- 25 Şubat 2018
- 280
- 485
- 18
- 38
yaaa kızlar ben bu cuma tartılma işini hiç sevemedim. nasılsa cuma tartılıyoruz diye haftasonu ayar kaçıyor bende.
dün gece saat 3 te kendime geldiğimde elimde suç aletleri vardı. nasıl oldu nasıl bitti anlamadim ben. sağ elimde bıçak sol elimde nutella kavanozu...

bugün fena sıktım kendimi dün gece yüzünden. sabah yumurta yeşillik vs kahvaltı yaptım. ara da 1 elma akşam yemeğine de yogurt içine 1 elma rendeledim 1 kasik yulaf ve tarçın. gün içinde de 1 lt maydonoz limon zencefil ve zerdecalli şu ictim. ve hala ne yazık ki regl olamadım.
siz neler yaptınız nasıl geçti haftasonunuz?
dün gece saat 3 te kendime geldiğimde elimde suç aletleri vardı. nasıl oldu nasıl bitti anlamadim ben. sağ elimde bıçak sol elimde nutella kavanozu...bugün fena sıktım kendimi dün gece yüzünden. sabah yumurta yeşillik vs kahvaltı yaptım. ara da 1 elma akşam yemeğine de yogurt içine 1 elma rendeledim 1 kasik yulaf ve tarçın. gün içinde de 1 lt maydonoz limon zencefil ve zerdecalli şu ictim. ve hala ne yazık ki regl olamadım.
siz neler yaptınız nasıl geçti haftasonunuz?

onn yanında kalıyorum kusura bakmayın cok gelemıyorum ama dıyetıme dıkkat edıyorum