valla ben öncedende cok fazla yemek yemezdim ekmek biraz fazla kaçırıdım ama su hiiç içmezdim ama bu diyette bana biri dedi bol bol su iç dedi valla işe yarıyomuş yaaaaaaa inanamadım valla:dance::dance:

topraksuuu iç iç bacım bende içiom sırnaşık şey

bugünkü listem:
1 elma
yürüyüş 90 dk :nazar:
kahvaltı, klasik herzamanki gbi ( yine peyniri bol )
ara, yarım paket etiform limon lifli az şekerli çay
yeşil çay, şimdi içiyorum :içelim:
akşamada, iki kase çorba (az önce yaptım cokacimcoook)

öğlen 8 adet kara lahana sarması , yarım tas yoğurt yedim, ara öğünde 7-8 adet kuru üzüm yedim,akşamada yayla çorbası içeceğim,1 elma yiyip üzerine çaylarımla finali yapacağım.iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek dileğiyle...

öğlen 8 adet kara lahana sarması , yarım tas yoğurt yedim, ara öğünde 7-8 adet kuru üzüm yedim,akşamada yayla çorbası içeceğim,1 elma yiyip üzerine çaylarımla finali yapacağım.iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek dileğiyle...

kara lahana sarmasına bayılırım cokacimcoook önceki evim müstakildi bahçemde ne güzel ekmiştim arada yapıyodum çok farklı bi lezzet

Evettt saat 6 ve ben lahana çorbamı içiyorum tadı sandığım kadar kötü değil ama acaip gaz sorunum var gebereceğim sancıdan:))) neyse dediğim gibi bu rejime 1 hafta devam edeceğim zaten 1 hafta sonra istediğim kiloda olurum öptümmm hepinizi

oww bakıorum ben yokken cok ilerlemiş sayfa hihoyyyt
ders calısıodum giremedim bgn hiç ama aklımdasınız hepinizi sewiorum :asigim:
bu hafta wercem inş.kilo :enbuyukkk:

slm arkadaşlar gruba yeni katıldım evlendiğimde 45 kiloydum doğum yaptığımda 58 kiloydum şimdi 65 kiloyum 160 boyundaım ve bu 7 kiloyu çok kısa bi zamanda aldım :(( ama vermem gerek hedefim 58 yada 60 bugun başladım diyete inş devamını getiricem bugun sadece 1 adet doğadan mate diye bi çay var tok tutucu etkisi varmış ondan bi fincan içtim , 2 bardak normal siyah çay içtim(bunlara 1 adet kesme şekerle içiom kan şekerim duşmesin die) 4-5 tane çiğ köfte 1 bardakta ayran ve bi fincanda yeşilçay iççtim bukadar inş bu gidişle istediğim kiloya ulaşır ve herkese hava atarım :DD

oww bakıorum ben yokken cok ilerlemiş sayfa hihoyyyt
ders calısıodum giremedim bgn hiç ama aklımdasınız hepinizi sewiorum :asigim:
bu hafta wercem inş.kilo :enbuyukkk:

ders çalışırken girme zaten bizide hiiiiiiiiiç düşünme :oklava:derslerin daha önemli seni özlüyok ama olsun Şeniz bunlarda ders çalıştığın için sana a.s.a.s.

slm arkadaşlar gruba yeni katıldım evlendiğimde 45 kiloydum doğum yaptığımda 58 kiloydum şimdi 65 kiloyum 160 boyundaım ve bu 7 kiloyu çok kısa bi zamanda aldım :(( ama vermem gerek hedefim 58 yada 60 bugun başladım diyete inş devamını getiricem bugun sadece 1 adet doğadan mate diye bi çay var tok tutucu etkisi varmış ondan bi fincan içtim , 2 bardak normal siyah çay içtim(bunlara 1 adet kesme şekerle içiom kan şekerim duşmesin die) 4-5 tane çiğ köfte 1 bardakta ayran ve bi fincanda yeşilçay iççtim bukadar inş bu gidişle istediğim kiloya ulaşır ve herkese hava atarım :DD

slm canım aramıza hoşgeldin.seninle aynı boy ve aynı kilodayız ama bence avantajlısın çünkü çok kısa bir zamanda kilo aldığını yazmışsın daha yerleşmemiştir o kilolar vücuduna
merak etme buradaki arkadaşlar birbirlerini kilo verme konusunda o kadar destekliyor ki en kısa zamanda eski formuna kavuşursun...
hihoyyyt

slm canım aramıza hoşgeldin.seninle aynı boy ve aynı kilodayız ama bence avantajlısın çünkü çok kısa bir zamanda kilo aldığını yazmışsın daha yerleşmemiştir o kilolar vücuduna
merak etme buradaki arkadaşlar birbirlerini kilo verme konusunda o kadar destekliyor ki en kısa zamanda eski formuna kavuşursun...
hihoyyyt

ay canım ya çok saol a.s. inş veririz ve birbirimizi destek olauruz sonsuzca kaydirigubbakcemile2 birasda spor istediğimiz kiloya geldik demektir ben çok istek ve şevkle başladım umarım verene kadar bu isteğim devam eder şevkim kırılmaz :1hug:

hcr35 ve topraksuu hb şekerler umarım ulaşırız istediğmiz kiloya kızlar çok gusel motıve ettiniz beni yaa böle giderse rejimi hiç bırakmam :D :1hug:

ay canım ya çok saol a.s. inş veririz ve birbirimizi destek olauruz sonsuzca kaydirigubbakcemile2 birasda spor istediğimiz kiloya geldik demektir ben çok istek ve şevkle başladım umarım verene kadar bu isteğim devam eder şevkim kırılmaz :1hug:

tabii ki vereceğiz kilolarımızı hiç merak etme canım...ben kilo vereceğim dediğim zaman kimileri kıs kıs gülüyorlar veremez diye...ama bilmiyorlar ki buradaki arkadaşlardan o kadar güç topluyorum ki kilo vereceğime olan inancım artıyor...şimdi benim pc başında geçirdiğim süre doldu...spor yapmaya başlayacağım...görüşürüz canım...a.s.

tabii ki vereceğiz kilolarımızı hiç merak etme canım...ben kilo vereceğim dediğim zaman kimileri kıs kıs gülüyorlar veremez diye...ama bilmiyorlar ki buradaki arkadaşlardan o kadar güç topluyorum ki kilo vereceğime olan inancım artıyor...şimdi benim pc başında geçirdiğim süre doldu...spor yapmaya başlayacağım...görüşürüz canım...a.s.

evet canm aynen benlede herkes dalga geçti bugun ama bis burda guç birleştirip kıloları verip onlara hava atalım :lepi:

slm arkadaşlar ben 65/66 gidip geliyorum bu gün pirinç lapası diyeti yapim dedim ama tatsız tuzsuz bişi bu aç kalcam bugün sanırım
kahvaltı :2 tatlı kaşığığ lapa ığğğğğğğğğğğğğ
1 Ad. kuru kayısı
1 çay çok az şekerli

Back
X